Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, thunderking είπε

βασικα ολες οι νικοτινες ειναι καλης ποιοτητας πια 

για αυτες που πουλανε επωνυμα μαγαζια δε τιθεται λογος ειναι πολυ καλες.

απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου στον καθε ενα προσωπικα το πια εταιρια του αρεσει και πια προτημαει.

η νικοτινη ειναι επικίνδυνη σε χερια ασχετου ή ημιμαθή και για καλο και για κακο και για να μη παει στον καδο απορυματων καλο θα ειναι να εχεις εναν πιο εμπειρο να σε κατατοπίσει και να σου δειξει εστω μια φορα.

δεν ειναι μονο η νικοτινη , ειναι και η προπυλενογλυκολη και η φυτικη γλυκερινη που πολλες φορες αραιωνεται με wfi( ορο χωρις άλατα )

πολλες φορες καποιοι μπορει να μπερδευτουν και με τη μετριση ml σε gr που εχει μεγαλη διαφορά το ενα με το αλλο....

προσοχη λοιπον step by step και υπομονη και διαβασμα πριν την καθε κινηση 

5 ώρες πριν, thunderking είπε

βασικα ολες οι νικοτινες ειναι καλης ποιοτητας πια 

για αυτες που πουλανε επωνυμα μαγαζια δε τιθεται λογος ειναι πολυ καλες.

απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου στον καθε ενα προσωπικα το πια εταιρια του αρεσει και πια προτημαει.

η νικοτινη ειναι επικίνδυνη σε χερια ασχετου ή ημιμαθή και για καλο και για κακο και για να μη παει στον καδο απορυματων καλο θα ειναι να εχεις εναν πιο εμπειρο να σε κατατοπίσει και να σου δειξει εστω μια φορα.

δεν ειναι μονο η νικοτινη , ειναι και η προπυλενογλυκολη και η φυτικη γλυκερινη που πολλες φορες αραιωνεται με wfi( ορο χωρις άλατα )

πολλες φορες καποιοι μπορει να μπερδευτουν και με τη μετριση ml σε gr που εχει μεγαλη διαφορά το ενα με το αλλο....

προσοχη λοιπον step by step και υπομονη και διαβασμα πριν την καθε κινηση 

Θα διαφωνήσω μαζί σου, οι νικοτίνες mad juice είναι ότι χειρότερο αντικειμενικά επειδή έχουν γεύση σκέτες καθώς και οι atmos lab που είναι τίγκα στο νερό, αν θέλει κάποιος booster γιατί να πάει σε αυτές και όχι σε pink mule ; Δεν είναι απλά θέμα γούστου. Είναι θέμα ποιότητας. Μακάρι να ήταν όλες καλές να μην είχα χαρίσει υγρά και υγρά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πήγα χθες απόγευμα σε φαρμακείο και ζήτησα να μου φέρουν Fargon νικοτίνη και με πήρανε σήμερα τηλέφωνο να μου πουν ότι δεν έχει απόθεμα η Fargon.

Α. Να τους πιστέψω;

Β. Άλλη λύση ξέρουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχαίνει να έχω αυτόν (Smok TFV8 6ml)  με κάμποσες αντιστάσεις.  Αν υπάρχει κάποιος που τον θέλει να του τον στείλω.  Χρησιμοποιήθηκε μόνο μια φορά για πολύ λίγη ώρα. 

Χαρίζεται εννοώ. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 1

Στις 2/1/2018 στις 9:18 ΠΜ, thunderking είπε

Όχι δεν έχω πάρει, αλλά γενικά για natura και atmos lab ακούγεται ότι πέφτει νοθεία με νερό. Είχα πάρει atmos lab, και μου φάνηκε κομπλέ. Όχι όπως η pink mule ας πούμε, αλλά οκ.

4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Τυχαίνει να έχω αυτόν (Smok TFV8 6ml)  με κάμποσες αντιστάσεις.  Αν υπάρχει κάποιος που τον θέλει να του τον στείλω.  Χρησιμοποιήθηκε μόνο μια φορά για πολύ λίγη ώρα. 

Χαρίζεται εννοώ. 

Ο ατμοποιητής  θα δοθεί  τελικά  σε ένα παιδί  από το νήμα που ενδιαφέρθηκε εδώ και ώρα. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έφτιαξαν ένα υγρό το οποίο αποτελείται μόνο από vg,pg και nicotine booster.Δεν έχει γεύση δηλαδή.Πρέπει να το αφήσω ώρες να κάτσει πριν τη χρήση ή όχι; Ένα 24ωρο είναι αρκετό; 

Επεξ/σία από xSlade

35 λεπτά πριν, xSlade είπε

Μου έφτιαξαν ένα υγρό το οποίο αποτελείται μόνο από vg,pg και nicotine booster.Δεν έχει γεύση δηλαδή.Πρέπει να το αφήσω ώρες να κάτσει πριν τη χρήση ή όχι; Ένα 24ωρο είναι αρκετό; 

Δεν έχει νόημα να το αφήσεις ούτε 24 ώρες. Απ' την στιγμή που δεν έχει αρώματα δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται να περιμένεις να αναμιχθεί καλά και να ωριμάσει. Είναι σαν να ανακατεύεις νερό και νερό με ζάχαρη. Απλά ανακάτεψε το καλά να διαλυθεί καλά η νικοτίνη παντού και είσαι έτοιμος.

• Thanks 1

Τι μπαταρίες παίζουν αυτή την εποχή;

Θέλω κάτι διακριτικό και οικονομικό, όχι της eleaf.

Δεν παίζω ποτέ πάνω από 20W, και πάνω της θα μπει Cubis.

2 λεπτά πριν, liopyr είπε

Τι μπαταρίες παίζουν αυτή την εποχή;

Θέλω κάτι διακριτικό και οικονομικό, όχι της eleaf.

Δεν παίζω ποτέ πάνω από 20W, και πάνω της θα μπει Cubis.

Τσέκαρε το νέο Tesla Wye 85, μικρό, φτηνό και πολύ όμορφο. Αν πήγαινα σε μοντάκι με μια μπαταρία, σε αυτό με κλειστά μάτια θα πήγαινα.

• Thanks 1

20 λεπτά πριν, Baator είπε

Δεν έχει νόημα να το αφήσεις ούτε 24 ώρες. Απ' την στιγμή που δεν έχει αρώματα δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται να περιμένεις να αναμιχθεί καλά και να ωριμάσει. Είναι σαν να ανακατεύεις νερό και νερό με ζάχαρη. Απλά ανακάτεψε το καλά να διαλυθεί καλά η νικοτίνη παντού και είσαι έτοιμος.

Εντάξει τότε,ευχαριστώ πολύ! 

Στις 3/1/2018 στις 4:29 ΜΜ, ekkli είπε

Πήγα χθες απόγευμα σε φαρμακείο και ζήτησα να μου φέρουν Fargon νικοτίνη και με πήρανε σήμερα τηλέφωνο να μου πουν ότι δεν έχει απόθεμα η Fargon.

Α. Να τους πιστέψω;

Β. Άλλη λύση ξέρουμε;

αδυνατον η φαγκρον να μην εχει αποθεμα

• Thanks 1

Στις 3/1/2018 στις 2:40 ΜΜ, t.katsandris είπε

Θα διαφωνήσω μαζί σου, οι νικοτίνες mad juice είναι ότι χειρότερο αντικειμενικά επειδή έχουν γεύση σκέτες καθώς και οι atmos lab που είναι τίγκα στο νερό, αν θέλει κάποιος booster γιατί να πάει σε αυτές και όχι σε pink mule ; Δεν είναι απλά θέμα γούστου. Είναι θέμα ποιότητας. Μακάρι να ήταν όλες καλές να μην είχα χαρίσει υγρά και υγρά.

με αρωμα ειναι και thw ecig kai inawera ...ποιοτικα εννοουσα και οχι επικυνδινες σε σχεση ποιοτητας...

βασικα ειναι αισχροκερδια και μονο η τιμη των μπουστερ και ολων των υγρων ...

πχ 100mg nic 100ml + 8 euros 

εδω Ελλαδα πόσο ????????????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...