Baator Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δώσε το 40άρι και πάρε της Smok αν θες πνευμονικές. Οι εταιρίες αρωμάτων όλες καλές είναι οι γνωστές και στις πιο πολλές συνταγές έχει μέσα αρώματα από διάφορες εταιρίες, ό,τι ταιριάζει. Δεν λέει κάποιος δηλαδή "α, εγώ μόνο TFA κάνω" ή "α, εγώ μόνο FA κάνω". Όλα καλά είναι με κάποια αρώματα να ξεχωρίζουν από κάθε εταιρία. Αν ασχοληθείς σοβαρά με το DIY θα φτάσεις να έχεις ΠΟΛΛΑ αρώματα από όλες τις εταιρίες. Αλλιώς, αν είσαι του στυλ κάνω ένα υγρό και τέλος, απλά θέλω να μου βγαίνει φτηνά, δοκιμάζεις κανένα shake n vape σε κανά κατάστημα της γειτονιάς σου και αν σου κάτσει σου έκατσε, αλλιώς πας σε κανά άλλο. TFA/TPA, Flavor Art, Inawera, Flavor West, Capella, όλα καλά είναι, αυτά δηλαδή που θα βρεις και σε κάθε κατάστημα με αρωματάκια. Μετά από εμπειρία μαθαίνεις και αν είναι κάποιο συγκεκριμένο άρωμα ψιλομούφα και δεν ατμίζεται από κάποια εταιρία, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα το βλέπεις πουθενά σε συνταγές. Γι' αυτό και δεν πάμε να αγοράσουμε στην τύχη αρώματα αλλά πρώτα βρίσκουμε μια δημοφιλή συνταγή.
s_kalousios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα παιδιά.Επειδή είμαι νέος στον χώρο του ατμίσματος όποιος θα μπορούσα να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Αρχικά αγόρασα το Smok G-Priv για συσκευή και δεν ξέρω αν είναι καλή σαν επιλογή καθώς το βάρος του μου φάνηκε λίγο μεγάλο.Κατά δεύτερο λόγο έχω καταμπερδευτεί με τα υγρά ατμίσματος. Υπάρχουν τα έτοιμα υγρά , υπαρχουν τα mix and vape(που δεν ξέρω τι είναι ) και υπάρχουν και τα DIY που να υποθέσω ότι πρεπει να αγοράσεις τα υλικά και να κάνεις τισ μίξεις στις σωστές αναλογίες για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σωστά τα λέω μέχρι εδώ? Αυτό που συμφέρει οικονομικά στον μέσο χρήστη που κάνει μέχρι 100 τζούρες την ημέρα χωρίς να θυσιαζεται το θέμα τις γεύσης ποιό είναι?Από μια πρώτη εικόνα είδα ότι η παρασκευή υγρών είναι ενα σταυρόλεξο κυριολεκτικά... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από s_kalousios
Baator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, s_kalousios είπε Kαλησπέρα παιδιά.Επειδή είμαι νέος στον χώρο του ατμίσματος όποιος θα μπορούσα να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Αρχικά αγόρασα το Smok G-Priv για συσκευή και δεν ξέρω αν είναι καλή σαν επιλογή καθώς το βάρος του μου φάνηκε λίγο μεγάλο.Κατά δεύτερο λόγο έχω καταμπερδευτεί με τα υγρά ατμίσματος. Υπάρχουν τα έτοιμα υγρά , υπαρχουν τα mix and vape(που δεν ξέρω τι είναι ) και υπάρχουν και τα DIY που να υποθέσω ότι πρεπει να αγοράσεις τα υλικά και να κάνεις τισ μίξεις στις σωστές αναλογίες για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Σωστά τα λέω μέχρι εδώ? Αυτό που συμφέρει οικονομικά στον μέσο χρήστη που κάνει μέχρι 100 τζούρες την ημέρα χωρίς να θυσιαζεται το θέμα τις γεύσης ποιό είναι?Από μια πρώτη εικόνα είδα ότι η παρασκευή υγρών είναι ενα σταυρόλεξο κυριολεκτικά... Μια χαρά είναι το G Priv, αυτό έλειπε εξάλου, 100 ευρώ συσκευή πήρες. Για το ποια υγρά συμφέρουν από άποψη οικονομίας δεν υπάρχει σύγκριση, τα DIY σου βγαίνουν σχεδόν τσάμπα, τα shake n vape είναι ακριβά και τα έτοιμα είναι φωτιά και λαύρα αν κάνεις πάνω από 1-2 ml την μέρα. (Ακόμα και 1-2 ml να κάνεις, πάλι το κόστος ανά ml υγρού προφανώς και είναι εξωφρενικό, απλά θα το αντέχει η τσέπη σου. Από ένα σημείο και μετά όμως απλά είναι εντελώς ασύμφορα τα έτοιμα υγρά, κάποιος που κάνεις 10 ml την μέρα π.χ. δεν μπορεί να δίνει 8-9 ευρώ την μέρα για υγρά). Γεύση όλα το ίδιο είναι, εξάλου δεν έχουν διαφορά, όλα υγρά είναι, ίδιο πράγμα. Στο DIY εξαρτάται βέβαια και τι θα φτιάξεις, αν πας και πετάξεις στην τύχη 1-2-5 αρώματα, προφανώς και αυτό που θα βγει δεν θα ατμίζεται, αν ακολουθήσεις την σωστή διαδικασία το υγρό θα βγει κανονικότατο. 1
Dante44® Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 49 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε εγω κανω 25 -30 ml την μέρα Δικος μου εισαι και εσυ αχαχαχχαχα
aGka8l Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 εχω ενα tesla wye 200 ασπρο και αρχιζει στον μηνα να χαλαει το χρωμα στο καπακι και το κουμπι μαυριζει... εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον?
papoys1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Ιάσωνbitc είπε εγω κανω 25 -30 ml την μέρα Τα ατμίζεις ή τα πίνεις;;;;;
lazos96 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά με υγεία. Πρώτη φορά στο φόρουμ και θέλω την βοήθεια σας για αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου. Έχω ψαχτεί με τα συγκεκριμένα (κιτ ή και σκέτο μοντάκι) : 1. Eleaf iStick Pico 75w 2. Eleaf iStick Pico 25 (85w) 3. Eleaf iKonn 220w Με προβληματίζουν 3 πράγματα… 1. Ότι το Pico 75 και Pico 25 είναι μονομπάταρα (θέλω να μου πει κάποιος που έχει ένα από αυτά τι παίζει με αυτονομία), 2. Ότι το ένα παίρνει μέχρι 22mm ατμοποιητή το άλλο μέχρι 25mm. Το 3ο που σκέφτομαι (και δεν ξέρω αν αξίζει ο προβληματισμός μου) είναι ότι το iKonn έχει τα πλεονεκτήματα σε θέμα αυτονομίας, 220w και διαμέτρου ατμοποιητή στα 28mm (για μελλοντική αναβάθμιση σε μεγαλύτερο γιατί μ’ αρέσουν τα ντουμάνια) αλλά αξίζει τα παραπάνω λεφτά ; Αξίζει να πάρω το iKonn για αυτούς τους λόγους η θα «πετάξω» άδικα τα λεφτά μου. Αν πάρω Pico 75 ή Pico 25 με Cleito θα με καλύψει για τα ντουμάνια που θέλω ή θα πρέπει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (πχ. Smok TFV8) και εκεί θα χρειαστώ το iKonn ; Ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα και αν οι ερωτήσεις μου είναι για κάποιους χαζές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, να είστε όλοι καλά. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από lazos96
palasd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, aGka8l είπε εχω ενα tesla wye 200 ασπρο και αρχιζει στον μηνα να χαλαει το χρωμα στο καπακι και το κουμπι μαυριζει... εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον? δυστηχώς το συγκεκριμένο έχει ένα θεματάκι με το χρώμα του το μόνο που μπορείς να κάνεις θηκούλα 12 ώρες πριν, Ιάσωνbitc είπε εγω κανω 25 -30 ml την μέρα και εγώ άμα βάλω διπλή αντίσταση στον vandy vape κάπου εκεί φτάνω και μετά επιστρέφω στον wasp και μονή γύρω στα 15 μλ 3 ώρες πριν, lazos96 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα, Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά με υγεία. Πρώτη φορά στο φόρουμ και θέλω την βοήθεια σας για αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου. Έχω ψαχτεί με τα συγκεκριμένα (κιτ ή και σκέτο μοντάκι) : 1. Eleaf iStick Pico 75w 2. Eleaf iStick Pico 25 (80w) 3. Eleaf iKonn 220w Με προβληματίζουν 3 πράγματα… 1. Ότι το Pico 75 και Pico 25 είναι μονομπάταρα (θέλω να μου πει κάποιος που έχει ένα από αυτά τι παίζει με αυτονομία), 2. Ότι το ένα παίρνει μέχρι 22mm ατμοποιητή το άλλο μέχρι 25mm. Το 3ο που σκέφτομαι (και δεν ξέρω αν αξίζει ο προβληματισμός μου) είναι ότι το iKonn έχει τα πλεονεκτήματα σε θέμα αυτονομίας, 220w και διαμέτρου ατμοποιητή στα 28mm (για μελλοντική αναβάθμιση σε μεγαλύτερο γιατί μ’ αρέσουν τα ντουμάνια) αλλά αξίζει τα παραπάνω λεφτά ; Αξίζει να πάρω το iKonn για αυτούς τους λόγους η θα «πετάξω» άδικα τα λεφτά μου. Αν πάρω Pico 75 ή Pico 25 με Cleito θα με καλύψει για τα ντουμάνια που θέλω ή θα πρέπει να πάω σε κάτι μεγαλύτερο (πχ. Smok TFV8) και εκεί θα χρειαστώ το iKonn ; Ζητώ συγνώμη αν σας ζάλισα και αν οι ερωτήσεις μου είναι για κάποιους χαζές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, να είστε όλοι καλά. Να θυμάσαι ότι οι αντιστάσεις του cleito παίζουν από 45 βατ και άνω δηλαδή το 75αρι το δουλευεις πάνω από την μέση όχι και τόσο καλό από θέμα κατανάλωσης μπαταρίας και γενικα νομίζω θα χρειαστείς τουλάχιστόν 4 μπαταρίες όπου με το ikonn σίγουρα θα σου φτάνουνε ενώ με τα άλλα όχι και τόσο. Για τον ατμοποιήτη υπάρχει και ο tfv8 big baby που έχει κεφαλές από 30 βατ. Αν τώρα σκεφτείς ότι αυτό θα γίνεται με τις μικρές τις κεφαλές φαντάσου στις μεγαλύτερες τι θα γίνει
lazos96 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, palasd είπε Να θυμάσαι ότι οι αντιστάσεις του cleito παίζουν από 45 βατ και άνω δηλαδή το 75αρι το δουλευεις πάνω από την μέση όχι και τόσο καλό από θέμα κατανάλωσης μπαταρίας και γενικα νομίζω θα χρειαστείς τουλάχιστόν 4 μπαταρίες όπου με το ikonn σίγουρα θα σου φτάνουνε ενώ με τα άλλα όχι και τόσο. Για τον ατμοποιήτη υπάρχει και ο tfv8 big baby που έχει κεφαλές από 30 βατ. Αν τώρα σκεφτείς ότι αυτό θα γίνεται με τις μικρές τις κεφαλές φαντάσου στις μεγαλύτερες τι θα γίνει Οπότε να πάω στο iKonn να είμαι καλυμμένος από όλες τις μεριές και σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση ατμοποιητή να μην έχω θέμα ούτε με διάμετρο ούτε με ρεύμα ;
sp3cial Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2018 στις 3:37 ΠΜ, AllNatural είπε Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου εγω ειχα στο μυαλο μου κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/10273590/Aspire-Pockex-Pocket-AIO.html Αυτόν έχω πάρει σαν πρώτο ΗΤ. Αξίζει τα λεφτά του, πανεύκολο! Κάνει ωραίες απολαυστικές τζουρες αλλά επειδή κόλλησα άσε πούμε θέλω κάτι άλλο πιο δυνατό. Πάρε αυτό αν θες, το βρίσκεις 20€ και βλέπεις πως θα σου κάτσει. Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. Το δύσκολο έρχεται στο τι υγρό θα αποφασίσεις κ πόση νικοτίνη θα κανεις. Επίσης για όσους ρωτάνε για νικοτίνη από φαρμακείο, έμαθα εχτές ότι πλέον είναι παράνομο. Αν και ένα φαρμακείο μου είπε ότι πουλάει 30€ τα 100ml βέβαια δεν μου ανέφερε ο ίδιος ότι είναι παράνομο... Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από sp3cial
palasd Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, lazos96 είπε Οπότε να πάω στο iKonn να είμαι καλυμμένος από όλες τις μεριές και σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση ατμοποιητή να μην έχω θέμα ούτε με διάμετρο ούτε με ρεύμα ; πιστεύω ότι στα βατ που θέλεις να πάιξεις καλύτερα το διμπαταρό συν τεσσερίς μπαταρίες (sony vtc6 samsung 30q lg)
AllNatural Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2018 από AllNatural
sp3cial Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Ουσιαστικά μετά από ψάξιμο, τα ντουμάνια και η γεύση οφείλονται στον ατμοποιητη? Θέλω να πάρω ένα mod να παίξω λίγο με αυτό. Έχω aspire PockeX και κάνω τσιγαρισιο με αυτό. Πολύ καλό. Αλλά θέλω να δω και το πνευμονικό κομματι του ΗΤ. Σκεφτόμουν να πάω σε pico 25 ή evic vtwo mini. Αλλά τώρα διαβάζω.. ότι όσο πιο πολλά watt τόσο δεν αντέχει η μπαταρία σωστά? Τι έχετε να προτείνετε γενικά για πνευμονικό αλλά θέλω να έχω την επιλογή και για τσιγαρισιο. το πνευμονικό το βλέπω σαν χόμπι.
t.katsandris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, sp3cial είπε Ουσιαστικά μετά από ψάξιμο, τα ντουμάνια και η γεύση οφείλονται στον ατμοποιητη? Θέλω να πάρω ένα mod να παίξω λίγο με αυτό. Έχω aspire PockeX και κάνω τσιγαρισιο με αυτό. Πολύ καλό. Αλλά θέλω να δω και το πνευμονικό κομματι του ΗΤ. Σκεφτόμουν να πάω σε pico 25 ή evic vtwo mini. Αλλά τώρα διαβάζω.. ότι όσο πιο πολλά watt τόσο δεν αντέχει η μπαταρία σωστά? Τι έχετε να προτείνετε γενικά για πνευμονικό αλλά θέλω να έχω την επιλογή και για τσιγαρισιο. το πνευμονικό το βλέπω σαν χόμπι. Τα ντουμανια σιγουρα οφειλονται στον ατμοποιητη αλλα η γευση και στο υγρο οφειλεται,μαλιστα υπαρχουν συγκεκριμενα υγρα που αν τα βαλεις σε ντριπερ βγαζουν γευση που δεν θα επρεπε.Κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν υπαρχει κατι που να μπορει να κανει και τα δυο εξισου καλα,μπορεις να παρεις ομως ενα ντριπερ που ειναι ευκολοι στο στησιμο οι περισσοτεροι και να τον εχεις ανετα σε μονομπαταρο να πετας κανα ντουμανακι αραια και που,δες τον pulse 22 που ειναι και μικρος και ντουμανατος εγω το ειχα πανω σε πικο και με τρεις αλλαγες μπαταριας την μερα το ειχα για βασικο σετ χαχαχαχα.Αλλα να ξερεις , οπου ντουμανι και πολλα ml...
Προτεινόμενες αναρτήσεις