Mad_man Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αν κάποιος ενδιαφέρεται πουλαω έναν ammit 22 αγορασμένο την προηγούμενη παρασκευή
dokpap Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα... Είχα παραγγείλει σε 2 ξεχωριστές παραγγελίες vapes με atomizer (iStick) από Gearbest και μου τα στείλανε με nl post που επάνω έγραφε priority. Σήμερα παρέλαβα το ένα από τα δυο καθώς το δεύτερο έγραψε στο tracking ότι μπήκε τελωνείο. Τώρα ξέρουμε τι κάνουμε? Θα πάρω τα χρηματα μου πίσω από GearBest ή τα χάνουμε?
akpe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 [...] και μια άλλη δεν θυμάμαι ποιά έχει βγάλει το οποίο γεμίζει με ειδική αμπουλα και βασικά προς τα εκει το πάνε πως αγοραζες καθε μέρα το πακέτακι έτσι και με αυτό κάθε μέρα στο περίπτερο για αμπούλα Αν κατάλαβα καλά εννοείς τη JTI, και το Logic. Το πήρε η μητέρα μου, επέμενε επειδή δεν είχε γέμισμα (που την είχε ξενίσει λίγο παλιότερα) αν και της πρότεινα σε πιο γνωστή για εμένα λύση και τελικά, περιέργως, της άρεσε. Εγώ που το δοκίμασα με 12ρα αμπούλα μου έκανε σχετικά καλή αίσθηση, βέβαια έχω να ατμίσω με τσιγαρίσιο δύο χρόνια και δεν μπορώ να κρίνω, πάντως δεν ήταν τόσο χάλια όσο περίμενα. Επόμενος στόχος, την ψήνω για πιο σοβαρή συσκευή.
t.katsandris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως που αγοραζω αρωματα απο αγγλια και φτιαχνω δικα μου υγρα ερχονται κανονικα στην ωρα τους χωρις κανενα θεμα και κανω παραγγελιες καθε μηνα απο σεπτεμβρη και μετα. Φιλος που πηρε ατμοποιητη απο Κινα, του τον κρατησαν τελωνειο! Με τα υγρα δεν ειχα θεμα μεχρι τωρα, ολα κομπλε, μια βδομαδα κανουν ακριβως να ερθουν ολες οι παραγγελιες μεχρι τωρα. Τουλαχιστον και τα υγρα κατι ειναι που γλυτωνουμε γιατι εδω περα τα 10μελα αρωματα για να φτιαξεις δικο σου παιζουν απο 4-7 ευρω και απο αγγλια τα βρισκεις 1,50-,3,50 ευρω. Τωρα για τα μοντακια και τους ατμοποιητες ειναι θεμα... Αυτό θεωρώ οτι γίνεται επειδή τα αρώματα δεν έχουν άμεση σχέση με τον νόμο μιας και η κύρια χρήση τους είναι για ζαχαροπλαστική, εγώ έκανα πειράμα και πήρα 10 αρώματα και 10 μπουκάλια τύπου chubby gorilla και πέρασαν από chefsflavours κανονικά. Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα... Είχα παραγγείλει σε 2 ξεχωριστές παραγγελίες vapes με atomizer (iStick) από Gearbest και μου τα στείλανε με nl post που επάνω έγραφε priority. Σήμερα παρέλαβα το ένα από τα δυο καθώς το δεύτερο έγραψε στο tracking ότι μπήκε τελωνείο. Τώρα ξέρουμε τι κάνουμε? Θα πάρω τα χρηματα μου πίσω από GearBest ή τα χάνουμε? Ticket στο paypal ανοίγεις αν και δεν πιστεύω να κάνει μεγάλη διάφορα, τα μπράβο μου στον Σεεητ για άλλη μια φορά. Καλησπέρα έκανα μια θαρραλέα παραγγελία των 107 ευρώ από cigabuy, για όσους δεν ξέρουν το cigabuy πουλάει αποκλειστικά ηλεκτρονικά τσιγάρα και έχει αποθήκες στο Hong Kong και στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό. Γενικά κάνα δυο μέρες μετά αφού έκανα την παραγγελία, κατά τύχη έπεσα σε μια από αυτές τις συζητήσεις και διάβασα ότι κατάσχονται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από το τελωνείο και άλλαξα κάνα δυο χρώματα στην αρχή. Όπως ήταν προφανές επικοινώνησα μαζί τους και τους ρώτησα άμα έχουν και άλλοι πελάτες τους αυτό το πρόβλημα, και έμεινα επίλεκτος όταν μου απάντησαν στο χαλαρό “ ναι μερικοί το έχουν”. Τέλος πάντων μετά από λίγη ακόμα επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι πάνω στην παραγγελία αναφέρουν ότι περιέχει πλαστικά φίλτρα. Γενικά η παραγγελία περιείχε το ηλεκτρονικό μου και 4 μπουκαλάκια γεύσεις (συνολικής ποσότητας 400 ml). Όπως θα ξέρετέ επειδή τυχαίνει τα μπουκαλάκια να σπανέ κατά την μεταφορά μου τα έστειλαν ξεχωριστά. Επομένως ένα πακέτο για το ηλεκτρονικό και ένα πακέτο για τις γεύσεις. Προφανώς το πακέτο με το ηλεκτρονικό μου το κατασχέσανε φαίνεται δεν τσιμπήσαν και πολύ με τα πλαστικά φίλτρα, αλλά το πακέτο με τις γεύσεις που έγραφε πάνω essence oil το παρέλαβα. Τώρα για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα, αυτά που θα αναφέρω παρακάτω είναι λογία υπαλλήλου από το τελωνείο και όχι δικά μου. Σύμφωνα με ότι μου είπαν κανονικά αυτό το νομοσχέδιο περί κατάσχεσης και καταστροφής των ηλεκτρονικών τσιγάρων είχε περάσει από το 2016 από το υπουργείο υγείας , αλλά δεν μπορούσε να εφαρμοστεί γιατί τα ΕΛΤΑ δεν είχαν το κατάλληλο προσωπικό για να κάνουν αυτή την διαδικασία. Επομένως μου είπε τον Ιούνιο του 2017 ήρθαν σε συνεργασία ΕΛΤΑ και τελωνείο και τα ΕΛΤΑ έφεραν το κατάλληλο προσωπικό ώστε να περνάνε όλα τα πακέτα από έλεγχο. Επίσης μου ανέφερε ότι πριν τον Ιούνιο του 2017 όλοι οι έλεγχοι των πακέτων γινόντουσταν δειγματοληψίκα και ότι έτσι σχεδόν όλα τα πακέτα ξέφευγαν. Ακόμα ρώτησα τι γίνεται με τα πακέτα εντός ευρωπαϊκής ένωσης και μου είπε ότι ο νομός πιάνει και αυτά. Το καλύτερο έρχεται, μου είπε πως είναι θετικό που μας τα κατάσχουνε τα πακέτα γιατί έτσι δεν μας διώκουν ποινικά, γιατί στην ουσία παραβαίνουμε τον νομό προσπαθώντας να εισάγουμε κάτι που απαγορεύτε. Η τελευταία ερώτηση αφορούσε την καταστροφή και μου απάντησε στην αρχή τα καταστρέφαμε αλλά μετά μαζεύτηκε μεγάλος όγκος από τέτοιες παραγγελίες και δεν μπορούσαμε να καταστρέφουμε τέτοια ποσότητα, επομένως μέχρι στιγμής τα καταχεστούμε και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε συζήτηση με τα ΕΛΤΑ ώστε στο μέλλον να τα στείλουμε πίσω. Επομένως είτε εντός Ευρωπαϊκής ένωσης είτε εκτός, ένα πράγμα είναι σίγουρο μακριά από τα ΕΛΤΑ. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να ρισκάρει να παραγγείλει από μαγαζί εντός ευρωπαϊκής ένωσης: 1. Γιατί οι τιμές πλησιάζουν τις τιμές των ελληνικών καταστημάτων στις περισσότερες περιπτώσεις 2. Και ζούμε στην Ελλάδα σήμερα κάτι ισχύει αύριο δεν ισχύει, παίζει να είμαστε η μονή χωρά που μπορεί να συγγράψει ολόκληρο νομοσχέδιο σε ένα βραδύ. Δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό που θα πω αλλά από όσο ξέρω είναι άλλου είδους παράβαση το να εισάγεις προϊόν που υπόκειται σε ε.φ.κ και θεωρείται λαθρεμπόριο,άξιζε το ρίσκο;
panossar95 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό θεωρώ οτι γίνεται επειδή τα αρώματα δεν έχουν άμεση σχέση με τον νόμο μιας και η κύρια χρήση τους είναι για ζαχαροπλαστική, εγώ έκανα πειράμα και πήρα 10 αρώματα και 10 μπουκάλια τύπου chubby gorilla και πέρασαν από chefsflavours κανονικά. Εγω απο rainbowvapes αγοραζω. Ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν σχεση με το νομο, αλλα υπαρχουν ακριβεστατες συνταγες στο ιντερνετ (elr) οπου ειναι κανονικοι κλωνοι των γνησιων υγρων. Οποτε ετσι το σκεφτομαι εγω και μου κανει εντυπωση που επιτρεπουν τα αρωματα οταν μπορεις με 3 10μελα μπουκαλια να βγαλεις μεχρι και 500ml υγρου (αναλογα βεβαια τις αναλογιες) με κοστος περιπου τα 20-30 ευρω( αν βαλεις και booster νικοτινης, αλλιως με μηδενικο πολυ λιγοτερα χρηματα) και απο την εταιρια με 30 ευρω θα επερνες 100ml το πολυ! Με λιγα λογια οι εταιριες χανουν χρηματα, οποτε πιστευω οτι καποια στιγμη θα σταματησει και αυτο.
mples Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει η απαγόρευση απλά είναι τεράστιος ο όγκος των δεμάτων με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν τυχαία η διαλογή, σε οποίον έρχεται είναι με πράσινο αυτοκόλλητο πράγμα που δηλώνει οτι κρίθηκε πως δεν χρειάζεται έλεγχο. Ισχύει για όλες τις χώρες απλά δεν υπήρξε κατάσχεση από χώρα εντός της Ε.Ε ακόμα. Λάθος έχω παραλάβει αρκετά χωρίς κανένα αυτοκόλλητο μάλλον για να το πω αλλιώς δεν έχω παραλάβει κανένα δεματακι με πράσινο αυτοκόλλητο και έχω τουλάχιστον 2 δέματα την βδομάδα τελευταία
johnnygik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα... Είχα παραγγείλει σε 2 ξεχωριστές παραγγελίες vapes με atomizer (iStick) από Gearbest και μου τα στείλανε με nl post που επάνω έγραφε priority. Σήμερα παρέλαβα το ένα από τα δυο καθώς το δεύτερο έγραψε στο tracking ότι μπήκε τελωνείο. Τώρα ξέρουμε τι κάνουμε? Θα πάρω τα χρηματα μου πίσω από GearBest ή τα χάνουμε? Ενημερωτικά γενικά μπορείς να κάνεις track την παραγγελία σου και από τα ΕΛΤΑ, αν στο τσιμπήσουν θα βγάλει status απαγορεύεται η εισαγωγή ή άμα κάνεις από το 17track θα σου βγάλει PROHIBITED ARTICLES και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μετά. Τώρα όσο αναφορά το GearBest οι τύποι το μόνο που δεν πουλάνε είναι το σπίτι τους επομένως αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κύριο μέρος τους είναι η πώληση τεχνολογίας και όχι τόσο ηλεκτρονικών, επομένως πολύ πιθανόν να μην σου επιστρέψουν τα λεφτά σου γιατί μπορεί να μην είχαν και αυτοί ιδέα. Τώρα μια ενημέρωση για το προηγούμενο post που είχα γράψει όταν επικοινώνησα με την cigabuy μου είπαν ότι σε περίπτωση που πιαστεί η παραγγελία μου θα μου επιστρέψουν τα χρήματα, όμως ήξεραν ότι αυτό μπορεί να συμβεί όπως ανέφερα και προηγούμενος. Τώρα στην δικιά σου περίπτωση είναι στην κρίση του GearBest. Πάντως άμα έχεις πληρώσει με PayPal αξίζει να το παλέψεις. Πάντως εγώ πιστεύω ότι όπως είναι δικιάς μας ευθηνή να πληρώσουμε τον εκτελωνισμό σε περίπτωση που γίνει, είναι και δικιά τους ευθηνή να παραλαμβάνουμε τα πακέτα. Τώρα το πως το κάθε μαγαζί αποφασίζει να συμπεριφέρεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άλλο θέμα. Αυτό θεωρώ οτι γίνεται επειδή τα αρώματα δεν έχουν άμεση σχέση με τον νόμο μιας και η κύρια χρήση τους είναι για ζαχαροπλαστική, εγώ έκανα πειράμα και πήρα 10 αρώματα και 10 μπουκάλια τύπου chubby gorilla και πέρασαν από chefsflavours κανονικά. Ticket στο paypal ανοίγεις αν και δεν πιστεύω να κάνει μεγάλη διάφορα, τα μπράβο μου στον Σεεητ για άλλη μια φορά. Δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό που θα πω αλλά από όσο ξέρω είναι άλλου είδους παράβαση το να εισάγεις προϊόν που υπόκειται σε ε.φ.κ και θεωρείται λαθρεμπόριο,άξιζε το ρίσκο; Τι να σου πω εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα από αυτά, πάντως άμα στο τέλος με ρωτάς αν αξιζε το ρισκο. Προφανώς και δεν άξιζε γιατί αγχώθηκα τόσο πολύ με αυτή την ****παραγγελία που κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα πάθω εγκεφαλικό.
t.katsandris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Λάθος έχω παραλάβει αρκετά χωρίς κανένα αυτοκόλλητο μάλλον για να το πω αλλιώς δεν έχω παραλάβει κανένα δεματακι με πράσινο αυτοκόλλητο και έχω τουλάχιστον 2 δέματα την βδομάδα τελευταίαΠάρε και για μένα και στα πληρώνω με τέτοια τύχη,πέρα από την πλάκα έτσουξε πολύ.
discoboyminimal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 παιδια , τι εμπειρια/γνωμη εχετε για την nicotine 10w/v της fagron?? μολις πηρα ενα 100 γραμμαριων. το εσπασα σε 25αρα και θα το αφησω 1-2 μερες για να την δοκιμασω σκετη. ειναι καποιος που την κανει καιρο να μου πει εντυπωσεις?
Jangos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 παιδια , τι εμπειρια/γνωμη εχετε για την nicotine 10w/v της fagron?? μολις πηρα ενα 100 γραμμαριων. το εσπασα σε 25αρα και θα το αφησω 1-2 μερες για να την δοκιμασω σκετη. ειναι καποιος που την κανει καιρο να μου πει εντυπωσεις? Είναι εύκολο να μας πεις από που αγόρασες την νικοτίνη της fagron και πόσο κοστίζει? Κάποιο λινκ?
discoboyminimal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είναι εύκολο να μας πεις από που αγόρασες την νικοτίνη της fagron και πόσο κοστίζει? Κάποιο λινκ? https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3744-nicotine-10-wv-in-glycerol-100ml-farmakeutiki-nicotini-5200012112554.html ενδεικτικο λινκ.η συσκευασια που αγορασα εγω ειναι παραπλησια.100mg/ml , 100g υγρου. γυρο στα 25-30 αναλογος το φαρμακειο. πιστευω σχεδον ολα τα φαρμακεια μπορουν να φερουν. κοστος στο περιπου για 1,1Kg ( 970ml) 9mg/ml πρεπει να βγαινει καπου στα MAX 40euro. αγοραζεις δλδ nicotine + vg + wfi/pg (βαζω 5% για να μην ειναι τοσο παχυρευστη) 40 ευρο για ενα λιτρο 9mg/ml δεν ειναι και τοσο ασχημα δεδομενου της καταστασης που επικρατει. παλιοτερα νομιζω περναμε την ιδια βαση (επωνυμη) στα 30 ευρο αν δεν κανω λαθος
Jangos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ. @discoboyminimal Μόλις παρήγγειλα διαδικτυακά τα παρακάτω: 1) PG: Propylene Glycol (Propylenglycolum) 1litre - Προπυλενογλυκόλη Ευρ.Φαρμακοποιίας 1λιτρο https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/4402-propylene-glycol-propylenglycolum-1litre-1-2400000142089.html 2) VG: Γλυκερίνη Φυτική (Glycerine) Φαρμακευτικής Ποιότητας (99%) 1kg - Γλυκερόλη (Glycerolum) 1κιλό https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/4401--1litre-glycerolum-glykerini-farmakeutikis-poiotitas-2400000142072.html Μόλις τα παραλάβω θα τα αδειάσω και τα 2 σε ένα γυάλινο μπουκάλι και λογικά θα γίνει 2 λίτρα 50%PG/50%VG σαν τα έτοιμα υγρά που ατμίζω που είναι 50%PG/50%VG. Ή εναλλακτικά θα τα μοιράσω 500ml/pg και 500ml/vg και θα βγάλω δύο δόσεις με 50%PG/50%VG του ενός λίτρου η καθεμία. Σωστά? (Σημείωση: Δεν ξέρω όμως πόσο επηρεάζει ότι η PG είναι σε 1 λίτρο ενώ η VG είναι σε 1 κιλό.) Νικοτίνη ποια από τις 2 παρακάτω που υπάρχουν να πάρω? 1) Nicotine 10% W/V (100mg/1ml) In Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 10% https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3744-nicotine-10-wv-in-glycerol-100ml-farmakeutiki-nicotini-5200012112554.html 2) Nicotine 7,2% W/V (72mg/1ml) In Veg.Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 7,2% https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3747-nicotine-72-wv-in-glycerol-100gr-72-tois-ekato-kathari-nikotini-farmakeutikis-poiotitas-5200012112547.html (Σημείωση: Οι νικοτίνες αυτές είναι με VG βλέπω. Υπάρχουν νικοτίνες και με PG?) Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δημιουργήσω μια νικοτινούχα βάση 50/50 σε PG/VG όπως προανέφερα παραπάνω. Οπότε ποιά νικοτίνη να παραγγείλω από τις 2 παραπάνω και πόση νικοτίνη να ρίξω στη βάση του 1 λίτρου και πόση στη βάση των 2 λίτρων που έγραψα ότι ανάλογα θα φτιάξω ώστε να την φέρω σε περιεκτικότητα κοντά στα 6mg/ml και στα 9mg/ml που συνήθως αγοράζω στα έτοιμα υγρά και ατμίζω? Θα πρέπει να ψαχτώ μετά μόνο για άρωμα καπνικό ως επί το πλείστον και εκεί τι επιλογές έχω για αγορά και τι δοσολογία θα ρίξω στην/ις παραπάνω βάση/εις? (Αγοράζω και ατμίζω υγρό έτοιμο καπνικό και είναι πλέον οικονομικά ασύμφορο. Συνήθως ατμίζω το American Blend της Liqua και τα Kapnos ή Agrinio της Atmos Lab με 6mg/ml και 9mg/ml νικοτίνη.) Ευχαριστώ εκ τω προτέρων για την βοήθεια και την λεπτομερή καθοδήγηση γιατί με τα DIY και τις ποσότητες/αναλογίες δεν το έχω καθόλου. Θα ήμουν ευγνώμων αν με καθοδηγούσες σε πολύ απλά ελληνικά και αν είναι δυνατόν βήμα-βήμα για το πως να φτιάξω αυτά που ζητάω σε ποσότητες 1 λίτρου 50%PG/50%VG και 2 λίτρων βάσης 50%PG/50%VG με νικοτίνη σε 6mg/ml και 9mg/ml αντίστοιχα. Και στο τέλος πόσο άρωμα/γεύση αντίστοιχα στα παραπάνω;;; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2017 από Jangos
palasd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πριν ξεκινήσω θα γίνω λίγο γραφηκός αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Ενα καλό σαιτ για να σε βοηθάει με τις μίξεις http://e-liquid-recipes.com/create Ας πούμε τώρα για το Αγρίνιο προτείνεται απο 2-7 % από αλλά σαιτ που κοίταξα το προτείνουν στο 4% οπότε με νικοτίίνη 10% υγρό 6 μγ νικοτίνη 60ml pg 460ml vg 440ml αρώμα 40ml ΓΙα υγρό με 9 mg νικοτίνη 90ml pg 460ml vg 410ml αρώμα 40ml ξεκινάς και βάζεις πρώτα νικοτίνη(απαραίτητα γαντάκια) μετα το άρωμα pg vg ανακατεύεις κυκλικά τις πρώτες μέρες και το αφήνεις για ωρήμανση Να θυμάσαι ότι τα καπνικά θέλουν τουλάχιστον ένα μήνα ωρήμανση
papoys1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ε 1) Nicotine 10% W/V (100mg/1ml) In Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 10% https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3744-nicotine-10-wv-in-glycerol-100ml-farmakeutiki-nicotini-5200012112554.html 2) Nicotine 7,2% W/V (72mg/1ml) In Veg.Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 7,2% https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3747-nicotine-72-wv-in-glycerol-100gr-72-tois-ekato-kathari-nikotini-farmakeutikis-poiotitas-5200012112547.html (Σημείωση: Οι νικοτίνες αυτές είναι με VG βλέπω. Υπάρχουν νικοτίνες και με PG?) https://drive.google.com/file/d/0Bz6l0qXI7nGAcDNZTlJYdXA1RVk/view Εδώ θα βρεις ένα πολύ εύκολο προγραμματάκι για μίξεις.Έχει φτιαχτεί από Έλληνα ατμιστή. Κάνε άφοβα λήψη και αποσυμπίεση με ένα πρόγραμμαι π.χ. 7zip και είναι έτοιμο. Μου προξενεί εντύπωση ότι υπάρχει σάιτ που πουλάει ελεύθερα νικοτίνη. Έχεις παραγγείλει ή έχεις επικοινωνήσει μαζί του;;;; Στέλνει ή είναι παλιά ανάρτηση;;; Edit. Τώρα για να κάνεις 1 λίτρο 6 mg 50-50 vg -pg θέλεις 500 ml βάση pg 435 ml βάση vg και 65 ml 100 mg η οποία είναι αναμιγμένη σε βάση γλυκερίνης Πιθανώς δεν είναι 100% 50-50 γιατί κάποιο βάρος έχει και η νικοτίνη στα 65 ml αλλά μην ψάχνουμε και ψύλλους στα άχυρα,γιατί πρέπει να βρούμε και ειδικό να μας αναλύσει το ακριβές βάρος της νικοτίνης. Για 9 mg απλά 500 ml pg 410 ml vg και 90 ml 100mg νικοτίνη Προσοχή στην 100άρα. Καλό είναι να φοράμε γαντάκια. Όχι μάλλινα.Πλαστικά. 2
zacharis1955 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 παιδια , τι εμπειρια/γνωμη εχετε για την nicotine 10w/v της fagron?? μολις πηρα ενα 100 γραμμαριων. το εσπασα σε 25αρα και θα το αφησω 1-2 μερες για να την δοκιμασω σκετη. ειναι καποιος που την κανει καιρο να μου πει εντυπωσεις? Tην κάνω από αρχές Σεπτέμβριου, λίγο καλύτερη απ' αυτήν της Toscanamall (https://www.toscanamall.com/el/eliq-bases/800-toscana-liquid-vasi-nikotini-vg.html#/169-mg-100_mg_toxic/167-ml-1000_ml , https://www.toscanamall.com/el/eliq-bases/802-toscana-liquid-vasi-nikotini-pg.html#/169-mg-100_mg_toxic/167-ml-1000_ml) και ίδια με την Pink Mule (https://pink-mule.com/green-label-vpg-50-pg-50-vg-base-100ml-0-100mg-en)... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις