thunderking Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 βασικα ατμιζω σκετη νικοτινη(χωρις αρωμα ) εδω και 6 μηνες πλεον... μαλλον δεν εχεις στησει καλα την αντισταση σου και δε κανει καλη τροφοδοσια το υγρο... ισως σφικτο βαμβακι
thephotoshoped Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σας! Αναζητώ κιτ ηλεκτρονικού τσιγάρου για τον πατέρα μου. Εγώ δεν καπνίζω και δεν έχω ασχοληθεί. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έπεσα στο Tesla Wye 85 που αν κατάλαβα σωστά είναι μπαταρία και είναι αξιολόγο. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ολοκληρωμένο κιτ με ατμοποιητή και υγρά ώστε να προχωρήσω σε αγορά;
xSlade Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι καθόλου σφιχτό το βαμβάκι.Επίσης να προσθέσω πως τώρα,όταν ρουφάω ακούγεται σαν να ρουφάω νερό με καλαμάκι.
panossar95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, thephotoshoped είπε Καλησπέρα σας! Αναζητώ κιτ ηλεκτρονικού τσιγάρου για τον πατέρα μου. Εγώ δεν καπνίζω και δεν έχω ασχοληθεί. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έπεσα στο Tesla Wye 85 που αν κατάλαβα σωστά είναι μπαταρία και είναι αξιολόγο. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ολοκληρωμένο κιτ με ατμοποιητή και υγρά ώστε να προχωρήσω σε αγορά; Οι επιλογες είναι αμέτρητες αυτή τη περίοδο που είναι στα πάνω του το ηλεκτρονικό. Είναι ανάλογα τι ζητάς. Για όλη μέρα ? Ατμοποίητη με επισκευασιμες αντιστάσεις? Δηλαδή να τις φτιάχνει μόνος του ή να αγοράζει έτοιμες? Υγρό δεν μπορεί να σου προτείνει κάνεις δυστυχως. Πρέπει να πάει ο ίδιος σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσει να δει τι θέλει. Αν κάπνιζε πριν, φαντάζομαι θα θέλει καπνικη γεύση σε μεγάλη νικοτίνη για αρχή, και επειδή είναι λίγο περίεργα τα καπνικα πρέπει να πάει να δοκιμάσει όσα περισσότερα μπορεί.
thunderking Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, xSlade είπε Δεν είναι καθόλου σφιχτό το βαμβάκι.Επίσης να προσθέσω πως τώρα,όταν ρουφάω ακούγεται σαν να ρουφάω νερό με καλαμάκι. υπερχείλιση ειναι αυτο το μπουρμπουληθρες που λες αρα ή εχεις διαρροή στην υποπιεση του ατμο σου ή λιγο βαμβακι .. βασικα ξανα στηνεις τον ατμο σου και βλεπεις παλι..... 1
mynam3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Η νικοτινη απο το φαρμακειο της Θεσσαλονικης τελος?
ekkli Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, mynam3 είπε Η νικοτινη απο το φαρμακειο της Θεσσαλονικης τελος? απ'ότι φαίνεται, ναι. Ρώτησα κι εγώ χθες, για άλλες λύσεις. Θα παρέθετα απαντήσεις, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται με την νέα μορφή του φόρουμ. Διάβασε τις 2 τελευταίες σελίδες και θα πάρεις απαντήσεις. Και αν βρεις, πες που την βρήκες, ακόμα ψάχνω εγώ. 1
mynam3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, ekkli είπε απ'ότι φαίνεται, ναι. Ρώτησα κι εγώ χθες, για άλλες λύσεις. Θα παρέθετα απαντήσεις, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται με την νέα μορφή του φόρουμ. Διάβασε τις 2 τελευταίες σελίδες και θα πάρεις απαντήσεις. Και αν βρεις, πες που την βρήκες, ακόμα ψάχνω εγώ. Τις κοιταξα και δεν εβγαλα ακρη, οχι τιποτα αλλο αλλα μου τελειωνει το "αποθεμα" και ειπα να παρω να υπαρχει.
thephotoshoped Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, panossar95 είπε Οι επιλογες είναι αμέτρητες αυτή τη περίοδο που είναι στα πάνω του το ηλεκτρονικό. Είναι ανάλογα τι ζητάς. Για όλη μέρα ? Ατμοποίητη με επισκευασιμες αντιστάσεις? Δηλαδή να τις φτιάχνει μόνος του ή να αγοράζει έτοιμες? Υγρό δεν μπορεί να σου προτείνει κάνεις δυστυχως. Πρέπει να πάει ο ίδιος σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσει να δει τι θέλει. Αν κάπνιζε πριν, φαντάζομαι θα θέλει καπνικη γεύση σε μεγάλη νικοτίνη για αρχή, και επειδή είναι λίγο περίεργα τα καπνικα πρέπει να πάει να δοκιμάσει όσα περισσότερα μπορεί. Σίγουρα το θέλει για όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι πιάνουν τα χέρια του και μπορεί να φτιάξει μόνος του αντιστάσεις. Είναι εύκολο να γίνουν 2 προτάσεις πάνω σε αυτό; Υγρό θα δοκιμάσει ο ίδιος τον ενημέρωσα.
thunderking Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Σίγουρα το θέλει για όλη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι πιάνουν τα χέρια του και μπορεί να φτιάξει μόνος του αντιστάσεις. Είναι εύκολο να γίνουν 2 προτάσεις πάνω σε αυτό; Υγρό θα δοκιμάσει ο ίδιος τον ενημέρωσα. βασικο ειναι το κοστος που θελεις να παιξεις . μπαταρια σιγουρακι στανταρντ sony konion vtc6 σε πολυ κλες τιμες στν αθηνα σε μαγαζια και με μεσαιουςεως και κορυφαιους φορτιστες σε τιμες χαμηλες. ατμο διαλεγεις απο original Ελληνικους απο 100 και πανω μποξακι απο evic primo και vtc mini απο 40-50ευρω και ανεβαινει το κουστουμι (προτεινα 2 κλασικα αξιοπιστα χωρις βλαβες με καλα ρευματα μποξακια μετρημενα απο εκατονταδες χρηστες . οχι οτι δεν υπαρχουν άλλα πιο καλα ή πιο αξιοπιστα φυσικα .....ενα παραδειγμα εδωσα ) ολα αυτα ειναι υποκειμενικα ομως αν δε τα πιασεις στα χερια σου και δεν τα ατμισεις... σαν αρχη κοιτας α)ρευμα πρωτα β)το αρωμα που θες και γ)τον ατμο Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από thunderking
thunderking Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Καλησπέρα σας! Αναζητώ κιτ ηλεκτρονικού τσιγάρου για τον πατέρα μου. Εγώ δεν καπνίζω και δεν έχω ασχοληθεί. Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έπεσα στο Tesla Wye 85 που αν κατάλαβα σωστά είναι μπαταρία και είναι αξιολόγο. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ολοκληρωμένο κιτ με ατμοποιητή και υγρά ώστε να προχωρήσω σε αγορά; αν θες κατι για αρχη και φθηνο να του παρεις ενα AIO με 25-30 ευρω με 06 αντισταση και αν τον τραβηξει αυτο και δε ξανακαπνισει καθολου για αρκετο διαστημα πας σε πιο δυνατη μπαταρια και ατμο που ειναι και πιο μεγαλα και πιο βαρια.... αποψη μου φυσικα....
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Baator said: Τσέκαρε το νέο Tesla Wye 85, μικρό, φτηνό και πολύ όμορφο. Αν πήγαινα σε μοντάκι με μια μπαταρία, σε αυτό με κλειστά μάτια θα πήγαινα. Ωραίο φαίνεται. Στην Ελλάδα λίγο τσιμπημένο βέβαια. Και τo vtc mini που προτείνει ο thunderking παραπάνω μου φαίνεται μια χαρά. Από άποψη αξιοπιστίας τα Tesla είναι ok? Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από liopyr
panossar95 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσες να πάρεις το Aio που λεει και ο φίλος για αρχή. Είναι μια καλή επιλογή για πρώτο μοντακι. Παρόλα αυτά εγώ θα πήγαινα σε κάτι που θα "κρατήσει" και δεν θα θέλει αλλαγή. Όσο να ναι με τα άλλα μοντακια και που έχουν δικό τους Ατμοποίητη καίγονται και καλύτερα τα υγρά και θα γλυτώσεις λεφτά από τις αντιστάσεις. Μπαταρία είναι πολύ καλή η sony και οι μπαταρίες lg επίσης. Τώρα για μοντακια έχει πάρα πολλά. Εγώ θα πρότεινα το pico το οποίο είναι και μικρό, κάθεται καλά στο χέρι, και θα μπορεί να το κουβαλήσει όπου θέλει. Από Ατμοποίητη θα πρέπει να τον ρωτήσεις τι θέλει. Λογικά σφιχτό τσιγαρισιο θα θέλει και νομίζω ότι ο ναυτίλος θα ήταν καλή επιλογή για αρχή Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από panossar95
thunderking Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, panossar95 είπε Θα μπορούσες να πάρεις το Aio που λεει και ο φίλος για αρχή. Είναι μια καλή επιλογή για πρώτο μοντακι. Παρόλα αυτά εγώ θα πήγαινα σε κάτι που θα "κρατήσει" και δεν θα θέλει αλλαγή. Όσο να ναι με τα άλλα μοντακια και που έχουν δικό τους Ατμοποίητη καίγονται και καλύτερα τα υγρά και θα γλυτώσεις λεφτά από τις αντιστάσεις. Μπαταρία είναι πολύ καλή η sony και οι μπαταρίες lg επίσης. Τώρα για μοντακια έχει πάρα πολλά. Εγώ θα πρότεινα το pico το οποίο είναι και μικρό, κάθεται καλά στο χέρι, και θα μπορεί να το κουβαλήσει όπου θέλει. Από Ατμοποίητη θα πρέπει να τον ρωτήσεις τι θέλει. Λογικά σφιχτό τσιγαρισιο θα θέλει και νομίζω ότι ο ναυτίλος θα ήταν καλή επιλογή για αρχή σκυλι το πικο αλλα καλυτερα το pico25 αποψη μου... και οι hg2 ειναι καλες αλλα μετα απο δοκιμη των vtc6 θεωρω οτι εχουν καλυτερη αυτονομια.... βασικα η διαφορες τους σε διαρκεια ειναι μικρες αλλα οι σονυ κανουν τελεια και για μηχανικα(δε θερμενονται) και για φακους μεγαλους. και ο ναυτιλος καλος λιγο μεγαλος νομιζω - και ο subtank mini ειναι θηριο και εχει ελεγχο αερα καλο αλλα τον τσιμπανε λιγο στη τιμη εδω ελλαδα...και εχει ανταλλακτικο τανκ mini toptank 3.5ml και πολλα κουστουμακια για αλλαγες(αυτα απο εξωτερικο φυσικα....) απο εκει και περα το πορτοφολι του καθενος ειναι το βασικο και μετα τα υπολοιπα.... αλλο 25 ευρω για αρχη και βλεπεις μετα απο ενα δυο μηνες και αλλο να ξεκινησεις με 70+++ και να το σταματησεις μετα απο ενα δυο μηνες παλι....
panossar95 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά ναι όλα παίζουν ρόλο εννοείται. Ισχύει ότι καλύτερα το 25 πικο. Έχω το άλλο 3 χρόνια με την lg πάνω δεν καταλαβαίνει τίποτα. Επίσης σε περίπτωση που το σταμάτησει γρήγορα, η ζήτηση ειναι τόσο μεγάλη αυτή τη στιγμή που θα τα πουλήσει άμεσα. Δεν υπάρχει θέμα Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από panossar95
Προτεινόμενες αναρτήσεις