Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα γνωστες του αθληματος, πηρα το fodi 24, μπορει καποιος να προτεινει ιδανικο συρμα για ναχω οσο γινεται πολυ καλη γευση; και ποσες σπειρες να κανω? συνηθως παιζω απο 0.3Ω-0.5Ω αλλα νομιζω δεν μ αποδιδει οπως θα επρεπε σε γευση χΔ

Δημοσ.

Εφαγα και γω το ακυρο μου με εναν ατμοποιητη,βαμβακι και συρμα απο fasttech μετα απο 56 μερες βγηκε απαγορευμενο.Νταξη αναμενομενο βεβαια.Τουλαχιστον συμβουλευω γνωστους ωστε να μη παθουν το ιδιο.

Δημοσ.

Φίλε μου να δοκιμάσω και στο κιτ που έχω τώρα άλλες αντιστάσεις; γιατί της eleaf μου φαίνεται ότι καίγονται γρήγορα(αρχίζουν διαρροές, χαλάει η γεύση κλπ)

Αν είναι melo 3 σίγουρα,μου κρατούσαν 1 εβδομάδα με υγρά που δεν ήταν με πολύ γλυκαντικό.

Σκεφτομαι να κανω και γω συνδιασμο τον pulse 22 με το pulse bf με αντιστασεις στα 0,15 που παιζω θα χω θεμα; χρησημοποιω flat clapton ss

Παίξε 0.25-0.30 με μπαταρίες sony vtc5a για αρχή μιας και είναι αρχή από όσο κατάλαβα με βάση την ερώτηση σου.

Οι μπαταρίες είναι το θέμα αλλά σαν γενικός κανόνας είναι να μην πέσεις κάτω από 0.2 μέχρι να μάθεις τι και πως, φυσικά υπάρχουν μοντάκια που μπορεί να σε καλύψουν χωρίς να έχεις το άγχος του μηχανικού π.χ ijoy capo squonk,30 ευρώ παραπάνω και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο(αν το πάρεις μαζί με τον ατμοποιητή νομίζω πάει τόσο)

Δημοσ.

Ειχα σκοπο να βαλω την 20700 μπατιαρια που μπορει να δωσει μεγαλυτερα amp οποτε να κοιταξω να το στηνω με ni80

Αν λες τις ijoy μόνο αυτές με τα 5 ποδαράκια στον θετικό είναι καλές. Πάλι το ίδιο θα σου πω,πάρε αυτές που έχουν όλοι στα μηχανικά μέχρι να ξεκαθαριστεί ποια μπαταρία είναι ότι λέει γιατί άμα πέσεις σε κακό rewrap θα είναι κρίμα να πάθεις κακό που θα μπορούσες να αποφύγεις.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδια.Εφαγα κ εγώ ακυρο σημερα.eleaf istick pico 75 απο GearBest.
Παραγγελεία 18 Οκτωμβριου.

post-98492-0-59108800-1512369052_thumb.png

Επεξ/σία από nikolidesss
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι να παρω το modaki ipv d3 και θα θελα αν γινεται να μου προτείνετε κάποιον ατμοποιητη διοτι εχω μεινει κατι χρονια πισω στο ατμισμα και θελω λιγη βοηθεια

Δημοσ.

μοντακια δηλαδη κομμενη η εισαγωγη, αν και εχω περιεργεια αν παραγγειλε κανεις μοντακι και περασε  B)

Επισης αν εχει κανεις καποιο Pico Dual και του χαλασει (τωρα η πιο μετα) να με εχει υποψη του γιατι θελω καποιο ανταλλακτικο 

απο το Pico.

Δημοσ.

μοντακια δηλαδη κομμενη η εισαγωγη, αν και εχω περιεργεια αν παραγγειλε κανεις μοντακι και περασε B)

Επισης αν εχει κανεις καποιο Pico Dual και του χαλασει (τωρα η πιο μετα) να με εχει υποψη του γιατι θελω καποιο ανταλλακτικο

απο το Pico.

Εγω παραγγειλα και περασε απο gearbest χωρις μαλακιες σε 15 μερες το ειχα στα χερια μου μοντακι ατμοποιητης και ενα rba.Μην σ πω οτι το δεμα με κατι εργαλεια και κατι τζαμια παρολο π εγινε πιο μπροστα καθυστερησε ενα μηνα στο τελωνιο αλλα παρολα αυτα περασαν και αυτα

Δημοσ.

Εγω παραγγειλα και περασε απο gearbest χωρις μαλακιες σε 15 μερες το ειχα στα χερια μου μοντακι ατμοποιητης και ενα rba.Μην σ πω οτι το δεμα με κατι εργαλεια και κατι τζαμια παρολο π εγινε πιο μπροστα καθυστερησε ενα μηνα στο τελωνιο αλλα παρολα αυτα περασαν και αυτα

Εμένα μέχρι και τα βαμβάκια μου κράτησαν, λογικά περιμένουν καποιον με σύρματα και κάποιον αλλο με ντριπερ,μοντακια κράτησαν ηδη.
Δημοσ.

νομιζω οτι πρεπει να περασει ο κουρνιαχτος για να δουμε τι περναει και τι οχι.

Μεχρι τοτε υπομονη  :ph34r:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...