Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πήρα ένα υγρό 70ml, Relax της Eliquid, με 13 νικοτίνη. Εξαιρετική γεύση, αλλά τo πρόβλημα είναι ότι είναι εξαιρετικά αραιό, σαν νερό, με αποτέλεσμα να καίγονται οι αντιστάσεις του Nautilus σε καθημερινή σχεδόν βάση, σύν του ότι τελειώνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μου το έφτιαξε λάθος το μαγαζί που το πήρα, ή όλα τα υγρά της Eliquid είναι τόσο αραιά; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήρα ένα υγρό 70ml, Relax της Eliquid, με 13 νικοτίνη. Εξαιρετική γεύση, αλλά τo πρόβλημα είναι ότι είναι εξαιρετικά αραιό, σαν νερό, με αποτέλεσμα να καίγονται οι αντιστάσεις του Nautilus σε καθημερινή σχεδόν βάση, σύν του ότι τελειώνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Μου το έφτιαξε λάθος το μαγαζί που το πήρα, ή όλα τα υγρά της Eliquid είναι τόσο αραιά;

Δεν φταίει ουτε το μαγαζί ουτε η αραίωση έχουν πολύ γλυκαντικό τα συγκεκριμένα.

Δεν φταίει ουτε το μαγαζί ουτε η αραίωση έχουν πολύ γλυκαντικό τα συγκεκριμένα.

Τα προωθούν ως κάποια από τα καλύτερα στην αγορά που, από άποψη γεύσης, πράγματι είναι πάρα πολύ καλά. Απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο αραιά. Τι σχέση έχει το γλυκαντικό με το πόσο πηχτό είναι το υγρό;  Οι άλλοι που τα ατμίζουν, πώς λύνουν το θέμα της αντίστασης που καίγεται σχεδόν αμέσως;

50/50 βγαίνει γεμίζεις με vg μονο σε αυτό, γλυκαντικό=κατάλοιπα=μαύρες αντιστάσεις δεν ξέρω πως λύνουν το θέμα με τις αντιστάσεις αλλά υπάρχει συνταγή για το ίδιο υγρό χωρίς το γλυκαντικό από όσο ξέρω.

Επίσης ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά είναι 70ml σύνολο όπου πριν την προσθήκη βάσης και booster είναι στα 35ml,αν υποθέσουμε πως θυμάμαι καλά το συμπέρασμα που βγάζω είναι πως τα 35 ml που χωράνε ισοδυναμούν με 700mg νικοτίνης που αν τα διαιρέσεις με το 70 εχεις 10mg.Άρα έχεις 70ml υγρό με δεκάρα νικοτίνη.

50/50 βγαίνει γεμίζεις με vg μονο σε αυτό, γλυκαντικό=κατάλοιπα=μαύρες αντιστάσεις δεν ξέρω πως λύνουν το θέμα με τις αντιστάσεις αλλά υπάρχει συνταγή για το ίδιο υγρό χωρίς το γλυκαντικό από όσο ξέρω.

Βασικά δεν γέμισα τίποτα. Το μαγαζί το φτιάχνει, με υλικά από την ίδια εταιρεία, εκτός από τη νικοτίνη που είναι της Hexocel.

Ξέρεις πού μπορώ να βρω τη συνταγή, γιατί μου αρέσει πολύ; 

Βασικά δεν γέμισα τίποτα. Το μαγαζί το φτιάχνει, με υλικά από την ίδια εταιρεία, εκτός από τη νικοτίνη που είναι της Hexocel.

Vape Alchemists στο facebook,ομάδα είναι με το που μπεις κοίτα στα αρχεία και θα το βρείς, αν χρειαστείς βοήθεια κάνε μια δημοσίευση.
  • Like 1

μαλλον το αντιθετο εννοεις :)

καλά ας δοκιμάσει μερικές αναλογίες να δει

παλιότερα σε cleito θυμάμαι να έσταζε όταν έκανα καμιά φορά σκέτο vg

νομίζω και σε kayfun 5 (σε καποιο άλλο :/) όταν πήγα σε 60/40 από 70/30 είχα θεματα

ποιο μαγαζί; το εμπιστεύεσαι; υπάρχουν πολλοί τσολιάδες τριγύρω...

https://www.facebook.com/groups/VapeAlchemists/search/?query=relax

ποιο μαγαζί; το εμπιστεύεσαι; υπάρχουν πολλοί τσολιάδες τριγύρω...

Δεν έχει σημασία ποιο, αλλά ναι το εμπιστεύομαι και είμαστε και φίλοι, μετά από τόσο καιρό. Οι περισσότεροι που γνωρίζω εγώ και ατμίζουν έχουν συγκεκριμένο μαγαζί που ψωνίζουν. Δεν αλλάζουν εύκολα. Αλλά, ως προς τι να το εμπιστευτώ σε επώνυμα υγρά; Αφού είναι σφραγισμένα, και τα ανοίγει για να τα φτιάξει μπροστά στον πελάτη. Βασικά όλοι το κάνουν αυτό. Δεν ψωνίζω χύμα. 

Είναι κάποια υγρά που απλά τσακίζουν τις αντιστάσεις, εκεί που κανονικά σου κρατάνε 3 βδομάδες, ένα υγρό μπορεί στις 2 μέρες να σου έχει ξεπατώσει την αντίσταση.

Είτε γιατί συνήθως, όπως είπε ο t.katsandris είναι τίγκα στο γλυκαντικό (sweetener), είτε κάποιο συγκεκριμένο άρωμα είναι ο φταίκτης.

Πολλά εμπορικά υγρά έχουν απίστευτα πολύ γλυκαντικό μέσα, π.χ. 10%, και αυτό γιατί το γλυκαντικό πουλάει, με μηδαμινό κόστος ξαφνικά στον άλλον φαίνεται το υγρό φοβερό και τρομερό και "πω, τι υγράρα είναι αυτή, καμιά τρελή συνταγή θα έχουν φτιάξει τα αλάνια".

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί όταν πρωτοδοκιμάζουν, λένε ότι τα DIY υγρά δεν φτάνουν τα εμπορικά, τους λείπει το sweetener.

Απ' την άλλη μπορεί και συγκεκριμένο άρωμα να είναι ο φταίκτης, έφτιαξα καμιά 10αριά υγρά τις προάλλες, 3 από αυτά στην μια μέρα πάνω που τα έκανα μου βγάζανε καμμένο, ρε τι έγινε, ρε τι έγινε, μπας και έπεσα σε χαλασμένη αντίσταση (που γενικά το θεωρώ σπανιότατο), μπας και ήθελε αλλαγή εξαρχής η αντίσταση και έτυχε, ε, τελικά κάθισα και το έψαξα, και τα 3 υγρά είχανε μέσα ένα συγκεκριμένο άρωμα σε αρκετά μεγάλο ποσοστό, το googlarω, βγαίνει coil killer. Κάνω άλλα υγρά στο ενδιάμεσο, ξαναδοκιμάζω τα 3 ύποπτα μπας και ήταν στο μυαλό μου, κτλ., όχι, αμέσως καμμένο.

• Like 3

Καλησπέρα! Έχω δυο μοντέλο της nobacco και τα 2 απο τη σειρά epsilon δηλαδή αρκετά απλά μοντέλα. Για την ώρα κάνω τη δουλειά μοι μ αυτά και ίσως μελλοντικά προχωρήσω σε κατι καλύτερο κυρίως για να έχω καλύτερη απόδοση γεύσης όταν ατμιζω .

Το θέμα ειναι οτι οι αντιστάσεις κάνουν 2,5 ευρώ και χρειάζομαι πάντα δυο αφού έχω δυο ατμό ποιητές και θα θέλα να επιχειρήσω να παραγγείλω απο κατάστημα η Ίντερνετ, οποτε θα ήθελα κάποιος γνωστής να μου πει τι τύπο αντίστασης να παρω για το μοντέλο μου (έψιλον 650 με ατμό ποιητή epsilon-s bvc και έψιλον 1100 με ατμό ποιητή epsilon bdc ) απ τα λίγα που διάβασα πρέπει και οι δυο να ειναι bottom dual coil.

Και κάνα Λίνκ καλοδεχούμενο αν βρείτε κατι καλό.

Επισης να ρωτησω, σε περίπτωση που βραχεί η αντίσταση αχρηστεύεται;

Κανένας;....

ψαχνεις για aspire bvc coils.

ριξε μια ματια σε skroutz , google.

http://www.vaporsolutions.gr/-atomizer-coils/609-bvc-for-nobacco-aspire-a5.html

https://www.atmosfaira.com/aspire-bvc-coils.html

https://www.skroutz.gr/c/2659/aksesouar-ilektronikou-tsigarou.html?keyphrase=aspire+bvc

1.8Ω θα παρεις με τετοιες μπαταριες , αν και νομιζω πως οι 1.6 ηταν λιγο καλυτερες απο θεμα γευσης/αποδωσης.

βεβαια ο εξοπλισμος που εχεις ειναι αρχαιος, μην περιμενεις τρελες διαφορες απο κανενα των 2 coil.

με το 1.6Ω θα τελειωνει ΛΙΓΟ πιο γρηγορα η μπαταρια

επισης , οχι. το coil δεν θα χαλασει αν βραχει.

εννοειτε αν βραχει με υγρο αναπληρωσεις δεν θα παθει τιποτα.(υποθετω πως εννοεις να καθησει εκτος ατμοποιητη-προσοχη να μην παρει σκονες βρωμιες.)

αν βραχει με νερο , αναλογος αν ηταν καθαρο το νερο , τοτε την αφηνεις να στεγνωσει και την ξαναχρησιμοποιεις

• Like 1

Παιδιά καλησπέρα...λογικά θα το χετε πει κάπου μέσα στις τελευταίες 200 σελίδες αλλά σε καμία δεκαριά που διάβασα δεν μπόρεσα να βρω κάτι...αντιστάσεις από τρίτες χώρες (Κίνα ) σας έχουν έρθει κανονικά; Συστημένο ή απλό; Η έχουν την ίδια τύχη με τα mods?

Παιδιά καλησπέρα...λογικά θα το χετε πει κάπου μέσα στις τελευταίες 200 σελίδες αλλά σε καμία δεκαριά που διάβασα δεν μπόρεσα να βρω κάτι...αντιστάσεις από τρίτες χώρες (Κίνα ) σας έχουν έρθει κανονικά; Συστημένο ή απλό; Η έχουν την ίδια τύχη με τα mods?

Αντιστασεις οχι prebuild coils μονο δοκιμασε απλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...