palasd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sp3cial είπε Επίσης να αναφέρω ότι μου αρέσει πολύ το Kbox 120 kanger. Γενικά θέλω να με τραβηξει και η εμφάνιση.. και η ποιότητα. Θα σε συμβούλευα να μην ,τα άλλα είναι καλύτερα 1 ώρα πριν, AllNatural είπε Ξερω οτι ανεβαινει το budget απο τα 20 που ειχα πει στην αρχη απλα ενα φιλαρακι που μιλησα και ασχολειται αρκετα μου προτεινε να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι τετοιο.. Αξίζει κατα την γνώμη σας? https://www.skroutz.gr/s/9466753/Eleaf-Istick-Pico-Kit.html Αν το θες όπως είπε για καμία φορα που θα έχεις ώρεξη τότε αυτό που σου πρότείνα το δευτερο είναι καλύτερο αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το άθλημα και να έχεις παραπάνω επίλογες τότε το πίκο αλλά με το πίκο θα χρειαστείς και μπαταρία 1 ώρα πριν, yolodroid είπε καλησπερα, υπαρχει κανενας τροπος να παραγγειλουμε καπνικα προιοντα απο εξωτερικο? παραγγειλα προχθες OBS CRIUS 2 ,βαμβακι και γευση αλλα το πιο πιθανο θα κατασχεθουν απο τελωνειο... αμα περάσουν όλα παίξε και κανένα ΛΟΤΟ 45 λεπτά πριν, yolodroid είπε καλα κανεις, αν παρει το version B δεν θα εχει προβλημα αλλη πολυ καλη λυση ειναι Tesla WYE 200W Και εμένα το AL85 βγήκε βράχος υπόψην προπαντός το πιτσιλωτό ξεβάφει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolodroid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, palasd είπε Θα σε συμβούλευα να μην ,τα άλλα είναι καλύτερα Αν το θες όπως είπε για καμία φορα που θα έχεις ώρεξη τότε αυτό που σου πρότείνα το δευτερο είναι καλύτερο αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με το άθλημα και να έχεις παραπάνω επίλογες τότε το πίκο αλλά με το πίκο θα χρειαστείς και μπαταρία αμα περάσουν όλα παίξε και κανένα ΛΟΤΟ Και εμένα το AL85 βγήκε βράχος υπόψην προπαντός το πιτσιλωτό ξεβάφει για να δουμε.. ρωτησα το καταστημα και ειπαν οτι το πακετο γραφει μονο VS store τιποτα αλλο... OutOfTopic : μονο σε μενα δειχνει οτι εχεισ 0 μυνηματα ? χαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ναι γιατί οι απαντήσεις εδώ δεν μετράνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yolodroid είπε alien 220 παρε, στυλατο και καλο, μην προτιμισεις ikonn 220 ακουσα πολλους που μου ειπαν οτι "shortαρουν" Να αναφέρω ότι είμαι κοπέλα για αυτό και θέλω κάτι ανάλογο (οχι ροζ για όνομα) αλλά πχ το Kbox 120 kanger το κόκκινο μου άρεσε αλλά 70 ευρώ ίσως είναι πολλά. Ωραία θα κοιτάξω για διμπάταρο και πάνω και γύρω 150 watt. 220 τα θεωρώ πολλά να είμαι ειλικρινής. Το tesla wye δεν μου έκανε εντύπωση μέχρι στιγμής αλλά θα το δώ τη Παρασκευή σε κανένα μαγαζί. Ας πάρω πρώτα το mod και μετά αποφασίζω για τις κεφαλές. Άσχετο, είχα 34ml υγρό με τριάρα νικοτίνη. Αποφάσισα να το πάω 6 προς 7 mg.. τώρα που έκατσε.. υπάρχει περίπτωση να έχει αραιώσει το άρωμά του? Γιατί δεν το νιώθω τόσο έντονα όσο πριν. @yolodroid ειχα την ίδια απορία για τα μηνύματα... και λέω η πρώτη σου απάντηση ήταν σε εμένα? τσάμπα η συγκίνηση! χαχαχαχα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolodroid Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sp3cial είπε Να αναφέρω ότι είμαι κοπέλα για αυτό και θέλω κάτι ανάλογο (οχι ροζ για όνομα) αλλά πχ το Kbox 120 kanger το κόκκινο μου άρεσε αλλά 70 ευρώ ίσως είναι πολλά. Ωραία θα κοιτάξω για διμπάταρο και πάνω και γύρω 150 watt. 220 τα θεωρώ πολλά να είμαι ειλικρινής. Το tesla wye δεν μου έκανε εντύπωση μέχρι στιγμής αλλά θα το δώ τη Παρασκευή σε κανένα μαγαζί. Ας πάρω πρώτα το mod και μετά αποφασίζω για τις κεφαλές. Άσχετο, είχα 34ml υγρό με τριάρα νικοτίνη. Αποφάσισα να το πάω 6 προς 7 mg.. τώρα που έκατσε.. υπάρχει περίπτωση να έχει αραιώσει το άρωμά του? Γιατί δεν το νιώθω τόσο έντονα όσο πριν. να παρεις διμπαταρο οπωςδηποτε ειναι η γνωμη μου..τα watts δεν σε επηρεαζουν καλυτερα να τα εχεις και να καθονται παρα να μην τα εχεις αν σου χρειαστουν καποια στιγμη. με 80ευρω μπορεις να παρεις vaporesso revenger kit , ατμοποιητη και modaki πολυ καλο, για τον ατμοποιητη που ερχεται μαζι δεν γνωριζω κατι αλλα γενικα ειναι καλη εταιρεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sp3cial είπε Να αναφέρω ότι είμαι κοπέλα για αυτό και θέλω κάτι ανάλογο (οχι ροζ για όνομα) αλλά πχ το Kbox 120 kanger το κόκκινο μου άρεσε αλλά 70 ευρώ ίσως είναι πολλά. Ωραία θα κοιτάξω για διμπάταρο και πάνω και γύρω 150 watt. 220 τα θεωρώ πολλά να είμαι ειλικρινής. Το tesla wye δεν μου έκανε εντύπωση μέχρι στιγμής αλλά θα το δώ τη Παρασκευή σε κανένα μαγαζί. Ας πάρω πρώτα το mod και μετά αποφασίζω για τις κεφαλές. Άσχετο, είχα 34ml υγρό με τριάρα νικοτίνη. Αποφάσισα να το πάω 6 προς 7 mg.. τώρα που έκατσε.. υπάρχει περίπτωση να έχει αραιώσει το άρωμά του? Γιατί δεν το νιώθω τόσο έντονα όσο πριν. @yolodroid ειχα την ίδια απορία για τα μηνύματα... και λέω η πρώτη σου απάντηση ήταν σε εμένα? τσάμπα η συγκίνηση! χαχαχαχα Ναι όταν βάζεις νικοτίνη γενικά πέφτει η ένταση των αρωμάτων. Όχι τρελές διαφορες αλλά πέφτει. Επίσης αν κάνεις για καιρό το ίδιο άρωμα το συνηθίζεις, οπότε μπορεί να φταίει και αυτό. Με 2 τρόπους "λύνεται" αυτό. Κάνεις σκέτη βάση για μια μέρα ή έχεις και άλλο υγρό και το αλλάζεις. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panossar95 είπε Ναι όταν βάζεις νικοτίνη γενικά πέφτει η ένταση των αρωμάτων. Όχι τρελές διαφορες αλλά πέφτει. Επίσης αν κάνεις για καιρό το ίδιο άρωμα το συνηθίζεις, οπότε μπορεί να φταίει και αυτό. Με 2 τρόπους "λύνεται" αυτό. Κάνεις σκέτη βάση για μια μέρα ή έχεις και άλλο υγρό και το αλλάζεις. Θα κάνω αυτό τώρα, πιο πολύ με ενδιαφέρει να ρουφάω τη νικοτίνη μου. Εθισμός βλέπεις! Έχω παραγγείλει κιόλας SnV αρώματα θα πειραματιστώ το ΣΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, sp3cial είπε Θα κάνω αυτό τώρα, πιο πολύ με ενδιαφέρει να ρουφάω τη νικοτίνη μου. Εθισμός βλέπεις! Έχω παραγγείλει κιόλας SnV αρώματα θα πειραματιστώ το ΣΚ! Προφανώς σε καταλαβαίνω, εννοείται η νικοτίνη πανω από όλα. Αλλά και λίγο γεύση καλή είναι . Αλλά επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα κάνω λίγο από τον δεύτερο Ατμοποίητη μου με άλλο υγρό και ειμαι κομπλέ. Γιατί το βασικό μου το έχω λιώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Άντε δε βλέπω την ώρα να αποκτήσω δεύτερο μοντάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ΠΟΙΑ η γνώμη σ ας για το alien kit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ενω τα kangerbox υπάρχουν χρόνια για κάποιο λόγο ο κόσμος δεν ασχολείται μαζί τους τώρα αν εσένα σου αρέσει τόσο πολύ τι να πω γούστα είναι αυτά . Η νικοτίνη αναδικνυει τα αρώματα κανονικά απλα όταν εσύ συμπληρωνεις νικοτίνη ταυτόχρονα μειώνεις το ποσοστό αρώματος για αυτό και το αποτέλεσμα που έχεις. Το allien kit είναι ρουλέτα αμα σου κάτσει το καλο όπως εμένα τέλεια αλλιώς..... μπινελικια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, palasd είπε Ενω τα kangerbox υπάρχουν χρόνια για κάποιο λόγο ο κόσμος δεν ασχολείται μαζί τους τώρα αν εσένα σου αρέσει τόσο πολύ τι να πω γούστα είναι αυτά . Η νικοτίνη αναδικνυει τα αρώματα κανονικά απλα όταν εσύ συμπληρωνεις νικοτίνη ταυτόχρονα μειώνεις το ποσοστό αρώματος για αυτό και το αποτέλεσμα που έχεις. Το allien kit είναι ρουλέτα αμα σου κάτσει το καλο όπως εμένα τέλεια αλλιώς..... μπινελικια Όντως έχεις δίκιο... δε τα έχω ακούσει από κανέναν...! Τελικά είδα ότι ξεφτυζουν στο βάψιμο. Άθλιο painting. Απορρίπτονται. Άλλαξα εχτες τη πρώτη αντίσταση μετά από 12 μέρες κ σας πληροφορώ πως η γεύση τώρα είναι εκπληκτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thunderking Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 8/1/2018 στις 4:42 ΠΜ, Ιάσωνbitc είπε Ok ας ξεχάσουμε αυτό με την συνταγή.Να ρωτήσω άλλο:Ποια είναι οι καλύτερες εταιρίες με ποιοτικότερο σε γεύση άρωμα υγρό συμπυκνωμένων αρωμάτων; υπαρχουν πολυ καλα ελληνικα υγρα που ειναι κοτυφη στη κατηγορια τους ...και σιγουρα πιο φθηνα απο τα εισαγωγης... βασικα αν ηθελα να δοκιμασω υγρα θα ξεκινουσα απο μαγαζι σε μαγαζι και απο εταιρια σε εταιρια να δοκιμαζα .... τα υπολοιπα τα καλυψαν οι ποιο πανω......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2018 στις 11:29 ΜΜ, Ιάσωνbitc είπε εγω κανω 25 -30 ml την μέρα Καλά μιλάμε και εσύ πρέπει να μαγειρευεις με τα λίτρα για δες και αυτά https://vapormania.gr/Arwmata-Flavour-Boss Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xSlade Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Ερώτηση. Πως μπορώ να φτιάξω μία αντίσταση 1,8ohm; Επίσης,σύρμα και βαμβάκι από που συμφέρει να αγοράσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις