Dante44® Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, palasd είπε Παιδεία ψυχραιμία μην ξεχνάτε οτι το παλικάρι μένει Γερμανία και δεν ξέρουμε τις τιμες εκεί στα έτοιμα υγρά Αααα συγνωμη δεν ηξερα 25 λεπτά πριν, frapes87 είπε Shake and vape έτσι όπως τα έχουν κάνει άμα δεν μαγειρευεις shake and vape. Αυτό κάνω εγώ. Βέβαια η ποιότητα και γεύση που μου έδινε η eliquid France δεν είναι η ίδια αλλά μια χαρά την βγάζω και με αυτό. Γύρω στα 65ml το εικοσαημερο με 0,6 Μα εννοείται shake and vape παντα αλλιως δεν συμφέρει στα 19-20€ εχει ομως και ετοιμα με μηδενικη που δεν χρειαζεται να περιμενεις τοσο να δεσει. Παρολο που το λενε shake and vape πραγματικα κανενα υγρο δεν μ εδωσε ολη την γευση σε λιγοτερο απο 7 μερες Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Dante44®
Ιάσωνbitc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας guys.Μου είπε ένας υπαλληλος σε μαγαζι ηλεκτρονικου τσιγάρου οτι οι επισκευάσιμοι ατμοποιητες με αντιστάσεις με τα σύρματα και το βαμβάκι είναι επικίνδυνα αμα δεν ξέρεις και κάνεις λάθος ,μπορεί να εκραγεί .Ισχύει? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc
Baator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Γεια σας guys.Μου είπε ένας υπαλληλος σε μαγαζι ηλεκτρονικου τσιγάρου οτι οι επισκευάσιμοι ατμοποιητες με αντιστάσεις με τα σύρματα και το βαμβάκι είναι επικίνδυνα αμα δεν ξέρεις και κάνεις λάθος ,μπορεί να εκραγεί .Ισχύει? Επικίνδυνα είναι τα μηχανικά mods. Αν πάρεις έναν επισκευάσιμο ατμοποιητή ο οποίος δεν έχει στηθεί σωστά και τον βάλεις επάνω σε κανά μηχανικό ενώ η αντίσταση δείχνει τίποτα 0.01, θα υπάρξει όντως ατύχημα. Όλα τα υπόλοιπα mods έχουν πλέον 100 δικλείδες ασφαλείας και απλά δεν θα δουλέψει, θα σου βγάλουν κάποιο σφάλμα. Στηρίζεσαι βέβαια σε αυτό και μόνο; Ότι αν κάνεις εσύ την πατάτα θα σε σώσει το μοντάκι; Ισχύει και δεν ισχύει με λίγα λόγια αυτό που σου είπε ο πωλητής. Αν ΔΕΝ μιλάμε για μηχανικά μοντς που όντως θέλουν μεγάλη προσοχή, οι επισκευάσιμοι ατμοποιητές δεν είναι ντε και καλά επικίνδυνοι. Πρώτα απ' όλα πρέπει να κάνεις πολύ χοντρή πατάτα που είναι δύσκολο όσο άσχετος και να είσαι και κατά δεύτερον πρέπει να failάρουν και όλες οι ασφάλειες του μοντ σου. 2
grafistas777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Kαλησπέρα στην παρέα Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (το πήρα απόφαση) να πετάξω το ΚΤ. Δεν έχω καμία "επαφή" με ατμοποιητές, υγρά κλπ κλπ.. Εκανα μία έρευνα στα πιο "επώνυμα" της αγοράς ΝΟΒACCO-ISSON & ALTER EGO. Με ενδιαφέρουν κυρίως 2 πράγματα. 1. Να μην μπλεξω με διαρροές υγρών (το απεχθάνομαι) 2. Να είναι κάπως "μαζεμένη" η συσκευή (όχι σαν κάτι θηρία με μπουκάλες που βλέπω). Θα εκτιμούσα προτάσεις-απόψεις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
nikoskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, grafistas777 είπε Kαλησπέρα στην παρέα Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (το πήρα απόφαση) να πετάξω το ΚΤ. Δεν έχω καμία "επαφή" με ατμοποιητές, υγρά κλπ κλπ.. Εκανα μία έρευνα στα πιο "επώνυμα" της αγοράς ΝΟΒACCO-ISSON & ALTER EGO. Με ενδιαφέρουν κυρίως 2 πράγματα. 1. Να μην μπλεξω με διαρροές υγρών (το απεχθάνομαι) 2. Να είναι κάπως "μαζεμένη" η συσκευή (όχι σαν κάτι θηρία με μπουκάλες που βλέπω). Θα εκτιμούσα προτάσεις-απόψεις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Την καλύτερη επιλογή έκανες. Mod: ELEAF iStick Pico 25 Μπαταρία: SONY VTC6 Ατμοποιητής: ASPIRE Nautilus ή Nautilus Mini Αντιστάσεις: 1.8Ohm BVC Υγρά αναπλήρωσης: Όποια καπνικά δοκιμάσεις και σου αρέσουν. Νικοτίνη: Μην κάνεις τσιγγουνιές. Με τον καιρό θα οδηγηθείς μόνος σου στην σταδιακή μείωσή της. υπάρχουν και άλλες επιλογές βέβαια. Εγώ αυτό το kit θα έπαιρνα. Spoiler Μακρυά από Nobacco, AlterEgo,Atmosfaira. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από nikoskon 3
frapes87 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, nikoskon είπε Την καλύτερη επιλογή έκανες. Mod: ELEAF iStick Pico 25 Μπαταρία: SONY VTC6 Ατμοποιητής: ASPIRE Nautilus ή Nautilus Mini Αντιστάσεις: 1.8Ohm BVC Υγρά αναπλήρωσης: Όποια καπνικά δοκιμάσεις και σου αρέσουν. Νικοτίνη: Μην κάνεις τσιγγουνιές. Με τον καιρό θα οδηγηθείς μόνος σου στην σταδιακή μείωσή της. υπάρχουν και άλλες επιλογές βέβαια. Εγώ αυτό το kit θα έπαιρνα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μακρυά από Nobacco, AlterEgo,Atmosfaira. Συμφωνώ με τον φίλο είδικα αυτά που γράφει στο τέλος.Για διαρροές ότι και να κάνεις απο την στιγμή που όπως είπες κι εσύ δέν έχεις επαφή με το άθλημα θα έχεις σίγουρα μέχρι να μάθεις τα κόλπα όσο για το μοντάκι πιστεύω όπως λέω πάντα https://www.skroutz.gr/s/9466933/Joyetech-eGo-AIO.html έτσι ώστε να δείς πρώτα άν σε ψήνει το vaping και μετά να πάς σε κάτι καλύτερο. Θα σου κοστίσει συνολικά κάτι παραπάνω αν πάρεις πρώτα αυτό και μετά άλλο modaki αλλά ίσως και να σε σώσει απο περιττά έξοδα άμα δέν είσαι 100% σίγουρος. Κατα τ'αλλα το μοντάκι που πρότεινε ο nikoskon είναι πάρα πολύ καλό και ο ατμοποιητής ότι πρέπει για κάποιον που κόβει το κάπνισμα.
grafistas777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά.. ολόκληρη "επιστήμη".. Αλλος ο ατμοποιητής.. και άλλο το "mod"?? τι είναι αυτό? 2 ώρες πριν, frapes87 είπε Συμφωνώ με τον φίλο είδικα αυτά που γράφει στο τέλος.Για διαρροές ότι και να κάνεις απο την στιγμή που όπως είπες κι εσύ δέν έχεις επαφή με το άθλημα θα έχεις σίγουρα μέχρι να μάθεις τα κόλπα όσο για το μοντάκι πιστεύω όπως λέω πάντα https://www.skroutz.gr/s/9466933/Joyetech-eGo-AIO.html έτσι ώστε να δείς πρώτα άν σε ψήνει το vaping και μετά να πάς σε κάτι καλύτερο. Θα σου κοστίσει συνολικά κάτι παραπάνω αν πάρεις πρώτα αυτό και μετά άλλο modaki αλλά ίσως και να σε σώσει απο περιττά έξοδα άμα δέν είσαι 100% σίγουρος. Κατα τ'αλλα το μοντάκι που πρότεινε ο nikoskon είναι πάρα πολύ καλό και ο ατμοποιητής ότι πρέπει για κάποιον που κόβει το κάπνισμα.
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις εκανα το πρωτο βημα σε rda, μερα πρωτη πηρα dead rabbit και το diy kit της coil master μονη αντισταση για αρχη, 24 ga 6-7 σπειρες σε 2.5αρη πυρηνα, ~0.6 ohm στα 30 watt, οργανικο βαμβακι muji που ειχε μεσα το kit, lemon tart πρωτη τζουρα και μενω τι σκατα ατμιζα τοσο καιρο με τους εργοστασιακους... wtf μερα με τη νυχτα Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από tritonas00 2
Dante44® Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, grafistas777 είπε Kαλησπέρα στην παρέα Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (το πήρα απόφαση) να πετάξω το ΚΤ. Δεν έχω καμία "επαφή" με ατμοποιητές, υγρά κλπ κλπ.. Εκανα μία έρευνα στα πιο "επώνυμα" της αγοράς ΝΟΒACCO-ISSON & ALTER EGO. Με ενδιαφέρουν κυρίως 2 πράγματα. 1. Να μην μπλεξω με διαρροές υγρών (το απεχθάνομαι) 2. Να είναι κάπως "μαζεμένη" η συσκευή (όχι σαν κάτι θηρία με μπουκάλες που βλέπω). Θα εκτιμούσα προτάσεις-απόψεις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μακρια απο NOBACCO προτιμησε καποιο μαγαζι της γειτονιας σου η μεσω skroutz καλυτερα,μην ξεχνατε πως ειναι ενας απο αυτους που ασκησε βετο και εχασε ενας σωρος κοσμος τα λεφτα του απο τις κατασχεσεις των τελωνιων.Θα σου προτεινα Smok stick V8 μικρο αλλα καλο και επισης αργοτερα μπορεις να παιξεις με τις αντιστασεις.Οταν μιλαμε για smok θεματα διαροων δεν υπαρχουν 28 λεπτά πριν, tritonas00 είπε μολις εκανα το πρωτο βημα σε rda, μερα πρωτη πηρα dead rabbit και το diy kit της coil master μονη αντισταση για αρχη, 24 ga 6-7 σπειρες σε 2.5αρη πυρηνα, ~0.6 ohm στα 30 watt, οργανικο βαμβακι muji που ειχε μεσα το kit, lemon tart πρωτη τζουρα και μενω τι σκατα ατμιζα τοσο καιρο με τους εργοστασιακους... wtf μερα με τη νυχτα Πρωτο βημα και dead rabbit σωστος.Το rda αυτο πρωσοπικα για μενα ειναι οτι καλλυτερο εχει υπαρξει καλυτερα αποψη μου ειναι να φτιαχνεις με 3.0 πυρηνα και για ντουμανι και γευση ακομα καλυτερα δοκιμασε 2xAllien.Ενα προχειρο λινκ απο αμαζον https://www.amazon.co.uk/S-ALIEN-Pre-build-Heating-0-2ohm-Atomizer/dp/B072K84R52 Τον dead rabbit και το coil master απο ελλαδα τον αγορασες??? 2
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, Dante44® είπε Τον dead rabbit και το coil master απο ελλαδα τον αγορασες??? ναι, αιμα με πηγε
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, εχω ερωτηση για να παρω τον πρωτο μου επισκευασιμο, σκέφτομαι το Vandy Vape Berserker mini, το εχει κανεις να μου πει ποιοτητα κατασκευης και τυχον διαρροές? Επισης απο αεροδρομειο προς εξωτερικο περνάνε τα υγρά μόλις έφτιαξα 3 60ml να τα παρω μαζι μου στην βαλιτσα ή θα πανε για πεταμα στον ελενχο? 7 ώρες πριν, nikoskon είπε Την καλύτερη επιλογή έκανες. Mod: ELEAF iStick Pico 25 Μπαταρία: SONY VTC6 Ατμοποιητής: ASPIRE Nautilus ή Nautilus Mini Αντιστάσεις: 1.8Ohm BVC Υγρά αναπλήρωσης: Όποια καπνικά δοκιμάσεις και σου αρέσουν. Νικοτίνη: Μην κάνεις τσιγγουνιές. Με τον καιρό θα οδηγηθείς μόνος σου στην σταδιακή μείωσή της. υπάρχουν και άλλες επιλογές βέβαια. Εγώ αυτό το kit θα έπαιρνα. Απόκρυψη περιεχομένων Μακρυά από Nobacco, AlterEgo,Atmosfaira. Mod & μπαταριά πολυ καλυ προταση ειναι το 2 mod μου, να αναφέρω οτι σαν ατμοποιητη εχω και το Nautilus 2 και το Χ και ποτε δεν ειχα διαρροες.
zacharis1955 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, grafistas777 είπε Kαλησπέρα στην παρέα Σκέφτομαι πολύ σοβαρά (το πήρα απόφαση) να πετάξω το ΚΤ. Δεν έχω καμία "επαφή" με ατμοποιητές, υγρά κλπ κλπ.. Εκανα μία έρευνα στα πιο "επώνυμα" της αγοράς ΝΟΒACCO-ISSON & ALTER EGO. Με ενδιαφέρουν κυρίως 2 πράγματα. 1. Να μην μπλεξω με διαρροές υγρών (το απεχθάνομαι) 2. Να είναι κάπως "μαζεμένη" η συσκευή (όχι σαν κάτι θηρία με μπουκάλες που βλέπω). Θα εκτιμούσα προτάσεις-απόψεις. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ https://www.dotshop.gr/category-456/istick-pico-battery-kit-eleaf-el/ https://www.dotshop.gr/category-404/gs-air-ms-atomizer-eleaf/ / https://www.dotshop.gr/category-404/bdc-gs-air-5coils/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/sony-konion-us18650vtc5a-2600mah-36v-37v-35a/ / https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-18650-sony-konion-vtc6-3120mah/ https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/fortistes-mpatarion/fortistes-li-ion-li-fe-li-po/xtar-mc2-fortistis-batarias-li-ion-gia-2tem/ 1
palasd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, tritonas00 είπε μολις εκανα το πρωτο βημα σε rda, μερα πρωτη πηρα dead rabbit και το diy kit της coil master μονη αντισταση για αρχη, 24 ga 6-7 σπειρες σε 2.5αρη πυρηνα, ~0.6 ohm στα 30 watt, οργανικο βαμβακι muji που ειχε μεσα το kit, lemon tart πρωτη τζουρα και μενω τι σκατα ατμιζα τοσο καιρο με τους εργοστασιακους... wtf μερα με τη νυχτα Καλημέρα φιλέ ναι έτσι είναι απο γεύση η ντριπερ έχουν καλύτερη απλα είναι το θέμα οτι πρέπει συνέχεια να σταζεις αμα θες να ατμισης τώρα βέβαια με τα squonkers το ξεπερνάς αυτό το πρόβλημα και εγώ έχω να πιάσω τανκατο περίπου 6 μηνες και έχω σταματήσει να ενδιαφερομαι για απλά μοντακια . Α και κάτι χρηστικό γενικά όλοι οι αερατοι ντριπερ γούσταρουν τρέλα εξωτικά σύρματα και τοτε θα καταλάβεις τις πραγματικές δυνατότητες του εργαλείου αλλά και η κατανάλωση σου θα ανέβει 9 ώρες πριν, grafistas777 είπε Ευχαριστώ παιδιά.. ολόκληρη "επιστήμη".. Αλλος ο ατμοποιητής.. και άλλο το "mod"?? τι είναι αυτό? Αυτό που σου έβαλε ο φίλος ειναι ένα αρχικό σετακι με το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις το ατμισμα φθηνά για να δεις αμα σου κάνει και μετα αγοράζεις κάτι καλύτερο και εγώ με ενα τέτοιο ξεκίνησα και σε κανένα μήνα εψαχνα να το αλλάξω κακό δεν είναι για αρχή απλα πρεπει να προσεχείς μην σπάσει το γυαλακι και παει όλοι η συσκευή για πεταγμα. Ατμόποιητής είναι το πανω μέρος που βάζεις το υγρό και Ρουφάς