Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xSlade είπε

Ερώτηση.

Πως μπορώ να φτιάξω μία αντίσταση 1,8ohm; Επίσης,σύρμα και βαμβάκι από που συμφέρει να αγοράσω;

Ξεκίνα με σύρμα kanthal a1 28ga (κατά την γνώμη μου είναι ιδανικό για αρχάριο και πολύ καλό)  a1 26ga θα σου βγάλει κοντά 1,8Ω νομίζω γύρω στις 6-8 σπύρες με διάμετρο 3mm.Για τιμές πάνω κάτω τα ίδια είναι π.χ. της vandy vape το βρίσκω 3ε τα 10μ με ένα γρήγορο search.Το ίδιο ισχύει με το βαμβάκι ίδιες τιμές παντού σχεδόν.(Για Ελλάδα έξω σίγουρα θα παίζει πιο φθηνό).

edit

Αν θές λιγότερες σπείρες πάρε το 30ga που θα σου βγάλει κάπου 1.8 στις 5 νομίζω.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Ξεκίνα με σύρμα kanthal a1 28ga (κατά την γνώμη μου είναι ιδανικό για αρχάριο και πολύ καλό)  a1 26ga θα σου βγάλει κοντά 1,8Ω νομίζω γύρω στις 6-8 σπύρες με διάμετρο 3mm.Για τιμές πάνω κάτω τα ίδια είναι π.χ. της vandy vape το βρίσκω 3ε τα 10μ με ένα γρήγορο search.Το ίδιο ισχύει με το βαμβάκι ίδιες τιμές παντού σχεδόν.(Για Ελλάδα έξω σίγουρα θα παίζει πιο φθηνό).

edit

Αν θές λιγότερες σπείρες πάρε το 30ga που θα σου βγάλει κάπου 1.8 στις 5 νομίζω.

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις που πουλανε black out υγρα?

ειναι κυπριακη εταιρεια.. φοβερη αλλα δεν τα εχω δει ακομα εδω μονο στον atmouli.gr αλλα δεν απανταει ποτε το τηλεφωνο

επισης παραγγειλα απο εξωτερικο ατμοποιητη , γευση και βαμβακι,  σημερα το παρελαβε η ACS αυριο λογικα θα το εχω..δεν το περιμενα η αληθεια ..αλλα το πιο λογικο θα εχουν κατασχεσει τονν ατμοποιητη και τηνν γευση ... :/

Επεξ/σία από yolodroid
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, yolodroid είπε

10ml γευση ετοιμη χωρις νικοτινη

Κανονικά θα περάσει. Ειδικά αν δεν έχει νικοτίνη μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα. Ψωνίζω αρώματα απέξω εδώ και 5-6 μήνες. Κανονικά έρχονται. Ο Ατμοποίητης ίσως φάει πιστόλι, το άρωμα δε παίζει. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Κανονικά θα περάσει. Ειδικά αν δεν έχει νικοτίνη μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα. Ψωνίζω αρώματα απέξω εδώ και 5-6 μήνες. Κανονικά έρχονται. Ο Ατμοποίητης ίσως φάει πιστόλι, το άρωμα δε παίζει. 

αληθεια? στους νομους που διαβασα ελεγε οτι συμπληρωματα υγρων κτλπ απαγορευονται.. εγω πηρα 10ml ετοιμο marshmallow - strawberryjam υγρο

και εγω ετσι νομιζω πως ο ατμοποιητης  δεν θα ερθει..κανει 45ευρω εδω τον πηρα 18 απο Αγγλια

Λεει οτι περασε απο Αθηνα Αγραφα δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο

01.11.2018-19.44.45

Δημοσ.

Και καλά απαγορεύεται ότι έχει μέσα νικοτίνη ή μπορεί να δεχθεί νικοτίνη, αυτό ξέρω εγώ τουλάχιστον. Τα αρώματα όμως δεν τα πιάνει ο νόμος γιατί η χρήση τους δεν είναι μόνο για ηλεκτρονικό τσιγάρο, τώρα για αυτό που έχεις πάρει εσύ δε ξέρω τι γίνεται, δεν έχω πάρει απέξω ποτέ τέτοιο, αγοράζω αρώματα για να φτιάξω τα δικά μου υγρά και δεν είχα θέμα μέχρι τώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πήρα πρόσφατα το ikuun i80 με τον melo4 είχε πάνω την 0,3 και μου κάηκε μέσα σε 3 μέρες η αντίσταση με υγρό 60vg- 30pg και 10μλ άρωμα γιατί τόσο γρήγορα ??

Τώρα έβαλα την 0,5 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pateras88 είπε

Παιδιά καλησπέρα πήρα πρόσφατα το ikuun i80 με τον melo4 είχε πάνω την 0,3 και μου κάηκε μέσα σε 3 μέρες η αντίσταση με υγρό 60vg- 30pg και 10μλ άρωμα γιατί τόσο γρήγορα ??

Τώρα έβαλα την 0,5 

Μηπως δεν περιμενες οταν πρωτοεβαλες το υγρο να ποτισει το βαμβακι?Μηπως εδωσες πολλα βατ?Μηπως παραεκανες πολελς απανωτες τζουρες(που θελει προσπαθεια σε τοσο αερατο ατμοποιητη να γινει καει για αυτον το λογο με 60vg..),μηπως ρουφας με πολυ δυναμη και δεν προλαβαινει να ποτισει το βαμβακι?Ειναι πολλοι παραγοντες η μπορει απλα να ετυχες σε ελλατωματικη αντισταση..Επισης μου χει τυχει να φτιαξω υγρο που για καποιο λογο μου εκαιγε τις αντιστασεις στα 5 ml και ακομα δεν βρηκα τον λογο :P ..

Και γω ηρθα να ρωτησω,παιζει ελεγχος θερμοκρασιας σε ss430?(Το πηρα καταλαθος αντι του ss316 και λεω μην παει χαμενο γιατι εκτος tc δεν με ενθουσιαζει το απλο ss:P)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pateras88 είπε

Τώρα έβαλα την 0,5 

Τα σενάρια που παίζουν, όσα γνωρίζω εγώ τουλάχιστον.

1) Δε ποτίσες καλά την αντίσταση, βέβαια θα έπρεπε να είχε καεί πιο νωρίς αλλά παίζει και αυτό 

2) Τραβάς μεγάλης διάρκειας απανωτές τζουρες με λίγο υγρό και δε ποτίζει το βαμβάκι σωστά. Ή τραβάς γενικά μεγάλες τζουρες και δε το αφήνεις να ποτίσει ενδιάμεσα.

3) Ελλατωματικη αντίσταση

4) "Βρώμικο υγρό". Υπάρχει περίπτωση το υγρό να αφήνει πολλά κατάλοιπα στην αντίσταση και η διάρκεια της να είναι μικρότερη

5) Πιο ψηλά βατ από εκεί που πρέπει. Ο βασικότερος λόγος να καει μια αντίσταση είναι αυτός.

Αυτά μου έρχονται τώρα όταν μιλάμε για έτοιμη εργοστασιακή αντίσταση. 

Επεξ/σία από panossar95
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Karamol3golas είπε

Μηπως δεν περιμενες οταν πρωτοεβαλες το υγρο να ποτισει το βαμβακι?Μηπως εδωσες πολλα βατ?Μηπως παραεκανες πολελς απανωτες τζουρες(που θελει προσπαθεια σε τοσο αερατο ατμοποιητη να γινει καει για αυτον το λογο με 60vg..),μηπως ρουφας με πολυ δυναμη και δεν προλαβαινει να ποτισει το βαμβακι?Ειναι πολλοι παραγοντες η μπορει απλα να ετυχες σε ελλατωματικη αντισταση..Επισης μου χει τυχει να φτιαξω υγρο που για καποιο λογο μου εκαιγε τις αντιστασεις στα 5 ml και ακομα δεν βρηκα τον λογο :P ..

Και γω ηρθα να ρωτησω,παιζει ελεγχος θερμοκρασιας σε ss430?(Το πηρα καταλαθος αντι του ss316 και λεω μην παει χαμενο γιατι εκτος tc δεν με ενθουσιαζει το απλο ss:P)

Θα πρέπει να ξέρεις το tcr του σύρματος ώστε να το βάλεις στο μοντακι και να παίξει αν δεν το ξέρεις καινούργιο στήσιμο και παίζεις με το tcr μέχρι να μην σου καίει το  βαμβάκι

Δημοσ.
21 ώρες πριν, xSlade είπε

Ερώτηση.

Πως μπορώ να φτιάξω μία αντίσταση 1,8ohm; Επίσης,σύρμα και βαμβάκι από που συμφέρει να αγοράσω;

https://www.zivipf.com/en_GB

οτι ειπε ο φιλος πιο κατω....

αλλα σε συμφερει αν ξερεις ακριβως τι να παρεις απο γερμανια...

πολυ καλη πιστότητα και δοκιμασμενα απο χιλιαδες ατμιστες.... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...