Left13S Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Κανα καλό καπνικό υγρό από flavourtec έχετε να προτείνετε; Ξέμεινα από υγρό και έμαθα ότι υπάρχει ένα μίνι-μάρκετ που πουλάει υγρά αναπλήρωσης της συγκεκριμένης εταιρίας. Κανονικά ατμιζω με την Tobeca της innovation. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Παλικάρια καλημέρα σε όλους..θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.καταρχην οποίος χρησιμοποιεί Melina 3 nano εχει παρατηρήσει «τρώει» το υγρό πολύ γρήγορα;;;εγώ χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο με αντίσταση 0.5 ohm και το περισσότερο που με εχει βγάλει είναι μαξ 2 μέρες ένα 10ml μπουκαλάκι...πχ από χθες το απόγευμα μέχρι και σημερα το απόγευμα τελείωσα ένα μπουκαλάκι υγρό...θυμάμαι όταν είχα πρώτο αρχίσει το ηλεκτρονικό τσιγαρο χρησιμοποιούσα τον toptunk και ήθελα ένα 10ml στις 3 μέρες,ανάλογα με την χρήση μπορεί να το έφτανα και 3.5-4 μέρες και μόνο μια φορά μου τελείωσε σε 2.5 μέρες...τωρα με melo έχω καταντήσει να μου βγαίνει πιο ακριβό και από κανονικό πακέτο με τσιγάρα. Εχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κατανάλωση υγρού με τον Melo 3?? Επισης μπορώ κάπου να βρω αντιστάσεις για τον toptank mini (4ml) στην Ελλάδα;;;ρωτάω γτ όταν τον είχα πάρει πήγα στο μαγαζί που παίρνω υγρά και μου είχε πει πως τζάμπα τον πήρα μιας και δεν θα μπορώ να βρω αντιστάσεις επειδή ήταν 4ml και θα τους καταργήσουν και θα βγάζουν μόνο 2ml ατμοποιητες...ισχύει κατι τέτοιο ή μπορώ ακόμα να προμηθευτώ αντιστάσεις για τον συγκεκριμένο;;;; 2, 3 και 5 ml την μέρα δεν είναι καμιά τρελή κατανάλωση. Εδώ άλλοι κάνουμε 25 και 30 ml την μέρα. Η μόνη περίπτωση πλέον να κάνει κάποιος 1 ή 2 ml την μέρα μόνο είναι να έχει κάποια συσκευή τύπου AIO ή κανέναν πολύ παλιό ατμοποιητή υπερβολικά τσιγαρίσιο. Ακόμα και τον Melo 3 οικονομικό ατμοποιητή τον θεωρώ με αυτή την κατανάλωση που έχει. Από 'κει και πέρα, στα έτοιμα υγρά εννοείται πως και τα 4 και 5 ml την μέρα πλέον είναι ασύμφορα, γι' αυτό και σχεδόν όλοι το έχουμε γυρίσει στο DIY. Η ενδιάμεση λύση αν δεν θες να ασχοληθείς με DIY υγρά, είναι αυτό που κάνουν πολλοί με τα shake 'n vape των καταστημάτων που τους λες τι θες και κάθονται και στο φτιάχνουν αυτοί προκειμένου να κάνουν την πώληση. Πάλι δεν βγαίνει το ίδιο οικονομικά με το να κάτσεις να φτιάξεις υγρά μόνος, αλλά δεν είναι και το γδάρσιμο του να αγοράζεις έτοιμα 10μελάκια. Αντιστάσεις για τον Melo 3 θα βρεις πανεύκολα παντού στην Ελλάδα, ένα Google search να κάνεις ή να ψάξεις στο Scroutz, θα σου βγάλει 100 μαγαζιά που έχουν όποια αντίσταση θες, είναι από τους πιο δημοφιλείς ατμοποιητές στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Παλικάρια καλημέρα σε όλους..θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις.καταρχην οποίος χρησιμοποιεί Melina 3 nano εχει παρατηρήσει «τρώει» το υγρό πολύ γρήγορα;;;εγώ χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο με αντίσταση 0.5 ohm και το περισσότερο που με εχει βγάλει είναι μαξ 2 μέρες ένα 10ml μπουκαλάκι...πχ από χθες το απόγευμα μέχρι και σημερα το απόγευμα τελείωσα ένα μπουκαλάκι υγρό...θυμάμαι όταν είχα πρώτο αρχίσει το ηλεκτρονικό τσιγαρο χρησιμοποιούσα τον toptunk και ήθελα ένα 10ml στις 3 μέρες,ανάλογα με την χρήση μπορεί να το έφτανα και 3.5-4 μέρες και μόνο μια φορά μου τελείωσε σε 2.5 μέρες...