μοντακι είναι η συσκευή που βάζεις τον ατμόποιητή και του δίνει ρεύμα 5 ώρες πριν, saviola3247 είπε Καλησπερα, εχω ερωτηση για να παρω τον πρωτο μου επισκευασιμο, σκέφτομαι το Vandy Vape Berserker mini, το εχει κανεις να μου πει ποιοτητα κατασκευης και τυχον διαρροές? Επισης απο αεροδρομειο προς εξωτερικο περνάνε τα υγρά μόλις έφτιαξα 3 60ml να τα παρω μαζι μου στην βαλιτσα ή θα πανε για πεταμα στον ελενχο? Mod & μπαταριά πολυ καλυ προταση ειναι το 2 mod μου, να αναφέρω οτι σαν ατμοποιητη εχω και το Nautilus 2 και το Χ και ποτε δεν ειχα διαρροες. Εαν είναι στην βαλίτσα που δίνεις μπορείς να πάρεις όσα θέλεις αμα είναι σε αυτήν που εχεις μαζί σου επιτρέπεται μέχρι ενα λίτρο υγρό σε συσκευασίες μικρότερες ή ίσες τον 100 μλ οποτε για πιο λόγο να εχεις θέμα . Για το ατμοποιητη δεν τον έχω αλλά διαβάζω καλά πράγματα το νου σου όμως γιατί είναι πολύ σφιχτος πραγματικα πολύ όμως 2
nrkmaiden Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 12 ώρες πριν, tritonas00 είπε μολις εκανα το πρωτο βημα σε rda, μερα πρωτη πηρα dead rabbit και το diy kit της coil master μονη αντισταση για αρχη, 24 ga 6-7 σπειρες σε 2.5αρη πυρηνα, ~0.6 ohm στα 30 watt, οργανικο βαμβακι muji που ειχε μεσα το kit, lemon tart πρωτη τζουρα και μενω τι σκατα ατμιζα τοσο καιρο με τους εργοστασιακους... wtf μερα με τη νυχτα Το δευτερο στησιμο που ειχα κανει σε rabbit ηταν 3αρης ή 3.5αρης πυρηνας tricore (~0,4Ω) μονη αντισταση στο κεντρο και αρκετα αφρατο βαμβακι να "γεμιζει" το χωρο και τον αερα λιγο πιο μαζεμενο. Πολυ καλη αισθηση γευσης. Νομιζω οτι ο Rabbit ειναι οτι καλυτερο σε γευση στα χρηματα αυτα. Ισως κερδιζει στα σημεια τον ανταγωνισμο (bonza-drop κτλ) στο θεμα γευσης. 7 ώρες πριν, saviola3247 είπε Καλησπερα, εχω ερωτηση για να παρω τον πρωτο μου επισκευασιμο, σκέφτομαι το Vandy Vape Berserker mini, το εχει κανεις να μου πει ποιοτητα κατασκευης και τυχον διαρροές? Επισης απο αεροδρομειο προς εξωτερικο περνάνε τα υγρά μόλις έφτιαξα 3 60ml να τα παρω μαζι μου στην βαλιτσα ή θα πανε για πεταμα στον ελενχο? Mod & μπαταριά πολυ καλυ προταση ειναι το 2 mod μου, να αναφέρω οτι σαν ατμοποιητη εχω και το Nautilus 2 και το Χ και ποτε δεν ειχα διαρροες. Θες οπωσδηποτε 22 αρη? Απο ενα φιλο που εχει τον κανονικο εχω ακουσει για διαρροες, αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν εχουν καθολου.
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Νεο αρθρο σχετικα με τα συν και τα πλην του ΗΤ . Νέα έρευνα: Βοηθά ή βλάπτει το ηλεκτρονικό τσιγάρο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις