Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παλικάρια καλημέρα σε όλους..θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.καταρχην οποίος χρησιμοποιεί Melina 3 nano εχει παρατηρήσει «τρώει» το υγρό πολύ γρήγορα;;;εγώ χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο με αντίσταση 0.5 ohm και το περισσότερο που με εχει βγάλει είναι μαξ 2 μέρες ένα 10ml μπουκαλάκι...πχ από χθες το απόγευμα μέχρι και σημερα το απόγευμα τελείωσα ένα μπουκαλάκι υγρό...θυμάμαι όταν είχα πρώτο αρχίσει το ηλεκτρονικό τσιγαρο χρησιμοποιούσα τον toptunk και ήθελα ένα 10ml στις 3 μέρες,ανάλογα με την χρήση μπορεί να το έφτανα και 3.5-4 μέρες και μόνο μια φορά μου τελείωσε σε 2.5 μέρες...τωρα με melo έχω καταντήσει να μου βγαίνει πιο ακριβό και από κανονικό πακέτο με τσιγάρα.

Εχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κατανάλωση υγρού με τον Melo 3??

Επισης μπορώ κάπου να βρω αντιστάσεις για τον toptank mini (4ml) στην Ελλάδα;;;ρωτάω γτ όταν τον είχα πάρει πήγα στο μαγαζί που παίρνω υγρά και μου είχε πει πως τζάμπα τον πήρα μιας και δεν θα μπορώ να βρω αντιστάσεις επειδή ήταν 4ml και θα τους καταργήσουν και θα βγάζουν μόνο 2ml ατμοποιητες...ισχύει κατι τέτοιο ή μπορώ ακόμα να προμηθευτώ αντιστάσεις για τον συγκεκριμένο;;;;

Πολύ καλός ο toptank ακόμη έχω ένα και τον χρησιμοποιεί η κόρη μου.Τσιγαρίσιος φουλ με πολύ καλή κατανάλωση , πολύ καλή γεύση 0 διαρροές,εύκολο γέμισμα από πάνω,πολύ καλή κατανάλωση υγρού.Δυστυχώς παρεξηγημένος.

Ο mello 3 τον οποίο ποτέ δε χώνεψα για τις διαρροές του (έχω ένα σε κουτάκι) είναι πνευμονικός και σίγουρα έχει περισσότερη κατανάλωση.

Αντιστάσεις για τον τοπτανκ να αναζητήσεις σε καταστήματα alterego γιατί αυτοί είχαν την ευθύνη εισαγωγής του και σίγουρα σε κάποιο θα βρεις..

Μία απορία.Γιατί δεν χρησιμοποιείς την επισκευάσιμη κεφαλή;;; Είναι πολύ εύκολη στο στήσιμο.Και αρχάριος τη στήνει.

Πολύ καλή και εύχρηστη και μπορείς να παίξεις με αντιστάσεις από 0,3 μέχρι 1 και όπου θέλεις;;;

Edit.

Δυστυχώς (για μένα) οι σημερινοί ατμιστές έχουν ξεφύγει πάνε σε ατμοποιητές με υπερβολικές καταναλώσεις νομίζοντας πως ο υπερβολικός ατμός που βγάζουν θα αναπληρώσει το τσιγάρο.Εγώ όταν μου έλειπε απλά ανέβαζα νικοτίνη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι ισχύει και εμένα 2 φίλοι μου με ηλεκτρονικα που φτιάχνουμε μαζί και τα υγρά ( γουστάρω τρελά όταν έρχεται αυτή η ώρα) παίζουν με πολύ ψηλά βατ. 40-50 και παραπάνω. Εγώ είμαι στα 15 λόγο γεύσης και ο ατμός δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Κάνω από τα δικά τους και δεν έχουν γεύση και απορώ γιατί τους αρέσει τόσο.

Ηταν να κλείσω μια παραγγελία αλλά βρήκα άλλα τρια αρώματα που δεν είχε ο rainbow και αναγκαστικό πάω chefs..

. Όντως δεν τα είχε? Περίεργο, πάντα βρίσκω αρώματα εκεί. Πολύ σπάνια να ψάξω άρωμα που να μην εχει.Αλλά αφού τα βρήκες άλλου πάλι καλά :)
  • Like 1

σε fodi24 με fuzion cotton, τι συρμα προτεινετε για 0.3-0.4Ω? ειχα δοκιμασει το demon killer ni80 και ηταν κομπλε... τωρα τσιμπησα κατι της clapton νομιζω που ειναι μονο και πυρωνει πολυ αργα με αποτελεσμα να ρουφαω και να μην ερχεται γευση.

σε fodi24 με fuzion cotton, τι συρμα προτεινετε για 0.3-0.4Ω? ειχα δοκιμασει το demon killer ni80 και ηταν κομπλε... τωρα τσιμπησα κατι της clapton νομιζω που ειναι μονο και πυρωνει πολυ αργα με αποτελεσμα να ρουφαω και να μην ερχεται γευση.

Καλησπέρα μαν,clapton kanthal πήρες ;
  • Like 1

Το κανθαλ α1 πυρώνει πιο αργά σε σχέση με άλλα,σε αντίθεση με το ni80 που είχες, να φανταστώ δεν έβγαλες άκρη τελικά/δεν σου έδωσε αυτό που έψαχνες ο ατμοποιητής ;

Το κανθαλ α1 πυρώνει πιο αργά σε σχέση με άλλα,σε αντίθεση με το ni80 που είχες, να φανταστώ δεν έβγαλες άκρη τελικά/δεν σου έδωσε αυτό που έψαχνες ο ατμοποιητής ;

χμμ οποτε παλι μια τρυπα στο νερο εκανα, μαλλον επρεπε να επαιρνα ni80 γτ οντως δεν πυρωνει με αυτο που εχω τωρα....

δυστηχως οχι ασε που δεν ξερω αν γινεται καλη τροφοδοσια γτ σε μια μερα το βαμβακι σκουραινει και το συρμα φαινεται καμμενο 

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για την ακρίβεια έχω 5 μέρες που το ξεκίνησα και σταμάτησα το κανονικό τσιγάρο. Πάει καλά μέχρι στιγμής . Έχω πάρει για mod το istick tc40w της Eleaf

με ατμοποιητή τον nautilus 2 με την 1.8ohm αντίσταση (μ είπανε στο μαγαζί ότι καλύτερα να ξεκινήσω με αυτή και μετά να βάλω την 0.7ohm που έχει σαν δέυτερη) . Σε τί πράγμα θα έχει διαφορά η 0.7; Εννοώ προφανώς όκ θα λειτουργεί σε περισσότερα watt αλλά τι διαφορά θα έχει; Τύπου στον πόσο ντουμάνι βγαίνει ή στην γεύση;

Δεν είχα την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο παρά μόνο τις πληροφορίες που μου δώσανε στο κατάστημα. Όπως καταλαβαίνετε έχω πάρα πολλές απορίες οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο λακωνικός γίνεται : 

1) Έχω θέμα με τον nautilus 2. Πάρα πολλές διαρροές και συνεχώς μετά από γέμισμα στις πρώτες τζούρες υγρό στο στόμα. Έχω δεί ότι παιζεί απο reviews και οδηγίες για γέμισμα και τα έχω δοκιμάσει όλα αφού φυσικά γεμίζω μέχρι εκεί που πρέπει στον συγκεκριμένο και όχι παραπάνω (κλειστές τρύπες αέρα όταν γεμίζω, καλά όχι υπερβολικά σφιγμένη αντίσταση, καλό όχι υπερβολικό σφίξιμο καπακιού, βίδωμα ανάποδα στις 2 τελευταίες στροφές του καπακιού και μετά κατευθείαν γύρισμα κανονικά και άνοιγμα τις τρύπες αέρα, τίναγμα σαν θερμόμετρο αφού τελειώσει η διαδικασία). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

2) Για υγρό μου άρεσε αυτό από τα 5-6 που δοκίμασα : 

post-186866-0-87352100-1513721022_thumb.jpg

και πήρα 20ml. Το παιδί στο μαγαζί μου είπε ότι έχει 0.6 ή 6 :/ νικοτίνη και απο την 0.3 ή 3 που μ έδωσε πιο πρίν μου έκανε καλύτερα. Από υγρά δεν έχω ΙΔΕΑ και χάνω την μπάλα με τις τελευταίες 10 σελίδες που διάβασα εδώ για να φιάχνεις μόνο σου τα υγρά. Υπάρχει κάποιο λίνκ που να τα έχει κάπως μαζεμένα; Βγαίνει όντως τόσο οικονομικό;
     Γενικά ένας καπνιστής που καπνίζει ψιλοαρκετά (30g καπνό 3 μέρες)  που αρχίζει ηλεκτρονικό υπάρχει κάποιο έστω στο περίπου μέτρο πού κυμαίνεται στα ml απο κατανάλωση; Θα μ πείτε προφανώς ανάλογα με τον καθένα πάει απλά για να έχω μια ιδέα. Προς το παρόν είμαι κοντά στα 2ml την μέρα θαρρώ :/ . 
    Είναι δυνατόν να παίζουν ρόλο στην γεύση τόσο πολλά πράγματα πέραν του υγρού; Καί ο ατμοποιητής και η αντίσταση ; 

3) Ποιά η γνώμη σας για τον nautilo mini? Είδα ότι έχει τα καλύτερα reviews και όσον αφορά ειδικά το γέμισμα και τις διαρροές που ο 2 πραγματικά αυτές τις 5 μέρες μου χει βγάλει την πίστη! Πραγματικά σκέφτηκα ότι ίσως αξίζει να πάρω τον άλλο (παρόλο που δεν ψήνω μία να χαλάσω και άλλα χρήματα τόσο σύντομα) αν είναι να γεμίζω σαν άνθρωπος.Αξίζει;

4)Οι περισσότεροι βάζουνε καπάκι σ αυτό π βάζεις στο στόμα; Σε όσους έχω δεί τριγύρω δεν έχω παρατηρήσει να έχουν κάτι. Δέν είναι λίγο weird που ακουμπάει χύμα σε τσέπες; Ή απλά καθάρισμα με λίγο χαρτί και οινόπνευμα και κλάιν;

5) Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά γιατί κάποιος να διαλέξει πνευμονικό αντί για καπνιστικό ατμοποιητή πέραν του ότι οι πρώτοι βγάζουν περισσότερο καπνό και τον εισπνέεις επιτόπου; Υπάρχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα or something? Απλά άλλη εμπειρία; 

ΥΓ: sry γτ σεντόνι βγήκε τελικά

Καλησπέρα. Είμαι νέος στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για την ακρίβεια έχω 5 μέρες που το ξεκίνησα και σταμάτησα το κανονικό τσιγάρο. Πάει καλά μέχρι στιγμής . Έχω πάρει για mod το istick tc40w της Eleaf

με ατμοποιητή τον nautilus 2 με την 1.8ohm αντίσταση (μ είπανε στο μαγαζί ότι καλύτερα να ξεκινήσω με αυτή και μετά να βάλω την 0.7ohm που έχει σαν δέυτερη) . Σε τί πράγμα θα έχει διαφορά η 0.7; Εννοώ προφανώς όκ θα λειτουργεί σε περισσότερα watt αλλά τι διαφορά θα έχει; Τύπου στον πόσο ντουμάνι βγαίνει ή στην γεύση;

Δεν είχα την παραμικρή επαφή με το αντικείμενο παρά μόνο τις πληροφορίες που μου δώσανε στο κατάστημα. Όπως καταλαβαίνετε έχω πάρα πολλές απορίες οπότε θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο λακωνικός γίνεται :

1) Έχω θέμα με τον nautilus 2. Πάρα πολλές διαρροές και συνεχώς μετά από γέμισμα στις πρώτες τζούρες υγρό στο στόμα. Έχω δεί ότι παιζεί απο reviews και οδηγίες για γέμισμα και τα έχω δοκιμάσει όλα αφού φυσικά γεμίζω μέχρι εκεί που πρέπει στον συγκεκριμένο και όχι παραπάνω (κλειστές τρύπες αέρα όταν γεμίζω, καλά όχι υπερβολικά σφιγμένη αντίσταση, καλό όχι υπερβολικό σφίξιμο καπακιού, βίδωμα ανάποδα στις 2 τελευταίες στροφές του καπακιού και μετά κατευθείαν γύρισμα κανονικά και άνοιγμα τις τρύπες αέρα, τίναγμα σαν θερμόμετρο αφού τελειώσει η διαδικασία). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;

2) Για υγρό μου άρεσε αυτό από τα 5-6 που δοκίμασα :

25436166_2039724639581847_2098496401_n.jpg

και πήρα 20ml. Το παιδί στο μαγαζί μου είπε ότι έχει 0.6 ή 6 :/ νικοτίνη και απο την 0.3 ή 3 που μ έδωσε πιο πρίν μου έκανε καλύτερα. Από υγρά δεν έχω ΙΔΕΑ και χάνω την μπάλα με τις τελευταίες 10 σελίδες που διάβασα εδώ για να φιάχνεις μόνο σου τα υγρά. Υπάρχει κάποιο λίνκ που να τα έχει κάπως μαζεμένα; Βγαίνει όντως τόσο οικονομικό;

Γενικά ένας καπνιστής που καπνίζει ψιλοαρκετά (30g καπνό 3 μέρες) που αρχίζει ηλεκτρονικό υπάρχει κάποιο έστω στο περίπου μέτρο πού κυμαίνεται στα ml απο κατανάλωση; Θα μ πείτε προφανώς ανάλογα με τον καθένα πάει απλά για να έχω μια ιδέα. Προς το παρόν είμαι κοντά στα 2ml την μέρα θαρρώ :/ .

Είναι δυνατόν να παίζουν ρόλο στην γεύση τόσο πολλά πράγματα πέραν του υγρού; Καί ο ατμοποιητής και η αντίσταση ;

3) Ποιά η γνώμη σας για τον nautilo mini? Είδα ότι έχει τα καλύτερα reviews και όσον αφορά ειδικά το γέμισμα και τις διαρροές που ο 2 πραγματικά αυτές τις 5 μέρες μου χει βγάλει την πίστη! Πραγματικά σκέφτηκα ότι ίσως αξίζει να πάρω τον άλλο (παρόλο που δεν ψήνω μία να χαλάσω και άλλα χρήματα τόσο σύντομα) αν είναι να γεμίζω σαν άνθρωπος.Αξίζει;

4)Οι περισσότεροι βάζουνε καπάκι σ αυτό π βάζεις στο στόμα; Σε όσους έχω δεί τριγύρω δεν έχω παρατηρήσει να έχουν κάτι. Δέν είναι λίγο weird που ακουμπάει χύμα σε τσέπες; Ή απλά καθάρισμα με λίγο χαρτί και οινόπνευμα και κλάιν;

5) Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά γιατί κάποιος να διαλέξει πνευμονικό αντί για καπνιστικό ατμοποιητή πέραν του ότι οι πρώτοι βγάζουν περισσότερο καπνό και τον εισπνέεις επιτόπου; Υπάρχει κάποιο άλλο πλεονέκτημα or something? Απλά άλλη εμπειρία;

ΥΓ: sry γτ σεντόνι βγήκε τελικά

Για τις διαρροές θα σου πω τι εκανα εγώ στου πατέρα μου και δεν ξαναειχε διαρροες,τον κανείς βίδες αρκεί να θυμάσαι τη σειρά που πάνε τα λαστιχάκια επειδή είναι σημαντικά αλλιως θα ξαναεχεις διαρροες,στη συνέχεια παίρνεις μονο τη βαση(το κάτω μέρος που πιάνει την αντίσταση) ανοίγεις εντελώς τον αέρα και πλενεις πολύ καλά με νερό και σαπούνι, μετα πλενεις με ξύδι για να φύγει η μυρωδιά και στο τέλος με νερό,σκουπιζεις,βιδώνεις τα πάντα και κανεις το γέμισμα που σωστά περιεγραψες,εγώ θα σου προτείνω να μπεις στο facebook στους vape alchemists για τα υγρά οπου μπήκα κατα τύχη και εμαθα πολλά απο τα παιδιά μέσα,έχει οδηγούς για τα παντα και τα παιδιά είναι παραπανω απο πρόθυμα να βοηθήσουν τους πάντες.

Τα επιστόμια γενικά καλό είναι να τα καθαριζεις συχνα πάντως

Στο ερώτημα για τους πνευμονικους και τους τσιγαρισιους ατμοποιητες εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα ποτε τη σφιχτή τζουρα αλλά μπορείς να δοκιμασεις σε ενα μαγαζί για να δεις τι παίζει. Εχεις μεγαλύτερη κατανάλωση με τους πνευμονικους και ντουμάνι εννοείται, πολλοί έχουν και απο τα δυο πχ ντουμανατο σετ σε ενα σπίτι και εξω ή στη δουλειά κάτι χαλαρό για να μην μαζευεις τα βλέμματα. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

• Like 1

Όσον αφορά τις διαρροές, δεν έχω να προτείνω κάτι, γενικά πάντως ο Nautilus 2 θεωρείται καλός ατμοποιητής και είναι αρκετά δημοφιλής, περίεργο που σε ζορίζει τόσο. 

Τεράστιες διαφορές μην περιμένεις να δεις με τις 2 αντιστάσεις, πάνω κάτω τα ίδια θα 'ναι

μιας και στον ίδιο ατμοποιητή μπαίνουν και έχει τα όρια του όσον αφορά τον αέρα κτλ.

Η κατανάλωση όπως είπες και συ είναι κάτι σχετικό, πάει αναλόγως το άτομο. Το παν είναι να καλύπτεσαι από θέμα νικοτίνης και να μην σου λείπει το τσιγάρο, τώρα 1 ml θα κάνεις, 2, 5, δεν έχει σημασία.

Οι ατμοποιητές παίζουν κάποιον ρόλο όσον αφορά την γεύση του υγρού, αλλά η γνώμη μου είναι ότι οι διαφορές δεν είναι τρελές. Θα δεις μια διαφορά ανάμεσα σε τσιγαρίσιο/πνευμονικό, αλλά μεταξύ 2 πνευμονικών π.χ., ΤΡΕΛΗ διαφορά μην περιμένεις να δεις. 100 ατμοποιητές έχω δοκιμάσει, όλοι καλοί μου φαίνονται, ποτέ δεν έχω πει "α, αυτός έχει απίστευτη γεύση, α, ο άλλος δεν έχει καλή γεύση".

Ναι, τα diy υγρά βγαίνουν πολύ μα πολύ πιο οικονιμικά από τα έτοιμα, αξίζει να το μάθεις, ειδικά αν σε καλύπτουν τόσο απλά υγρά όπως τα 7 φύλλα που κάνεις και που φτιάχνονται με 1 άρωμα μόνο, η διαδικασία είναι γελοία.

Ο Ναυτίλος Μίνι είναι κλασική επιλογή, αλλά πανάρχαια. Τώρα, αν έχεις πάρει τον 2, ξέρω 'γω, δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις λεφτά για τον Μίνι. Ίσως μόνο για τον αν σε σώσει από τις διαρροές, αλλά εξαρχής δεν θα 'πρεπε να έχεις διαρροές με τον 2. Who knows...

Καπάκι στο drip tip και εγώ δεν έχω δει ποτέ κανέναν να βάζει, πλύσιμο με νερό που και που και κλάιν...

Πλεονέκτημα ανάμεσα σε τσιγαρίσιο και πνευμονικό δεν υπάρχει, είναι με το τι βολεύεται ο καθένας. Εγώ π.χ. τσιγαρίσιο δεν μπορώ με τίποτα, δεν έχει να κάνει με ντουμάνια κτλ., απλά δεν με βολεύει, θέλω αέρα και άνετη τζούρα, όχι να νιώθω ότι ρουφάω από στενό καλαμάκι. Οι τσιγαρίσιοι φυσικά έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ πιο οικονομικοί από θέμα κατανάλωσης υγρού, αν σε καλύπτουν, μένεις εκεί, δεν θα πάρεις την σούπερ ουάου γεύση από πνευμονικό να πεις αξίζει ντε και καλά η αλλαγή.

• Like 1

Για αρχή που είσαι θα πρότεινα να μείνεις όπως είσαι από ατμοποίητη και αντιστάσεις αφού καπνίζες κιόλας όπως και εγώ. Σιγά σιγά θα εξελιχθεις και εσύ, είχα ακριβώς τις ίδιες απορίες με εσένα 3 χρόνια πριν. Το μόνο που θα σου πω είναι αυτό που είπε και ο φίλος, που είναι και το βασικότερο, φτιάξε μόνος σου υγρά. Είναι πανευκολο και γλυτώνεις χρήμα. Μπες στην ομάδα vape alchemists, όλοι θα σε βοηθήσουν και έχει αναλυτικούς οδηγούς για τα υγρά. Ξεκινά πρώτα από εκεί και ύστερα θα ψάχνεις με ατμοποίητη και τέτοια. Τώρα λίγα λόγια όσο μπορώ να σε καλυψω. Γενικά όσο πιο μεγάλη αντίσταση, πιο πολύ γεύση λιγότερο ντουμάνι. Βέβαια παίζει ρόλο και το υγρό. Μερικά υγρά "καίγονται" καλύτερα ψηλά αλλά καλύτερα χαμηλά. Εξαρτάται από το υγρό, την αντίσταση, τα βατ τα πάντα αυτό. Επίσης δες την σελίδα elr, όπου έχει συνταγές υγρών με βαθμολογία και σχολια. Είναι υγρά που τα φταιχνουν μόνοι τους ατμιστες, και εγώ μέσα από εκεί διαλέγω τι θα φτιαχνω. Έχει σχεδόν ότι θες, από kiss/mars μέχρι τάρτες λεμονιού/μήλα καπνικα υγρά, τα πάντα. Θα το βρεις το υγρό σου κάποια στιγμή. Γενικά μην αγχώνεσαι, μην απογοητεύσε και οσο περνάει ο καιρός και εξελίσσεσαι θα σου αρέσει πάρα πολύ περισσότερο από το τσιγάρο. Και εγώ έκανα έναν Καρέλια κάθε 2 μέρες και τώρα που σου γράφω ατμιζω cuba libre ποτό σε υγρό, έχω και το καπνικο μου όμως. Θα τα βρεις όλα σιγά σιγα, απλά ξεκινά να διαβάζεις, θα γλυτώσεις σίγουρα χρήμα από το να αγοράζεις έτοιμα υγρα και θα βρεις περισσότερες συνταγές και μάλιστα πάρα πολύ ωραίες από απλούς ατμιστες και όχι εταιρίες

Η κατανάλωση σου είναι πάρα πολύ καλή έως ελάχιστη πάντως. Αυτό οφείλεται και στο ότι έχεις μεγάλη αντίσταση και στα χαμηλά βατ ( όσο πιο χαμηλά βατ πιο λίγη καταναλώση και όσο πιο σκούρο υγρό επίσης πιο χαμηλή κατανάλωση. Δε "καιγεται"τόσο εύκολα/ κάνω 8-10μλ τη μέρα σε 15 βατ)

Όσο αφορά τις διαρροές επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει τον ναυτιλο πήγαινε από το μαγαζί και ρωτάς τους. Μη ντρέπεσαι. Ή αν είναι να στον αλλάξουν. Κάτι δε πάει καλά αν σου ανεβάζει στο στόμα. Αυτό συνήθως γίνεται απο την υπετροφοδοσια υγρού. Καινούργια πράμα πήρες, ρώτησε τους πως να το φτιάξεις, δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό δεν έχω επαφή με ναυτιλο. Λογικά θα σε βοηθήσουν

• Like 2

Παιδια καλημερα

Προσπάθησα να κανω παραγγελία απο fasttech αλλα δενειναι δυνατο γιατι απαγορευτικε λεει η εισαγωγη προιοντων ηλ τσιγαρου....

Τι μπορωνα κανω? απο που μπορω να παραγγειλω??

Ευχαριστω

Παιδια καλημερα

Προσπάθησα να κανω παραγγελία απο fasttech αλλα δενειναι δυνατο γιατι απαγορευτικε λεει η εισαγωγη προιοντων ηλ τσιγαρου....

Τι μπορωνα κανω? απο που μπορω να παραγγειλω??

Ευχαριστω

Καλημέρα,

Και να βρείς κάπου να σου στέλνουν είναι ρίσκο.Άλλα κόβουν άλλα περνάνε. Από όσο έχω ψάξει (τώρα αν υπάρχει κάποιος τρόπος που τον ξέρουν 5 άτομα είναι άλλη ιστορία) δεν υπάρχει τρόπος να περάσεις σίγουρα κάτι, είτε απο ευρώπη είτε απο κίνα για αυτό και πολλές σελίδες τα έκοψαν.

Τώρα αν θες να ρισκάρεις, το gearbest από όλες τις αποθήκες εκτός EU και USA στέλνει ατμιστικά κλπ.

Εγώ πάντως προχθές έκανα μία δοκιμαστική (13e) λόγο καλής προσφοράς δεν άντεξα.Αν έρθει θα σας πω!

βασικα μονο ατμοποιητες θελω.... δε διαφοροποιειται η κατασταση?? μπορω να παρω απο πουθενα αλλου?

Τίποτα, όλα έχουν ίδια αντιμετώπιση προς το παρών. Άμα πάνω γράφει κάτι σχετικό με ηλεκτρονικό το κατάσχουν.

Και σε περίπτωση που σου περάσει η ιδέα να συνεννοηθείς να σου γράψει κάτι άλλο πάνω (πχ ανταλλακτικό αυτοκινήτου), πάλι θα το καταλάβουν και θα στο πάρουν (Είχα βρεί κάποιους που το δοκίμασαν). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...