Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο διάβασα κι'εγώ.

Δηλαδή είναι εφικτό; Απλά θα πρέπει να φτιάξω εγώ τα υγρά έτσι;

Ε ναι 5 λεπτα υπόθεση

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φλώρος για να πει οτι ακόμα και τα αρώματα του ΗΤ είναι επικίνδυνα.Ξυπνάτε ρεεε άλλοι καπνίζουνε 3 πακέτα malboro την ημέρα...

Δηλαδή το οτι καπνίζει ο άλλος τρια πακέτα αλλάζει το οτι κάποιος θέλει να νιώσει σιγουριά με αυτό που κάνει ή το οτι δεν τον καλύπτουν τα αρώματα που υπάρχουν ;
  • Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα προσωπικά,φαίνεται να μου είναι δύσκολη η μετάβαση απ'τον καπνό σε αρώματα με φράουλες,μπισκότα κ.λ.π.

Επεξ/σία από xSlade
Δημοσ.

Γλυκιζει λόγω της γλυκερινης

ναι και όμως το κανουν πολλοί, εξάλλου το μοναδικό πράγμα που μπορεί να είναι επικίνδυνο στο ατμισμα είναι τα αρωματα

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φλώρος για να πει οτι ακόμα και τα αρώματα του ΗΤ είναι επικίνδυνα.Ξυπνάτε ρεεε άλλοι καπνίζουνε 3 πακέτα malboro την ημέρα...

Εξαρτάται τι εννοεί κανείς με το «επικίνδυνο». Το γεγονός ότι το άτμισμα πιθανόν να είναι πολύ λιγότερο ανθυγιεινό από το κάπνισμα δε σημαίνει ότι δεν είναι βλαβερό. Δε χρειάζεται να ζούμε με αυταπάτες, το άτμισμα είναι καλό για αυτούς που θέλουν να διώξουν από τη ζωή τους το κάπνισμα. Κάποιος που δεν καπνίζει, αν αρχίσει το άτμισμα είναι πολύ πιθανόν να κάνει κακό στον εαυτό του είτε αυτό περιέχει αρώματα είτε όχι.

Δημοσ.

δοκιμάστε σταδιακά να ρίξετε τη νικοτίνη, είτε σε καπνικό είτε όχι μήπως και κοπεί εντελώς.

Σε γεύσεις δεν κατάφερα να πάω ποτέ εγώ προσωπικά.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην γράφετε ότι να 'ναι, σχεδόν όλα τα e cigarette flavors χρησιμοποιούνται στην μαγειρική και ζαχαρπλαστική!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αν απαγορεύεται η εισαγωγή για kit, μοντακια και υγρα και από Ευρωπαϊκές χώρες; Από τρίτες χώρες είναι πολύ επικίνδυνο πλέον το γνωρίζω...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην γράφετε ότι να 'ναι, σχεδόν όλα τα e cigarette flavors χρησιμοποιούνται στην μαγειρική και ζαχαρπλαστική!

Δεν μου λέει κάτι αυτό, αν βάλω σε ενα καζάνι γλυκερίνη και φρούτα,τα βράσω κρατήσω το σιρόπι και το ατμίσω θα έχει επιπτώσεις στην υγεία μου.Εννοείται πως είμαι υπέρ στην χρήση αρωμάτων και δεν μπορώ να ατμίσω σκέτη βάση αλλά αν κάτι βγεί βλαπτικό θα είναι τα αρώματα ή τα σύρματα με υπερβολικό dry burn.Δεν λέω ότι είναι βλαπτικό το άτμισμα αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε θρησκεία και να είμαστε απόλυτοι.

Παιδιά καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος αν απαγορεύεται η εισαγωγή για kit, μοντακια και υγρα και από Ευρωπαϊκές χώρες; Από τρίτες χώρες είναι πολύ επικίνδυνο πλέον το γνωρίζω...

Απαγορεύεται απλά δεν έχει ακουστεί κατάσχεση από Ευρωπαϊκή χώρα, τουλάχιστον όχι εδώ που είμαι απο 11/10,κοίτα για Κύπρο αν θες την άποψη μου.Το nlpost από gearbest πιάνεται Κίνα από όσο ξέρω πάντως.

Εμένα προσωπικά,φαίνεται να μου είναι δύσκολη η μετάβαση απ'τον καπνό σε αρώματα με φράουλες,μπισκότα κ.λ.π.

Μπορείς να πας σε κάτι ημικαπνικό με φυστίκια βανίλιες καρύδες ρούμια και άλλα πολλά. Εγώ προσπάθησα να πάω σε καπνικά αλλά δεν ήταν του γούστου μου μιας και άρχισα με φρούτα το άτμισμα.
Δημοσ.

Είμαι σίγουρός ότι έχεις διαβάσει την ερευνα τιυ γιατρού για τα αρώματα και βλαβερές ουσιες που ήταν η αρχή για να ψαχνονται καλύτερα η εταιρείες κατασκευεις βεβαία τα πράγματα έχουν διορθωθεί 

Δημοσ.

Απαγορεύεται απλά δεν έχει ακουστεί κατάσχεση από Ευρωπαϊκή χώρα, τουλάχιστον όχι εδώ που είμαι απο 11/10,κοίτα για Κύπρο αν θες την άποψη μου.Το nlpost από gearbest πιάνεται Κίνα από όσο ξέρω πάντως.

Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιο Site? Ειτε στην κυπρο οπως λες ειτε καποιο ευρωπαικο? (αν δεν θες να κανεις διαφιμιση στειλτο μου σε message..ευχαριστω εκ των προτερων!)

Δημοσ.

Μηπως εχεις να μου προτεινεις καποιο Site? Ειτε στην κυπρο οπως λες ειτε καποιο ευρωπαικο? (αν δεν θες να κανεις διαφιμιση στειλτο μου σε message..ευχαριστω εκ των προτερων!)

Έγινε.
Δημοσ.

VG αλλά προσοχή στο ποσοστό γιατί είναι πιο παχύρρευστη σε σχέση με την PG και κάποιοι ατμοποιητές μπορεί να έχουν υποτροφοδοσία.

• Like 2
Δημοσ.

Εχετε να προτείνετε έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή?

Γιατί εώς τώρα ήμουν σε πνευμονικούς μόνο και δεν έχω εμπειρία απο τσιγαρίσιους.

Εχω αυτην την μπαταρία:

Joyetech eVic Primo 200W

https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html

Να πάω σ αυτόν ή δεν είναι καλός?

Aspire Nautilus 2 2ml

https://www.skroutz.gr/s/11129898/Aspire-Nautilus-2-2ml.html#reviews

Δημοσ.

Έχω καιρό να ασχοληθώ με τσιγαρίσιους, αλλά τον συγκεκριμένο τον είχα για λίγο καιρό και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Πολλοί λένε πως είναι από τους καλύτερους τσιγαρίσιους με εργοστασιακές κεφαλές.

• Like 1
Δημοσ.

Εχετε να προτείνετε έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή?

Γιατί εώς τώρα ήμουν σε πνευμονικούς μόνο και δεν έχω εμπειρία απο τσιγαρίσιους.

Εχω αυτην την μπαταρία: Joyetech eVic Primo 200W

https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html

Να πάω σ αυτόν ή δεν είναι καλός?

Aspire Nautilus 2 2ml

https://www.skroutz.gr/s/11129898/Aspire-Nautilus-2-2ml.html#reviews

Τον έχει ο πατέρας μου ενα μήνα και κάτι μέρες και δεν έχει πιάσει τσιγάρο, το μοντάκι σου πυροβολάει,βρες και ένα μονομπάταρο για τον ναυτιλο πχ istick pico που είναι σταθερή αξία και είσαι με δυο σετ κομπλε.

Κλεινεις αέρα γεμίζεις βιδωνεις δεν έχει πολλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...