tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 στησιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το έμαθα και μου είναι εύκολο τώρα πια 9 λεπτά πριν, tritonas00 είπε στησιμο? Εσύ κάθε πότε στάζεις υγρό να ποτίσεις το βαμβάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 οταν υποχωρει/αλλοιωνεται λιγο η γευση, αλλα οκ ειμαι με μονη micro coil και χαμηλα watt ακομα και δε ρουφαει πολυ επισης τον ψιλοτιγκαρω λιγο με υγρο, εχει χωρο μιας και ειναι top air flow με τι αντισταση(εις) τον δουλευεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Το έμαθα και μου είναι εύκολο τώρα πια Εσύ κάθε πότε στάζεις υγρό να ποτίσεις το βαμβάκι; Δεν υπαρχει στανταρ,αλλα βοηθαει στην αρχη να το ανοιγεις και να βλεπεις ποτε αρχιζει να στεγνωνει το βαμβακι για να βρεις πανω κατω στις ποσες θελει..Οταν δεν σου βγαζει τοσο γευση και ατμο(η σε χειροτερο σημειο νασου βγαζει καμμενο) τοτε σταζεις,αλλα δεν χρειαζεται να σου βγαλει καμμενο για να σταξεις :P.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tritonas00 είπε οταν υποχωρει/αλλοιωνεται λιγο η γευση, αλλα οκ ειμαι με μονη micro coil και χαμηλα watt ακομα και δε ρουφαει πολυ επισης τον ψιλοτιγκαρω λιγο με υγρο, εχει χωρο μιας και ειναι top air flow με τι αντισταση(εις) τον δουλευεις? Μ αυτές τις έτοιμες αντιστάσεις μου τις έδωσε ο υπάλληλος απο το μαγαζι και το βαμβάκι.Βγάζουν περίπου 0.29-0.38 ohm(3άρι πυρήνα)στα 50 watt τον δουλευω Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Μ αυτές τις έτοιμες αντιστάσεις μου τις έδωσε ο υπάλληλος απο το μαγαζι και το βαμβάκι.Βγάζουν περίπου 0.29-0.38 ohm(3άρι πυρήνα)στα 50 watt τον δουλευω Αν παρεις δικο σου συρμα,δοκιμασε και παραπανω σπειρες,ο dead rabbit εχει μπολικο χωρο,ισως σου βγαλει καλυτερο αποτελεσμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα θέλει μπορεί να βάλει το 3αρι πινάκι του και να συμπληρώσει σπείρες εγώ έτσι κάνω Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από palasd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saul32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά ξέρετε από πού μπορούμε να παραγγείλουμε νικοτίνη; Αν φυσικά μπορούμε πλέον να αγοράζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolodroid Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 modaki με μπαταριες στο αεροπλανο μπορεις να το παρεις ή πρεπει να το βαλεις σε βαλιτσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 δεν υπάρχει θέμα όσες φορές ταξίδεψα ποτέ κανείς δεν μου είπε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolodroid Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, palasd είπε δεν υπάρχει θέμα όσες φορές ταξίδεψα ποτέ κανείς δεν μου είπε τίποτα ουτε σε πλαστικη σακουλα σφραγισμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Με μια απλή αλλαγή στόμιου! Εβαλα λεπτό στόμιο στον dead rabbit και έπαθα πλάκα.Καμμία σχέση με πριν.Πιο σφιχτή τζούρα και μεγαλύτερη απόλαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Με μια απλή αλλαγή στόμιου! Εβαλα λεπτό στόμιο στον dead rabbit και έπαθα πλάκα.Καμμία σχέση με πριν.Πιο σφιχτή τζούρα και μεγαλύτερη απόλαυση. Δεν ξερω κατα ποσο ο dead rabbit ειναι για τσιγαρισιες τζουρες,λογω αρκετου αερα/διπλης αντιστασης..Δεν σου ζεσταινεται αρκετα ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, yolodroid είπε ουτε σε πλαστικη σακουλα σφραγισμενη? Κανονικά όλα κουμπομενα μην σου πω όταν είμαι με το λεωφορείο μέχρι να ανεβω τις σκάλες τραβάω και μερικές καταδρομικές 4 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Με μια απλή αλλαγή στόμιου! Εβαλα λεπτό στόμιο στον dead rabbit και έπαθα πλάκα.Καμμία σχέση με πριν.Πιο σφιχτή τζούρα και μεγαλύτερη απόλαυση. Για τέτοια χρήση έπρεπε να πάρεις το μικρό λαγό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, palasd είπε Κανονικά όλα κουμπομενα μην σου πω όταν είμαι με το λεωφορείο μέχρι να ανεβω τις σκάλες τραβάω και μερικές καταδρομικές Για τέτοια χρήση έπρεπε να πάρεις το μικρό λαγό Μπορει να του αρεσει καθως υποκειμενικο,αλαλ υπηρχαν και αλλες επιλογες οπως πχ καποιος κλωνος του hadaly,απλα νμιζω ειχε πει θελη μεγαλη παραγωγη ατμου και διπλη αντισταση και δεν μου ηρθε να προτεινω κατι τετοιο..Παντως αν βρει να δοκιμασει καποιον κλωνο hadaly αξιζει πολυ και παιζει στο 20αρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις