Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, HellPower είπε

Καλησπέρα παιδιά, είμαι πολλά χρόνια καπνιστής, είμαι 34 και καπνίζω από τα 13, ένα με 2 πακέτα την ημέρα όλα αυτά τα 21 χρόνια, πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να κόψω το τσιγάρο αλλά καρφί πάω να τρελαθώ οπότε σκέφτηκα να βοηθηθω από το ηλεκτρονικό, έκανα ήδη την παραγγελία μου από Κίνα με ένα απλό start κιτ για δοκιμή, αγόρασα ένα joyetech Cuboid mini Starter kit 80w, αλλά έχω χάσει την μπάλα με τα υγρά, έχω παραγγείλει από αμαζόν ένα μιξ pg-vg 50-50 ενός λίτρου και γεύση 100 ml τα οποί βρήκα σε σχετικά καλές τιμές γύρω στο 20ρικο, πρέπει να πω εδώ πως μένω Γερμανία οπότε οι τιμές εδώ είναι πολύ πιο τσιμπημένες, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω νικοτίνη στο ίντερνετ, θα πρέπει ίσως να ψάξω σε φαρμακείο η υπάρχει άλλος τρόπος? Για αυτό και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή επί του θέματος θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μιας και είμαι εντελώς άσχετος, όπως και την γνώμη σας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που αγόρασα, η αλήθεια είναι πως το πήρα δοκιμαστικά και το βρήκα φθηνό στα 18 ευρώ, αλλά ίσως να μην είναι το κατάλληλο για εμένα, ευχαριστώ σε όποιον αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του να με δώσει κάποιες συμβουλές, συγνώμη για το κατεβατο μου που έγραψα 

Πέρα απο τα τελωνεία που μάλλον θα έχεις πρόβλημα, για εμένα προσωπικά τα καλύτερο starter kit είναι το https://www.skroutz.gr/s/9466933/Joyetech-eGo-AIO.html

Να δείς πρώτα άν θα ατμίζεις μόνο και δέν θα καπνίζεις καθόλου που είναι και ο σκοπός. Για μαγείρεμα έτσι όπως τα έχουν κάνει δέν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μπορείς να δοκιμάσεις κάποια έτοιμα καπνικά υγρά τα οποία ναί μέν είναι ακριβά σχετικά αλλά καλύτερα να βρείς πρώτα τί σου αρέσει και μετά να κάνεις παραγγελίες να πάς σε καλύτερα modakia και μαγειρέματα. Αυτή είναι η γνώμη μου

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Μάλλον δεν την έβρεξες με υγρό και δεν την άφησες να ποτίσει καλά με φυσικό επακόλουθο να καεί.Η έτοιμη δεν διορθώνεται και μάλλον πας για καινούργια.

Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube πως ποτίζουμε καινούργια αντίσταση.

Χρειάζεται να ρίχνω υγρό και στην αντίσταση; Γιατί μόνο στο βαμβάκι ρίχνω τόσο καιρό.:P 

Πάντως ξανά άλλαξα βαμβάκι και είναι εντάξει τώρα.

Επεξ/σία από xSlade
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, xSlade είπε

Χρειάζεται να ρίχνω υγρό και στην αντίσταση; Γιατί μόνο στο βαμβάκι ρίχνω τόσο καιρό.:P 

Πάντως ξανά άλλαξα βαμβάκι και είναι εντάξει τώρα.

κοίτα ο πιο σωστός τρόπος είναι ρίχνεις πρώτα σε όλες τις τρυπούλες στο πλάι (άν έχει η αντίσταση) μετά στο βαμβάκι που έχει με το δυχτάκι και 2-3 σταγόνες στο κέντρο. Κλειστό το αφήνεις 5 λεπτά και ενω το έχεις κλειστό κάνεις 2-3 τζούρες και όλα οκ. Επίσης οι αντιστάσεις καίγονται εύκολα άμα κάνεις πολλές τζούρες σε πολύ συντομα χρονικά διαστήματα (chain vaping) και τέλος να μήν προλαβαίνει η αντίσταση να "κάψει" το υγρό λόγο αναλογίας pg/vg

Επεξ/σία από frapes87
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, frapes87 είπε

κοίτα ο πιο σωστός τρόπος είναι ρίχνεις πρώτα σε όλες τις τρυπούλες στο πλάι (άν έχει η αντίσταση) μετά στο βαμβάκι που έχει με το δυχτάκι και 2-3 σταγόνες στο κέντρο. Κλειστό το αφήνεις 5 λεπτά και ενω το έχεις κλειστό κάνεις 2-3 τζούρες και όλα οκ. Επίσης οι αντιστάσεις καίγονται εύκολα άμα κάνεις πολλές τζούρες σε πολύ συντομα χρονικά διαστήματα (chain vaping) και τέλος να μήν προλαβαίνει η αντίσταση να "κάψει" το υγρό λόγο αναλογίας pg/vg

Ευχαριστώ! 

Και το άλλο με τα ohm που είπα πως δικαιολογείται;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xSlade είπε

Ευχαριστώ! 

Και το άλλο με τα ohm που είπα πως δικαιολογείται;

Όταν ανεβοκατεβαίνουν τα ohm σημαίνει δεν έχει μπει σωστά η αντίσταση. Κάπου καμιά ακρούλα ακουμπάει κάπου που και που, κάποια βίδα δεν έχει βιδωθεί μέχρι τέρμα, ακουμπάει η αντίσταση ή οι αντιστάσεις στην "καμπάνα" του ατμοποιητή, κάτι τέλος πάντως πάει στραβά με το πως έχει μπει η αντίσταση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, palasd είπε

Καλώς μας ήρθες στο κλάμπ

https://pink-mule.com/e-liquid-uk/nicotine-bases-uk/green-label-en  ότι καλύτερό μπορείς να πάρεις απλα κάνε ενα κόπο και διάβασε τι ισχύει με την νικοτίνη στην Γερμανία και δες αμα στέλνουν

Πάντως για μένα δεν το πας καλά με τις ποσότητες που πήρες και αμα δεν σου αρεσει αυτή η γεύση και πόση νικοτίνη θα βάλεις 

Το σετακι μια χαρά απλά να ξέρεις οτι είναι πνευμονικό που σημαίνει η τζουρα του θα είναι σαν ναργιλέ περίμενε να σου ερθει και και όταν είσαι έτοιμος άσε ενα μνμ για  καθοδήγηση και γενικά για κάθε απορία εδώ είμαστε

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες, είμαι ντιπ άσχετος με το θέμα και πίστεψα πως είναι κάτι απλό αλλά δεν είναι, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσω με κάποια έτοιμα υγρά αν και πιο ακριβά, πάντως το δύσκολο ήταν να πάρω την απόφαση, πλέων θεωρώ όλα τα υπόλοιπα λύνονται με τον καιρό από εμπειρία και διαβάζοντας τι γράφουν άτομα γνωστές του αντικιμενου, και πάλι ευχάριστο για τον χρόνο σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρες,μπορεί κάποιος να με ενημερώσει από που μπορούμε να προμηθευτούμε Νικοτίνη σε μεγάλες περιεκτικότητες..Ο Ζαχος σαν λύση τελείωσε μετά τις καρφωτες,έχουμε καμία ιδέα τι γίνεται με την pink mule?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, frapes87 είπε

Πέρα απο τα τελωνεία που μάλλον θα έχεις πρόβλημα, για εμένα προσωπικά τα καλύτερο starter kit είναι το https://www.skroutz.gr/s/9466933/Joyetech-eGo-AIO.html

Να δείς πρώτα άν θα ατμίζεις μόνο και δέν θα καπνίζεις καθόλου που είναι και ο σκοπός. Για μαγείρεμα έτσι όπως τα έχουν κάνει δέν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα μπορείς να δοκιμάσεις κάποια έτοιμα καπνικά υγρά τα οποία ναί μέν είναι ακριβά σχετικά αλλά καλύτερα να βρείς πρώτα τί σου αρέσει και μετά να κάνεις παραγγελίες να πάς σε καλύτερα modakia και μαγειρέματα. Αυτή είναι η γνώμη μου

Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό με τα τελωνεία δεν ξέρω ακριβώς τι φάση παίζει με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αλλά ελπίζω να μην έχω θέμα, δεν είχα ποτέ με όσες παραγγελίες έχω κάνει από Κίνα που είναι και αρκετές, Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου με έτοιμα καπνικά υγρά να δω τι παίζει, αν και εδώ πονάνε, ένα 15ευρω για 10 ml δεν τα λες και λίγα :(

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, HellPower είπε

Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό με τα τελωνεία δεν ξέρω ακριβώς τι φάση παίζει με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αλλά ελπίζω να μην έχω θέμα, δεν είχα ποτέ με όσες παραγγελίες έχω κάνει από Κίνα που είναι και αρκετές, Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου με έτοιμα καπνικά υγρά να δω τι παίζει, αν και εδώ πονάνε, ένα 15ευρω για 10 ml δεν τα λες και λίγα :(

Ναι δεν διαφωνώ μπορείς επίσης να πας σε κάνα πολύ καλό μαγαζί με σωστό δοκιμαστηριο. Πουλάνε και 60ml κοντά στα 16 ευρώ αλλά με 0.6 νικοτινη δεν ξέρω κατα πόσο σε καλύπτει τώρα που είναι αρχή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η mule μου πε ναι στελνουμε κανονικα ξανα...Το θεμα ειναι μην παιχτει μλκ κ παει για κατασχεση απευθειας

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kage είπε

Η mule μου πε ναι στελνουμε κανονικα ξανα...Το θεμα ειναι μην παιχτει μλκ κ παει για κατασχεση απευθειας

Αυτό φίλε μου είναι ένα ρίσκο και κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά 

8 ώρες πριν, HellPower είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διέθεσες, είμαι ντιπ άσχετος με το θέμα και πίστεψα πως είναι κάτι απλό αλλά δεν είναι, ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσω με κάποια έτοιμα υγρά αν και πιο ακριβά, πάντως το δύσκολο ήταν να πάρω την απόφαση, πλέων θεωρώ όλα τα υπόλοιπα λύνονται με τον καιρό από εμπειρία και διαβάζοντας τι γράφουν άτομα γνωστές του αντικιμενου, και πάλι ευχάριστο για τον χρόνο σου :)

όπως τα λες το βασικό είναι που πήρες την απόφαση καλό θα είναι ότι βάσεις αγοράζεις να είναι  40/60 pg/vg οπότε με την προσθήκη αρώματος να σου βγαίνει 50/50 ναι τα 10 μλ 15 ευρώ είναι πανακρίβου αλλά για πες πόσο κάνει ένα πακέτο τσιγάρα.

Το κακό με τις γεύσεις είναι ότι κανείς δεν μπορεί να σου προτείνει κάτι γιατί είναι πολύ υποκειμενικό .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, frapes87 είπε

Ναι δεν διαφωνώ μπορείς επίσης να πας σε κάνα πολύ καλό μαγαζί με σωστό δοκιμαστηριο. Πουλάνε και 60ml κοντά στα 16 ευρώ αλλά με 0.6 νικοτινη δεν ξέρω κατα πόσο σε καλύπτει τώρα που είναι αρχή 

Δεν υπάρχει συσκευασία 60 ml με νικοτίνη.

Απαγορεύεται πάνω από 10.Απλά υπάρχουν τα λεγόμενα μπούστερ (διαφορετικά μπουκαλάκια) που πωλούνται όλα μαζί και κάνεις εσύ την ανάμιξη για να σου έρθει πιο φθηνά.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δεν υπάρχει συσκευασία 60 ml με νικοτίνη.

Απαγορεύεται πάνω από 10.Απλά υπάρχουν τα λεγόμενα μπούστερ (διαφορετικά μπουκαλάκια) που πωλούνται όλα μαζί και κάνεις εσύ την ανάμιξη για να σου έρθει πιο φθηνά.

60ml υγρου μαζι με ενα booster μου βγαινει απο 17-20€ και ιμε στα 0.3mg 15€ για 10ml μα καλα μιλατε σοβαρα τωρα; στο μαγαζι που ψωνιζω τα 10ml εχουνε απο 4-6€ και δεν μιλαω για οτι να ναι γευσεις.Την βδομαδα χρειαζομαι κοντα στα 100ml μου βγαινει οπως οταν καπνιζα κανονικα με την διαφορα οτι δεν παιρνω βλαβερες ουσιες.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Dante44® είπε

60ml υγρου μαζι με ενα booster μου βγαινει απο 17-20€ και ιμε στα 0.3mg 15€ για 10ml μα καλα μιλατε σοβαρα τωρα; στο μαγαζι που ψωνιζω τα 10ml εχουνε απο 4-6€ και δεν μιλαω για οτι να ναι γευσεις.Την βδομαδα χρειαζομαι κοντα στα 100ml μου βγαινει οπως οταν καπνιζα κανονικα με την διαφορα οτι δεν παιρνω βλαβερες ουσιες.... 

Shake and vape έτσι όπως τα έχουν κάνει άμα δεν μαγειρευεις shake and vape. Αυτό κάνω εγώ. Βέβαια η ποιότητα και γεύση που μου έδινε η eliquid France  δεν είναι η ίδια αλλά μια χαρά την βγάζω και με αυτό. Γύρω στα 65ml το εικοσαημερο με 0,6 

Επεξ/σία από frapes87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδεία ψυχραιμία μην ξεχνάτε οτι το παλικάρι μένει Γερμανία και δεν ξέρουμε τις τιμες εκεί στα έτοιμα υγρά 

Επεξ/σία από palasd
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...