tornado Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Στις 17/1/2018 στις 9:38 ΠΜ, kataramenos32 είπε Λογω πολυ περιορισμενου airflow δεν ειναι για χοντρα συρματα ο συγκεκριμενος,δοκιμασε να τον στησεις με κατι πιο απλο. Πιστεψε με αν βρεις τον rda που σου ταιριαζει θα κολλησεις τωρα το ειδα οποτε τωρα απανταω, τον εστησα με χοντρο συρμα, και οπως λες δεν εκανα σωστη δουλεια. Περιμενω να παει για φουντο αυτο το βαμβακι και στο επομενο θα τον ξαναστησω με ψιλο συρμα να δω βελτιωση.
BlueBlade Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Fotis13 είπε Νεο αρθρο σχετικα με τα συν και τα πλην του ΗΤ . Νέα έρευνα: Βοηθά ή βλάπτει το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Αυτό που λέει για τους νέους όντως είναι μεγάλε θέμα, ξέρω 2 νέα παιδιά χωρίς να έχουν βάλει τσιγάρο στο στόμα τους να ξεκίνησαν ΗΤ χωρίς νικοτίνη, για την γεύση κυρίως και για τις εξόδους τους. Μερικοί έχουν μπερδέψει το ΗΤ και το καθαρό οξυγόνο ή τον ατμό που βγάζει το νερό όταν εξατμίζεται. Δεν είναι έτσι, χημικά περιέχει και αυτό, σίγουρα είναι πολύ πιο Safe από το συμβατικό (μόνο αν αναλογιστείς την καύση του συμβατικού και τα 7.000 καρκινογόνα στοιχεία που περιέχει ο καπνός και δεν τα έχει το ΗΤ καταλαβαίνεις διαφορά), αλλά είναι κρίμα να βλέπω ανθρώπους που δεν κάπνισαν ποτέ να το ξεκινούν.
palasd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αυτή η καραμέλα οτι το ήτ είναι πύλη για κτ ποτε θα τελειώσει επιτελούς ; Αν τα παιδεία που βλέπουμε να ξεκινάνε ήτ αμα δεν υπήρχε δεν θα άρχιζαν κανονικό τουλαχιστον τώρα δεν εθιζονται αμέσως στην νικοτίνη και μια δεύτερη ερώτηση πιστεύεται οτι αμα κάποιος ξεκινήσει με ήτ και τις γεύσης του θα του κανει αργότερα κούκου η γεύση του καρκίνοσωλήνα ώστε να το γυρίσει ; Έλεος 1
papoys1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μία από τις δύο βασικές κατηγορίες κάποιων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Η άλλη είναι η πιθανή έκρηξη της μπαταρίας την οποία βλέπουμε και αυτή προς το τέλος του ( ¨αντικειμενικού") άρθρου. 2
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ,είναι κανείς εδώ ?Θέλω να πάω σε ηλεκτρονικό τσιγάρο με βαμβάκι και σύρματα diy και έχω ερώτηση Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc
fernw_thn_souvla Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Καλημέρα ,είναι κανείς εδώ ?Θέλω να πάω σε ηλεκτρονικό τσιγάρο με βαμβάκι και σύρματα diy και έχω ερώτηση Ριχτο 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σου. 1)η περίπτωση μου είναι οτι είμαι chain vaper,δλδ ατμίζω για 3-4 δευτερόλεπτα και απανωτές τζούρες 2 )Κάνω σχεδόν μηδενική νικοτίνη με γλυκιές γεύσεις 3)μ αρέσει το μεγάλο ντουμάνι και καλή γεύση και ρωτώ :σε τί να πάω? rda ή rta ή rdta ή rba? και ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος για μένα, ποιο μοντέλο και μάρκα δηλαδή? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ιάσωνbitc είπε Γεια σου. 1)η περίπτωση μου είναι οτι είμαι chain vaper,δλδ ατμίζω για 3-4 δευτερόλεπτα και απανωτές τζούρες 2 )Κάνω σχεδόν μηδενική νικοτίνη με γλυκιές γεύσεις 3)μ αρέσει το μεγάλο ντουμάνι και καλή γεύση και ρωτώ :σε τί να πάω? rda ή rta ή rdta ή rba? και ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος για μένα, ποιο μοντέλο και μάρκα δηλαδή? Επισκευάσιμο αεράτο διπλής αντίστασης θες. Aromamizer Supreme (αν τον βρεις το 7ml κτήνος) RTA Aromamizer Supreme v2 (5ml) RTA που τον δουλεύεις και ως RDA μιας και αφαιρείται το tank Coilmaster Genesis RDTA Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nikoskon είπε Επισκευάσιμο αεράτο διπλής αντίστασης θες. Aromamizer Supreme (αν τον βρεις το 7ml κτήνος) RTA Aromamizer Supreme v2 (5ml) RTA που τον δουλεύεις και ως RDA μιας και αφαιρείται το tank Coilmaster Genesis RDTA Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όχι τόσο ακριβό .και όχι τόσο μεγάλο ντουμάνι.Θέλω πχ σαν το ντουμάνι του Hellvape Dead Rabbit. Σόρρυ επίσης που δεν είπα και τιμή.Μεχρι 35€ έχω να διαθέσω Ο Hellvape Dead Rabbit δεν μου κάνει; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ο Dead Rabbit δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Αν θες RDA δες τον Goon 22 (όχι τον Goon v1.5) Απο τιμές δεν ξέρω να σου πω. 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Επίσης απο Ελλάδα μόνο θα αγοράσω (Skroutz.gr)
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Επίσης απο Ελλάδα μόνο θα αγοράσω (Skroutz.gr) Φίλε σου προτείνω προϊόντα που γνωρίζω από προσωπική χρήση και εξαιρώντας το κριτήριο της τιμής. Σίγουρα δεν σου προτείνω attys των 100€+ αλλά με ταβάνι τα 35€ δεν νομίζω να βρεις τπτ της προκοπής. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon
Ιάσωνbitc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ναι σίγουρα.Απλώς για αρχή λέω να πάω σε κάτι φθηνό στα 35€ και μετά μόλις είμαι καλύτερα οικονομικά αργότερα θα πάω και σε ακριβότερο
fernw_thn_souvla Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Ιάσωνbitc RDA εχεις τον Rabbit και είναι πολύ κομπλέ.Πάρε κάτι σε rta με διπλή αντίσταση. Εκει στα λευτά που θες έχει (Νομίζω) και είναι πολύ τίμιοι και τις "προκοπής" : Crius 2, Merlin , Medusa, avocado,iJoy Limitless RDTA και αλλοι που δεν μου ερχονται τωρα Read more http://guidetovaping.com/2017/03/18/top-10-best-rdta-in-2017/ Γενικά βλέπε και λίγο το στήσιμο τους και επέλεξε με βάση τι σε βολεύει και όχι το 1% παραπάνω γεύση που βγάζει κάποιος (Που εν τέλει εμείς, δεν θα την καταλάβουμε) αλλά δεν μας βολεύει με αποτέλεσμα να τον σιχαθούμε.. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από fernw_thn_souvla 1
palasd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε Γεια σου. 1)η περίπτωση μου είναι οτι είμαι chain vaper,δλδ ατμίζω για 3-4 δευτερόλεπτα και απανωτές τζούρες 2 )Κάνω σχεδόν μηδενική νικοτίνη με γλυκιές γεύσεις 3)μ αρέσει το μεγάλο ντουμάνι και καλή γεύση και ρωτώ :σε τί να πάω? rda ή rta ή rdta ή rba? και ποιος θα ήταν ο ιδανικότερος για μένα, ποιο μοντέλο και μάρκα δηλαδή? Για μενα θα πρέπει να πας σε RDA μια φθηνή και καλη λύση https://www.skroutz.gr/s/12708699/Oumier-Wasp-Nano-RDA.html τον εχω σαν πρωτη επιλογη 6 μηνες ο λαγός ο μεγάλος είναι για διπλή με μονή αντίσταση δεν παιζει τόσο καλά αλλά κυκλοφόρησε και ο μικρός που είναι για μονή https://vapexperts.gr/atmopoiites/dead-rabbit-sq-rda-22mm-heathen-project-by-hellvape-black-detail και τον περιμένω τώρα αν ενδιαφερεσαι και για διπλή εκτός από τον λαγό στις τιμές που ζητάς https://www.skroutz.gr/s/12842740/Vandy-Vape-Mesh-RDA.html τον έχω πολύ καλός αλλά με διπλή ή με mesh , https://www.skroutz.gr/s/13535487/Vandy-Vape-Bonza-RDA.html?keyphrase=bonza δεν τον έχω διπλής και πολύ καλός Ελπίζω να σε βοήθησα και οτι χρειαστείς εδώ ήμαστε 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις