Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα

Προσπάθησα να κανω παραγγελία απο fasttech αλλα δενειναι δυνατο γιατι απαγορευτικε λεει η εισαγωγη προιοντων ηλ τσιγαρου....

Τι μπορωνα κανω? απο που μπορω να παραγγειλω??

Ευχαριστω

Τίποτα, πάρε ρίσκο και κοίτα Κύπρο.
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προτάσεις παρακαλώ για ενα καλό μοντάκι για φίλο με Melo 4 ατμοποιητή, για άμεση αγορά. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Προτάσεις παρακαλώ για ενα καλό μοντάκι για φίλο με Melo 4 ατμοποιητή, για άμεση αγορά. Ευχαριστώ

Σου στέλνω σε προσωπικό επειδή πιάνει για greeklish την απάντηση μου.
Δημοσ.

Φίλου τα κράτησαν 2 μοντακια και εναν ατμοποίητη. Αν είναι λίγα τα λεφτά και δε σε ενδιαφέρει να στο κρατήσουν, δοκίμασε το ίσως περάσει. Λογικά θα φας πιστόλι όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συν-forum-ίτες/ισσες!

Θέλω να πάρω ένα entry level ηλεκτρονικό τσιγάρο με κόστος max 50€.

Είχα το Eleaf iJust Start Plus και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ γιατί κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα, μία στις τόσες τραβούσα και υγρό με τη ρουφηξιά. Κάτι το οποίο το βρίσκω ιδιαίτερα ανθυγιεινό. Οπότε είναι είναι ίσως το πιο βασικό πράγμα που θέλω να αποφύγω. Επίσης, δεν κάνω πολύ έντονη χρήση, οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο η αυτονομία(καπνίζω 4 στριφτά τη μέρα). Έχετε να προτείνετε κάτι;

Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτά: Joeytech Exceed D19 Kit,Eleaf Istick Pico Kit και Kanger Subox mini kit.

(μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω χώρια το "σώμα" και τον ατμοποιητή;;; )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από ariskari
Δημοσ.

Καλησπέρα συν-forum-ίτες/ισσες!

Θέλω να πάρω ένα entry level ηλεκτρονικό τσιγάρο με κόστος max 50€.

Είχα το Eleaf iJust Start Plus και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ γιατί κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα, μία στις τόσες τραβούσα και υγρό με τη ρουφηξιά. Κάτι το οποίο το βρίσκω ιδιαίτερα ανθυγιεινό. Οπότε είναι είναι ίσως το πιο βασικό πράγμα που θέλω να αποφύγω. Επίσης, δεν κάνω πολύ έντονη χρήση, οπότε δεν με ενδιαφέρει τόσο η αυτονομία(καπνίζω 4 στριφτά τη μέρα). Έχετε να προτείνετε κάτι;

Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτά: Joeytech Exceed D19 Kit,Eleaf Istick Pico Kit και Kanger Subox mini kit.

(μήπως είναι καλύτερο να αγοράσω χώρια το "σώμα" και τον ατμοποιητή;;; )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

https://www.ilektronikotsigaro.eu/eleaf-istick-pico-75w?search=Eleaf%20Istick%20Pico%2075w%20&description=true

https://www.ilektronikotsigaro.eu/atomizers/eleaf-gs-tank / https://www.ilektronikotsigaro.eu/atomizers/coils-eleaf-gs-Air

https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-18650-sony-konion-vtc6-3120mah/

https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/fortistes-mpatarion/fortistes-li-ion-li-fe-li-po/xtar-mc2-fortistis-batarias-li-ion-gia-2tem/

Δημοσ.

Το pico πάντως είναι τέλειο στο χέρι αν σε ενδιαφέρει και αυτό. Το έχω 3 χρόνια, βολεύει απίστευτα και στη μεταφορά και στο πώς "κάθεται" στο χέρι

• Like 1
Δημοσ.

+1 για pico, είτε 25 (βγάζει 80W) είτε απλό (75W)

μου κάηκε ενα βράδυ ενώ φόρτιζα μπαταρίες πάνω του

αν δε πηγαινα σε 2μπαταρο θα ξανάπαιρνα

για ατμοποιητή τώρα αναλόγως τι θέλεις, σφιχτή τζούρα ή πιο ανοιχτή πνευμονική

τα κιτ του pico έχει αρκετά ανοιχτή

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!

Θα πάρω απ'ότι φαίνεται όλο το "πακέτο" που προτείνει ο zacharis1955. Νομίζω πως κάνω κυρίως τσιγαριστές τζούρες, ελπίζω να με βολέψει αυτός ο ατμοποιητής (GS Tank).

Δημοσ.

Πήρα τον doggystyle της SXK,τον έστησα αλλά πετάει σταγόνες και κάνει σκασίματα.Γνωρίζει

κανείς γιατί; 

Δείτε το video σε fhd ανάλυση με φωνή:

1,5Ω,15watt,cotton bacon v2,65VG/35PG.

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ περίεργο. Ίσως δε τον εχεις στήσει σωστά. Δοκίμασε πάλι μαζί με βίντεο από youtube, βοηθάει πολύ.

Επίσης, αν χρησιμοποιείς νικοτίνη, τι νικοτίνη βάζεις?

Δημοσ.

Χμμ περίεργο. Ίσως δε τον εχεις στήσει σωστά. Δοκίμασε πάλι μαζί με βίντεο από youtube, βοηθάει πολύ.

Επίσης, αν χρησιμοποιείς νικοτίνη, τι νικοτίνη βάζεις?

Τον έστησε ένα παιδί που έχει τον ίδιο ατμοποιητή και έχει κατάστημα με η.τ.

Στην αρχή προσπάθησα με 6αρα,τώρα με 3αρα. Και με τα δύο υγρά το έκανε.

Δημοσ.

Τα σκασίματα είναι περισσότερο θέμα υγρών.

Πιθανώς είναι πολύ αραιωμένα.Δοκίμασε με κάποιο διαφορετικό υγρό να δεις αν κάνει το ίδιο;;;;

Επίσης ανέβασε λίγο watt μήπως υπάρχει υπερτροφοδοσία στην αντίσταση και δεν προλαβαίνει να ατμοποποιήσει καλά.

Αν τίποτε δεν πάει καλά και εξακολουθεί το ίδιο δοκίμασε κάποια άλλη αντίσταση 

• Like 2
Δημοσ.

Σωστός ο παππούς. Πιθανότατα ή το υγρό είναι μάπα και η νικοτίνη αραιωμένη με νερό και κάνει σκασιματα ή υπερτροφοδοσια ή αν φτιάχνεις μόνο σου τα υγρά η νικοτίνη σου δεν είναι καλή. Επίσης το σύρμα σου μπορεί να μην κάνει για τον ατμοποίητη σου. Παίζει και αυτό. Σε πόσα βολτ είσαι? Μου κάνει εντύπωση ότι είσαι στα 15 βατ με 1.5 ομ. Είμαι στα ίδια βατ με 1 ομ. Πόσα βολτ σου λέει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...