Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού δεν καπνίζεις ποτέ και εγω συμφωνώ στο μηδενικό. Δεν έχει νόημα τώρα να βάζεις νικοτίνη μέσα σου. Και θα πρότεινα, καθώς φαντάζομαι δε θα σου αρέσουν οι καπνικες γεύσεις, να φτιάξεις κάνα αρωματακι με κάνα φρούτο,καμια τάρτα, καμία κρέμα, τίποτα τέτοια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τωρα που μιλαμε για safe vaping.

ειχα βρει παλιοτερα μια λιστα με αρωματα της TPA που εχουν diacetyl , acetoin και acetyl propionyl. γνωστα και ως στοιχεια που πρεπει να αποφευγει ενας ατμιστης.

παραθετω το λινκ

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qSi3Vohd5SzdD6cpiE1EYVIktAJwphc0YxNOhTRYnI4/edit#gid=1034689741

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα και απο εμένα,

Ήμουν καπνιστής επι 10 χρόνια και το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια (28 είμαι τώρα)

Κάπου κάπου κάνω κανένα ναργιλέ απο0 κέφι όχι εθισμό. Αυτό που μου άρεσε στο κάπνισμα όπως και στο ναργιλέ ήταν να μαλακίζομαι με το καπνό. σήμερα ένας φίλος μου μου έδωσε μια ηδέα για το σκ@τοvape και σκέφτηκα εκεί που θα κάνω ναργιλέ γιατί να μην έχω ένα στην άκρι για όταν θα είμαι με την παρέα να το έχω με μια ωραία γεύση χωρίς νικοτίνη κλπ.

Σκέφτομαι να πάρω αυτό εδώ μιας και δεν είναι και ακριβό και δεν με απασχολεί να έχει και την τρελή μπαταρία απλά δεν ξέρω στιν γευση τη πρέπει να προσέξω, απο έμπορα που κάνω παραγγελίες μπορώ να πάρω αυτά της AtmosLab, τα ξέρετε γενικά; κάποια καλή γεύση χωρίς νικοτίνη κλπ.;

Γενικά ποια είναι η άποψη σας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο με την χρίση που σας αναφέρω;

Επεξ/σία από BoullyBoy

Ό,τι υγρό υπάρχει με νικοτίνη, υπάρχει και χωρίς, η κάθε εταιρία τα υγρά της τα βγάζει σε αρκετές διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης, συμπεριλαμβανομένης και της μηδενικής.

AtmosLab υγρά θα βρεις σχεδόν σε κάθε κατάστημα ηλ. τσιγάρου, καθώς είναι από τις πιο γνωστές μάρκες. Το αν είναι καλά υγρά ή όχι είναι συζητήσιμο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Μάλλον επειδή είναι σχετικά φτηνά είναι δημοφιλή και όχι επειδή είναι κάτι το ιδιαίτερο κατά την γνώμη μου. Γενικά περισσότερο απλά καπνικά υγρά φτιάχνει, όχι τίποτα το φοβερό και τρομερό, αλλά άμα σε καλύπτει εσένα, τέλεια, αυτό ψάχνουμε.

Τέλος, η αγορά πλέον έχει κατακλυστεί από 100άδες υγρά δεκάδων εταιριών και ο καθένας έχει εντελώς διαφορετικά γούστα, άλλος βρίσκει ένα υγρό τέλειο, ο διπλανός του κάνει εμετό με αυτό. Η λύση είναι πας στο μαγαζί της γειτονιάς σου και κάθε φορά που είναι να αγοράσεις κάποιο υγρό, δοκιμάζεις 5-6, διαλέγεις ένα κ.ο.κ. Κάποτε θα πετύχεις μερικά που σου αρέσουν και σε καλύπτουν.

Στο θέμα υγρό αν δεν δοκιμάσεις ο ίδιος, άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις, είναι το μόνο σίγουρο.

• Like 2

Απο ατμοποιητή όπως είπα σκέφτομαι να πάρω αυτόν εδω πέρα.

Τώρα απο υγρά έχω αυτές της επιλογές, είναι όλα καθαρά για περιέργεια που με τρώει μέσα μου και πρέπει να το κάνω :D .

Γενικά ποιά είναι η σκέψη σας για το Vape σε σχέση με την υγεία για την χρήση μου; και ποιά η διαφορά στα υγρά Balancet και Mint

Απο ότι διάβασα τα Mist είναι περισσότερο για εμένα λόγου του ότι είναι πιο ελαφριά και δεν χτυπάει στο λαιμό. Ξανα αναφέρω πως με ενδιαφέρει καθαρά για να βγάζω καπνούς και να κάνω κυκλάκια :D

Η μπαταρία του να ξέρεις ότι είναι μικρή αν το θες για όλη μέρα. Αν το θες για μια στο τόσο οκ. Απλά σε περίπτωση που σου αρέσει και το θες καθημερινά σε κάνα 2 μήνες θα δες καινούργιο να το ξέρεις. Τώρα από υγρά μη ρωτάς εμας. Από γεύσεις θα πας σε ένα μαγαζί και θα δοκιμάσεις.Το ίδιο υγρο Σε έναν αρέσει και ένας δε μπορεί ούτε να το βλεπει.

Όσο για την υγεία έχω δει διαφορές. Επειδή παίζω μπάλα 7χ7 έχω καλύτερες ανάσες σε σχέση με το τσιγάρο. Καλύτερη γεύση, το στόμα σου το πρωί είναι μια χαρά όσο και να έχεις ατμισει. Γενικά νιώθω καλύτερα σε σχέση με πριν. Τώρα αν έχεις άλλες επιπτώσεις δε το ξέρουμε καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα χρόνιες μελέτες και η απόψεις είναι διαφορετικές ακόμα.

Η μπαταρία του να ξέρεις ότι είναι μικρή αν το θες για όλη μέρα. Αν το θες για μια στο τόσο οκ. Απλά σε περίπτωση που σου αρέσει και το θες καθημερινά σε κάνα 2 μήνες θα δες καινούργιο να το ξέρεις. Τώρα από υγρά μη ρωτάς εμας. Από γεύσεις θα πας σε ένα μαγαζί και θα δοκιμάσεις.Το ίδιο υγρο Σε έναν αρέσει και ένας δε μπορεί ούτε να το βλεπει.

Όσο για την υγεία έχω δει διαφορές. Επειδή παίζω μπάλα 7χ7 έχω καλύτερες ανάσες σε σχέση με το τσιγάρο. Καλύτερη γεύση, το στόμα σου το πρωί είναι μια χαρά όσο και να έχεις ατμισει. Γενικά νιώθω καλύτερα σε σχέση με πριν. Τώρα αν έχεις άλλες επιπτώσεις δε το ξέρουμε καθώς δεν έχουν γίνει ακόμα χρόνιες μελέτες και η απόψεις είναι διαφορετικές ακόμα.

Το κάπνισμα το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια (10 χρόνια καπνιστής), ούτε μια φορά μου τράβηξε η ψυχή.

Θέλω απλά να βγάζω κέφι όταν θα είμαι έξω για καφέ πχ (2 φορές την εβδομάδα).

Για τον ατμοποιητή θέλω να ρωτήσω αν θα μου κάνει και για γεύσης αν το Mist είναι καλύτερα ή το Balanced? (αν και για ατμό περισσότερο διαβάζω είναι περισσότερο το Mist.)

Τελικά, επιτρέπεται να φτιάχνουν υγρά τα μαγαζιά; Σήμερα μπήκα να πάρω μια αντίσταση από κεντρικοτατο κατάστημα και είχαν πολύ μεγάλα μπουκάλια από τα οποία έφτιαχναν υγρά στους πελάτες χύμα.

Το κάπνισμα το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια (10 χρόνια καπνιστής), ούτε μια φορά μου τράβηξε η ψυχή.

Για τον ατμοποιητή θέλω να ρωτήσω αν θα μου κάνει και για γεύσης αν το Mist είναι καλύτερα ή το Balanced? (αν και για ατμό περισσότερο διαβάζω είναι περισσότερο το Mist.)

Το "Mist" και το "Balanced" που αναφέρεις συνέχεια, ΔΕΝ είναι υγρά, είναι ΒΑΣΕΙΣ της Atmos Lab για να φτιάξεις υγρά μόνος σου.

Mist ονομάζει η AtmosLab την σκέτη γλυκερίνη που πουλάει. Είναι ακριβώς το ίδιο με το να πας σε ένα φαρμακείο και να πάρεις ένα λίτρο με 3 ευρώ. Το Balanced είναι επίσης μια βάση, απλά αντί να είναι 100% γλυκερίνη, είναι 50% γλυκερίνη και 50% προπυλενογλυκόλη. Επίσης πουλάει προπυλενογλυκόλη το φαρμακείο με 3 ευρώ το λίτρο. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το να αγοράσεις Mist & Balanced απλά σημαίνει ότι πληρώνεις στο 100πλάσιο το ίδιο προιόν που θα έπαιρνες από το φαρμακείο.

Και τα 2 δεν έχουν γεύση.

• Like 4

Εγώ θα έλεγα αν έχεις κόψει 3 χρόνια το τσιγάρο να μην αρχίσεις ηλεκτρονικό εκτός και σκοπεύεις να ξαναρχίσεις τσιγάρο.

Υγρά να πας σε κάποιο αξιοπρεπές μαγαζί που έχει από όλα να δοκιμάσεις έτοιμο.Μόλις αποκτήσεις σχετική εμπειρία πας στα άλλα που φτιάχνεις μόνος.

Απλά αν το αποφάσισες μπορείς να πας σε ένα τέτοιο μοντάκι

https://www.ecig.gr/mods/eleaf-istick-pico-75w-body.html

πολύ διάσημο (όλοι οι καλοί ατμιστές έχουν από ένα)  :-D .Με δύο καλές μπαταρίες 18650 δε μένεις ποτέ.

Και σε έναν τσιγαρίσιο φτηνό ατμοποιητή θα έλεγα εγώ που παίρνει και επισκευάσιμη κεφαλή για όταν αποκτήσεις εμπειρία.

Μην ακούς τις σειρήνες του διαδικτύου για μοντάκια με 200 watt και ατμοποιητές που καταναλώνουν 15 και 20 ml την ημέρα

μόνο και μόνο για φιγούρα με πολλά ντουμάνια.

Έχει γίνει πολύ ακριβό πλέον το σπορ του ατμίσματος όταν 10 ml υγρού πουλιούνται 7 και 8 ευρώ.

• Like 3

Έχει γίνει πολύ ακριβό πλέον το σπορ του ατμίσματος όταν 10 ml υγρού πουλιούνται 7 και 8 ευρώ.

Σωστος σε ολα απλά.κραταω αυτό το τελευταίο. Ευτυχώς που μας αφήνουν ακόμα να φτιάχνουμε και να φέρνουμε αρώματα απέξω. Αλλιώς θα σταματαγε και το ατμισμα. Ειδικά ο φίλος που δεν θέλει και νικοτίνη εγώ θα πρότεινα να φτιάξει μόνος του ακόμα και αν καινούργιος στο αντικείμενο. Με ένα 10μελο μπουκαλάκι που θα πάρει μόνο ισοδυναμεί σε 1lt από pg και vg. Θα βρει μια συνταγη, θα πάει να πάρει και 2-3 αρώματα (έστω και από Ελλάδα στα 5 ευρώ) και θα έχει πόσα μλ υγρού ανετα με 20ευρω, θα καθαρίσει για πόσους μήνες
  • Like 1

Χαιρετω τους παντες.
Εχει παραγγειλει κανεις τελευταια ΜΟΝΟ αντιστασεις απο εξω και να του εχουν ερθει?
Εχω ακομα ενα κουτακι με 5 αντιστασεις για το pico του πατερα μου, αλλα σκεφτομουν να παραγγειλω ενα κουτακι ακομα, να υπαρχει spare.

Μην ακούς τις σειρήνες του διαδικτύου για μοντάκια με 200 watt και ατμοποιητές που καταναλώνουν 15 και 20 ml την ημέρα

μόνο και μόνο για φιγούρα με πολλά ντουμάνια.

Παππού, αυτό το πράγμα με τα "200w και την φιγούρα με τα ντουμάνια" πρέπει κάποτε να ξεπεραστεί.

Κάποιοι από μας είμαστε 40 και 50 χρονών και όταν ατμίζουμε έξω κρυβόμαστε στις γωνίες για να μην ενοχλούμε τον κόσμο.

Επίσης, ακόμα και στα 80 watts πλέον, δεν είναι απαραίτητο να βγαίνει κανά τρελό ντουμάνι που να καλύπτει ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα το άτμισμα πριν 5 χρόνια, οι τσιγαρίσιοι δεν με κάλυπταν, ένιωθα σαν να ρουφάω μέσα από ένα βουλωμένο καλαμάκι. Βγήκε σε κάποια φάση ο Subtank Mini, λέω εδώ είμαστε, λίγο πιο ανθρώπινη τζούρα, ίσως με κρατήσει.

Σύντομα και αυτός όμως δεν με κάλυπτε. Για κάποιο λόγο το 99% των προιόντων που βγαίνουν είναι πλέον με πολλά watts και πολύ αέρα. Ο κόσμος το προτιμάει. Δεν είμαστε όλοι φιγουρατζήδες 15χρονοι που κάνουμε διαγωνισμούς συννέφων. Δεν μας καλύπτει πολύ απλά η τσιγαρίσια τζούρα, μακάρι να με κάλυπτε και να την έβγαζα με 1 και 2 ml κατανάλωση την μέρα, άρχοντας θα 'μουν.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...