palasd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα γνωστες του αθληματος, πηρα το fodi 24, μπορει καποιος να προτεινει ιδανικο συρμα για ναχω οσο γινεται πολυ καλη γευση; και ποσες σπειρες να κανω? συνηθως παιζω απο 0.3Ω-0.5Ω αλλα νομιζω δεν μ αποδιδει οπως θα επρεπε σε γευση χΔ Δεν τον έχω τον συγκεκριμένο αλλα ένα σύρμα αλλίεν σε 3αρι πυρίνα 4-5 σπείρες συνήθως δίνει γαμώ τα αποτελέσματα Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να παρω το modaki ipv d3 και θα θελα αν γινεται να μου προτείνετε κάποιον ατμοποιητη διοτι εχω μεινει κατι χρονια πισω στο ατμισμα και θελω λιγη βοηθεια Δεν μας λες το βασίκότερα πνευμονικό τσιγαρήσιο επισκευάσημο τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα. Ο νεος νομος, περι κατασχεσης καταστροφης κλπ, ισχυει και για αποστολες εντος ΕΕ; Θελω να παραγγειλω 2 ατμο απο αγγλικο σαιτ. δεν ειμαι σιγουρος αν στελνει με κουριερ ή απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παντού ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Οποτε αν λογικα στειλει με royal ο αγγλος, που επειτα περναει στα ελτα, δεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αναλόγως τον τελωνιακό και τα κέφια του είναι άμα εχει τσακωθεί με την γυναικά του μέχρι και τα βαμβάκια σταματάει. Πέρα από την πλάκα νομίζω καλύτερα να αγοράσεις έναν από Ελλάδα στα σίγουρα πρα δύο(ίσως κανένα) από Αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα. Ο νεος νομος, περι κατασχεσης καταστροφης κλπ, ισχυει και για αποστολες εντος ΕΕ; Θελω να παραγγειλω 2 ατμο απο αγγλικο σαιτ. δεν ειμαι σιγουρος αν στελνει με κουριερ ή απλο Ειναι εντος ΕΕ δεν θα εχει την ιδια τυχη με αυτον απο Κινα εμενα περασε κανονικα δεμα αξιας 16€ με ψιλολογια σε 8 μερες το ειχα στα χερια μουΕμένα μέχρι και τα βαμβάκια μου κράτησαν, λογικά περιμένουν καποιον με σύρματα και κάποιον αλλο με ντριπερ,μοντακια κράτησαν ηδη.Φαντασου να γινει κανα πλιατσικο στις αποθηκες που κρατανε τα κατεσχεμενα ακουσα πληροφοριες απο ατομο που πηγε εκει μεσο γνωστου αποθηκη 35 τετραγωνικα φυσκα με κατασχεμενα για ηλεκτρονικο τσιγαρο.Τωρα Ραδιο αρβυλα δεν ξερω παντως ο ανθρωπος που μου το ειπε δεν τον εχω για παπατζη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι εντος ΕΕ δεν θα εχει την ιδια τυχη με αυτον απο Κινα εμενα περασε κανονικα δεμα αξιας 16€ με ψιλολογια σε 8 μερες το ειχα στα χερια μου μην λέμε ότι θέλουμε, σε φόρουμ είμαστε και εκτιθέμεθα. Η απαγόρευση εισαγωγής για ιδιώτες ισχύει από παντού. Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρονται περιπτώσεις που ήρθαν κανονικά δέματα από Κίνα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν ισχύει η απαγόρευση για είδη η.τ. που έρχονται από Κίνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μην λέμε ότι θέλουμε, σε φόρουμ είμαστε και εκτιθέμεθα. Η απαγόρευση εισαγωγής για ιδιώτες ισχύει από παντού. Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρονται περιπτώσεις που ήρθαν κανονικά δέματα από Κίνα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν ισχύει η απαγόρευση για είδη η.τ. που έρχονται από Κίνα; Ισχύει η απαγόρευση απλά είναι τεράστιος ο όγκος των δεμάτων με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν τυχαία η διαλογή, σε οποίον έρχεται είναι με πράσινο αυτοκόλλητο πράγμα που δηλώνει οτι κρίθηκε πως δεν χρειάζεται έλεγχο. Ισχύει για όλες τις χώρες απλά δεν υπήρξε κατάσχεση από χώρα εντός της Ε.Ε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μην λέμε ότι θέλουμε, σε φόρουμ είμαστε και εκτιθέμεθα. Η απαγόρευση εισαγωγής για ιδιώτες ισχύει από παντού. Στις προηγούμενες σελίδες αναφέρονται περιπτώσεις που ήρθαν κανονικά δέματα από Κίνα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν ισχύει η απαγόρευση για είδη η.τ. που έρχονται από Κίνα; Μιλησα για αγορα απο ΕΕ και οχι απο Κινα αν διαβασεις παλιοτερα ποστ μου αναφερω το οτι παιζω με την τυχη μου ειναι καθαρα δικο μου θεμα και δεν παρακινω καποιον να κανει το ιδιο...Ποτε δεν μ εχει ερθει δεμα απο Αγγλια με ελτα συνηθως UPS acs η speedex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 αν ειναι untracked τοτε ερχεται με Ελτα.. Αν ειναι tracked royal πχ , τοτε με κουριερ. αλλα και παλι περναει απο αεροδρομιο οποτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnygik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα έκανα μια θαρραλέα παραγγελία των 107 ευρώ από cigabuy, για όσους δεν ξέρουν το cigabuy πουλάει αποκλειστικά ηλεκτρονικά τσιγάρα και έχει αποθήκες στο Hong Kong και στην Ευρώπη τον τελευταίο καιρό. Γενικά κάνα δυο μέρες μετά αφού έκανα την παραγγελία, κατά τύχη έπεσα σε μια από αυτές τις συζητήσεις και διάβασα ότι κατάσχονται τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από το τελωνείο και άλλαξα κάνα δυο χρώματα στην αρχή. Όπως ήταν προφανές επικοινώνησα μαζί τους και τους ρώτησα άμα έχουν και άλλοι πελάτες τους αυτό το πρόβλημα, και έμεινα επίλεκτος όταν μου απάντησαν στο χαλαρό “ ναι μερικοί το έχουν”. Τέλος πάντων μετά από λίγη ακόμα επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι πάνω στην παραγγελία αναφέρουν ότι περιέχει πλαστικά φίλτρα. Γενικά η παραγγελία περιείχε το ηλεκτρονικό μου και 4 μπουκαλάκια γεύσεις (συνολικής ποσότητας 400 ml). Όπως θα ξέρετέ επειδή τυχαίνει τα μπουκαλάκια να σπανέ κατά την μεταφορά μου τα έστειλαν ξεχωριστά. Επομένως ένα πακέτο για το ηλεκτρονικό και ένα πακέτο για τις γεύσεις. Προφανώς το πακέτο με το ηλεκτρονικό μου το κατασχέσανε φαίνεται δεν τσιμπήσαν και πολύ με τα πλαστικά φίλτρα, αλλά το πακέτο με τις γεύσεις που έγραφε πάνω essence oil το παρέλαβα. Τώρα για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα, αυτά που θα αναφέρω παρακάτω είναι λογία υπαλλήλου από το τελωνείο και όχι δικά μου. Σύμφωνα με ότι μου είπαν κανονικά αυτό το νομοσχέδιο περί κατάσχεσης και καταστροφής των ηλεκτρονικών τσιγάρων είχε περάσει από το 2016 από το υπουργείο υγείας , αλλά δεν μπορούσε να εφαρμοστεί γιατί τα ΕΛΤΑ δεν είχαν το κατάλληλο προσωπικό για να κάνουν αυτή την διαδικασία. Επομένως μου είπε τον Ιούνιο του 2017 ήρθαν σε συνεργασία ΕΛΤΑ και τελωνείο και τα ΕΛΤΑ έφεραν το κατάλληλο προσωπικό ώστε να περνάνε όλα τα πακέτα από έλεγχο. Επίσης μου ανέφερε ότι πριν τον Ιούνιο του 2017 όλοι οι έλεγχοι των πακέτων γινόντουσταν δειγματοληψίκα και ότι έτσι σχεδόν όλα τα πακέτα ξέφευγαν. Ακόμα ρώτησα τι γίνεται με τα πακέτα εντός ευρωπαϊκής ένωσης και μου είπε ότι ο νομός πιάνει και αυτά. Το καλύτερο έρχεται, μου είπε πως είναι θετικό που μας τα κατάσχουνε τα πακέτα γιατί έτσι δεν μας διώκουν ποινικά, γιατί στην ουσία παραβαίνουμε τον νομό προσπαθώντας να εισάγουμε κάτι που απαγορεύτε. Η τελευταία ερώτηση αφορούσε την καταστροφή και μου απάντησε στην αρχή τα καταστρέφαμε αλλά μετά μαζεύτηκε μεγάλος όγκος από τέτοιες παραγγελίες και δεν μπορούσαμε να καταστρέφουμε τέτοια ποσότητα, επομένως μέχρι στιγμής τα καταχεστούμε και αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε συζήτηση με τα ΕΛΤΑ ώστε στο μέλλον να τα στείλουμε πίσω. Επομένως είτε εντός Ευρωπαϊκής ένωσης είτε εκτός, ένα πράγμα είναι σίγουρο μακριά από τα ΕΛΤΑ. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να ρισκάρει να παραγγείλει από μαγαζί εντός ευρωπαϊκής ένωσης: 1. Γιατί οι τιμές πλησιάζουν τις τιμές των ελληνικών καταστημάτων στις περισσότερες περιπτώσεις 2. Και ζούμε στην Ελλάδα σήμερα κάτι ισχύει αύριο δεν ισχύει, παίζει να είμαστε η μονή χωρά που μπορεί να συγγράψει ολόκληρο νομοσχέδιο σε ένα βραδύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον, και αρκετός καιρός πέρασε και τεράστιο όγκο δειγμάτων έχουμε. Απαγορεύονται τα πάντα που έχουν σχέση με το ηλ. τσιγάρο και η γραμμή κανονικά είναι κατάσχονται τα πάντα, είτε έρχονται από Κίνα, είτε από Ευρώπη. Κάποια μπορεί από καθαρή κωλοφαρδία να περάσουνε, αλλά σε σχέση με αυτά που κατάσχονται είναι τόσο λίγα που δεν αξίζει να ρισκάρεις, ειδικά αν βάλεις μέσα και τον τεράστιο χρόνο αναμονής που έχει φτάσει μήνες. Κάποιος μπορεί να ήταν εξαιρετικά τυχερός και το μοντάκι του να πέρασε ή το ακόμα πιο απίστευτο να ήρθε ξέρω 'γω σε 10 μέρες από Κίνα, αλλά αυτά είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης. Οι αγορές από έξω μας τελείωσαν, είναι ξεκάθαρο. Άντε να το κόψουμε και αυτό να τελειώνουμε, για κάποιον που δεν είναι διατεθειμένος να δίνει τεράστια ποσά, πλέον το άτμισμα έχει γίνει ασύμφορο. Τρελή φορολογία στα υγρά, τρελή υπεροκοστολόγηση στα μοντάκια της κακιάς ώρας που έχουν διάρκεια ζωής 4 και 5 μήνες μαξ, απαγόρευση ουσιαστικά του DIY στα υγρά με την νομοθεσία περί νικοτίνης, τα συγχαρητήρια μου στους υπεύθυνους, "ζώα, είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα τα τσεπώσουμε τα λεφτά μας εμείς, γυρίστε στο τσιγαράκι καλύτερα που σας αρμέγουμε σαν να μην υπάρχει αύριο, μου θέλατε και ηλεκτρονικό". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι ο μόνος που πιστεύει οτι σε μερικά χρόνια οι καπνοβιομηχανίες θα έχουν στραφεί προς το η/τ μια προς μια ; Επίσης με τη φορολόγηση δεν έχει αρχίσει τίποτα ακόμα, όλο το tpd για αυτό έγινε κατά την άποψη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντως που αγοραζω αρωματα απο αγγλια και φτιαχνω δικα μου υγρα ερχονται κανονικα στην ωρα τους χωρις κανενα θεμα και κανω παραγγελιες καθε μηνα απο σεπτεμβρη και μετα. Φιλος που πηρε ατμοποιητη απο Κινα, του τον κρατησαν τελωνειο! Με τα υγρα δεν ειχα θεμα μεχρι τωρα, ολα κομπλε, μια βδομαδα κανουν ακριβως να ερθουν ολες οι παραγγελιες μεχρι τωρα. Τουλαχιστον και τα υγρα κατι ειναι που γλυτωνουμε γιατι εδω περα τα 10μελα αρωματα για να φτιαξεις δικο σου παιζουν απο 4-7 ευρω και απο αγγλια τα βρισκεις 1,50-,3,50 ευρω. Τωρα για τα μοντακια και τους ατμοποιητες ειναι θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι ο μόνος που πιστεύει οτι σε μερικά χρόνια οι καπνοβιομηχανίες θα έχουν στραφεί προς το η/τ μια προς μια ;Επίσης με τη φορολόγηση δεν έχει αρχίσει τίποτα ακόμα, όλο το tpd για αυτό έγινε κατά την άποψη μου. Η ΡΜ σε λίγο καιρό βγάζει το δικο της μοντακι το έχουν ανακοινώσει και μια άλλη δεν θυμάμαι ποιά έχει βγάλει το οποίο γεμίζει με ειδική αμπουλα και βασικά προς τα εκει το πάνε πως αγοραζες καθε μέρα το πακέτακι έτσι και με αυτό κάθε μέρα στο περίπτερο για αμπούλα Baator Σίγουρα ετοιμάζουν το πεδίο για της καπνοβιομηχανίες αλλά ακόμα και σήμερα με σωστό DIY κάπως σώζεται η οικονομική κατάσταση Όπως έχω ξαναγράψει ειτε τσιγαρησιο και μεγαλα ποσοστά νικοτίνης και κατανάλωση μερικά μλ είται πνευμονικά και κατέβασμα της νικοτίνης στο 1-2 μγ μονο κάπως έτσι σώζεται η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις