nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αμέσως. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon 1
Karamol3golas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Τα 10μελα του εμπορίου πρέπει να τα ανοίγεις 2-3 μέρες να " αεριστούν " ή τα χρησιμοποιείς αμέσως; Αμεσως κανονικα,αν και καποια που εχω δοκιμασει και μου φανηκαν πολυ εντονα,αν τα αφησεις λιγο ανοιχτα υποχωρει το αρωμα..Σε συμφερει ομως να φτιαχνεις εσυ τα υγρα σου,σε πολυ υψηλες νικοτινες λιγοτερο,σε χαμηλες πολυ περισσοτερο.. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Karamol3golas
palasd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Στις 16/1/2018 στις 12:40 ΠΜ, tornado είπε δοκιμαζω τον Le Concord RDA, σκεφτηκα να περασω και στους RDA και μολις τον εστησα χμμμ μαλλον περιεργα. Εβαλα μονο allien wire 32 GA, 5 σπειρες, σε 4αρη πυρηνα, μου βγαζει 0.5 Ωμ στα 27,5 V. Ισως να μην τον εχω στησει καλα, δοκιμες κανω, αλλα δεν εντυπωσιαστηκα. Αλλα οπως και να εχει, μπορω να τον εχω στη τσεπη σαν εναλλακτικο αμα φαει κανα φλας ο αψογος AMMIT μου. Περιμενα να ειναι αν οχι καλυτερος, ιδιας ποιοτητας αλλα μεχρι στιγμης οχι. 12 ώρες πριν, tritonas00 είπε τσιγαρισιος dripper ο rabbit ο 24αρης (αυτον πηρα)? Συγνώμη φιλέ μου σε μπέρδεψα με το tornado χαχαχαχαχα
Direct62 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά, ξέρει κανείς αν περνάνε ατμοποιητές ή mod από Gearbest με priority line αποστολή μέσω UK? Επίσης με φαρμακευτική νικοτίνη τί παίζει πλέον? Αν η Fragon δεν δίνει όπως διάβασα παραπάνω, τί κάνουμε? Από Κύπρο οι γνωστές έρχονται ή και εκεί έχουμε θέμα?
DimitrisTh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εγώ παράγγειλα ενα smok vape pen 22 με 15 περίπου ευρώ στο tracking των ελτα λέει πως δεν έχει φτάσει Ελλάδα αλλα με ενα τηλεφώνημα στα ΕΛΤΑ μ είπαν πως είναι στο τελωνείο για έλεγχο... 1 Γιατί δεν ανανεώνεται το tracking; 2 Υπάρχει περίπτωση να το πάρω στα χέρια μου εαν ναι σε πόσο καιρό; 3 Στο post nl λέει πως είναι Ελλάδα Ευχαριστώ πολύ!
fernw_thn_souvla Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, DimitrisTh είπε Εγώ παράγγειλα ενα smok vape pen 22 με 15 περίπου ευρώ στο tracking των ελτα λέει πως δεν έχει φτάσει Ελλάδα αλλα με ενα τηλεφώνημα στα ΕΛΤΑ μ είπαν πως είναι στο τελωνείο για έλεγχο... 1 Γιατί δεν ανανεώνεται το tracking; 2 Υπάρχει περίπτωση να το πάρω στα χέρια μου εαν ναι σε πόσο καιρό; 3 Στο post nl λέει πως είναι Ελλάδα Ευχαριστώ πολύ! Αν είναι τελωνείο για έλεγχο στην πραγματικότητα τότε κατά 99% το έχασες (Εκτός αν άλλαξε κάτι στον νόμο περί απαγόρευσης ή ο υπάλληλος είναι καλούλης και πει "Αντε ας στο δώσουμε".) Τώρα για το τρακ, επειδή κάνω αγορές απο gb τώρα τελευταία, μπορώ να πώ ότι τον έχουν πάρει.Σε πολλές παραγγελίες δεν γα βρίσκω ή για να δώ τι παίζει μπαίνω στην ιστοσελίδα του ταχυδρομείου αποστολέα και όχι σε site του στυλ 17track κλπ. Δες εδώ μία, αν δεν το έχεις κάνει http://www.postnl.post/tracktrace ή στο http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από fernw_thn_souvla
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, DimitrisTh είπε Εγώ παράγγειλα ενα smok vape pen 22 με 15 περίπου ευρώ στο tracking των ελτα λέει πως δεν έχει φτάσει Ελλάδα αλλα με ενα τηλεφώνημα στα ΕΛΤΑ μ είπαν πως είναι στο τελωνείο για έλεγχο... 1 Γιατί δεν ανανεώνεται το tracking; 2 Υπάρχει περίπτωση να το πάρω στα χέρια μου εαν ναι σε πόσο καιρό; 3 Στο post nl λέει πως είναι Ελλάδα Ευχαριστώ πολύ! Από ποιό μαγαζί και με ποιά ακριβώς μέθοδο αποστολής;
treav0r_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους, εριξα παραγγελια για αυτην την ηλ. πιπα https://www.aliexpress.com/item/2016-Original-Kamry-E-Pipe-electronic-cigarette-kit-0-5ohm-atomizer-coil-1000mAh-Battery-K1000-e/32701175610.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.l2LuXz στις 19 Δεκεμβριου απο aliexpress. Μεθοδος αποστολης postNL με tracking number RU140214673NL Θελω να ρωτησω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση γιατι απο οτι διαβασα απο τα παλια μηνυματα εδω περα τους εβγαλε διαφορετικο μηνυμα στο 17track.net. Τα φωτα σας!
Live in chaos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, treav0r_ είπε Καλησπερα σε ολους, εριξα παραγγελια για αυτην την ηλ. πιπα https://www.aliexpress.com/item/2016-Original-Kamry-E-Pipe-electronic-cigarette-kit-0-5ohm-atomizer-coil-1000mAh-Battery-K1000-e/32701175610.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.l2LuXz στις 19 Δεκεμβριου απο aliexpress. Μεθοδος αποστολης postNL με tracking number RU140214673NL Θελω να ρωτησω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση γιατι απο οτι διαβασα απο τα παλια μηνυματα εδω περα τους εβγαλε διαφορετικο μηνυμα στο 17track.net. Τα φωτα σας! φιλε εισαι τζετ, μπηκε βγηκε τελωνειο απο βδομαδα πρεπει να σου ερθει ! 1
Karamol3golas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μπορει να μου πει καποιος ποια ατμιστικα προιοντα περνανε απο το τελωνειο?Οσον αφορα το eliquid ξερω οτι περνανε μονο αρωματα και βασεις χωρις νικοτινη(απο κυπρο περναει η νικοτινη?)..Οσον αφορα το hardware μπορειτε να με διαφωτισετε?Δηλαδη mod,ατμοποιητες,κεφαλες, τι ακριβως παει για κατασχεση?
nrkmaiden Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Από hardware όλα θεωρητικά πρέπει να κατάσχονται, άσχετα αν περνάνε πολλές φορές.
ReBeLoS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προς τους φιλους των RDA προτεινω ανεπιφυλακτα τον Drop. Spoiler Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από ReBeLoS 1
Karamol3golas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ακομα και οι κεφαλες κατασχονται?Η εστω συρματα?
akpe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Πρώτα σχόλια για τον Aspire Revvo: Το γέμισμα είναι όσο απλό το διαφημίζουν. Δε χρειάζεται καν να βγάλω το καπάκι. Εμένα και τις δύο φορές που το γέμισα μου άφησε ίχνος σταγόνας υγρού στο σωληνάριο που πιέζετε και γεμίζει. Δεν το καθάρισα επίτηδες για να δοκιμάσω αν μου έρθει στο στόμα με την πρώτη τζούρα, κανένα πρόβλημα. O ατμοποιητής είναι τέρμα αεράτος, σε βαθμό να συγκρίνεται άνετα TFV8 με την τετραπλή κεφαλή! Άντε ο TFV8 να υπερέχει ένα 10% σε αέρα (πάλι με την Q4 κεφαλή που είναι και η πιο ανοιχτή του). Από απόδοση, έμεινα ευχαριστημένος, προς το παρόν τουλάχιστον. Αντίσταση τη διαβάζει 0.13Ω (σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να βγαίνει από 0.10 έως 0.16). Ακόμα και στα 50w που είναι το χαμηλότερο rating του coil έχω πολύ καλή γεύση και αρκετό ντουμάνι. Λογικά ενώ ανεβαίνω μέχρι τα 80-85 που προτείνει η Aspire θα πάρω ακόμα περισσότερα. Αν ισχύει αυτά που διαβάζω στο reddit για διάρκεια κεφαλής δυο εβδομάδες+ μάλλον μιλάμε για μελλοντικό διαμαντάκι που πιθανότατα πλησιάζει απόδοση RDTA (λέω πιθανότατα γιατί δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτούς). Στα αρνητικά: αρχικά θέλει προσοχή μη στεγνώσει το coil επειδή βρίσκεται στο πάνω μέρος, όπως ακριβώς οι RDTA.Το σύστημα γεμίσματος θέλει μπουκαλάκι με μεγάλη μύτη (Gorilla ή παρεμφερές) για να δουλέψει σωστά ενώ θέλει προσοχή στο γέμισμα: αν τυχόν υπολογίσετε λάθος και βάλετε παραπάνω υγρό θα πλημμυρίσει το πάνω μέρος και θα πάρετε υγρό στο στόμα. Αυτό βασικά αφορά όσους σαν και εμένα παθολογικά θέλουν να γεμίζουν τον ατμοποιητή μονίμως τίγκα. καμιά φορά μένουν φυσαλίδες αέρα στο πάνω μέρος και μπορεί να σας μπερδέψει αυτό. Αν ψήνεται κανένας, προσοχή μην πάρετε την έκδοση στα 2ml. Ψάξτε την έκδοση στα ~3.6ml. Πίνει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις