Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οταν υποχωρει/αλλοιωνεται λιγο η γευση, αλλα οκ ειμαι με μονη micro coil και χαμηλα watt ακομα και δε ρουφαει πολυ

επισης τον ψιλοτιγκαρω λιγο με υγρο, εχει χωρο μιας και ειναι top air flow

με τι αντισταση(εις) τον δουλευεις?

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε

Το έμαθα και μου είναι εύκολο τώρα πια

Εσύ κάθε πότε στάζεις υγρό να ποτίσεις το βαμβάκι;

Δεν υπαρχει στανταρ,αλλα βοηθαει στην αρχη να το ανοιγεις και να βλεπεις ποτε αρχιζει να στεγνωνει το βαμβακι για να βρεις πανω κατω στις ποσες θελει..Οταν δεν σου βγαζει τοσο γευση και ατμο(η σε χειροτερο σημειο νασου βγαζει καμμενο) τοτε σταζεις,αλλα δεν χρειαζεται να σου βγαλει καμμενο για να σταξεις :P..

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

οταν υποχωρει/αλλοιωνεται λιγο η γευση, αλλα οκ ειμαι με μονη micro coil και χαμηλα watt ακομα και δε ρουφαει πολυ

επισης τον ψιλοτιγκαρω λιγο με υγρο, εχει χωρο μιας και ειναι top air flow

με τι αντισταση(εις) τον δουλευεις?

Μ αυτές τις έτοιμες αντιστάσεις μου τις έδωσε ο υπάλληλος απο το μαγαζι και το βαμβάκι.Βγάζουν περίπου 0.29-0.38 ohm(3άρι πυρήνα)στα 50 watt τον δουλευω

IMG_20180127_213315.jpg

IMG_20180127_213345.jpg

Επεξ/σία από Ιάσωνbitc

8 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε

Μ αυτές τις έτοιμες αντιστάσεις μου τις έδωσε ο υπάλληλος απο το μαγαζι και το βαμβάκι.Βγάζουν περίπου 0.29-0.38 ohm(3άρι πυρήνα)στα 50 watt τον δουλευω

IMG_20180127_213315.jpg

IMG_20180127_213345.jpg

Αν παρεις δικο σου συρμα,δοκιμασε και παραπανω σπειρες,ο dead rabbit εχει μπολικο χωρο,ισως σου βγαλει καλυτερο αποτελεσμα

• Thanks 1

Με μια απλή αλλαγή στόμιου! Εβαλα λεπτό στόμιο στον dead rabbit και έπαθα πλάκα.Καμμία σχέση με πριν.Πιο σφιχτή τζούρα και μεγαλύτερη απόλαυση.

IMG_20180129_115504.jpg

3 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε

Με μια απλή αλλαγή στόμιου! Εβαλα λεπτό στόμιο στον dead rabbit και έπαθα πλάκα.Καμμία σχέση με πριν.Πιο σφιχτή τζούρα και μεγαλύτερη απόλαυση.

IMG_20180129_115504.jpg

Δεν ξερω κατα ποσο ο dead rabbit ειναι για τσιγαρισιες τζουρες,λογω αρκετου αερα/διπλης αντιστασης..Δεν σου ζεσταινεται αρκετα ετσι?

• Like 1

5 ώρες πριν, yolodroid είπε

ουτε σε πλαστικη σακουλα σφραγισμενη?

Κανονικά όλα κουμπομενα μην σου πω όταν είμαι με το λεωφορείο μέχρι να ανεβω τις σκάλες τραβάω και μερικές καταδρομικές

4 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε

IMG_20180129_115504.jpg

Για τέτοια χρήση έπρεπε να πάρεις το μικρό λαγό

50 λεπτά πριν, palasd είπε

Κανονικά όλα κουμπομενα μην σου πω όταν είμαι με το λεωφορείο μέχρι να ανεβω τις σκάλες τραβάω και μερικές καταδρομικές

Για τέτοια χρήση έπρεπε να πάρεις το μικρό λαγό

Μπορει να του αρεσει καθως υποκειμενικο,αλαλ υπηρχαν και αλλες επιλογες οπως πχ καποιος κλωνος του hadaly,απλα νμιζω ειχε πει θελη μεγαλη παραγωγη ατμου και διπλη αντισταση και δεν μου ηρθε να προτεινω κατι τετοιο..Παντως αν βρει να δοκιμασει καποιον κλωνο hadaly αξιζει πολυ και παιζει στο 20αρι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...