Ιάσωνbitc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω λεφτά για έξτρα mοd.Δεν κάνει για τον nautlius 2 αυτό το Mod που έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos256 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Εχει παραγγειλει κανεις προσφατα nicotine shots απο Κυπρο? Αντιμετωπιζουμε κανενα προβλημα απο Κυπρο? Ειχα παραγγειλει πριν 3 μηνες χωρις προβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα, ειμαι με τους Phenomenon - AMMIT, τους θεωρω καλους RTA, ιδιως τον AMMIT. Σκεφτομαι να παρω και ενα τριτο περιπου στο ιδιο και θελω να ελπιζω καλυτερο επιπεδο απο θεμα γευσης - στησιματος κλπ. Οποιος τους ειχε, και περασε σε καποιο καλυτερο μπορει να πει καποια προταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilantegr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα.εχω στα χερια μου ενα vaporesso nrg mini και σκεφτομαι να αγορασο voopoo drag ειναι καλο συνδιασμος,τι λετε????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα.εχω στα χερια μου ενα vaporesso nrg mini και σκεφτομαι να αγορασο voopoo drag ειναι καλο συνδιασμος,τι λετε?????Από όλες τις μεριές σου κάνει αν δεν έχεις θέμα να πάρεις κάτι βαρύ,συγκεκριμένα σε μετρήσεις με μπαταρίες βγαίνει γύρω στα 300 γραμμάρια με μπαταρίες, μπορείς να δεις και το tesla wye(την τελευταία έκδοση) που είναι γύρω στο μισο βάρος του drag με μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα στην παρεα.εχω στα χερια μου ενα vaporesso nrg mini και σκεφτομαι να αγορασο voopoo drag ειναι καλο συνδιασμος,τι λετε????? Πολύ hype για το Drag. Χίλιες φορές Stentorian Basilisk ή ακόμα καλύτερα Minikin v2 (το βρίσκεις κάτω από 100€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα, ειμαι με τους Phenomenon - AMMIT, τους θεωρω καλους RTA, ιδιως τον AMMIT. Σκεφτομαι να παρω και ενα τριτο περιπου στο ιδιο και θελω να ελπιζω καλυτερο επιπεδο απο θεμα γευσης - στησιματος κλπ. Οποιος τους ειχε, και περασε σε καποιο καλυτερο μπορει να πει καποια προταση? AMMIT dual 25αρη πιον ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα, ειμαι με τους Phenomenon - AMMIT, τους θεωρω καλους RTA, ιδιως τον AMMIT. Σκεφτομαι να παρω και ενα τριτο περιπου στο ιδιο και θελω να ελπιζω καλυτερο επιπεδο απο θεμα γευσης - στησιματος κλπ. Οποιος τους ειχε, και περασε σε καποιο καλυτερο μπορει να πει καποια προταση? Ποιόν Phenomenon; Γνήσιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 AMMIT dual 25αρη πιον ακριβως; αυτον εδω https://www.aliexpress.com/item/Original-GeekVape-Ammit-25-RTA-Atomizer-2ml-5ml-Enhanced-3D-Airflow-System-and-Extendable-Tank-Huge/32822968024.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.k7srCK Ποιόν Phenomenon; Γνήσιο; δεν νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα γνώμη για τον ατμοποιητή Vaporeso Veco plus! Με ενδιαφέρει πιο πολύ η απόδοση γεύσης και διαρροές! Αν έχει κάποιος κάτι θα το εκτιμούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 tornadoτελικά τον ammit μπόρεσες να τον στήσεις όπως πρέπει για κανέναν ντρίπερ πως το ακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Έχω τον Ammit 25 και με έχει τρελάνει στη διαρροή. Τελευταία αλλαγή χθες, έφτιαξα 4.0 mm σύρμα και χαντάκωσα τα λούκια με βαμβάκι και συνεχίζει να έχει διαρροές. Μου φαίνεται θα πάρει δρόμο και θα κοιτάξω για κάποιον πιο σφιχτό, τσιγαρίσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα. μου εχουν κοπει τα orings για cubis και δεν μπορω να βρω ανταλλακτικα καπου.... καποιος καποια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 tornado τελικά τον ammit μπόρεσες να τον στήσεις όπως πρέπει για κανέναν ντρίπερ πως το ακούς Τον εστησα ναι, αλλα μου τελειωσε το συρμα και τωρα βαζω της πλακας και περιμενω το καλο, ελπιζω αρχες Γεναρη. Για ντριππερ δεν εχω εμπειρια, προτιμω να μην ειμαι συνεχεια με το μπουκαλι και να βαζω υγρο καθε δεκα τζουρες. Ειναι καπως ετσι? Zus Στειλε μου μηνυμα να δουμε τι λαθος κανεις. Ειχα καποιες διαρροες και ακομα προσπαθω, αλλα εχω καταφερει να τις μειωσω αρκετα. καλημερα. μου εχουν κοπει τα orings για cubis και δεν μπορω να βρω ανταλλακτικα καπου.... καποιος καποια ιδεα? εχει ενα μαγαζι (ορινγκαδικο με οτι φανταστεις) αλλα ειναι στον Ασπροπυργο, αν καιγεσαι μπορεις να πας μια βολτα κατα κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις