Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αντε ωραια , γιατι αν ειναι στα ιδια επιπεδα pink mule , θα ειμαι ευχαριστημενος :)

zacharis , σπας με wfi ? η με pg εσυ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αντε ωραια , γιατι αν ειναι στα ιδια επιπεδα pink mule , θα ειμαι ευχαριστημενος :)

zacharis , σπας με wfi ? η με pg εσυ?

Μόνο με PG, για μένα δεν χρειάζεται νερό, δεν είναι πολύ πηχτή...

• Like 1

Μόνο με PG, για μένα δεν χρειάζεται νερό, δεν είναι πολύ πηχτή...

το δεν ειναι πολυ πυχτη ειναι σχετικο,εγω επειδη ασχολουμε και με αρκετους τσιγαρισουσ , που δεν εχουν μεγαλες εισαγωγες υγρου, και δεν εχουν πολυ βαμβακι για να ποτιζει ελευθερα , θα χρειαστω λιγο αραιωμα παραπανω.

στις pink mule που κ αυτες ηταν αρκετα παχυρευστες , εβαζα 10% wfi , η 5%wfi +5%pg

φαντασου οτι δινω υγρο και στην μανα μου , που χρησιμοποιει nautilus 1 , nautilus 2 και k3. εκει για να δουλευεις σωστα δεν το θες πολυ πυχτο.

απλα ρωταω γιατι ακουω διαφορα απο πχ. vape alchemists , που λενε οχι wfi , γιατι φερνει σκασιματα και καλα οτι δεν μπορει να ομογενοποιηθει με το τελικο μειγμα.

τοσα χρονια με wfi κανω τα υγρα μου , λεω μηπως ειμαι τοσο λαθος

θεμα υγειας δεν πιστευω να υπαρχει , απλα ισως ειναι λειτουργικο το θεμα

το δεν ειναι πολυ πυχτη ειναι σχετικο,εγω επειδη ασχολουμε και με αρκετους τσιγαρισουσ , που δεν εχουν μεγαλες εισαγωγες υγρου, και δεν εχουν πολυ βαμβακι για να ποτιζει ελευθερα , θα χρειαστω λιγο αραιωμα παραπανω.

στις pink mule που κ αυτες ηταν αρκετα παχυρευστες , εβαζα 10% wfi , η 5%wfi +5%pg

φαντασου οτι δινω υγρο και στην μανα μου , που χρησιμοποιει nautilus 1 , nautilus 2 και k3. εκει για να δουλευεις σωστα δεν το θες πολυ πυχτο.

απλα ρωταω γιατι ακουω διαφορα απο πχ. vape alchemists , που λενε οχι wfi , γιατι φερνει σκασιματα και καλα οτι δεν μπορει να ομογενοποιηθει με το τελικο μειγμα.

Με Nautilus και με GS Air το χρησιμοποιώ και 'γώ 50 VG-50 PG όλα της Fagron από Ζachospharmacy και δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω...

• Like 1

Καλησπέρα, ο ναυτίλος 2 αντέχει μέχρι και 70/30 vg/pg με τις 1,2 αντιστάσεις, χωρίς wfi εννοείται.

Καλησπέρα, ο ναυτίλος 2 αντέχει μέχρι και 70/30 vg/pg με τις 1,2 αντιστάσεις, χωρίς wfi εννοείται.

Οι αντιστάσεις ειναι το ιδιο και στους 3ης.δινω στην μανα μου 90vg 10wfi πανω απο ενα χρόνο και δουλεύουν οριακά.ισως επειδή δεν το εχει πιπίλα η δεν ατμιζει σε υψηλά watt.

Σιγουρα λιγο πιο λεπτόρρευστο αν ηταν θα δούλευε πιο ανετα.θα της το κανω 10-15%pg 10%wfi

Με Nautilus και με GS Air το χρησιμοποιώ και 'γώ 50 VG-50 PGλα της Fagro όn από Ζachospharmacy και δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω...

Μηπως θα μπορουσες να βάλεις λινγκ δεν μπορω να βρω της  Fargon

Με τσιγαρίσιους ασχολούμαι και εγώ και τα παιδιά μου (το ένα Nautilus).

Σε υγρά συνήθως 50 - 50 ποτέ δεν έχω κάνει αραίωση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Αν κάποια βάση vg έτυχε να είναι πολύ παχύρευστη οκ να κάνεις  ένα 5-10% αραίωση αλλά αν δεν χρειάζεται και κάνεις θα σου βγει σε κακό γιατί μπορεί να έχεις σκασίματα , υπερτροφοδοσία , μπουρμπουλήθρες , μέχρι και υγρά να τρέχουν από τη βάση του ατμοποιητή και να τα κάνουν όλα χάλια.

• Like 1

Ατμίζει κανείς με υγρά χωρίς γεύση; Πως είναι;

Γλυκιζει λόγω της γλυκερινης

ΛΟΛ What?

ναι και όμως το κανουν πολλοί, εξάλλου το μοναδικό πράγμα που μπορεί να είναι επικίνδυνο στο ατμισμα είναι τα αρωματα

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φλώρος για να πει οτι ακόμα και τα αρώματα του ΗΤ είναι επικίνδυνα.Ξυπνάτε ρεεε άλλοι καπνίζουνε 3 πακέτα malboro την ημέρα...

Γλυκιζει λόγω της γλυκερινης

ναι και όμως το κανουν πολλοί, εξάλλου το μοναδικό πράγμα που μπορεί να είναι επικίνδυνο στο ατμισμα είναι τα αρωματα

Κάτι τέτοιο διάβασα κι'εγώ.

Δηλαδή είναι εφικτό; Απλά θα πρέπει να φτιάξω εγώ τα υγρά έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...