τωρα με melo έχω καταντήσει να μου βγαίνει πιο ακριβό και από κανονικό πακέτο με τσιγάρα. Εχει παρατηρήσει κανείς τέτοια κατανάλωση υγρού με τον Melo 3?? Επισης μπορώ κάπου να βρω αντιστάσεις για τον toptank mini (4ml) στην Ελλάδα;;;ρωτάω γτ όταν τον είχα πάρει πήγα στο μαγαζί που παίρνω υγρά και μου είχε πει πως τζάμπα τον πήρα μιας και δεν θα μπορώ να βρω αντιστάσεις επειδή ήταν 4ml και θα τους καταργήσουν και θα βγάζουν μόνο 2ml ατμοποιητες...ισχύει κατι τέτοιο ή μπορώ ακόμα να προμηθευτώ αντιστάσεις για τον συγκεκριμένο;;;; http://www.vaporsolutions.gr/-atomizer-coils/988-ssocc-toptank-kanger-subohm-coils-subtank.html αυτές πρεπει να είναι,η κατανάλωση στον melo καλή είναι,γενικά όπου έχεις "ντουμάνι" έχεις και κατανάλωση,με κάλυψαν από πάνω,σκέψου ότι με ενα ±25€ βγάζεις πάνω από 100ml με τα shake and vape. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι 2 μέρες 10ml με 0.5 αντίσταση που σημαίνει ότι είσαι στα 30 βατ λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 @Baator τι εννοείς πως πλέον είναι φυσιολογικό τα 10ml σε 1-2 μέρες;εχει αλλάξει κατι;;;μπορεί να ρωτάω και χαζομάρες τωρα αλλα τωρα το ξεκίνησα παλι μιας και το είχα κομμένο 3-4 μήνες. Για τον Melo 3 το γνωρίζω ότι μπορώ να βρω από παντού για τον toptank ήθελα να βρω αντιστάσεις καθώς με τον συγκεκριμένο έβγαζα 3 μέρες με τα 10 ml. @katsandris θα κοιτάξω το link που μου έστειλες και ελπιζω να κάνουν για να δούμε. Όσων αφορά αυτα τα DIY και shake n vape μου ακούγοντε παντελώς άγνωστα και επιστήμη @panossar95 είμαι με 0.5 στα 45....τι σκατα μόνο σε εμένα φαίνεται υπερβολή;;βασικά ούτε 2 μέρες δεν βγάζω...ένα 24 ωρω λογικά θα βγάλω άντε να με κρατήσει το πολύ και κανα 2 ώρες παραπάνω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά είναι αδερφέ στα 45 βατ η κατανάλωση σου. Εμένα μου φαίνεται κομπλέ. Φαντάσου εγώ έχω τη ίδια κατανάλωση με εσένα 10 μλ σχεδόν τη μέρα ( ποτέ 8 ποτέ 10) και παίζω στα 15 βατ φαντάσου. Πόση νικοτίνη και pg/vg έχεις αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 @Baator τι εννοείς πως πλέον είναι φυσιολογικό τα 10ml σε 1-2 μέρες;εχει αλλάξει κατι;;;μπορεί να ρωτάω και χαζομάρες τωρα αλλα τωρα το ξεκίνησα παλι μιας και το είχα κομμένο 3-4 μήνες. Για τον Melo 3 το γνωρίζω ότι μπορώ να βρω από παντού για τον toptank ήθελα να βρω αντιστάσεις καθώς με τον συγκεκριμένο έβγαζα 3 μέρες με τα 10 ml. @katsandris θα κοιτάξω το link που μου έστειλες και ελπιζω να κάνουν για να δούμε. Όσων αφορά αυτα τα DIY και shake n vape μου ακούγοντε παντελώς άγνωστα και επιστήμη @panossar95 είμαι με 0.5 στα 45....τι σκατα μόνο σε εμένα φαίνεται υπερβολή;;βασικά ούτε 2 μέρες δεν βγάζω...ένα 24 ωρω λογικά θα βγάλω άντε να με κρατήσει το πολύ και κανα 2 ώρες παραπάνω.. Shake and vape=Μπουκάλι 30ml και πάνω που έχει μέσα άρωμα,τα φθηνά-κλασσικά να το πω 30ml έχουν 6,90 και απλα βάζεις βάση που παιρνεις απο φαρμακείο (γύρω στα 12 ευρώ ενα κιλό γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη)νικοτίνη το κουνάς περιμένεις μερικές μέρες και έχεις έτοιμο υγρό, αρκετές εταιρείες ακολούθησαν αυτή τη τακτική επειδή τα δεκάμελα σταμάτησαν να πουλάνε.Αν χρειαστείς το παραμικρό εδώ είμαστε. Δεν είναι επιστήμη, 4-5 πράγματα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 @panossar 6 νικοτίνη κάνω τωρα τα pg/vg που γράφεις δεν ξέρω...κοίταξα την συσκευασία αλλα δεν λέει κατι...υγρό κάνω ένα euphoria cigar καπνικο. @katsandris οκ φιλε μου ευχαριστώ αν αποφασίσω να κάνω κατι τέτοιο σίγουρα θα ξανά γραψω εδω για να δώσετε τα φώτα σας. Α επισης παρηγγειλα τις αντιστάσεις αυτές ήταν άπορο τις θυμάμαι...το μόνο που δεν θυμόμουν ήταν τα ohm αλλα εν τέλη πήρα τα 0.5 μιας και απότι είδα στην συσκευασία του ατμοποιητη αυτές ειχες μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Και εγώ εξαρα κάνω και κανω τα ίδια μλ με εσένα σε λιγότερα βατ, οπότε είσαι μια χαρά. Επίσης αν είναι οικονομικό το θέμα είναι πάρα πολύ εύκολο να φτιάξεις δικό σου υγρό και θα γλυτώσεις πολλά λεφτά. Γιατί δε γίνεται να αγοράζεις κάθε μέρα 10μελα με 5-6-7 ευρώ. Λογικό. Και όντως δεν είναι επιστήμη μη φοβάσαι, είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζεις 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ναι ρε συ αν είναι ετσι παίρνω το πακετάκι μου και τελειώνει η δουλεια...5.50€ εχει το υγρό που κάνω τωρα...για να δω θα περιμένω τις αντιστάσεις για τον toptank να δω πως θα πάω και με εκείνον και βλέποντας και κάνοντας. Πάντως ευχαριστώ για τος απαντήσεις σας και την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ναι δες που είσαι τώρα με τις αντιστάσεις σου και βλέπεις τι θα κάνεις. Πάντως αν θες 5 ευρώ κάθε μέρα που σημαίνει 150 το μήνα με τα ίδια λεφτά μπορείς να φτιάξεις τεράστια ποσότητα υγρου. Φαντάσου ότι εγώ με 10 ευρώ αρώματα από Αγγλία μπορώ να φτιάξω αυτή στιγμή πάνω από 500ml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Για να δεις διαφορα στις τιμες,αν παρεις αρωματα απο εξωτερικο(βουλγαρια,αγγλια) με 6αρα νικοτινη θα σου βγει πανω κατω στα 15ε τα 100 μλ,με shake and vape αν υποθεσεις οτι παιρνεις των 120ml που κανουν 15 ευρω(αν δεν λεω και πολυ) θα σου βγουν συνολο 25-30ε τα 120μλ,ενω τωρα με 5.50 σου βγαινουν 55 ευρω τα 100 μλ...Η διαφορα δεν ειναι απλα μικρη,και αν κατεβασεις και τη νικοτινη(που ειναι το πιο ακριβο απο τα υλικα) θα δεις ακομα μεγαλυτερη μειωση στην τιμη..Δηλαδη εγω που κανω με 2αρα νικοτινη(για καλυτερη γευση κυριως γιατι ειναι και ενισχυτικο γευσης) μου βγαινει ουτε 10ε τα 100 μλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Για να δεις διαφορα στις τιμες,αν παρεις αρωματα απο εξωτερικο(βουλγαρια,αγγλια) με 6αρα νικοτινη θα σου βγει πανω κατω στα 15ε τα 100 μλ,με shake and vape αν υποθεσεις οτι παιρνεις των 120ml που κανουν 15 ευρω(αν δεν λεω και πολυ) θα σου βγουν συνολο 25-30ε τα 120μλ,ενω τωρα με 5.50 σου βγαινουν 55 ευρω τα 100 μλ...Η διαφορα δεν ειναι απλα μικρη,και αν κατεβασεις και τη νικοτινη(που ειναι το πιο ακριβο απο τα υλικα) θα δεις ακομα μεγαλυτερη μειωση στην τιμη..Δηλαδη εγω που κανω με 2αρα νικοτινη(για καλυτερη γευση κυριως γιατι ειναι και ενισχυτικο γευσης) μου βγαινει ουτε 10ε τα 100 μλ..Καλά Βουλγαρία δεν θα το έλεγα και τόσο,έχει πολλές ελλείψεις ο chosenfew αλλά είναι και αυτή η αντικαταβολή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ από rainbowvapes μόνο. Μια εβδομάδα κανουν και πάντα δώρο έξτρα υγρό. Από Βουλγαρία λείπουν πολλά υγρά που θέλω άλλο το καλό είναι ότι κάνει 3 μέρες συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ από rainbowvapes μόνο. Μια εβδομάδα κανουν και πάντα δώρο έξτρα υγρό. Από Βουλγαρία λείπουν πολλά υγρά που θέλω άλλο το καλό είναι ότι κάνει 3 μέρες συνήθως.Ηταν να κλείσω μια παραγγελία αλλά βρήκα άλλα τρια αρώματα που δεν είχε ο rainbow και αναγκαστικό πάω chefs.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις