ekkli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Παιδες καλησπερα και παλι το status του tracking παραμενει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)" μετα το περας 2 ημερων... Αυτο πιο νιωθω στο μαγουλο μου ειναι σταγονα κρυου ιδρωτα...η ειμαστε μεσα σε λογικα πλαισια ακομα; Υπομονή θα έλεγα. Έχουν πολλά θέματα τα ελτα τον τελευταίο καιρό. Για τον ιδρώτα που σε πιάνε, ΑΝ το status είναι σωστό και δεν έχουν ξεχάσει να γράψουν τίποτα άλλο, το τελωνείο το έχεις περάσει. Μπορεί να έχει πολύ κίνηση το τοπικο σου υποκαταστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 σου είναι κι εσένα πολύ χαλαρά τα orings στη βάση? χαλαρά όχι, δεν θα το έλεγα.. το βάρος του Mod το κρατάει άνετα, το έβγαλα από την τσέπη 5-6 φορές σήμερα κρατώντας το από τον ατμοποιητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 καλώς, θα δοκιμάσω να αλλάξω τα orings τότε το διάβασα και σε αρκετά review πάντως και μου το κάνει κι εμένα για να γυρίσω το airflow πρέπει να κρατάω πάντα το απο κάτω αλλιώς γυρνάει όλο και όταν θέλω να ξεβιδώσω τον ατμοποιητή δε γίνεται τις περισσότερες φορές, μένει το deck ακούνητο αν το δεν το είχα βιδώσει χαλαρά πάνω στο mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante44® Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παιδες καλησπερα και παλι το status του tracking παραμενει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)" μετα το περας 2 ημερων... Αυτο πιο νιωθω στο μαγουλο μου ειναι σταγονα κρυου ιδρωτα...η ειμαστε μεσα σε λογικα πλαισια ακομα; Εφοσον εκλεισε απο Τελωνιο ΓΕΕΤΑ δεν εχεις καποιο θεμα.Εφοσον λεει Κεντρο διαλογης Αττικης εχει περασει μιλησα σημερα με ελτα και μ ειπαν 3-5 μερες.Παλλια απο Κ.Δ στο ταχυδρομιο τις περιοχης μας πηγαινε ακριβως την επομενη τωρα απλα λιγο υπομονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες πέρασε χτες ενα μοντ μετά απο δύο μήνες, παραγγελία από gearbest. Eυτυχώς. Μου δεσμευσαν όμως δέμα με εργαλεία, σύρμα και βαμβάκι. Έστειλα mail στα γετα και απάντησαν ότι δεσμέυτηκε γιατί περιέχει καπνικά προϊόντα. Bullshit. Moυ επισύναψαν και το νόμο. Τους έστειλα το κομμάτι του νόμου που λέει ότι απογορεύται η εισαγωγή ηλεκ. τσιγάρων και περιεκτών αναπλήρωσης και τους είπα ξανα να αποδεσμεύσουν το δέμα μου καθώς δε περιέχει τέτοια πράγματα. Περιμένω την απάντηση τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 το δέμα ήταν επίσης από gb ή από αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Aπο fasttech. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 μμμμμμμμμμμμμ Προχθες το συζητάγαμε στο νήμα για αγορές από εξωτερικό.Έχουν συγκεκριμένα μαγαζιά στο στόχαστρο.Το FT έφτασε στο σημείο και κλείδωσε τις αποστολές προς Ελλάδα. Δεν είναι ακριβώς έτσι, ότι επειδή είναι ανταλλακτικά περνάνε.Τον πρώτο καιρό, στο φόρουμ η.τ. είχαν αναφερθεί πολλές κατασχέσεις ανταλλακτικών, μέχρι και σκέτου βαμβακιου, που ηταν ολα απο fasttech.Μεχρι και επισημη συναντηση ειχε κανει ο συλλογος ατμιστων με την διεθυντρια του τελωνειου που ηταν ξεκάθαρη: απαγορεύεται η εισαγωγή ολόκληρου ή μέρους η.τ.Πιο πιθανό να περνάνε επειδή είναι από Ali.Και μένα ένας γνωστος μου εφερε ατμο απο ebay αυτες τις μερες.Από γνωστα μαγαζια η.τ. ομως, δεν περναει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Aπο fasttech. εχω την αισθηση οτι μολις σκαει στο ΓΕΤΑ φακελος απο fasttech βαρανε διαφορα αλαρμ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 εχω την αισθηση οτι μολις σκαει στο ΓΕΤΑ φακελος απο fasttech βαρανε διαφορα αλαρμ... Εγω παρελαβα κανονικα πακετο απο fasttech με συρματα,αντιστασεις κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Mε ξαπόστειλαν μιας και δε μπορούσαν να πουν προφανώς πως ακριβώς εφαρμόζεται ο νόμος στο δέμα μου και με παρέμπεμψαν στο τελωνείο Αθηνών αναφέροντας ότι είναι εκτός δικαιοδοσίας τους. Έστειλα και εκεί και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Να υπενθυμίσω ότι ο νόμος ορίζει ως λαθρεμπόριο την παράνομη εισαγωγή ειδών που απαγορεύεται η εισαγωγή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 1)κρεμα φραουλα 2)καραμελα Αγορασα τα παραπάνω.Αν θέλω να τα αναμίξω, πόσο θα βάλω απ'το καθένα ?επίσης πόσο φυτική γλυκερίνη και πόσο προπυλογλυκερινη θα βάλω για 50/50 και πόσο νικοτίνη για 2άρα?(εχω αυτην:Nicotine 7,2% W/V (72mg/1ml) In Veg.Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 7,2%) για 170ml συνολικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Πρώτα βρίσκουμε μια συνταγή και βλέπουμε τι αρώματα χρειάζεται για να την φιτάξουμε και μετά πάμε αγοράζουμε τα αρώματα. Τώρα, έχοντας πάρει 2 αρώματα στην τύχη, δεν υπάρχει σωστή απάντηση για το πόσο να βάλεις από το καθένα. Μπορεί και να μην ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους. Αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις πειράματα με μικρές ποσότητες και να δεις αν αυτό που έφτιαξες ατμίζεται. Η Caramela λέει προτεινόμενη διάλυση 5% ενώ το strawberries & cream, σε μίξη με άλλα αρώματα προτείνεται σε δοσολογία 5-10%. Εγώ στην ΤΥΧΗ ΚΑΘΑΡΑ, θα ξεκινούσα φτιάχνοντας μια ποσότητα 20 ml π.χ. (και όχι 170 γιατί υπάρχει ενδεχόμενο να βγει μάπα το υγρό) βάζοντας 2% καραμέλα και 10% από το άλλο. Από 'κει και πέρα, αν επιμένεις για 170 ml και θες να ρισκάρεις με τις αναλογίες αρωμάτων που πρότεινα, αυτά που πρέπει να βάλεις είναι τα εξής: https://imgur.com/a/scrk1 (Στρογγυλοποίησε τα νούμερα που σου βγάζει, μην κάθεσαι να μετράς 0.02 του ml προφανώς) Θα σου πρότεινα να αραιώσεις την νικοτίνη σου και να μην την αφήσεις 72άρα, βλέπεις πως ακόμα και για μεγάλη ποσότητα που θες να φτιάξεις, χρειάζεσαι μόνο 4.7 ml. Αραίωσε την σε κάτι πιο διαχειρίσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 οκ θα παω για 20ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις