Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια από όσους γνωρίζουν. Έχω εδώ και 2 χρόνια ένα Joyetech eVic VTwo Mini με CubisPro και από χθες έσπασε η micro usb που έχει πάνω το mod. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που κάνει τέτοιου είδους επισκευές, και αν ναι αξίζει; Στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται, τι kitάκι θα προτείνατε για να το αντικαταστήσω; Έχω δει διάφορα, iStick Pico 25 with ELLO, Eleaf iKonn 220 with ELLO, Joyetech eVic Primo with ProCore κτλ. Ποιο προτείνετε από αυτά ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχετε; Κατά κύριο λόγο θέλω να είναι εύκολο το γέμισμα/αλλαγή αντίστασης, και λίγο μαζεμένο σε μέγεθος.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από DiamadisT
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, DiamadisT είπε

Καλημέρα θα ήθελα μια βοήθεια από όσους γνωρίζουν. Έχω εδώ και 2 χρόνια ένα Joyetech eVic VTwo Mini με CubisPro και από χθες έσπασε η micro usb που έχει πάνω το mod. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που κάνει τέτοιου είδους επισκευές, και αν ναι αξίζει; Στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται, τι kitάκι θα προτείνατε για να το αντικαταστήσω; Έχω δει διάφορα, iStick Pico 25 with ELLO, Eleaf iKonn 220 with ELLO, Joyetech eVic Primo with ProCore κτλ. Ποιο προτείνετε από αυτά ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχετε; Κατά κύριο λόγο θέλω να είναι εύκολο το γέμισμα/αλλαγή αντίστασης, και λίγο μαζεμένο σε μέγεθος.

Ευχαριστώ

Επισκευάζεται.
Σε οποιοδήποτε μαγαζί επισκευάζει κινητά μπορείς να απευθυνθείς.

Το κόστος του ανταλλακτικού USB είναι κάτω από 2€. Από εκεί και πέρα προσθέτεις το ποσό που θα σου ζητήσουν για την επισκευή.

Θεωρώ λογικό ένα συνολικό ΄κοστος 10-15€.

Ο,τιδήποτε περισσότερο από 15€ το θεωρώ "κλεψιά" μιας και πρόκειται για δουλειά διάρκειας max 30'.

• Like 1
Δημοσ.

Ή δίνεις τα 15 αυτά ευρώ και παίρνεις έναν εξωτερικό φορτιστή, τι να το κάνεις το usb ούτως ή άλλως;

Υποθέτω επειδή φορτίζεις πάνω στο μοντάκι την μπαταρία σου ρωτάς.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα είχα μια μόνο μπαταρία και το φόρτιζα πάνω στο modaki. Έχεις να προτείνεις κάποιον φορτιστή και καμιά extra μπαταρία να πάρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2018 στις 11:58 ΠΜ, Ιάσωνbitc είπε

Με μια απλή αλλαγή στόμιου! Εβαλα λεπτό στόμιο στον dead rabbit και έπαθα πλάκα.Καμμία σχέση με πριν.Πιο σφιχτή τζούρα και μεγαλύτερη απόλαυση.

IMG_20180129_115504.jpg

τσιγαρισιο επιστομιο σε αερατο rda? :blink:

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.

Ρε παιδεία συγνώμη κιόλας αλλά γιατί νομίζω οτί εσείς οι δύο πρέπει να κάνετε ανταλλαγή τους ντριπερ σας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως τον λαγό τον έχω στήσει  με μονή αντίσταση με ένα 510 drip tip και είναι πολύ κομπλέ.Βγάλε τον σωλήνα και βάλε ένα απλό και θα είσαι πολύ καλά.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε.

Έχουμε καμιά ιδέα για σκέτη βάση;

Έχω ακόμη απόθεμα, όμως τώρα που το έψαξα (δε γνώριζα ακριβώς τι παίζει με τα ml-mg κ.λπ., αλλά στο περίπου), βλέπω ότι π.χ. για να βγάλεις 10ρα 50/50, είναι ~4.5 ευρώ (βγάζοντας απ'έξω τα κόστη για τη μηδενική) και όλο αυτό για 20ml σκέτης βάσης...

Υπάρχει καμία άλλη, πιο συμφέρουσα, επιλογή; Φαρμακείο κ.λπ.; (Είδα για έναν Ζάχο που αναφέρατε - ο οποίος όμως μάλλον τελικά το σταμάτησε)

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DiamadisT είπε

Ναι η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα είχα μια μόνο μπαταρία και το φόρτιζα πάνω στο modaki. Έχεις να προτείνεις κάποιον φορτιστή και καμιά extra μπαταρία να πάρω;

Αν θες σε φορτιστη κατι που θα κρατησει και στην περιπρωση που παρεις μοντακι με 2η μπαταρια δες κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/9917264/NiteCore-IntelliCharger-New-i2.html(Την εκδοση new i2,η εκδοση i1 φορτιζει αρκετα πιο αργα και εχει 90 λεπτα λιγοτερο οποτε δεν αξιζει),και για μπαταριες αρκετα καλες και με καλη αυτονομια ειναι οι sony vtc6,lg hg2(καφε)..Να αποφυγεις μαρκετ οπως οι efest,avatar κλπ που μπορει μεν να ειναι μαι χαρα αλλα ειναι rewrap μπαταριων της sony,samsung,lg,δεν δινουν σωστα το discharge current,και εχουν υψηλοτερη τιμη..Βεβαια αν δε σκεφτεσαι να αλλαξεις mod τοτε μπορεις να δεις και καποιον φορτιστη που  φορτιζει 1 μπαταρια μεσω usb στα 5-6 ευρω..

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tritonas00 είπε

χαχα γιατι?

δεν εχω τον sq

Εσύ έχεις ντουμανάτο ατμοποιήτη   και πήρες τσιγαρήσιο  ντριπερ που να σου φτάσει το ντουμάνι , ο άλλος έχει ναύτηλο και πήρε τον λαγό και του πέφτει  παραπάνω  άμα έχω άδικο μιλήστε . :rolleyes: :D

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.

Τα 10μελα του εμπορίου πρέπει να τα ανοίγεις 2-3 μέρες να " αεριστούν " ή τα χρησιμοποιείς αμέσως; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...