Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατάσχεση υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου

Η Κινητή Ομάδα Ελέγχου (ΚΟΕ) του Τελωνείου Λάρισας, σε έλεγχους που πραγματοποίησε σε εταιρεία εμπορίας υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων στην πόλη της Λάρισας, εντόπισε και κατάσχεσε, ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, 4.810 τεμάχια (συσκευασίες) του ανωτέρω υγρού. Οι διαφυγόντες φόροι ανέρχονται στο ποσό των 32.500 ευρώ.

https://www.newsbeast.gr/financial/greek-financial/arthro/2724164/baraz-katascheseon-sta-telonia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

ακομα και οι κεφαλες κατασχονται?Η εστω συρματα?

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για Ελληνικό δημόσιο οποτε η λογική παει περίπατο λογικά σύρματα βαμβάκια αρώματα pg VG πρέπει να περνάνε κανονικά 

10 ώρες πριν, palasd είπε

Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για Ελληνικό δημόσιο οποτε η λογική παει περίπατο λογικά σύρματα βαμβάκια αρώματα pg VG πρέπει να περνάνε κανονικά 

pg vg αξιζει περισσοτερο απο φαρμακειο,για αρωματα απο ευρωπη(βουλγαρια αγγλια που εχουν καλες τιμες) περνανε κατα 99% γιατι δεν συναντησα προβλημα και εχω παραγγειλει καμια 10αρια αρωματα 2 φορες και ηρθαν κανονικα,απο βουλγαρια σε 3 μερες απο αγγλια σε 8

1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

pg vg αξιζει περισσοτερο απο φαρμακειο,για αρωματα απο ευρωπη(βουλγαρια αγγλια που εχουν καλες τιμες) περνανε κατα 99% γιατι δεν συναντησα προβλημα και εχω παραγγειλει καμια 10αρια αρωματα 2 φορες και ηρθαν κανονικα,απο βουλγαρια σε 3 μερες απο αγγλια σε 8

Στο φαρμακείο πουλάνε μούφες pg/vg

2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Aπο ποια site?

4 ώρες πριν, DimitrisTh είπε

Aπο ποια site?

Δεν ξερω αν γινεται να αναφερω εδω,στειλε pm

5 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Οι βασεις του φαρμακειου μονο μουφα δεν ειναι,γιατι σιγουρα δεν περιεχουν νερο βαρεα μεταλλα κλπ,ειδικα μαρκες οπως zarbis και chemco

Καλησπερα,εχει παρε κανεις απο εδω

https://www.mixnmatcheliquids.com/el/

Ειναι απο Κυπρο,υπαρχει θεμα Τελωνειου απο εκει η να βρουν την νικοτινη ?Η κλασια απο Ευρωπη δεν υπαρχει θεμα τελωνειου

15 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Δεν ξερω αν γινεται να αναφερω εδω,στειλε pm

Οι βασεις του φαρμακειου μονο μουφα δεν ειναι,γιατι σιγουρα δεν περιεχουν νερο βαρεα μεταλλα κλπ,ειδικα μαρκες οπως zarbis και chemco

Δεν μας έχουν βάλει χέρι ποτέ οπότε μάλλον επιτρέπεται

3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Καλησπερα,εχει παρε κανεις απο εδω

https://www.mixnmatcheliquids.com/el/

Ειναι απο Κυπρο,υπαρχει θεμα Τελωνειου απο εκει η να βρουν την νικοτινη ?Η κλασια απο Ευρωπη δεν υπαρχει θεμα τελωνειου

Κανένας δεν μπορεί να σου πει πάρε άφοβα γιατί δεν τους κάνεις μια ερώτηση

20 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Πρέπει να ξέρεις τι ζητάς chemco fargon zarbis

Απαγορεύεται η εισαγωγή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει σχέση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Δεν μπορείτε ούτε ατμοποιητές, ούτε μοντάκια, ούτε νικοτίνη, ούτε τίποτα και το "οπουδήποτε" σημαίνει και Ευρώπη και Κύπρο

και Ολλανδία και μέσω Ευρωπαικού αποστολέα και τα πάντα όλα. Δεν μπορείτε να αγοράσετε τίποτα από πουθενά εκτός Ελλάδας.

Μοναδική εξαίρεση παραμένουν τα αρώματα (και ΜΟΝΟ τα αρώματα, όχι η νικοτίνη) για τα DIY υγρά που ακόμα τα αφήνουν και περνάνε. Δεν θα μου κάνει καμιά έκπληξη αν στο άμεσο μέλλον βρούνε και για αυτά μια δικαιολογία και τα κόψουν.

"Μα στον φίλο μου έφτασε κανονικά το δέμα που είχε παραγγείλει από Κίνα, μπλα μπλα μπλα...". ΕΤΥΧΕ. Η επίσημη γραμμή είναι τα πάντα σχετικά με ηλ. τσιγάρο κατάσχονται και καταστρέφονται. Το 100% των δεμάτων προφανώς και δεν θα εντοπιστεί, και ναρκωτικά να φέρνατε, κάποια θα περνούσαν, δεν σημαίνει ότι δεν απαγορεύεται. ΕΤΥΧΕ.

"Ούτε αντιστάσεις δεν μπορώ να φέρω δηλαδή;". Είναι τι κέφια θα έχει ο εκτελωνιστής εκείνη την μέρα. Πιθανώς να περάσει, πιθανώς όχι. Το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ περάσει. Εδώ κατάσχουν πράγματα που δεν θα έπρεπε να κατάσχουν επειδή έτσι τους βιδώνει, όπως ανταλλακτικτά τζαμάκια, σύρματα, βαμβάκια και drip tips. Γιατί να μην σου κρατήσουν και τις αντιστάσεις;

"Αν κάνω την παραγγελία και σε περίπτωση που μου το κρατήσουν τελωνείο ζητήσω πίσω τα λεφτά μου από τους Κινέζους;". Είναι καθαρή αλητεία. Γνωρίζεις ότι απαγορεύεται η εισαγωγή των συγκεκριμένων προιόντων, γνωρίζεις ότι το πιο πιθανό είναι να το τσακώσουν και να το κατάσχουν, αλλά ποντάρεις στο ότι παίζει να 'σαι κωλόφαρδος και να περάσει και αν δεν περάσει να πληρώσει τελικά την νύφη ο Κινέζος. Για αυτόν τον λόγο πολλά μαγαζιά σταμάτησαν να στέλνουν καν Ελλάδα ή ψυλλιάστηκαν την φάση με τους Έλληνες και σου λένε πλέον "No refunds".

"Άμα παραγγείλω μέσω Ευρωπαικής αποθήκης, μέσω Χ Post, Priority shipping, μπλα μπλα μπλα;". Απαγορεύεται από ΟΠΟΥ και να έρθει, τι δεν καταλαβαίνεις;

"Οπότε τι κάνουμε;" Πας στο ελληνικό κατάστημα ή το κόβεις. Ή ρισκάρεις με παραγγελία από έξω ελπίζοντας να είσαι κωλόφαρδος, αλλά αναλαμβάνεις το κόστος της επιλογής σου και δεν ζητάς τα ρέστα από τον Κινέζο μετά "μα το πλήρωσα και δεν το παρέλαβα!!".

"Και με τα DIY υγρά τι γίνεται τώρα δηλαδή;". VG/PG παίρνεις από το φαρμακείο σχεδόν τσάμπα και ναι, είναι μια χαρά. Αρώματα μέχρι στιγμής όπως είπαμε περνάνε, στάνταρ θα βρούνε μια δικαιολογία να τα κόψουν και αυτά στο μέλλον, αλλά προς το παρόν περνάνε. Η νικοτίνη είναι θέμα αυτή την στιγμή. Του φαρμακείου την απαγορεύσανε. Η εισαγωγή απαγορεύεται. Άλλη λύση πέρα από τα 10μελα μπουστεράκια των ελληνικών καταστημάτων δεν γνωρίζω και δεν βλέπω να γνωρίζει και κανείς άλλος γιατί η ερώτηση γίνεται 3 φορές την μέρα και απάντηση δυστυχώς δεν δίνεται από κάποιον.

• Like 1
  • Thanks 1

30 λεπτά πριν, Baator είπε

Η νικοτίνη είναι θέμα αυτή την στιγμή. Του φαρμακείου την απαγορεύσανε. Η εισαγωγή απαγορεύεται. Άλλη λύση πέρα από τα 10μελα μπουστεράκια των ελληνικών καταστημάτων δεν γνωρίζω και δεν βλέπω να γνωρίζει και κανείς άλλος γιατί η ερώτηση γίνεται 3 φορές την μέρα και απάντηση δυστυχώς δεν δίνεται από κάποιον.

επειδη εχω μεινει λιγο πισω.. πριν κανα μηνα? διμηνο? αγορασα  νικοτινη 10% W/V σε διαλυμα γλυκερινης , απο fagron. την αγορασα απο τοπικο φαρμακειο , και πριν 1 βδομαδα εστειλα φιλαρακι μου να παρει γι αυτον. πηρε κανονικα

πλεον αλλαξε κ αυτο? βλεπω οτι απο την ιστοσελιδα του zachos την εχουν βγαλει

Καλησπερα στα μελη!Θα ηθελα να ρωτησω,υπαρχει καποιο μελος απο εδω με πολλες αξιολογησεις να με βοηθησει σε κατι?Θελω να αγορασω απο Ebay ενα kit της Smok που προοριζεται ως δωρο στον πατερα μου,δεν εχω ομως χρεωστικη η πιστωτικη καρτα...συνεπως δεν μπορω να χρησιμοποιησω το paypal.Υπαρχει καποιος απο Αθηνα να του δωσω χρηματα και να μου κανει την παραγγελια?Οποιος μπορει ας μου στειλει στο inbox,ευχαριστω!

3 λεπτά πριν, Vranjes4 είπε

Καλησπερα στα μελη!Θα ηθελα να ρωτησω,υπαρχει καποιο μελος απο εδω με πολλες αξιολογησεις να με βοηθησει σε κατι?Θελω να αγορασω απο Ebay ενα kit της Smok που προοριζεται ως δωρο στον πατερα μου,δεν εχω ομως χρεωστικη η πιστωτικη καρτα...συνεπως δεν μπορω να χρησιμοποιησω το paypal.Υπαρχει καποιος απο Αθηνα να του δωσω χρηματα και να μου κανει την παραγγελια?Οποιος μπορει ας μου στειλει στο inbox,ευχαριστω!

Δυσκολο αυτο που ζητας. Αγορες σχετικες με ηλεκτρονικο ειναι ρισκο πια, εχεις μεγαλες πιθανοτητες να πεσει κατασχεση στο τελωνειο και να χασεις τα χρηματα σου.

1 ώρα πριν, Vranjes4 είπε

Απο ευρωπη θελω να παραγγειλω οχι Κινα ουτε Αμερικη,οποτε δε νομιζω να υπαρξει τετοιο ρισκο!

Οπως διαβασες λιγα μηνυματα παραπανω στο τεραστιο ποστ(κατατοπιστικοτατο ομως) δεν γινεται να εισαγεις τιποτα,ουτε απο ευρωπη..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...