yolodroid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 δοκιμασα γευση 80/20 απο Ruby's Originals... οτι χειροτερο εχω κανει χαχα..χειροτερο και απο blue magic american stars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα,για να κανω μηδενικη βαση (0mg) pg vg 50-50 απο 2 μπουκαλια των 250ml(το ενα pg το αλλο vg) εκαστο,θα εχω ως τελικο αποτελεσμα 500ml 50 50 pg/vg ή 250ml pg/vg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Άμα ρίξεις ολόκληρα και τα 2 μπουκάλια, προφανώς 500 ml θα έχεις, 250+250=500, δεν θα εξαφανιστούν ξαφνικά τα μισά ml. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εχω τον ναυτιλο X και οταν τραβω τζουρα μου αφηνει υγρασια στο στομα... Μολις αλλαξα και αντισταση και παλι το ιδιο. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Δεν νομιζω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Για τιναξε τον σαν θερμόμετρο με μια χαρτοπετσέτα στην άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 γεια σας παιδια τελος η νικοτινη απο zachos αν γνωριζει καποιος που αλλου μπορω να βρω ας μου στειλει πμ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lypamai Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας, μέσα στη μέρα θα παραγγείλω ηλ τσιγάρο είμαι ανάμεσα στο pico και το pico 25 αλλά δε μπορώ να διαλέξω. το pico απότι ξέρω είναι πολύ αξιόλογο αλλά το 25 με τραβάει γιατί είναι πιο νέο μοντέλο. οι ατμοποιητές είναι melo 3 και ello αντίστοιχα Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα σου έλεγα να πας για το 25 καθώς έτσι θα έχεις περισσότερες επιλογές στο μέλλον στο μέγεθός του ατμοποιήτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lypamai Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 και μια μπαταριούλα samsung inr 3000mah 15Α φαντάζομαι είναι κομπλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 samsung 30Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lypamai Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 ναι φίλε το έφαγα το 30Q! επίσης για ιδιοκατασκευή υγρών ξέρει κανένας που μπορώ να βρω φθηνές βάσεις νικοτίνης;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolodroid Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 δοκιμαστε αρωματα και γευσεις απο BLACKOUT.. πολυ ωραια! πηρα σημερα strawberry cookie , κυπριακη εταιρεια οποιος θελει ας δοκιμασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, postfire είπε γεια σας παιδια τελος η νικοτινη απο zachos αν γνωριζει καποιος που αλλου μπορω να βρω ας μου στειλει πμ ευχαριστω έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 δοκιμαζω τον Le Concord RDA, σκεφτηκα να περασω και στους RDA και μολις τον εστησα χμμμ μαλλον περιεργα. Εβαλα μονο allien wire 32 GA, 5 σπειρες, σε 4αρη πυρηνα, μου βγαζει 0.5 Ωμ στα 27,5 V. Ισως να μην τον εχω στησει καλα, δοκιμες κανω, αλλα δεν εντυπωσιαστηκα. Αλλα οπως και να εχει, μπορω να τον εχω στη τσεπη σαν εναλλακτικο αμα φαει κανα φλας ο αψογος AMMIT μου. Περιμενα να ειναι αν οχι καλυτερος, ιδιας ποιοτητας αλλα μεχρι στιγμης οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ν. Ριτσος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/10/2017 στις 6:13 ΜΜ, Baator είπε Τα mods με ποια λογική να κατασχεθούν; Ο νόμος για την χωρητικότητα των ατμοποιητών δεν έλεγε μόνο; Έλεγε κάτι και για τα μοντάκια και μέχρι πόσα βατ πρέπει να 'ναι τίποτα; Δεν υπάρχει Νόμος για κατάσχεση ηλεκτρονικών τσιγάρων, μπορούν να επιβάλουν φόρο, όπως γίνεται στις άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες, αλλά όχι να τα κατασχέσουν. Αυτό που κάνουν είναι αλητεία διότι τα παίρνουν από τσιγαράδες και εισαγωγείς ηλεκτρονικών τσιγάρων, που είδαν τις πωλησεις τους να παίρνουν την κάτω βόλτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις