Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστώ για την απάντηση,

όπως βρήκα και σε προηγούμενες παρουσιάσεις,

όλοι λένε ότι είναι υπερβολικός.

Υπάρχει άλλη σειρά ατμοποιητών, εκτός από την subtank,

που να έχει έτοιμες αντιστάσεις;

Κάποια άλλη πρόταση, έτσι να έχω να παίζω λίγο ακόμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

και διαρροές δεν έχει;

Καλός φαίνεται.

Με ενδιαφέρει και το μεγάλο τανκ, για να τον γεμίζω όσο το δυνατόν πιο σπάνια και βλέπω ότι έχει εξάμελο.

Γεμίζει από πάνω;

Γεμίζει κι από πάνω!

Παιδες καλησπερα μιας που περιμενω εδω και κανα μηνα εναν ατμοποιητη (SMOK TFV12 Cloud Beast King Atomizer RBA Version). Ειδα επιτελους σημερα οτι το status ειναι

Το κλεισιμο που λεει ειναι οτι περασε η οτι εφαγα πορτα;;;

post-53356-0-21404900-1511876063_thumb.png

Παιδες καλησπερα μιας που περιμενω εδω και κανα μηνα εναν ατμοποιητη (SMOK TFV12 Cloud Beast King Atomizer RBA Version). Ειδα επιτελους σημερα οτι το status ειναι

Το κλεισιμο που λεει ειναι οτι περασε η οτι εφαγα πορτα;;;

το κλείσιμο λέει ότι έφυγε από κέντρο διαλογής Αττικής και έρχεται στην περιοχή σου.

Καλορίζικο!

• Like 1

το κλείσιμο λέει ότι έφυγε από κέντρο διαλογής Αττικής και έρχεται στην περιοχή σου.

Καλορίζικο!

Θεος!

Σε ευχαριστω!

Αρα παιδες δεν ειναι στανταρ οτι τα κοβουν...η απλα ειχα την τυχη με το μερος μου;

Η πλακα ειναι οτι ζητησα και πηρα refund απο gearbest για ενα Mod που ειχα βαλει μαζι στην παραγγελεια και ειχε καθυστερησει...

Τουλαχιστον δεν εχασα και τα 25 που εδωσα για τον ατμοποιητη.

Θεος!

Σε ευχαριστω!

Αρα παιδες δεν ειναι στανταρ οτι τα κοβουν...η απλα ειχα την τυχη με το μερος μου;

Η πλακα ειναι οτι ζητησα και πηρα refund απο gearbest για ενα Mod που ειχα βαλει μαζι στην παραγγελεια και ειχε καθυστερησει...

Μπορείς να μας πεις τρόπο αποστολής;

Μπορείς να μας πεις τρόπο αποστολής;

Netherlands Post Registered με καπου 1.5$ μεταφορικα.

Προς γνωση σας το gearbest blog το ελληνικο αναφερει οτι αν κανεις την αποστολη Priority line EuXpress, το δεμα δεν περναει απο κανενα ελεγχο ουτε τελωνειο. Πραγμα που ΔΕΝ ισχυει για προιοντα καπνου συμπεριλαμβανομενου και του ηλεκτρονικου τσιγαρου.

post-53356-0-21703700-1511884538_thumb.jpg

σημερα βρηκα χρονο (και ησυχια  B) ) και εστησα τον AMMIT και χμμμμ αυτο δεν ειναι ατμοποιητης,

ειναι φουγαρο απο τα λιγα - γευση ισα και καλυτερη του Phenomenon....

face-with-steam-from-nose.png

ειναι λιγο ενα δυο κλικ πιο αερατος απο αυτους που ειχα (Phenomenon - kayfun κλπ) αλλα οκ νομιζω δεν ειναι πολυ μακρια και τελικα ειναι θεμα συνηθειας.

Ατμοποιητης για αυτους που θελουν ντουμανια και σιγουρα θελει καμποσα στησιματα για να βρεις που εισαι.

Μονο προβλημα που ειχα (λογω πρωτου στησιματος) ειναι οτι θελει πολυ προσεκτικο κοψιμο στο συρμα, μου εβγαζε βραχυκυλωμα στο κλεισιμο της καμπανας γιατι εβρισκαν λιγο τα συρματα, παιδευτηκα λιγο να τα κοψω δεκατο του χιλιοστου πιο μεσα, το εκανα και ολα οκ.

Σημερα επιχειρησα με 6 σπειρες - 3αρι πυρηνα (το 3,5αρι καπου το εχασα) και συρμα Ν80 

Σκεφτομαι να διαλεξω καποιο απο αυτα,

https://www.aliexpress.com/item/Atomizer-Coil-DIY-Demon-Killer-Wire-clapton-tiger-quad-twisted-alien-fused-clapton-flat-twisted-mix/32765829324.html?spm=2114.search0104.3.9.VHwxvP&aff_platform=aaf&cpt=1511904269779&sk=zj6qB6AIM&aff_trace_key=e8699d3471c74a168448657e6ed41c34-1511904269779-07145-zj6qB6AIM&terminal_id=f0244e5a4bfe4ac88b323e44c12284fa

ετσι για να ανεβασω γκαζια.

Ξερει κανεις πιο να προτιμησω?

Συνολικη εντυπωση μετα απο μια ωρα ατμισμα,

μαλλον ο καλυτερος ατμοποιητης που ειχα μεχρι στιγμης.  :-D

Edit: νομιζω οτι ενα ποτακι το επιβαλει η κατασταση  :mrgreen:

Θεος!

Σε ευχαριστω!

Οχι δεν ειναι στανταρ εγω πριν κανα μηνα περασα μοντακι τον tfv12 και το rba του. Σημερα βλεπω οτι ξεκολησε και το δευτερο δεμα απο gearbest και αυτο.Ισως μερικη το παρακανουν με τις παραγγελιες και βαζουν και υγρα μεσα και τρωνε πορτα δεν ξερω ακριβως προσωπικα 3/3 παραγγελιες σε διαστημα 2 μηνων περασαν κανονικα καμια δεν ειχε υγρα μεσα κλπ.Οι 2 περασαν καρφι και παρελαβα ηδη η 3 ξεκολησε σημερα αν και Αυτη που ειχε κολλησει ηταν αυτη που ειχα κανει πρωτη απο ολες

σημερα βρηκα χρονο (και ησυχια B) ) και εστησα τον AMMIT και χμμμμ αυτο δεν ειναι ατμοποιητης,

ειναι φουγαρο απο τα λιγα - γευση ισα και καλυτερη του Phenomenon....

face-with-steam-from-nose.png

ειναι λιγο ενα δυο κλικ πιο αερατος απο αυτους που ειχα (Phenomenon - kayfun κλπ) αλλα οκ νομιζω δεν ειναι πολυ μακρια και τελικα ειναι θεμα συνηθειας.

Ατμοποιητης για αυτους που θελουν ντουμανια και σιγουρα θελει καμποσα στησιματα για να βρεις που εισαι.

Μονο προβλημα που ειχα (λογω πρωτου στησιματος) ειναι οτι θελει πολυ προσεκτικο κοψιμο στο συρμα, μου εβγαζε βραχυκυλωμα στο κλεισιμο της καμπανας γιατι εβρισκαν λιγο τα συρματα, παιδευτηκα λιγο να τα κοψω δεκατο του χιλιοστου πιο μεσα, το εκανα και ολα οκ.

Σημερα επιχειρησα με 6 σπειρες - 3αρι πυρηνα (το 3,5αρι καπου το εχασα) και συρμα Ν80

Σκεφτομαι να διαλεξω καποιο απο αυτα,

https://www.aliexpress.com/item/Atomizer-Coil-DIY-Demon-Killer-Wire-clapton-tiger-quad-twisted-alien-fused-clapton-flat-twisted-mix/32765829324.html?spm=2114.search0104.3.9.VHwxvP&aff_platform=aaf&cpt=1511904269779&sk=zj6qB6AIM&aff_trace_key=e8699d3471c74a168448657e6ed41c34-1511904269779-07145-zj6qB6AIM&terminal_id=f0244e5a4bfe4ac88b323e44c12284fa

ετσι για να ανεβασω γκαζια.

Ξερει κανεις πιο να προτιμησω?

Συνολικη εντυπωση μετα απο μια ωρα ατμισμα,

μαλλον ο καλυτερος ατμοποιητης που ειχα μεχρι στιγμης. :-D

Edit: νομιζω οτι ενα ποτακι το επιβαλει η κατασταση :mrgreen:

Φοβερος ειναι που να δεις ο Ammit o dual τι κανει :D

και διαρροές δεν έχει;

Καλός φαίνεται.

Με ενδιαφέρει και το μεγάλο τανκ, για να τον γεμίζω όσο το δυνατόν πιο σπάνια και βλέπω ότι έχει εξάμελο.

Γεμίζει από πάνω;

Γεμίζει κι από πάνω!

Κανενα προιον της smoke δεν μου εχει τρεξει απο κατω ακομα και με τα rba που εχω δοκιμασει μονο στον tfv12 στο rba του εσταξε αλλα απο δικια μ μαλακια

Καλησπέρα,

είμαι χρόνια τώρα με την σειρά subtank.

Πριν από αυτό έφτιαχνα μόνος μου αντιστάσεις, ιαπωνικά βαμβάκια κλπ αλλά βαριόμουν τρελά να στήνω και με τις έτοιμες αντιστάσεις subtank βρήκα την υγειά μου.

Ο Smok TFV12 έχει εργοστασιακές αντιστάσεις;

Βγάζει δικές του;

Και, αν έχετε δοκιμάσει, πείτε εντυπώσεις.

Έχει διαρροές;

Είμαι με cloupor μπαταριοθήκη 75W, θα αρκεί ή θα πρέπει να αναβαθμιστώ κι εκεί;

Με 75w για τον tfv12 παραφτανουν(δεν)

Οι αντιστασεις του ειναι σαν φυσσιγγια τερατα αλλα θελουν πολλα watt και συν οτι ο ατμος βγαινει ζεστος πολλυ και ο ατμοποιητης ζεστενεται εξισου.ο babybeast ειναι καλλος αλλα νομιζω δεν ειναι 6μλ δες και τον Aspire Cleito

• Like 1

Dante44®

δεν ξερω αν θα εμπαινα στο τριπακι να κανω διπλη δουλεια απο την σημερινη,

θα δω ποσο αντεχουν τα βαμβακια, αν κρατανε 5 μερες μινιμουμ αξιζει τον κοπο,

αλλα συνηθως κρατανε 3 μερες οποτε μου πεφτει βαρυ, ποσο μαλλον αν ειναι και διπλη δουλεια.

Dante44®

δεν ξερω αν θα εμπαινα στο τριπακι να κανω διπλη δουλεια απο την σημερινη,

θα δω ποσο αντεχουν τα βαμβακια, αν κρατανε 5 μερες μινιμουμ αξιζει τον κοπο,

αλλα συνηθως κρατανε 3 μερες οποτε μου πεφτει βαρυ, ποσο μαλλον αν ειναι και διπλη δουλεια.

το πόσο θα σου κρατήσει το βαμβάκι είναι καθαρά θέμα υγρού έκανα ενα κλώνο ρελαξ με tpa και σε μια μέρα θέλω αλλάγη βαμβάκι όποτε το χρησιμοποίω, όταν άτμιζα απλές γεύσης ένα φρούτο με κρέμα αλλάγη στην εβδομάδα και άντεχε και παραπάνω.

Από σύρματα δεν μπορώ να πω ότι έχει διαφορά το fused με το hive γενικα σε σχέση με απλά συρματα υπάρχει τεράστια διαφορά αλλά τα εξωτικά μεταξη τους όχι και τόσο

και διαρροές δεν έχει;

Καλός φαίνεται.

Γεμίζει από πάνω;

Γεμίζει κι από πάνω!

Διαρροές και smoke δεν πάνε μαζι και προπαντώς όταν μιλάμε για εργοστασιακές κεφαλές οπότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος εσύ

Dante44®

εγώ προσωπικά προτειμώ να στείνω με μονή αντίσταση πιστεύω ότι η διπλή σου  δίνει παραπάνω ντουμάνι μόνο και όχι γευση

εγώ προσωπικά προτειμώ να στείνω με μονή αντίσταση πιστεύω ότι η διπλή σου δίνει παραπάνω ντουμάνι μόνο και όχι γευση

Πραγματικα δεν εχω στησει ποτε με μονη αντισταση για να εκφερω αποψη την επομενη φορα θα το δοκιμασω και θα σου πω

εγώ προσωπικά προτειμώ να στείνω με μονή αντίσταση πιστεύω ότι η διπλή σου  δίνει παραπάνω ντουμάνι μόνο και όχι γευση

Δεν συμφωνώ.

Η αντίσταση από μόνη της μπορεί να είναι πχ Alien μονή σε Hadaly ξέρω γω! Δηλαδή, έπος γεύσης!

Δεν υπάρχει κανόνας που να καθορίζει την γεύση, γενικά από το αν είναι μονή, διπλή, τριπλή κλπ...

Είδος αντιστάτη

Τύπος αντιστάτη

Υλικό αντιστάτη

Τύπος ατμοποιητή

Τύπος ατμίσματος (TC, VW, TFR etc...)

Είδος βαμβακιού

Μέγεθος εισαγωγής αέρα

είναι κάποιοι από τους παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Το υγρό, ο τύπος καμπάνας (για όσους έχουν), το mod κλπ είναι μερικοί επιπλέον παράγοντες.

Γενικά καλό θα είναι να μιλάμε πιο ειδικά. ;)

• Like 3

Παιδες καλησπερα. Κανω ηλεκτρονικο εδω και 2 χρονια περιπου και θελω να αλλαξω μοντακι. Χρησιμοποιω ενα aspire plato (σπανια βρισκω ανταλακτικα Ελλαδα) και για λογους τεχνικους λογους (προβλημα με αντιστασεις κλπ) αποφασισα να το αλλαξω. 

Ειμαι ο κλασικος ατμιστης που ισα ισα φτιαχνει ενα υγρο και τιποτα παραπανω. Σταματησα να ψαχνω και να ασχολουμαι με μοντακια εδω και 1,5 χρονο που πηρα το παραπανω μηχανηματακι.

Εχετε καποιο να μου προτεινετε;

1) Σαν βασικο θελω να υπαρχει δυνατοτητα φορτισης μπαταριων (εχω ηδη ποσες)

2) Να ειναι σχετικα μικρο οσο ειναι δυνατον αυτο (υβριδιο)

3) Να βρισκεται σε οποιοδηποτε καταστημα θελησω να ρωτησω κατι σχετικα με τις λειτουργιες του.

4) Να εχει μεγαλο δοχειο.

5) badget εως 60 ευρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...