Jangos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jangos είπε [SOS] Μια βοήθεια παρακαλώ: Γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα ή κάποιο άτομο που να επισκευάζουν μοντάκια στη Θεσσαλονίκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 42 λεπτά πριν, t.katsandris είπε Φιλε μολις ρωτησα σε μια ομαδα και ελπιζω να εχω μαθει μεχρι το βραδυ,τι εχει παθει ακριβως για αμα με ρωτησουν; Έχω σαν δεύτερο μοντάκι ένα Nobacco Mas 20w το οποίο είναι αντιγραφή του Eleaf iStick 20W και δεν αναγνωρίζει πάντα τις αντιστάσεις από τους ατμοποιητές που βιδώνω (Ναυτίλο Μίνι & Ναυτίλο Χ). Κάποιες φορές δεν τους αναγνωρίζει καθόλου ή τους αναγνωρίζει σε πολύ λιγότερα Ω και χαλαρώνοντας το βίδωμα σε κάποιο σημείο τους αναγνωρίζει σωστά αλλά με λίγο κούνημα ξαναχαλάνε. Ξύνοντας λίγο τον πόλο κάποιες φορές και βιδώνοντας κάποιον ατμοποιητή λίγο μέχρι ένα σημείο διορθωνόταν αλλά όχι πάντα. Το θέμα τώρα είναι ότι με το ξύσιμο ο πόλος ξεκόλλησε-βγήκε από τη βάση και ανεβαίνει-βγαίνει από το σπείρωμα προς τα πάνω μαζί με το καλώδιο του. Οπότε αν μπορεί και αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί θα είναι μόνο Θεσσαλονίκη. Είμαι από Έδεσσα και όπως καταλαβαίνεις οι τεχνίτες που βρήκα σε google και facebook είναι όλοι από Αθήνα οπότε μάλλον λόγω απόστασης μεταφορικών δεν συμφέρει η επισκευή του στην Αθήνα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω τον τεχνικό μήπως γίνεται να αλλάξω την επάνω βάση με κάποια από Eleaf iStick 30W που έχει ρυθμιζόμενο πόλο. Το αναφέρω επειδή είναι ίδια καθώς σαν βασικό μοντάκι έχω το Eleaf iStick 30W και δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τους ατμοποιητές όπως στο παραπάνω Nobacco Mas 20w (Eleaf iStick 20W) που ανέφερα. Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Jangos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Το κλασικό θέμα του Istick20 που το σπείρωμα του 510 πόλου τα φτύνει και παύει να αναγνωρίζει σωστά τις αντιστάσεις. Όλα έτσι καταλήγουν. Παλιά πέρναμε ανταλλακτικό πόλο από το 30άρι και το αντικαθιστούσαμε αλλά σε τόσο αρχαίο μοντάκι δεν αξίζει ρε αδερφέ ούτε ο κόπος, ούτε τα έξοδα. Άμα το ψάξεις θα βρεθεί λύση, παίζει να βρεις και σε κανά μαγαζί κανά ξεχασμένο ανταλλακτικό πόλο από 30άρι και να πας να στο περάσει ένας μάστορας, αλλά ξαναλέω, δεν θα έμπαινα στον κόπο. Δώσε καλύτερα 25-30 ευρώ και πάρε ένα Πίκο να τελειώνεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Jangos είπε Έχω σαν δεύτερο μοντάκι ένα Nobacco Mas 20w το οποίο είναι αντιγραφή του Eleaf iStick 20W και δεν αναγνωρίζει πάντα τις αντιστάσεις από τους ατμοποιητές που βιδώνω (Ναυτίλο Μίνι & Ναυτίλο Χ). Κάποιες φορές δεν τους αναγνωρίζει καθόλου ή τους αναγνωρίζει σε πολύ λιγότερα Ω και χαλαρώνοντας το βίδωμα σε κάποιο σημείο τους αναγνωρίζει σωστά αλλά με λίγο κούνημα ξαναχαλάνε. Ξύνοντας λίγο τον πόλο κάποιες φορές και βιδώνοντας κάποιον ατμοποιητή λίγο μέχρι ένα σημείο διορθωνόταν αλλά όχι πάντα. Το θέμα τώρα είναι ότι με το ξύσιμο ο πόλος ξεκόλλησε-βγήκε από τη βάση και ανεβαίνει-βγαίνει από το σπείρωμα προς τα πάνω μαζί με το καλώδιο του. Οπότε αν μπορεί και αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί θα είναι μόνο Θεσσαλονίκη. Είμαι από Έδεσσα και όπως καταλαβαίνεις οι τεχνίτες που βρήκα σε google και facebook είναι όλοι από Αθήνα οπότε μάλλον λόγω απόστασης μεταφορικών δεν συμφέρει η επισκευή του στην Αθήνα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω τον τεχνικό μήπως γίνεται να αλλάξω την επάνω βάση με κάποια από Eleaf iStick 30W που έχει ρυθμιζόμενο πόλο. Το αναφέρω επειδή είναι ίδια καθώς σαν βασικό μοντάκι έχω το Eleaf iStick 30W και δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τους ατμοποιητές όπως στο παραπάνω Nobacco Mas 20w (Eleaf iStick 20W) που ανέφερα. Ευχαριστώ πολύ. Αμα εισαι σιγουρος οτι αξιζει να το φτιαξεις επικοινωνησε με το Atmology Θέρμης ή με το Atmology στην Στρατου 27 και τα δυο ειναι Θεσσαλονικη και μιλησα με την υπευθυνη του καταστηματος,εχουν τεχνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Εχω ένα πρόβλημα.Αγόρασα ένα υγρο συμπυκνωμενο mix κρεμα φραουλα τσισκεικ για 500ml και το αραίωσα 50/50 PG/VG και λίγο νικοτίνη αλλά βγάζει πολύ λίγο ατμό με καινούργια αντίσταση κιολας.Ενώ ένα άλλο υγρό λεμονόταρτα το είχα αραιώσει και αυτό 50/50 pg/vg και βγάζει πλούσιο ατμό. Τί να φταίει?Το υγρό γραφει θέλει λέει 4 βδομάδες ωρίμνσης.Παίζει ρόλο αυτό μήπως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jangos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 @t.katsandris & @Baator Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ιάσωνbitc Μήπως κάπου στο μαγείρεμα τα μπέρδεψες και δεν σου βγήκε 50/50 το θέμα ωρίμανση ή και το είδος αρώματος από ότι ξέρω δεν έχει καμία σχέση με την ποσότητα του ντουμανιού από χτύπημα πως είναι? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Όσο περισσότερη vg (γλυκερίνη) έχει ένα υγρό τόσο περισσότερο ατμό βγάζει αλλά μειώνεται το χτύπημα.Ένα υγρό με περιεκτικότητα 100% vg θα βγάζει σχεδόν το διπλάσιο ατμό από ένα με 100% pg. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζουν και οι αντιστάσεις.Μικρότερη αντίσταση περισσότερα βατ περισσότερος ατμός μεγαλίτερη κατανάλωση. Ρόλο παίζει και το αραίωμα με νερό των βάσεων.Όσο μεγαλύτερο τόσο λιγότερος ατμός.Ιάσωνα υπομονή διάβασμα και σιγά σιγά θα μαθαίνεις περισσότερα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellPower Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, είμαι πολλά χρόνια καπνιστής, είμαι 34 και καπνίζω από τα 13, ένα με 2 πακέτα την ημέρα όλα αυτά τα 21 χρόνια, πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να κόψω το τσιγάρο αλλά καρφί πάω να τρελαθώ οπότε σκέφτηκα να βοηθηθω από το ηλεκτρονικό, έκανα ήδη την παραγγελία μου από Κίνα με ένα απλό start κιτ για δοκιμή, αγόρασα ένα joyetech Cuboid mini Starter kit 80w, αλλά έχω χάσει την μπάλα με τα υγρά, έχω παραγγείλει από αμαζόν ένα μιξ pg-vg 50-50 ενός λίτρου και γεύση 100 ml τα οποί βρήκα σε σχετικά καλές τιμές γύρω στο 20ρικο, πρέπει να πω εδώ πως μένω Γερμανία οπότε οι τιμές εδώ είναι πολύ πιο τσιμπημένες, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω νικοτίνη στο ίντερνετ, θα πρέπει ίσως να ψάξω σε φαρμακείο η υπάρχει άλλος τρόπος? Για αυτό και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή επί του θέματος θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μιας και είμαι εντελώς άσχετος, όπως και την γνώμη σας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που αγόρασα, η αλήθεια είναι πως το πήρα δοκιμαστικά και το βρήκα φθηνό στα 18 ευρώ, αλλά ίσως να μην είναι το κατάλληλο για εμένα, ευχαριστώ σε όποιον αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του να με δώσει κάποιες συμβουλές, συγνώμη για το κατεβατο μου που έγραψα Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από HellPower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fernw_thn_souvla Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, HellPower είπε Καλησπέρα παιδιά, είμαι πολλά χρόνια καπνιστής, είμαι 34 και καπνίζω από τα 13, ένα με 2 πακέτα την ημέρα όλα αυτά τα 21 χρόνια, πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να κόψω το τσιγάρο αλλά καρφί πάω να τρελαθώ οπότε σκέφτηκα να βοηθηθω από το ηλεκτρονικό, έκανα ήδη την παραγγελία μου από Κίνα με ένα απλό start κιτ για δοκιμή, αγόρασα ένα joyetech Cuboid mini Starter kit 80w, αλλά έχω χάσει την μπάλα με τα υγρά, έχω παραγγείλει από αμαζόν ένα μιξ pg-vg 50-50 ενός λίτρου και γεύση 100 ml τα οποί βρήκα σε σχετικά καλές τιμές γύρω στο 20ρικο, πρέπει να πω εδώ πως μένω Γερμανία οπότε οι τιμές εδώ είναι πολύ πιο τσιμπημένες, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω νικοτίνη στο ίντερνετ, θα πρέπει ίσως να ψάξω σε φαρμακείο η υπάρχει άλλος τρόπος? Για αυτό και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή επί του θέματος θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μιας και είμαι εντελώς άσχετος, όπως και την γνώμη σας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που αγόρασα, η αλήθεια είναι πως το πήρα δοκιμαστικά και το βρήκα φθηνό στα 18 ευρώ, αλλά ίσως να μην είναι το κατάλληλο για εμένα, ευχαριστώ σε όποιον αφιερώσει λίγο από τον χρόνο του να με δώσει κάποιες συμβουλές, συγνώμη για το κατεβατο μου που έγραψα Αρχικά γνωρίζεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου το κατάσχουν στο τελωνείο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellPower Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Αρχικά γνωρίζεις ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου το κατάσχουν στο τελωνείο ε; Αυτό που καταλαβαίνω αν κάποιος ψωνίζει από Κίνα στην Ελλάδα έχει θέματα με το τελωνείο, αλλά από προσωπική εμπειρία αφού κάνω αγορές από Κίνα κοντά 4 χρόνια από 10 έως και 400 ευρώ προσφατα δεν είχα ποτέ θέματα με τελωνείο εδώ Γερμανία, και ελπίζω να συνεχίσω να μην έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καλώς μας ήρθες στο κλάμπ https://pink-mule.com/e-liquid-uk/nicotine-bases-uk/green-label-en ότι καλύτερό μπορείς να πάρεις απλα κάνε ενα κόπο και διάβασε τι ισχύει με την νικοτίνη στην Γερμανία και δες αμα στέλνουν Πάντως για μένα δεν το πας καλά με τις ποσότητες που πήρες και αμα δεν σου αρεσει αυτή η γεύση και πόση νικοτίνη θα βάλεις Το σετακι μια χαρά απλά να ξέρεις οτι είναι πνευμονικό που σημαίνει η τζουρα του θα είναι σαν ναργιλέ περίμενε να σου ερθει και και όταν είσαι έτοιμος άσε ενα μνμ για καθοδήγηση και γενικά για κάθε απορία εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά έχω 2 απορίες: 1) Σήμερα άλλαξα αντίσταση και όταν έβαλα την καινούρια και πάτησα να κάνω dry burn,έκανε τσαφ και έβγαλε καπνό,ενώ μετά που προσπάθησα να ατμίσω έπαιρνα καμένο.Γιατί συνέβη αυτό; 2) Όταν αλλάζω αντίσταση και βάζω νέα,βάζω βαμβάκι,γεμίζω το tank με υγρό,βιδώνω και πατάω να ατμίσω.Γιατί το mod δεν μου δείχνει τα πραγματικά ohm(στην περίπτωση μου 1,5),αλλά κατεβαίνει πολύ πιο κάτω πχ. στα 0,13-0.56 και μετά από ώρα πάει στα αληθινά ohm; Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από xSlade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μάλλον δεν την έβρεξες με υγρό και δεν την άφησες να ποτίσει καλά με φυσικό επακόλουθο να καεί.Η έτοιμη δεν διορθώνεται και μάλλον πας για καινούργια. Δες και κανένα βιντεάκι στο youtube πως ποτίζουμε καινούργια αντίσταση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Καμμια κατασχεση απο τελωνειο απο pink mule σας ετυχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομίζω οτι δεν στέλνει με νικοτίνη στην Ελλάδα πλέον Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις