Karamol3golas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Λιγο περιεργη ερωτηση,αλλα εχει νοιωσει ποτε καουρες κανενας σε συγκεκριμενα αρωματα?Εφτιαξα το vldv lemon ice (λεμονι μεντα και koolada πανω κατω)(περιπου 15%) σε 70-30 με 2αρα νικ,και με εχουν πιασει κατι περιεργες καουρες που δεν εχω με αλλα υγρα και περισσοτερης νικοτινης(Βασεις chemco nic after8)..Επισης δυσκολο να εχω αλλεργια στο pg γιατι και το τεστακι εχω κανει(που ριχνεις λιγο μεσα απο τον αγκωνα για να δεις αν ερεθιστει),αλλα και εδω και κανενα χρονο τα υγρα μου τα φτιαχνω απο 50/50 ως 70/30 και δεν ειχα θεμα.. Στις 25/1/2018 στις 10:07 ΠΜ, Ιάσωνbitc είπε Γεια σου. 1)η περίπτωση μου είναι οτι είμαι chain vaper,δλδ ατμίζω για 3-4 δευτερόλεπτα και απανωτές τζούρες 2 )Κάνω σχεδόν μηδενική νικοτίνη με γλυκιές γεύσεις 3)μ αρέσει το μεγάλο ντουμάνι και καλή γεύση και ρωτώ :σε τί να πάω? rda ή rta ή rdta ή rba? και ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος για μένα, ποιο μοντέλο και μάρκα δηλαδή? Κατ αρχην ποιο mod εχεις(αν εχεις πχ pico μας περιοριζει σε ατμο ως 22mm,η αν ειναι καποιο που βγαζει 40 βατ καλυτερα να πας σε καποιον μονης αντιστασης..Επισης οι επιλογες σου ειναι να εχει η οχι tank..Γενικα τελευταια εχουν ερθει κοντα,αλλα οι rda(χωρις τανκ) εχουν λιγο καλυτερη γευση και ντουμανι,αλλα πρεπει να σταζεις υγρο καθε 4-5 τζουρες..Απαντησε αυτα και θα σου κανουμε καλυτερες προτασεις..Τελος να ξερεις οτι ως επι το πλειστον σε επισκευασιμους θα δεις λιγα υγρακια απο δω και απο κει,οχι κατι τρελο αλλα να εισαι προετοιμασμενος..Αν δεν σε πειραζει να εχεις αυτες τις ελαχιστες διαρροες τοτε παλι θα σου κανουμε και αλλες προτασεις(πχ ο zeus υποτιθεται δεν εχει διαρροες η ο engine,αλλα χανουν ελαχιστα σε γευση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani-jm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας.Θελω να ξεκινήσω να κάνω σκέτη βάση κάποιες ώρες της ημέρας γιατί οι rda τραβάνε τρομερά πολύ και πονάει η τσέπη μου.Δεν ξέρω τίποτα από σκέτη βάση.Δλδ πρέπει να βάλω μόνο pg?μόνο vg?Η pg διάβασα σε κάποιους ότι ξέρανε τον λαιμό τους.Σε τι αναλογίες να αρχίσω?Rda swap rtda avocado είναι οι βασικοί μου ατμοποιητης.Να πω την αλήθεια έκανα 2 γεμίσματα στον swap σκέτη pg και ήταν αρκετά γλυκιά αλλά μετά από λίγο ο ουρανίσκος μου στέγνωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Λογικά θα πρέπει να κανείς τις αναλογίες όπως και στα υγρά με άρωμα 50/50 30/70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Λιγο περιεργη ερωτηση,αλλα εχει νοιωσει ποτε καουρες κανενας σε συγκεκριμενα αρωματα?Εφτιαξα το vldv lemon ice (λεμονι μεντα και koolada πανω κατω)(περιπου 15%) σε 70-30 με 2αρα νικ,και με εχουν πιασει κατι περιεργες καουρες που δεν εχω με αλλα υγρα και περισσοτερης νικοτινης(Βασεις chemco nic after8)..Επισης δυσκολο να εχω αλλεργια στο pg γιατι και το τεστακι εχω κανει(που ριχνεις λιγο μεσα απο τον αγκωνα για να δεις αν ερεθιστει),αλλα και εδω και κανενα χρονο τα υγρα μου τα φτιαχνω απο 50/50 ως 70/30 και δεν ειχα θεμα.. Κατ αρχην ποιο mod εχεις(αν εχεις πχ pico μας περιοριζει σε ατμο ως 22mm,η αν ειναι καποιο που βγαζει 40 βατ καλυτερα να πας σε καποιον μονης αντιστασης..Επισης οι επιλογες σου ειναι να εχει η οχι tank..Γενικα τελευταια εχουν ερθει κοντα,αλλα οι rda(χωρις τανκ) εχουν λιγο καλυτερη γευση και ντουμανι,αλλα πρεπει να σταζεις υγρο καθε 4-5 τζουρες..Απαντησε αυτα και θα σου κανουμε καλυτερες προτασεις..Τελος να ξερεις οτι ως επι το πλειστον σε επισκευασιμους θα δεις λιγα υγρακια απο δω και απο κει,οχι κατι τρελο αλλα να εισαι προετοιμασμενος..Αν δεν σε πειραζει να εχεις αυτες τις ελαχιστες διαρροες τοτε παλι θα σου κανουμε και αλλες προτασεις(πχ ο zeus υποτιθεται δεν εχει διαρροες η ο engine,αλλα χανουν ελαχιστα σε γευση) Το Evic Primo 200 watt έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε Λιγο περιεργη ερωτηση,αλλα εχει νοιωσει ποτε καουρες κανενας σε συγκεκριμενα αρωματα?Εφτιαξα το vldv lemon ice (λεμονι μεντα και koolada πανω κατω)(περιπου 15%) σε 70-30 με 2αρα νικ,και με εχουν πιασει κατι περιεργες καουρες που δεν εχω με αλλα υγρα και περισσοτερης νικοτινης(Βασεις chemco nic after8)..Επισης δυσκολο να εχω αλλεργια στο pg γιατι και το τεστακι εχω κανει(που ριχνεις λιγο μεσα απο τον αγκωνα για να δεις αν ερεθιστει),αλλα και εδω και κανενα χρονο τα υγρα μου τα φτιαχνω απο 50/50 ως 70/30 και δεν ειχα θεμα.. θυμάμαι ότι και μένα με πιάνανε παλιότερα καούρες, με άδειο στομάχι, και όταν το έκανα πιπίλα, έχω να το πάθω πάρα πολύ καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Το Evic Primo 200 watt έχω Απαντα και στα αλλα ομως ..Αφηνεις πισω το τανκ για να σταζεις ολη την ωρα για λιγο καλυτερη γγευση?(προσωπικα δεν το προτεινω αν δεν εχεις squonk ...Επισης θες μονη η διπλη αντισταση?(η διπλη θελει παραπανω watt οποτε φευγει πιο γρηγορα η μπαταρια)..Επισης Θα σε θυσιαζες να εχεις λιγες διαρροες (πχ μια δυο σταγονες τη μερα) για να εχεις καλυτερη γευση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, alani-jm είπε Καλησπέρα σας.Θελω να ξεκινήσω να κάνω σκέτη βάση κάποιες ώρες της ημέρας γιατί οι rda τραβάνε τρομερά πολύ και πονάει η τσέπη μου.Δεν ξέρω τίποτα από σκέτη βάση.Δλδ πρέπει να βάλω μόνο pg?μόνο vg?Η pg διάβασα σε κάποιους ότι ξέρανε τον λαιμό τους.Σε τι αναλογίες να αρχίσω?Rda swap rtda avocado είναι οι βασικοί μου ατμοποιητης.Να πω την αλήθεια έκανα 2 γεμίσματα στον swap σκέτη pg και ήταν αρκετά γλυκιά αλλά μετά από λίγο ο ουρανίσκος μου στέγνωσε. Σκέτη βάση σημαίνει πολύ απλά πως το υγρό σου δεν έχει άρωμα μέσα. Από ΄κει και πέρα, ό,τι θες κάνεις με την περιεκτικότητα νικοτίνης και την αναλογία vg/pg, θες να 'ναι 50/50, θες να 'ναι 70/30, ό,τι θες, σαν κανονικό υγρό, δεν αλλάζει κάτι. Σκέτη pg τι νόημα έχει να κάνεις, πρώτα απ' όλα περίεργο που δεν σου σακάτεψε τον λαιμό, μήπως έκανες σκέτη Vg και όχι σκέτη pg; Σε τι αναλογίες να αρχίσεις δεν μπορεί να στο πει κάποιος, γιατί δεν ξεκινάς με τις ίδιες αναλογίες που είχανε τα υγρά που έκανες πριν; Δεν είναι κάτι το διαφορετικό η σκέτη βάση με ένα οποιοδήποτε υγρό αναπλήρωσης, ίδιο ακριβώς πράγμα μείον τα αρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Απαντα και στα αλλα ομως ..Αφηνεις πισω το τανκ για να σταζεις ολη την ωρα για λιγο καλυτερη γγευση?(προσωπικα δεν το προτεινω αν δεν εχεις squonk ...Επισης θες μονη η διπλη αντισταση?(η διπλη θελει παραπανω watt οποτε φευγει πιο γρηγορα η μπαταρια)..Επισης Θα σε θυσιαζες να εχεις λιγες διαρροες (πχ μια δυο σταγονες τη μερα) για να εχεις καλυτερη γευση? Προτιμώ να μην στάζω όλη την ώρα Θέλω διπλή αντίσταση Ναι θα θυσίαζα να έχω λίγες διαρροές για να έχω καλύτερη γεύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ένας RDA δεν είναι στάξιμο ανά 2-3 τζούρες. Αναλόγα την αντίσταση , το βαμβάκι και την διάρκεια τζούρας, μπορεί να σου βγάλει 15 χαλαρά. Από εκεί και πέρα ένας RDA χαρακτηρίζεται από την ευκολία στησίματος και καθαρισμού που βολεύει όσους πχ αλλάζουν συχνά γεύσεις στα υγρά αναπλήρωσής τους. Γενικά είμαι λάτρης των RDA χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περίοδοι (όπως τώρα που μιλάμε) που την βγάζω με τανκάτους RTL άτμο. Αν μπορώ να προτείνω κάτι είναι πως όλοι αξίζει να έχουμε στην κατοχή μας έναν αξιοπρεπή RDA. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alani-jm Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Baator είπε Σκέτη βάση σημαίνει πολύ απλά πως το υγρό σου δεν έχει άρωμα μέσα. Από ΄κει και πέρα, ό,τι θες κάνεις με την περιεκτικότητα νικοτίνης και την αναλογία vg/pg, θες να 'ναι 50/50, θες να 'ναι 70/30, ό,τι θες, σαν κανονικό υγρό, δεν αλλάζει κάτι. Σκέτη pg τι νόημα έχει να κάνεις, πρώτα απ' όλα περίεργο που δεν σου σακάτεψε τον λαιμό, μήπως έκανες σκέτη Vg και όχι σκέτη pg; Σε τι αναλογίες να αρχίσεις δεν μπορεί να στο πει κάποιος, γιατί δεν ξεκινάς με τις ίδιες αναλογίες που είχανε τα υγρά που έκανες πριν; Δεν είναι κάτι το διαφορετικό η σκέτη βάση με ένα οποιοδήποτε υγρό αναπλήρωσης, ίδιο ακριβώς πράγμα μείον τα αρώματα. Κοίτα τόσο καιρό φτιάχνω τα υγρά σύμφωνα με τις αναλογίες των μπουκαλιών.Υποθετω ότι είναι 70-30 .Απλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο σε ντριπερ που έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες.Επισης κάπου είχα δει βάση με νότες βανίλιας αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιας μάρκας είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το πηρα το κορίτσι! Dead rabbit i love you my girl.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Προτιμώ να μην στάζω όλη την ώρα Θέλω διπλή αντίσταση Ναι θα θυσίαζα να έχω λίγες διαρροές για να έχω καλύτερη γεύση Αν επιλεξεις rta ,τοτε μπορω να προτεινω τον vandy vape kensei..5 ευρω πανω απο οσα δινεις αλλα Δοκιμασμενος,οι διαρροες του ειναι ελαχιστες(ισως οταν τον γεμιζεις και ξανανοιγεις το juice control αι τον αερα αλλα ουτε καν σταγονα,πολυ καλη γευση και παραγωγη ατμου..)..Επισης μπορω να προτεινω τον ijoy exo(δεν τον ειχα ποτε αλλα εχω ακουσει καλα λογια και στηνεις ειτε μονη ειτε διπλη γιατι ερχεται με 2 ντεκ,και η μονη με τη λιγοτερη παραγωγη ατμου ισως σε βολεψει γιατι συχνα θα τρως παρατηρησεις σε μαγαζια :P)..Αν θελησεις rda(που και γω εχω εναν rda μονης αντιστασης που ατμιζω αυτη τη στιγμη για να μην παρεξηγηθω και προτεινω αποκλειστικα τανκατους),μπορω να προτεινω τον dead rabbit η drop για γευση,η bonza για ντουμανι(οχι πως οτι εχει το ενα αποκλειει το αλλο απλα κερδιζουν στα σημεια)..Απλα η αποψη μου ειναι οτι ενας με τανκ αξιζει περισσοτερο γιατι σε μια βραδινη εξοδο το να ψαχνεις μες το σκοταδι να σταξεις υγρο ειναι λιγο επιπονο,και σιγουρα πιο δυσκολο απο το να ξαναγεμιζεις το τανκ που ισως χρειαστει μια φορα..Τελος να πω πως οτι και να παρεις αν δεν σου αρεσει στην αρχη δοκιμασε καποιο αλλο στησιμο,λιγοτερο/περισσοτερο βαμβακι,γιατι πολυ δυσκολο να βρεις απο την αρχη το καλυτερο για σενα στησιμο(στον sxk hadaly rda μου πηρε 2 βδομαδες να βρω το καλυτερο στησιμο που εδινε τη γευση που ηθελα,στους τανκατους επισης χρειαζεται να μαθεις και το βαμβακι ωστε να μην εχεις ουτε διαρροες ουτε dry hits..)αυτα τα ολιγα απο μενα αλλα παρε και αλλες συμβουλες η αν βρεεις καποιο καταστημα να δοκιμασεις ακομα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε Αν επιλεξεις rta ,τοτε μπορω να προτεινω τον vandy vape kensei..5 ευρω πανω απο οσα δινεις αλλα Δοκιμασμενος,οι διαρροες του ειναι ελαχιστες(ισως οταν τον γεμιζεις και ξανανοιγεις το juice control αι τον αερα αλλα ουτε καν σταγονα,πολυ καλη γευση και παραγωγη ατμου..)..Επισης μπορω να προτεινω τον ijoy exo(δεν τον ειχα ποτε αλλα εχω ακουσει καλα λογια και στηνεις ειτε μονη ειτε διπλη γιατι ερχεται με 2 ντεκ,και η μονη με τη λιγοτερη παραγωγη ατμου ισως σε βολεψει γιατι συχνα θα τρως παρατηρησεις σε μαγαζια :P)..Αν θελησεις rda(που και γω εχω εναν rda μονης αντιστασης που ατμιζω αυτη τη στιγμη για να μην παρεξηγηθω και προτεινω αποκλειστικα τανκατους),μπορω να προτεινω τον dead rabbit η drop για γευση,η bonza για ντουμανι(οχι πως οτι εχει το ενα αποκλειει το αλλο απλα κερδιζουν στα σημεια)..Απλα η αποψη μου ειναι οτι ενας με τανκ αξιζει περισσοτερο γιατι σε μια βραδινη εξοδο το να ψαχνεις μες το σκοταδι να σταξεις υγρο ειναι λιγο επιπονο,και σιγουρα πιο δυσκολο απο το να ξαναγεμιζεις το τανκ που ισως χρειαστει μια φορα..Τελος να πω πως οτι και να παρεις αν δεν σου αρεσει στην αρχη δοκιμασε καποιο αλλο στησιμο,λιγοτερο/περισσοτερο βαμβακι,γιατι πολυ δυσκολο να βρεις απο την αρχη το καλυτερο για σενα στησιμο(στον sxk hadaly rda μου πηρε 2 βδομαδες να βρω το καλυτερο στησιμο που εδινε τη γευση που ηθελα,στους τανκατους επισης χρειαζεται να μαθεις και το βαμβακι ωστε να μην εχεις ουτε διαρροες ουτε dry hits..)αυτα τα ολιγα απο μενα αλλα παρε και αλλες συμβουλες η αν βρεεις καποιο καταστημα να δοκιμασεις ακομα καλυτερα Τον πήρα ήδη από σήμερα το πρωί τον dead rabbit όπως είπα και πιο πάνω.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.τον 24άρι πήρα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Τον πήρα ήδη από σήμερα το πρωί τον dead rabbit όπως είπα και πιο πάνω.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.τον 24άρι πήρα Οταν μπηκα δεν το ειχες γραψει,και οταν το δημοσιευσα ειχες κανει ποστ για τον dead rabbit εδω και 14 λεπτα ..Απλα το αφησα αν χρειαστει βοηθεια καποιος αλλος...Εντυπωσεις απο τον λαγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 πολυ καλος ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις