alldaynews Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Δεν ξέρω αν έχεις Siren 2 και Ares.Αν όχι δοκίμασε τους μπορεί να σε καλύψουν
papoys1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Παππού, αυτό το πράγμα με τα "200w και την φιγούρα με τα ντουμάνια" πρέπει κάποτε να ξεπεραστεί. Κάποιοι από μας είμαστε 40 και 50 χρονών και όταν ατμίζουμε έξω κρυβόμαστε στις γωνίες για να μην ενοχλούμε τον κόσμο. Επίσης, ακόμα και στα 80 watts πλέον, δεν είναι απαραίτητο να βγαίνει κανά τρελό ντουμάνι που να καλύπτει ένα ολόκληρο δωμάτιο. Πολλές φορές σε κίνηση στο δρόμο βλέπεις να βγαίνει από κανένα αυτοκίνητο ένα ντουμάνι σαν να έπιασε φωτιά. Τις προάλλες πήγαινα με τη γυναίκα Μεσογείων και βλέπει ένα τέτοιο και μου λέει "αυτό πήρε φωτιά" Μη φοβάσαι τις λέω πάμε δίπλα και βλέπουμε τον τύπο με το μοντ στο χέρι. Άσε κάποιοι είναι πολύ τρελοί (με την καλή ένοια) και έχουν πάει το άτμισμα σε άλλη διάσταση.Εκεί ξεφεύγει και είναι χόμπυ πλέον.
BritGreek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πολλές φορές σε κίνηση στο δρόμο βλέπεις να βγαίνει από κανένα αυτοκίνητο ένα ντουμάνι σαν να έπιασε φωτιά. Τις προάλλες πήγαινα με τη γυναίκα Μεσογείων και βλέπει ένα τέτοιο και μου λέει "αυτό πήρε φωτιά" Μη φοβάσαι τις λέω πάμε δίπλα και βλέπουμε τον τύπο με το μοντ στο χέρι. Άσε κάποιοι είναι πολύ τρελοί (με την καλή ένοια) και έχουν πάει το άτμισμα σε άλλη διάσταση.Εκεί ξεφεύγει και είναι χόμπυ πλέον. Ναι, αλλά οι πνευμονολόγοι λένε, ποτέ πάνω από 20w και η αντίσταση να μην δίνει πάνω από 4v.
tornado Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, αλλά οι πνευμονολόγοι λένε, ποτέ πάνω από 20w και η αντίσταση να μην δίνει πάνω από 4v. μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος.... 1
palasd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, αλλά οι πνευμονολόγοι λένε, ποτέ πάνω από 20w και η αντίσταση να μην δίνει πάνω από 4v. Πόλυ απόλυτο αυτό που γράφεις και κανένας πνευμονολόγος σε καμια έρευνα δεν εχει βγάλει αυτό το συμπέρασμα, αυτό είναι παλίος μύθος και από την άλλή άμα δεις το συρματάκι που έχω με 20 βατ ούτε που θα ζεσταθεί και δεν είναι για εφέ απλά εγώ έτσι το απολαμβάνω όχι τσιγαρήσιο ούτε καν πνευμονικό με απλό σύρμα
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παρα πολλες σελιδες και δεν ξερω αν το εχει ηδη γραψει καποιος: ακουω χθες ανακοινωση σε σταθμο του ηλεκτρικου οτι πλεον απαγορεύεται και η χρηση ηλεκτρονικου τσιγαρου σε ολους τους χωρους των σταθμων. Οποτε πολυ πιθανον να δεχτειτε παρατηρησεις οσοι ατμιζετε στις αποβαθρες και οχι μονο. 1
panossar95 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Στην Αττική που ατμιζα μια φορά, κάτω όμως δεν είχα ανέβει τα σκαλιά στην αποβάθρα για να πάρω το τρενο προς κιφησσια δεν μου είχαν πει κάτι, όταν ανέβηκα τα σκαλιά, αλλά έκατσα πίσω πισω και τράβηξα μια, ο σεκιούριτας μου είπε ότι απογοητεύεται επειδή έχουν τους αισθητήρες καπνού. Κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω τώρα αυτό. Ότι προφανώς έχουν αισθητήρες οκ, αλλά αν ενεργοποιούνται μέσω του καπνού του ηλεκτρονικού δε το γνωρίζω
discoboyminimal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Παρα πολλες σελιδες και δεν ξερω αν το εχει ηδη γραψει καποιος: ακουω χθες ανακοινωση σε σταθμο του ηλεκτρικου οτι πλεον απαγορεύεται και η χρηση ηλεκτρονικου τσιγαρου σε ολους τους χωρους των σταθμων. Οποτε πολυ πιθανον να δεχτειτε παρατηρησεις οσοι ατμιζετε στις αποβαθρες και οχι μονο. σε ευχαριστουμε "ΝΕΝΥΑ" εμας στην θεσσαλονικη ομως δεν μας πιανει 2
vectorone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Τι ατμοποίητη έχει? Το pico είναι μοντακι Καλησπερα. Το ξερω οτι ειναι μοντακι το Pico, ατμοποιητη εχει Nautilus 2. Απλα επειδη την πατησα τον Αυγουστο καθως παρηγγειλα μοντ+ατμο απο εναν εμπορο και αντιστασεις απο αλλον, το μοντ με τον ατμο τον τσακωσανε στο τελωνειο αλλα οι αντιστασεις μου ηρθανε κανονικα. Το θεμα ειναι, ημουν τυχερος ή γενικα τις αντιστασεις τις περνανε?
panossar95 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δε το γνωρίζω αυτό γιατί έχω επισκευάσιμο και τα φτιάχνω μόνος μου. Σίγουρα όμως θα σου πω ότι τα μοντακια ατμοποίητες τρωνε μπλοκ σε 70-80% . 2 φίλοι μου την φάγανε πρόσφατα και τους το είχα πει αλλά οκ. Σε άλλους έχει τύχει να περάσουν, αλλά δεν αξίζει το ρισκο. Τωρα τις αντιστάσεις δε ξέρω.
ariskari Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα συν-φορουμίτες/τισσες! Έγινα σήμερα κάτοχος του eleaf istick Pico 75w + Gs Tank Atomizer με κεφαλή νικελίου 0,15 ohm. 1)Σε τι ρυθμίσεις θα μου προτείνατε να το δουλέψω γιατί έκαψα την πρώτη κεφαλή πειραματιζόμενος. Προτιμώ να είναι λίγο τσιγαρίσιες η τζούρες. 2)Υπάρχει κάποια εναλλακτική κεφαλή που προτείνετε; (δεν είμαι για να φτιάχνω μόνος μου προς το παρόν!)
Karamol3golas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα...Απο pico mega και aspire cleito θα θελα να μεταβω σε καποιο διμπαταρο,και αφου τα δωσω σε ενα φιλο,θα θελα να προβω στην αγορα καποιου διμπαταρου και καποιου rta με συνολικο κοστος τα 100-110 ευρω(μπαταριες φορτιστη εχω,συγκεκριμενα τις 18650 efest με τα 3000mah ). Σκεφτομουν τα voopoo drag(αν και εχω ενδιασμους για το πιασιμο η την πολυπλοκοτητα του μενου) και τον vandy vape kylin v2,γιατι απο οσο βλεπω εχει αρκετα καλη γευση και μπορω να παιξω με διπλη η μονη αντισταση..Η μονη εμπειρια μου απο επισκευασιμους ειναι απο εναν sxk hadaly που εχω..Υπαρχει καποια αλλη προταση στα χρηματα?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εχει αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα https://www.ewsale.com/dinner-lady ?Ειναι αξιοπιστο?
t.katsandris Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 6:58 ΜΜ, ariskari είπε Καλησπέρα συν-φορουμίτες/τισσες! Έγινα σήμερα κάτοχος του eleaf istick Pico 75w + Gs Tank Atomizer με κεφαλή νικελίου 0,15 ohm. 1)Σε τι ρυθμίσεις θα μου προτείνατε να το δουλέψω γιατί έκαψα την πρώτη κεφαλή πειραματιζόμενος. Προτιμώ να είναι λίγο τσιγαρίσιες η τζούρες. 2)Υπάρχει κάποια εναλλακτική κεφαλή που προτείνετε; (δεν είμαι για να φτιάχνω μόνος μου προς το παρόν!) Καλή χρονιά,παίρνει 1.2ohm αντισταση αυτος,δεν υπαρχει λογος να βαλεις νικελιο εφοσον δουλευει καλα με την απλη, 15-19w δουλευει καλα για μενα.Επισης θα σου προτεινα να μην ξεπερασεις τα 20w επειδη θα την καψεις.(Μην παιξεις με κεφαλες νικελιου εκτος ελεγχου θερμοκρασιας επειδη θα εχεις θεμα)
papoys1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 29/12/2017 στις 6:58 ΜΜ, ariskari είπε Καλησπέρα συν-φορουμίτες/τισσες! Έγινα σήμερα κάτοχος του eleaf istick Pico 75w + Gs Tank Atomizer με κεφαλή νικελίου 0,15 ohm. 1)Σε τι ρυθμίσεις θα μου προτείνατε να το δουλέψω γιατί έκαψα την πρώτη κεφαλή πειραματιζόμενος. Προτιμώ να είναι λίγο τσιγαρίσιες η τζούρες. 2)Υπάρχει κάποια εναλλακτική κεφαλή που προτείνετε; (δεν είμαι για να φτιάχνω μόνος μου προς το παρόν!) Η συγκεκριμένη κεφαλή νομίζω ότι πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιείται με έλεγχο θερμοκρασίας τον οποίο δεν πρέπει να διαθέτει το μοντάκι. Για αυτό καλίτερα που κάηκε γιατί πιθανόν ανέβαζε πολύ υψηλές,άρα και επικίνδυνες θερμοκρασίες χωρίς να κόβει όταν ξεπερνούσε τα όρια. Όπως είπε και ο kasandris χρησιμοποίησε κεφαλή 1,2 στα 14 - 19 watt που είναι κατάλληλη για αυτόν ξεκινώντας από χαμηλά και θα δεις που σου ταιριάζει.Επίσης θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος ατμοποιητής δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για τσιγαρίσια τζούρα αλλά περισσότερο για πνευμονική. Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι νέοι σχετικά στον ατμό χωρίς να έχουν πολλές γνώσεις θέλουν να χρησιμοποιούν πράγματα χωρίς να ξέρουν τίποτε για αυτά και πολλές φορές με κίνδυνο της υγείας τους. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από papoys1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις