t.katsandris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα pulse bf και το έκανα σετ με τον pulse 22 επιτέλους
lypamai Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά!Έχω πάρει από Κίνα το Eleaf ijust One και είμαι αισίως στη μία εβδομάδα χωρίς τσιγάρο.Έχω κάποιες ερωτήσεις κι ελπίζω να με κατατοπίσει κάποιος εδώ.Αρχικά να πω πως αυτό το κιτ που αγόρασα έκανε τη δουλειά του, που ουσιαστικά ήταν να τεστάρω τη φάση "ηλεκτρονικό τσιγάρο" και κατά πόσο μπορεί να με κρατήσει μακριά από το κανονικό. + το ότι το βρήκα ένα 10αρικο και μου φάνηκε αρκετά καλή ευκαιρία για να τεστάρω κατά πόσο να κάνω τη μετάβαση.Λοιπόν, ψάχνω κάτι καλύτερο τώρα από άποψη μπαταρίας και κατασκευής όχι με γνώμονα το μπω στα πολύ βαθιά αλλά σε ένα βάθος χρόνου να έχω κόψει και το συστηματικό άτμισμα. Κλείνω προς το istick pico της eleaf και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα με βολέψει να το πάρω ως kit μαζί με τον melo 3 που έχει.Έχω και κάποιες άλλες απορίες που ελπίζω να βρω χρόνο να τις παραθέσω σε επόμενη στιγμή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
t.katsandris Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχω πάρει από Κίνα το Eleaf ijust One και είμαι αισίως στη μία εβδομάδα χωρίς τσιγάρο. Έχω κάποιες ερωτήσεις κι ελπίζω να με κατατοπίσει κάποιος εδώ. Αρχικά να πω πως αυτό το κιτ που αγόρασα έκανε τη δουλειά του, που ουσιαστικά ήταν να τεστάρω τη φάση "ηλεκτρονικό τσιγάρο" και κατά πόσο μπορεί να με κρατήσει μακριά από το κανονικό. + το ότι το βρήκα ένα 10αρικο και μου φάνηκε αρκετά καλή ευκαιρία για να τεστάρω κατά πόσο να κάνω τη μετάβαση. Λοιπόν, ψάχνω κάτι καλύτερο τώρα από άποψη μπαταρίας και κατασκευής όχι με γνώμονα το μπω στα πολύ βαθιά αλλά σε ένα βάθος χρόνου να έχω κόψει και το συστηματικό άτμισμα. Κλείνω προς το istick pico της eleaf και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα με βολέψει να το πάρω ως kit μαζί με τον melo 3 που έχει. Έχω και κάποιες άλλες απορίες που ελπίζω να βρω χρόνο να τις παραθέσω σε επόμενη στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δεν θα σου πω να μην το πάρεις απλά θα σου προτείνω να πάρεις αντιστάσεις του triton ή του atlantis της aspire για τον melo επειδή οι μαμισιες του είναι χάλια.
Dante44® Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες πέρασε χτες ενα μοντ μετά απο δύο μήνες, παραγγελία από gearbest. Eυτυχώς. Μου δεσμευσαν όμως δέμα με εργαλεία, σύρμα και βαμβάκι. Έστειλα mail στα γετα και απάντησαν ότι δεσμέυτηκε γιατί περιέχει καπνικά προϊόντα. Bullshit. Moυ επισύναψαν και το νόμο. Τους έστειλα το κομμάτι του νόμου που λέει ότι απογορεύται η εισαγωγή ηλεκ. τσιγάρων και περιεκτών αναπλήρωσης και τους είπα ξανα να αποδεσμεύσουν το δέμα μου καθώς δε περιέχει τέτοια πράγματα. Περιμένω την απάντηση τους. Και εμενα περασε μοντ και τζαμια και ατμοποιητες και rba και εργαλεια και ετοιμες αντιστασεις.Κατι γινεται δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως εφαρμοζεται ο νομος και στο τι.Δεν μου εχει σταματησει τους τελευταιους 2 μηνες κατι. θα το ξαναπω για ακομα μια φορα μηπως ο νομος εφαρμοζεται σε αυτα τα πακετα που εχουνε υγρα μεσα?Νικοτινες βασης κλπ? Εσενα το δεμα σου που λες οτι σου σταματησαν σου εβγαλε στο tracking number απαγορευμενα προιοντα κλπ? Αν μπορεις πες μου λιγο απο που εκανες την παραγγελια ποσο εκανε το πακετο και αν ητανε register η unregister oπως και την τιμη που ειχανε βαλει μεσα στο invoice. Συγνωμη αν ρωταο παρα πολλα αλλα προσπαθω να βγαλω μια ακρη γιατι οι μεν λενε ετσι οι δε αλλιος!!!
warlock9_0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα μου το σταματησανε και το κατασχεσανε πριν κανα μηνα με παραγγελια τελη αυγουστου ειχε μεσα δυο μοντακια και εναν ατμοποιητη ουτε υγρα ουτε τιποτα αλλο Με registered nl posts
nrkmaiden Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εμενα μου το σταματησανε και το κατασχεσανε πριν κανα μηνα με παραγγελια τελη αυγουστου ειχε μεσα δυο μοντακια και εναν ατμοποιητη ουτε υγρα ουτε τιποτα αλλο Με registered nl posts Εγω ειχα 2 δεματα το ενα περασε (ειχε ατμοποιητη και αναλωσιμα φορτιστη γυαλι κτλ ) και το δευτερο κοπηκε (ατμοποιητη και rba) απο fastech. Και ενος φιλου κοπηκε το μοντακι απο gearbest. Νομιζω χωρις να ειναι κανονας οτι αμα υπαρχουν αναλωσιμα δε κοβονται με τοση συχνοτητα αλλα δε θα το ρισκαρω να ξανα παρω. Εχω ξεκινησει κουβεντα με fastech μηπως παρω χρηματα πισω. Ο φιλος απο gearbest το 30αρι το πηρε refund.
lypamai Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα σου πω να μην το πάρεις απλά θα σου προτείνω να πάρεις αντιστάσεις του triton ή του atlantis της aspire για τον melo επειδή οι μαμισιες του είναι χάλια. Φίλε μου να δοκιμάσω και στο κιτ που έχω τώρα άλλες αντιστάσεις; γιατί της eleaf μου φαίνεται ότι καίγονται γρήγορα(αρχίζουν διαρροές, χαλάει η γεύση κλπ)
Liakos10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να εξαρτάται και σε ποιον τελωνειακό θα πέσει, μπορεί να μην τα ελέγχουν όλα, μπορεί να σταμπάρουν δέματα από συγκεκριμένα καταστήματα, μπορεί ο τελωνειακός να πήδηξε το προηγούμενο βράδυ... ή και όχι... Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν εγγυάται ποια δέματα θα περάσουν ή όχι. Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ είπαν ότι απαγορεύονται δέματα που περιέχουν μοντάκια, αλλά στην πράξη όλα μπορούν να συμβούν και πλέον δεν αξίζει να ρισκάρει κάποιος τα χρήματά του για να παραγγείλει από 'κει. Υποτίθεται ότι κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα διευκρινίσουν ποια δέματα θα περνάνε. 1
tornado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ειχε μεσα δυο μοντακια και εναν ατμοποιητη Εχω πειστει οτι σταματανε στην τυχη και μερικες φορες η τυχη βγαζει λαυρακι οπως το δικο σου πακετο. Αληθεια τι περιμενες να κανουν αφου στο ανοιξανε και βρηκαν ολα τα απαγορευμενα καλουδια που αγορασες? Ας εβαζες και ενα κιλο χιλιαρα νικοτινη για να το κανεις πιο εξτρεμ Εγω παρελαβα κανονικα πακετο απο fasttech με συρματα,αντιστασεις κτλ φανταζομαι πως περασε το πακετο σου, -ρε συ ηλια βρηκα και αλλο πακετο απο fasttech, να του πατησω μια κατασχεση? - τι εχει μεσα ρε? - κατι καλωδια σε καρουλια βλεπω, κατι μπαμπακια, κατσε να δω αν εχει και οξυζενε.... οχι αυτα και κατι πενσες..... - αστο μωρε, πιασε αυτο και ανοιξε το, βλεπω χοντρο πακετο, μαλλον εχει κανα μοντ... - ρε συ με πεθανες σημερα, ανοιξα 5 φακελα του αυγουστου, δεν αντεχω αλλο, παω για καφε αυριο παλι.
mindtrapper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ είπαν ότι απαγορεύονται δέματα που περιέχουν μοντάκια... Επίσημα απαγορεύονται. Ανεπίσημα έχουν πει ότι το λογικό είναι να αφήνουν parts/ανταλλακτικά και τέτοια αλλά επίσημα ακόμα αν τα βρουν κατάσχονται. 1
Liakos10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Ναι, συγγνώμη, αυτό εννοούσα αλλά το διατύπωσα λάθος.
warlock9_0 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εχω πειστει οτι σταματανε στην τυχη και μερικες φορες η τυχη βγαζει λαυρακι οπως το δικο σου πακετο. Αληθεια τι περιμενες να κανουν αφου στο ανοιξανε και βρηκαν ολα τα απαγορευμενα καλουδια που αγορασες? Ας εβαζες και ενα κιλο χιλιαρα νικοτινη για να το κανεις πιο εξτρεμ lol wut?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εχω πειστει οτι σταματανε στην τυχη και μερικες φορες η τυχη βγαζει λαυρακι οπως το δικο σου πακετο. Αληθεια τι περιμενες να κανουν αφου στο ανοιξανε και βρηκαν ολα τα απαγορευμενα καλουδια που αγορασες? Ας εβαζες και ενα κιλο χιλιαρα νικοτινη για να το κανεις πιο εξτρεμ φανταζομαι πως περασε το πακετο σου, -ρε συ ηλια βρηκα και αλλο πακετο απο fasttech, να του πατησω μια κατασχεση? - τι εχει μεσα ρε? - κατι καλωδια σε καρουλια βλεπω, κατι μπαμπακια, κατσε να δω αν εχει και οξυζενε.... οχι αυτα και κατι πενσες..... - αστο μωρε, πιασε αυτο και ανοιξε το, βλεπω χοντρο πακετο, μαλλον εχει κανα μοντ... - ρε συ με πεθανες σημερα, ανοιξα 5 φακελα του αυγουστου, δεν αντεχω αλλο, παω για καφε αυριο παλι. Δεν ξερω πως περασε να σου πω την αληθεια . Παρολα αυτα μια εβδομαδα πριν παρελαβα και μοντ και ατμο και μαλιστα σε διαφορετικες παραγγελιες. 3/3 δηλαδη
palasd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Πήρα pulse bf και το έκανα σετ με τον pulse 22 επιτέλους καλως ήρθες στο ζούληγμα εγώ έχω σταματήσει να κοιτάζω απλά μοντάκια. Μπορεί να εξαρτάται και σε ποιον τελωνειακό θα πέσει, μπορεί να μην τα ελέγχουν όλα, μπορεί να σταμπάρουν δέματα από συγκεκριμένα καταστήματα, μπορεί ο τελωνειακός να πήδηξε το προηγούμενο βράδυ... ή και όχι... Εδώ είναι όλο το ζουμί ενώ στην αρχή τα σταματάγανε όλα τώρα μάλλον είναι αναλόγως τα κέφια του τελώνη lypamaiΤο βασικό είναι τώρα πως ατμίζεις τσιγαρήσια ή πνευμονικά και τι χρήματα είσαι διαθετημένος να δώσεις
tornado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 νομιζω οτι τελικα το ζουμι της ατμοαπαγορευσης εστιαζεται στα μοντακια, οι ατμοποιητες εχουν καλυτερη τυχη και τα υπολοιπα ψιλικα ειναι φρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις