fernw_thn_souvla Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xSlade είπε Ερώτηση. Πως μπορώ να φτιάξω μία αντίσταση 1,8ohm; Επίσης,σύρμα και βαμβάκι από που συμφέρει να αγοράσω; Ξεκίνα με σύρμα kanthal a1 28ga (κατά την γνώμη μου είναι ιδανικό για αρχάριο και πολύ καλό) a1 26ga θα σου βγάλει κοντά 1,8Ω νομίζω γύρω στις 6-8 σπύρες με διάμετρο 3mm.Για τιμές πάνω κάτω τα ίδια είναι π.χ. της vandy vape το βρίσκω 3ε τα 10μ με ένα γρήγορο search.Το ίδιο ισχύει με το βαμβάκι ίδιες τιμές παντού σχεδόν.(Για Ελλάδα έξω σίγουρα θα παίζει πιο φθηνό). edit Αν θές λιγότερες σπείρες πάρε το 30ga που θα σου βγάλει κάπου 1.8 στις 5 νομίζω. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από fernw_thn_souvla 1
xSlade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Ξεκίνα με σύρμα kanthal a1 28ga (κατά την γνώμη μου είναι ιδανικό για αρχάριο και πολύ καλό) a1 26ga θα σου βγάλει κοντά 1,8Ω νομίζω γύρω στις 6-8 σπύρες με διάμετρο 3mm.Για τιμές πάνω κάτω τα ίδια είναι π.χ. της vandy vape το βρίσκω 3ε τα 10μ με ένα γρήγορο search.Το ίδιο ισχύει με το βαμβάκι ίδιες τιμές παντού σχεδόν.(Για Ελλάδα έξω σίγουρα θα παίζει πιο φθηνό). edit Αν θές λιγότερες σπείρες πάρε το 30ga που θα σου βγάλει κάπου 1.8 στις 5 νομίζω. Ευχαριστώ πολύ!
yolodroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις που πουλανε black out υγρα? ειναι κυπριακη εταιρεια.. φοβερη αλλα δεν τα εχω δει ακομα εδω μονο στον atmouli.gr αλλα δεν απανταει ποτε το τηλεφωνο επισης παραγγειλα απο εξωτερικο ατμοποιητη , γευση και βαμβακι, σημερα το παρελαβε η ACS αυριο λογικα θα το εχω..δεν το περιμενα η αληθεια ..αλλα το πιο λογικο θα εχουν κατασχεσει τονν ατμοποιητη και τηνν γευση ... :/ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από yolodroid
panossar95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Όταν λες γεύση? 10μλ μπουκάλι άρωμα? Ή έτοιμο υγρό?
yolodroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, panossar95 είπε Όταν λες γεύση? 10μλ μπουκάλι άρωμα? Ή έτοιμο υγρό? 10ml γευση ετοιμη χωρις νικοτινη
panossar95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, yolodroid είπε 10ml γευση ετοιμη χωρις νικοτινη Κανονικά θα περάσει. Ειδικά αν δεν έχει νικοτίνη μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα. Ψωνίζω αρώματα απέξω εδώ και 5-6 μήνες. Κανονικά έρχονται. Ο Ατμοποίητης ίσως φάει πιστόλι, το άρωμα δε παίζει.
yolodroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, panossar95 είπε Κανονικά θα περάσει. Ειδικά αν δεν έχει νικοτίνη μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα. Ψωνίζω αρώματα απέξω εδώ και 5-6 μήνες. Κανονικά έρχονται. Ο Ατμοποίητης ίσως φάει πιστόλι, το άρωμα δε παίζει. αληθεια? στους νομους που διαβασα ελεγε οτι συμπληρωματα υγρων κτλπ απαγορευονται.. εγω πηρα 10ml ετοιμο marshmallow - strawberryjam υγρο και εγω ετσι νομιζω πως ο ατμοποιητης δεν θα ερθει..κανει 45ευρω εδω τον πηρα 18 απο Αγγλια Λεει οτι περασε απο Αθηνα Αγραφα δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο
AllNatural Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Παιδια αυτο που λετε οτι δεν περνανε είναι και για αγορές εντος ΕΕ ?
yolodroid Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, AllNatural είπε Παιδια αυτο που λετε οτι δεν περνανε είναι και για αγορές εντος ΕΕ ? ναι
panossar95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Και καλά απαγορεύεται ότι έχει μέσα νικοτίνη ή μπορεί να δεχθεί νικοτίνη, αυτό ξέρω εγώ τουλάχιστον. Τα αρώματα όμως δεν τα πιάνει ο νόμος γιατί η χρήση τους δεν είναι μόνο για ηλεκτρονικό τσιγάρο, τώρα για αυτό που έχεις πάρει εσύ δε ξέρω τι γίνεται, δεν έχω πάρει απέξω ποτέ τέτοιο, αγοράζω αρώματα για να φτιάξω τα δικά μου υγρά και δεν είχα θέμα μέχρι τώρα. 1
pateras88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα πήρα πρόσφατα το ikuun i80 με τον melo4 είχε πάνω την 0,3 και μου κάηκε μέσα σε 3 μέρες η αντίσταση με υγρό 60vg- 30pg και 10μλ άρωμα γιατί τόσο γρήγορα ?? Τώρα έβαλα την 0,5
Karamol3golas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pateras88 είπε Παιδιά καλησπέρα πήρα πρόσφατα το ikuun i80 με τον melo4 είχε πάνω την 0,3 και μου κάηκε μέσα σε 3 μέρες η αντίσταση με υγρό 60vg- 30pg και 10μλ άρωμα γιατί τόσο γρήγορα ?? Τώρα έβαλα την 0,5 Μηπως δεν περιμενες οταν πρωτοεβαλες το υγρο να ποτισει το βαμβακι?Μηπως εδωσες πολλα βατ?Μηπως παραεκανες πολελς απανωτες τζουρες(που θελει προσπαθεια σε τοσο αερατο ατμοποιητη να γινει καει για αυτον το λογο με 60vg..),μηπως ρουφας με πολυ δυναμη και δεν προλαβαινει να ποτισει το βαμβακι?Ειναι πολλοι παραγοντες η μπορει απλα να ετυχες σε ελλατωματικη αντισταση..Επισης μου χει τυχει να φτιαξω υγρο που για καποιο λογο μου εκαιγε τις αντιστασεις στα 5 ml και ακομα δεν βρηκα τον λογο .. Και γω ηρθα να ρωτησω,παιζει ελεγχος θερμοκρασιας σε ss430?(Το πηρα καταλαθος αντι του ss316 και λεω μην παει χαμενο γιατι εκτος tc δεν με ενθουσιαζει το απλο ss) 2
panossar95 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pateras88 είπε Παιδιά καλησπέρα πήρα πρόσφατα το ikuun i80 με τον melo4 είχε πάνω την 0,3 και μου κάηκε μέσα σε 3 μέρες η αντίσταση με υγρό 60vg- 30pg και 10μλ άρωμα γιατί τόσο γρήγορα ?? Τώρα έβαλα την 0,5 Τα σενάρια που παίζουν, όσα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον. 1) Δε ποτίσες καλά την αντίσταση, βέβαια θα έπρεπε να είχε καεί πιο νωρίς αλλά παίζει και αυτό 2) Τραβάς μεγάλης διάρκειας απανωτές τζουρες με λίγο υγρό και δε ποτίζει το βαμβάκι σωστά. Ή τραβάς γενικά μεγάλες τζουρες και δε το αφήνεις να ποτίσει ενδιάμεσα. 3) Ελλατωματικη αντίσταση 4) "Βρώμικο υγρό". Υπάρχει περίπτωση το υγρό να αφήνει πολλά κατάλοιπα στην αντίσταση και η διάρκεια της να είναι μικρότερη 5) Πιο ψηλά βατ από εκεί που πρέπει. Ο βασικότερος λόγος να καει μια αντίσταση είναι αυτός. Αυτά μου έρχονται τώρα όταν μιλάμε για έτοιμη εργοστασιακή αντίσταση. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από panossar95 1
palasd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε Μηπως δεν περιμενες οταν πρωτοεβαλες το υγρο να ποτισει το βαμβακι?Μηπως εδωσες πολλα βατ?Μηπως παραεκανες πολελς απανωτες τζουρες(που θελει προσπαθεια σε τοσο αερατο ατμοποιητη να γινει καει για αυτον το λογο με 60vg..),μηπως ρουφας με πολυ δυναμη και δεν προλαβαινει να ποτισει το βαμβακι?Ειναι πολλοι παραγοντες η μπορει απλα να ετυχες σε ελλατωματικη αντισταση..Επισης μου χει τυχει να φτιαξω υγρο που για καποιο λογο μου εκαιγε τις αντιστασεις στα 5 ml και ακομα δεν βρηκα τον λογο .. Και γω ηρθα να ρωτησω,παιζει ελεγχος θερμοκρασιας σε ss430?(Το πηρα καταλαθος αντι του ss316 και λεω μην παει χαμενο γιατι εκτος tc δεν με ενθουσιαζει το απλο ss) Θα πρέπει να ξέρεις το tcr του σύρματος ώστε να το βάλεις στο μοντακι και να παίξει αν δεν το ξέρεις καινούργιο στήσιμο και παίζεις με το tcr μέχρι να μην σου καίει το βαμβάκι
thunderking Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, xSlade είπε Ερώτηση. Πως μπορώ να φτιάξω μία αντίσταση 1,8ohm; Επίσης,σύρμα και βαμβάκι από που συμφέρει να αγοράσω; https://www.zivipf.com/en_GB οτι ειπε ο φιλος πιο κατω.... αλλα σε συμφερει αν ξερεις ακριβως τι να παρεις απο γερμανια... πολυ καλη πιστότητα και δοκιμασμενα απο χιλιαδες ατμιστες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις