Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια από το Forum, βρήκα σε ένα Σουηδικό μαγαζί ένα Eleaf iStick TC 100W, πιστεύετε αξίζει για να αντικαταστήσω το pico 25; Επίσης έχω έναν γνωστό που θα μου το στείλει από εκεί, θα υπάρξει θέμα στο τελωνείο; Γιατί αν και δεν παρακολουθώ το θέμα έχει πάρει το αυτί μου ότι κάτι γίνεται με τα ηλ. τσιγάρα και το τελωνείο.

Επεξ/σία από BlueBlade
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαση του νομου 4419 απαγορευεται μεν απο εμπορους η εισαγωγη 

απο ιδιώτη σε ιδιωτη επιτρέπεται μονο αν η χωρα το επιτρεπει 

και η μοναδικη χωρα που το απαγορευει ειναι η Ελλάντα.....

αν και με διαφορες μεταφορικες εταιριες βλεπε dhl κλπ κλπ αν παραγγειλεις απο εξωτερικο μποξακι αξιας στο περνανε κανονικα....

τωρα απο ιδιωτη σε ιδιωτη νομιζω θα στο περασει δε θα το ελέγξουν...

για πιο σιγουρα παντως μπορεις να το σπασεις σε κομματια που θα περασει σιγουρα....

ενα δεμα το κουτι μονο με τοκαλωδιο φόρτισης 

και αλλο ενα δεμα με το μποξακι μονο του ...

Επεξ/σία από thunderking

Στις 29/12/2017 στις 1:42 ΜΜ, panossar95 είπε

Στην Αττική που ατμιζα μια φορά, κάτω όμως δεν είχα ανέβει τα σκαλιά στην αποβάθρα για να πάρω το τρενο προς κιφησσια δεν μου είχαν πει κάτι, όταν ανέβηκα τα σκαλιά, αλλά έκατσα πίσω πισω και τράβηξα μια, ο σεκιούριτας μου είπε ότι απογοητεύεται επειδή έχουν τους αισθητήρες καπνού. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω τώρα αυτό. Ότι προφανώς έχουν αισθητήρες οκ, αλλά αν ενεργοποιούνται μέσω του καπνού του ηλεκτρονικού δε το γνωρίζω

ισχυει με τους αισθητηρες καπνου αλλα πρεπει να ειναι τοσος ο ατμος που να μην εχεις ορατοτητα στο ενα μέτρο....

με αλλα λογια θελει πολυυυ ντουμανι απο πολλους για να ενεργοποιηθοθν οι αισθητηρες....

3 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Μια βοήθεια από το Forum, βρήκα σε ένα Σουηδικό μαγαζί ένα Eleaf iStick TC 100W, πιστεύετε αξίζει για να αντικαταστήσω το pico 25; Επίσης έχω έναν γνωστό που θα μου το στείλει από εκεί, θα υπάρξει θέμα στο τελωνείο; Γιατί αν και δεν παρακολουθώ το θέμα έχει πάρει το αυτί μου ότι κάτι γίνεται με τα ηλ. τσιγάρα και το τελωνείο.

Όταν εδώ ξεκινάει από 37,50 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/9009345/Eleaf-iStick-TC100W.html

πόσο πιο φτηνό είναι στη Σουηδία για να μπεις σε όλη αυτή τη φασαρία.

• Like 1

καλή χρονιά συνατμιστές,

έχουμε βρει λύση για αγορά 100άρας nic ;

Ο Ζάχος τις εξαφάνισε, mix και match δεν απαντάει στα τηλέφωνα και δεν ψήνομαι να ρισκάρω έτσι 30€...

Αν δεν κάνει, απαντήστε μου σε πμ, πλιζ, κοντεύω να ξεμείνω...

2 ώρες πριν, ekkli είπε

καλή χρονιά συνατμιστές,

Ο Ζάχος τις εξαφάνισε, mix και match δεν απαντάει στα τηλέφωνα και δεν ψήνομαι να ρισκάρω έτσι 30€...

μπορεις να παραγγειλεις απο οποιοδηποτε φαρμακειο της γειτονιας ζητωντας νικοτινη της fargon 100mg (δλδη αυτη που πουλαει  ο ζαχος)

αν θελει ο φαρμακοπιιος της γειτονιας σε εξυπηρετει ανετα.

• Thanks 1

7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Όταν εδώ ξεκινάει από 37,50 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/9009345/Eleaf-iStick-TC100W.html

πόσο πιο φτηνό είναι στη Σουηδία για να μπεις σε όλη αυτή τη φασαρία.

σωστα τα λες...αξιζει ορισμενα να τα μετραμε και να τα υπολογιζουμε...

.αν ειναι για μικρη διαφορα αξιζει να τα δωσουμε σε δικους μας εμπορες....

• Like 1

Η αλήθεια είναι ότι έγραψα το μήνυμα πριν κοιτάξω τις τιμές και στην Ελλάδα άρα θα το πάρω από εδώ. Συγνώμη, γιατί αυτό που λέει ο φίλος πρώτη φορά το ακούω, μπορώ να πάρω ξεχωριστά νικοτίνη από φαρμακείο; Πως ακριβώς το ζητάω και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που αγοράζω από το Vape store; Δηλαδή βάζω αμέσως στο DIY υγρό μου ή είναι διαφορετική ιστορία; Για πείτε μπας και γλιτώσω τα 4€ για τα 10ml, κάτι το οποίο θεωρώ γδύσιμο κανονικό.

4 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Η αλήθεια είναι ότι έγραψα το μήνυμα πριν κοιτάξω τις τιμές και στην Ελλάδα άρα θα το πάρω από εδώ. Συγνώμη, γιατί αυτό που λέει ο φίλος πρώτη φορά το ακούω, μπορώ να πάρω ξεχωριστά νικοτίνη από φαρμακείο; Πως ακριβώς το ζητάω και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που αγοράζω από το Vape store; Δηλαδή βάζω αμέσως στο DIY υγρό μου ή είναι διαφορετική ιστορία; Για πείτε μπας και γλιτώσω τα 4€ για τα 10ml, κάτι το οποίο θεωρώ γδύσιμο κανονικό.

το υγρό που ατμίζεις αποτελείται από 3 βασικά συστατικά,

νικοτίνη,
βάση (vg και pg στην αναλογία που σου αρέσει)
αρώματα

Θα βρεις πολλούς οδηγούς ον λάιν για το πως μπορείς να φτιάξεις μόνος σου και θα σου βγουν πολύ πολυ φτηνότερα.

Μόνο προσοχή στον χειρισμό της νικοτίνης, είναι πολύ ισχυρό δηλητήριο που δεν πρέπει να μην έρχεται καν σε επαφή με το δέρμα.

Ξέρω την διαδικασία, τον τελευταίο καιρό αποκλειστικά DIY ατμιζω, δεν μπορούσα να συνεχίζω να χρυσώνω τους μαγαζάτορες. Απλά επειδή είμαι ακόμα σχετικά φρέσκος στον χώρο θέλω να μάθω αν είναι η ίδια η νικοτίνη που θα πάρεις και απο το φαρμακείο σε σχέση με το Vape store.  Μήπως η μία προορίζεται για μία συγκεκριμένη φαρμακευτική χρήση και η άλλη αποκλειστικά για υγρά Vape.

18 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Ξέρω την διαδικασία, τον τελευταίο καιρό αποκλειστικά DIY ατμιζω, δεν μπορούσα να συνεχίζω να χρυσώνω τους μαγαζάτορες. Απλά επειδή είμαι ακόμα σχετικά φρέσκος στον χώρο θέλω να μάθω αν είναι η ίδια η νικοτίνη που θα πάρεις και απο το φαρμακείο σε σχέση με το Vape store.  Μήπως η μία προορίζεται για μία συγκεκριμένη φαρμακευτική χρήση και η άλλη αποκλειστικά για υγρά Vape.

δεν ξέρω τι πουλάει το vape store, αυτή που ψάχνουμε από τα φαρμακεία πάντως, η Fargon είναι κατάλληλη για άτμισμα

1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Ναι είναι καλή ποιοτικά και δεν έχει νερό, σκέψου όμως ότι 2ml από αυτή(την 100mg) αντιστοιχούν στην νικοτίνη που έχει ενα booster,αν πάρεις σπάσε την σε μικρότερη συγκέντρωση για παν ενδεχόμενο και διπλοτσέκαρε τα νούμερα που σου βγαίνουν καλού κακού, εννοείται πως ενα Α επίπεδο το έχεις εφόσον ασχολείσαι με το άθλημα αλλά μην το βάλεις μπροστά. Δεν χωράνε εγωισμοί όταν τίθεται θέμα υγείας.

5 ώρες πριν, ekkli είπε

καλή χρονιά συνατμιστές,

Για τις mix n match άκουσα πως έχει κακή παρτίδα τελευταία και είναι πετρέλαιο, δεν έχω πάρει ποτε απλά ενημερώνω.

• Thanks 1

14 ώρες πριν, papoys1 είπε

Η συγκεκριμένη κεφαλή νομίζω ότι πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται με έλεγχο θερμοκρασίας τον οποίο δεν πρέπει να διαθέτει το μοντάκι. Για αυτό καλίτερα που κάηκε γιατί πιθανόν ανέβαζε πολύ υψηλές,άρα και επικίνδυνες θερμοκρασίες χωρίς να κόβει όταν ξεπερνούσε τα όρια.

Όπως είπε και ο kasandris χρησιμοποίησε κεφαλή 1,2 στα 14 - 19 watt που είναι κατάλληλη για αυτόν ξεκινώντας από χαμηλά και θα δεις που σου ταιριάζει.Επίσης θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος ατμοποιητής δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για τσιγαρίσια τζούρα αλλά περισσότερο για πνευμονική.

Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι νέοι σχετικά στον ατμό χωρίς να έχουν πολλές γνώσεις θέλουν να χρησιμοποιούν πράγματα χωρίς να ξέρουν τίποτε για αυτά και πολλές φορές με κίνδυνο της υγείας τους.

Με κεφαλή  ni200 την πάτησα και εγώ στις αρχές επειδή δεν με ενημέρωσαν στο κατάστημα, όσο ανοίγει η κάθε στραβή Μαρία ατμομάγαζο για αρπαχτή τέτοια θα γίνονται. Εννοείται δε στηρίζω αυτούς που θέλουν να το κάνουν μονοπώλιο αλλά προς θεού,έλεγχος στο προσωπικό γίνεται ή θα βάλουμε και καπνιστές για πωλητές σε λίγο ;

• Like 1

βασικα ολες οι νικοτινες ειναι καλης ποιοτητας πια 

για αυτες που πουλανε επωνυμα μαγαζια δε τιθεται λογος ειναι πολυ καλες.

απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου στον καθε ενα προσωπικα το πια εταιρια του αρεσει και πια προτημαει.

η νικοτινη ειναι επικίνδυνη σε χερια ασχετου ή ημιμαθή και για καλο και για κακο και για να μη παει στον καδο απορυματων καλο θα ειναι να εχεις εναν πιο εμπειρο να σε κατατοπίσει και να σου δειξει εστω μια φορα.

δεν ειναι μονο η νικοτινη , ειναι και η προπυλενογλυκολη και η φυτικη γλυκερινη που πολλες φορες αραιωνεται με wfi( ορο χωρις άλατα )

πολλες φορες καποιοι μπορει να μπερδευτουν και με τη μετριση ml σε gr που εχει μεγαλη διαφορά το ενα με το αλλο....

προσοχη λοιπον step by step και υπομονη και διαβασμα πριν την καθε κινηση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...