Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Τι γνώμη έχεις ανάμεσα σε pico 25 και evic vtwo mini? Λες να μπορέσω να κάνω και τσιγαρισιο και πνευμονικό με αυτούς? 

Δεν ειναι ατμοποιητες ειναι μοντακια,δηλαδη μπαταριοθηκες,ατμοποιητη δε ψαχνεις ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Τι γνώμη έχεις ανάμεσα σε pico 25 και evic vtwo mini? Λες να μπορέσω να κάνω και τσιγαρισιο και πνευμονικό με αυτούς? 

Αυτά είναι μοντάκια, μπαταριοθήκες. Το αν η τζούρα σου είναι τσιγαρίσια ή πνευμονική εξαρτάται από τον ατμοποιητή που θα πάρεις.

Πρώτα επιλέγεις ατμοποιητή και μετά παίρνεις ένα μοντάκι που να μπορείς να δουλέψεις τον ατμοποιητή που διάλεξες.

Πνευμονικός σημαίνει πολλά βατ, άρα μοντάκια που πάνε μέχρι τα 75-80 βατ, αυτά δηλαδή που παίρνουν μια μπαταρία μέσα μόνο, δύσκολα μπορούν να τους δουλέψουν, 

θα σου τελειώνει η μπαταρία στο άψε-σβήσε. (Μπορεί θεωρητικά να φτάνουν τα 80 βατ που είναι αρκετά για κάποιους πνευμονικούς ατμοποιητές, αλλά αν τα δουλεύεις σε αυτά τα βατ θα παίρνεις 5-10 τζούρες και θα θες νέα μπαταρία). Γι' αυτό πας σε μοντάκι με 2 μπαταρίες που μπορείς να δουλεύεις άνετα και τσιγαρίσους και πνευμονικούς ατμοποιητές.

Δημοσ.

Ναι ψάχνω μοντακι προς το παρόν. Ή να ξεκινήσω από ατμοποιητη ? Τη Παρασκευή θα πάω στα μαγαζιά για έρευνα αγοράς. Όποτε να κοιτάξω για διμπαταρο κ πάνω για να έχω την επιλογή να δοκιμάσω κ πνευμονικό. Βέβαια θα δω στο κατάστημα πως είναι η πνευμονική τζούρα. Ο pico 25 δεν είναι μονομπαταρος? 

Δημοσ.

καλησπερα,

υπαρχει κανενας τροπος να παραγγειλουμε καπνικα προιοντα απο εξωτερικο?

παραγγειλα προχθες OBS CRIUS 2 ,βαμβακι και γευση αλλα το πιο πιθανο θα κατασχεθουν απο τελωνειο...

Δημοσ.

Επίσης να αναφέρω ότι μου αρέσει πολύ το Kbox 120 kanger. Γενικά θέλω να με τραβηξει και η εμφάνιση.. και η ποιότητα. 

Δημοσ.

Ξερω οτι ανεβαινει το budget απο τα 20 που ειχα πει στην αρχη απλα ενα φιλαρακι που μιλησα και ασχολειται αρκετα μου προτεινε να δωσω κατι παραπανω και να παω σε κατι τετοιο.. Αξίζει κατα την γνώμη σας? https://www.skroutz.gr/s/9466753/Eleaf-Istick-Pico-Kit.html

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Επίσης να αναφέρω ότι μου αρέσει πολύ το Kbox 120 kanger. Γενικά θέλω να με τραβηξει και η εμφάνιση.. και η ποιότητα. 

alien 220 παρε, στυλατο και καλο, μην προτιμισεις ikonn 220 ακουσα πολλους που μου ειπαν οτι  "shortαρουν"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Ναι ψάχνω μοντακι προς το παρόν. Ή να ξεκινήσω από ατμοποιητη ? Τη Παρασκευή θα πάω στα μαγαζιά για έρευνα αγοράς. Όποτε να κοιτάξω για διμπαταρο κ πάνω για να έχω την επιλογή να δοκιμάσω κ πνευμονικό. Βέβαια θα δω στο κατάστημα πως είναι η πνευμονική τζούρα. Ο pico 25 δεν είναι μονομπαταρος? 

Φίλε πάρε πρώτα mod κατά την γνώμη μου και όχι ατμοποιητή γιατί δεν θα μπορείς να τον χαρείς.

Θα πάρεις mod με 2 μπαταρίες το λιγότερο για να είσαι καλυμμένος και κοίτα να είναι μέχρι 150watt.

Και το evic και το pico πολύ καλά αλλά αν εσύ αργότερα πας και πάρεις έναν dripper ή έναν πνευμονικό θα μετανιώσεις γιατί θα σου τελειώνει η μπαταρία γρήγορα..

Τώρα το είδα.

Εγώ είχα πάρει πριν 3 μήνες allien και το έστειλα πίσω σε 3 μέρες γιατί ξαφνικά διάβαζε ότι να ναι.Firmware updates 0 (κάνουν update και καταστρέφεται  :P ) είχα διαβάσει από πολλούς να προβλήματα με τον πόλο κλπ μπορείς να τα δείς με ένα απλό search στο google.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Μακριά απο το alien
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε

Φίλε πάρε πρώτα mod κατά την γνώμη μου και όχι ατμοποιητή γιατί δεν θα μπορείς να τον χαρείς.

Θα πάρεις mod με 2 μπαταρίες το λιγότερο για να είσαι καλυμμένος και κοίτα να είναι μέχρι 150watt.

Και το evic και το pico πολύ καλά αλλά αν εσύ αργότερα πας και πάρεις έναν dripper ή έναν πνευμονικό θα μετανιώσεις γιατί θα σου τελειώνει η μπαταρία γρήγορα..

Τώρα το είδα.

Εγώ είχα πάρει πριν 3 μήνες allien και το έστειλα πίσω σε 3 μέρες γιατί ξαφνικά διάβαζε ότι να ναι.Firmware updates 0 είχα διαβάσει από πολλούς να προβλήματα με τον πόλο κλπ μπορείς να τα δείς με ένα απλό search στο google.

εχει βγαλει firmware update που φτιαχνει τα προβληματα..εγω δεν εχω κανει update και απο τον Σεπτεμβριο παει μπαλα, 0 προβληματα

κυκλοφορουν A,B version apo to alien εγω νομιζω εχω το Α το Β ερχεται με τελευταιο firmware χωρις προβληματα απο οσο θυμαμαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yolodroid είπε

εχει βγαλει firmware update που φτιαχνει τα προβληματα..εγω δεν εχω κανει update και απο τον Σεπτεμβριο παει μπαλα, 0 προβληματα

κυκλοφορουν A,B version apo to alien εγω νομιζω εχω το Α το Β ερχεται με τελευταιο firmware χωρις προβληματα απο οσο θυμαμαι

Σωστά ξέχασα και αυτό.Εγώ είχα το version A . Αν θες allien smok να πάρεις το B γιατί το A είναι αυτό με τα προβλήματα που βγάζει και έθαβαν όλοι.

Πάντα παίζουμε με failure rate.Χαίρομαι που σου δουλεύει μια χαρά γιατί εγώ ξενέρωσα απίστευτα και δεν θέλω να το πάθουν και άλλοι.Το allien smok γενικά διάβασα πολύ πρόβλημα, δεν αξίζει θεωρώ το ρίσκο.Διάβασα πολύ πράγμα στην προσπάθεια να δώ τι έπαιζε με το δικό μου το mod και μακάρι να τα έβλεπα πιο νωρίς.

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fernw_thn_souvla είπε

Σωστά ξέχασα και αυτό.Εγώ είχα το version A . Αν θες allien smok να πάρεις το B γιατί το A είναι αυτό με τα προβλήματα που βγάζει.

Πάντα παίζουμε με failure rate.Χαίρομαι που σου δουλεύει μια χαρά γιατί εγώ ξενέρωσα απίστευτα και δεν θέλω να το πάθουν και άλλοι.Το allien smok γενικά διάβασα πολύ πρόβλημα, δεν αξίζει θεωρώ το ρίσκο.Διάβασα πολύ πράγμα στην προσπάθεια να δώ τι έπαιζε με το δικό μου το mod και μακάρι να τα έβλεπα πιο νωρίς.

καλα κανεις, αν παρει το version B δεν θα εχει προβλημα αλλη πολυ καλη λυση ειναι Tesla WYE 200W

Δημοσ.

εσεις ολα τα προιοντα σας τα παιρνεται απο ελλαδα?

δεν υπαρχει κανενας τροπος πλεον να παραγγελνουμε απο εξωτερικο? ειναι πανακριβα εδω..

Δημοσ.

Εγώ φίλε με αρκετό δισταγμό πριν 45+ ήμερες εριξα μια παραγγελιά στο 3Fvape ένα pico με melo3 (για δώρο) και ηρθε κανονικά, Πιο πριν είχα παραγγείλει και άλλα πράματα από το ίδιο site και μοντακια και αντιστάσεις και όλα ήρθαν κανονικά  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...