Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nikoskon

Έχεις απόλυτο δίκιο  αλλά το τόνισα δυο φορές εγω προσωπικα μου αρέσει με μονη αντίσταση super clapton στον wasp συγκεκριμένα για να  μην ανέβω πάνω από 35 βατ (μπαταρίες) και καταναλωση στα 15 μλ αλλίως 20+. Τελικα και στον Vandy κάνω αντιστοιχο στύσημο με μονή

Πουθενα δεν ανάφερα για κανόνα γιατι για μένα  στο άτμισμα δεν υπάρχουν κανόνες (εκτός από ασφαλείας) αλλα τι σου αρέσει.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα. Κανω ηλεκτρονικο εδω και 2 χρονια περιπου και θελω να αλλαξω μοντακι. Χρησιμοποιω ενα aspire plato (σπανια βρισκω ανταλακτικα Ελλαδα) και για λογους τεχνικους λογους (προβλημα με αντιστασεις κλπ) αποφασισα να το αλλαξω.

Ειμαι ο κλασικος ατμιστης που ισα ισα φτιαχνει ενα υγρο και τιποτα παραπανω. Σταματησα να ψαχνω και να ασχολουμαι με μοντακια εδω και 1,5 χρονο που πηρα το παραπανω μηχανηματακι.

Εχετε καποιο να μου προτεινετε;

1) Σαν βασικο θελω να υπαρχει δυνατοτητα φορτισης μπαταριων (εχω ηδη ποσες)

2) Να ειναι σχετικα μικρο οσο ειναι δυνατον αυτο (υβριδιο)

3) Να βρισκεται σε οποιοδηποτε καταστημα θελησω να ρωτησω κατι σχετικα με τις λειτουργιες του.

4) Να εχει μεγαλο δοχειο.

5) badget εως 60 ευρω.

Μοντακι η ατμοποιητη ψαχνεις;
Δημοσ.

μοντακι με ενσωματομενο ατμοποιητη αν ειναι εφικτο μιας και το συνηθισα. αυτο που χρησιμοποιω τωρα https://www.google.gr/search?q=aspire+plato&safe=off&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=g5khcVPR9SoFEM%253A%252C12PYt5D2eW_nTM%252C_&usg=__yF3w1h-Mxz6lS1q8YCfdsyf3GkU%3D&sa=X&ved=0ahUKEwifoLqKt-TXAhVQDOwKHa-_AzUQ9QEIODAD#imgrc=g5khcVPR9SoFEM:

Γενικα δεν θα ασχοληθω με επισκευασιμες αντιστασεις η οχι αλλα αν καλα θα ηταν να υπαρχει δυνατοτητα και με επισκευασιμους αν αλλαξω γνωμη ποτε.

Αν δεν εχεις κατι στο μυαλο σου με ενσωματομενο ατμοποιητη, τουλαχιστον να ειναι λιγο κομψο μην πεταγεται ο ατμοποιητης και δεν χωραει σε τσεπες κλπ

Δημοσ.

μοντακι με ενσωματομενο ατμοποιητη αν ειναι εφικτο μιας και το συνηθισα. αυτο που χρησιμοποιω τωρα https://www.google.gr/search?q=aspire+plato&safe=off&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=g5khcVPR9SoFEM%253A%252C12PYt5D2eW_nTM%252C_&usg=__yF3w1h-Mxz6lS1q8YCfdsyf3GkU%3D&sa=X&ved=0ahUKEwifoLqKt-TXAhVQDOwKHa-_AzUQ9QEIODAD#imgrc=g5khcVPR9SoFEM:

Γενικα δεν θα ασχοληθω με επισκευασιμες αντιστασεις η οχι αλλα αν καλα θα ηταν να υπαρχει δυνατοτητα και με επισκευασιμους αν αλλαξω γνωμη ποτε.

Αν δεν εχεις κατι στο μυαλο σου με ενσωματομενο ατμοποιητη, τουλαχιστον να ειναι λιγο κομψο μην πεταγεται ο ατμοποιητης και δεν χωραει σε τσεπες κλπ

Δεν έχεις επιλογές νομίζω έτσι όπως το θες. ;)

Δημοσ.

ammit δεν έχω αλλά  εγώ θα επερνα

Alien wire:
0.3*0.8+32GA                5M

Fused clapton wire:

28GA*2+32GA                5M

Δημοσ.

ammit δεν έχω αλλά  εγώ θα επερνα

Alien wire:

0.3*0.8+32GA                5M

Fused clapton wire:

28GA*2+32GA                5M

τα εχεις δουλεψει τα συγκεκριμενα? μπορεις να μου απαντησεις με ΠΜ καποιες λεπτομεριες στο τι κανει το καθενα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να πάω καζίνο σήμερα... παρέλαβα τον dead rabbit που είχα παραγγείλει τον Αύγουστο, με προφανώς ανοιγμένη συσκευασία, αυτοκόλλητο ότι περιέχει απαγορευμένα αντικειμενα,και δεν πλήρωσα και τίποτα!!

post-353689-0-58221700-1512043269_thumb.jpg

post-353689-0-29978300-1512043304_thumb.jpg

post-353689-0-07925400-1512043323_thumb.jpg

Επεξ/σία από madnifestah
  • Like 1
Δημοσ.

Θεος!

Σε ευχαριστω!

Αρα παιδες δεν ειναι στανταρ οτι τα κοβουν...η απλα ειχα την τυχη με το μερος μου;

Η πλακα ειναι οτι ζητησα και πηρα refund απο gearbest για ενα Mod που ειχα βαλει μαζι στην παραγγελεια και ειχε καθυστερησει...

Τουλαχιστον δεν εχασα και τα 25 που εδωσα για τον ατμοποιητη.

Παιδες καλησπερα και παλι το status του tracking παραμενει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)" μετα το περας 2 ημερων...

Αυτο πιο νιωθω στο μαγουλο μου ειναι σταγονα κρυου ιδρωτα...η ειμαστε μεσα σε λογικα πλαισια ακομα;

Δημοσ.

τα εχεις δουλεψει τα συγκεκριμενα? μπορεις να μου απαντησεις με ΠΜ καποιες λεπτομεριες στο τι κανει το καθενα?

αυτό που σε νοίαζει σε τέτοιου τύπου σύρματα είναι να είναι να έχεις όσο το δυνατον περισσότερο επαφή του σύρματος με το βαμβάκι σου τώρα άναμεσα σε ένα allien super clapton ή καποίο αλλά τετοιου τύπου συρματός διαφορες ιδιέτερες δεν θα βρεις τουλάχιστον αυτή είναι η αποψη μου και θα ήθελα να διαβάσω τι πιστεύουν και οι υπόλοιποι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...