Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχω και παίζω καμία βδομάδα τωρα με τον VANDY VAPE MESH RDA http://www.vandyvape.com/detail/atomizer/38 

επιτέλους ένας ντρίπερ που μου έβαλε τον wasp nano στον πάγκο ,των έχω στήσει με mesh και με  super clapton μονό κοιλ  έχει πολύ αέρα και παίρνει για τρελά γκάζια έτσι για πλάκα ανέβασα στα 80 και πυροβολούσε άσε που με έπαιρνε άνετα και για παραπάνω  αλλά εγώ το απολαμβάνω  στα 35 βατ και με τον αέρα λίγο πιο κλειστό από την μέση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μαζευτουν ολες οι κατασχεσεις υλικων ΗΤ που εχουν γινει για να ξερουμε τι παιζει.

πχ εμενα ενας AMMIT περασε μετα απο τριμηνο inspection

Ε ναι πιστεύω ότι το mesh δίνει λίγο καλύτερα από το κλάπτον  άμα τον πετύχεις πουθένα δοκιμασέ τον.

δωσε μια πιο καθαρη φωτο να δω το στησιμο αν δεν σε κανει κοπο

τα εχω παιξει με τις κωλοδιαρροες :mad:

πλεον εχω μεινει με τον phenomenon και σημερα του εκανα μαλλον ενα ασχημο στησιμο

αλλα βαριεμαι να πεταξω υγρα κλπ

Ειχα και ενα kayfun v5 τον εδωσα γιατι εκτος απο διαρροες η γευση του ηταν μετρια.

παρελαβα χθες ενα AMMIT και περιμενω να δω προκοπη,

Αναρωτιεμαι αν κανω λαθος στησιματα η αν φταινε οι RTA που δουλευω  :confused:

οκ αλλα εδω εχω κλαπτον συρματα και θα δοκιμασω με αυτα 26 - 29 - 30 AWG, φανταζομαι να ξεκινησω με το 30αρι καλυτερα?

και 6 σπειρες - 3αρι πυρηνα?

Απο οτι ειδα τα N80(Nichrome) τσιμπανε καμποσο ε?

Απο οτι καταλαβαινω εχεις ενα 26αρι,ενα 29αρι και 30αρι ετσι; Αυτα δεν ειναι κλαπτον,μονα συρματα ειναι

Απο οτι καταλαβαινω εχεις ενα 26αρι,ενα 29αρι και 30αρι ετσι; Αυτα δεν ειναι κλαπτον,μονα συρματα ειναι

οκ αυτο που ρωταω ειναι τι σοι συρματα να αγορασω?

εχεις καποιο ενδεικτικο λινκ?

Μου δωσανε λιγο Ν80 για να δοκιμασω, θα παιξει καλα ομως? η να παρω κατι αλλο?

Λοιπόν ,έπαθα και έμαθα ήθελα το μεγαλύτερο και ακριβότερο και δυνατότερο ηλ. τσ. και την πάτησα ...Τελικά το Smok TFV12 6ml βγάζει πάρα πολύ έντονη γεύση,άσχετα με το ντουμάνι με αποτέλεσμα οτι γεύση και να βάλεις σου κάθετε πολύ έντονα στο στόμα και είναι το χειρότερο πράγμα αυτό.Εχω δοκιμάσει 6-7 ηλ.τσ. Το καλύτερο που είχα τελικά στα χέρια μου ήταν και είναι το fuchai wildfox.Στο οποίο θα επιστρέψω πάλι την Δευτερα καθώς το χω πάει για service.Το Smok TFV12 6ml τέρμα .Το παρατάω.

οκ αυτο που ρωταω ειναι τι σοι συρματα να αγορασω?

εχεις καποιο ενδεικτικο λινκ?

Μου δωσανε λιγο Ν80 για να δοκιμασω, θα παιξει καλα ομως? η να παρω κατι αλλο?

https://vapormania.gr/sirmata-sirma-episkeuasimwn-atmopoihtwn/Geek-Vape-N80-Fused-Clapton-28ga-3-36Ga-3m

• Like 1

Πάντα το έλεγα και θα το λέω.

Όσο έχουν μπλέξει στην αέναη αναζήτηση προκειμένου να βρουν το τέλειο μοντ και τον τέλειο ατμοποιητή 

δυστυχώς ποτέ δεν θα τα βρουν παρά μόνο θα ξοδεύουν λεφτά και χρόνο.

Η απόλαυση μπορεί να έρθει με ένα απλό μοντ των 30-50 ευρώ και ένα απλό ατμοποιητή 15-30 ευρώ από 

την Ελληνική αγορά χωρίς αναμονές και αγωνίες για το αν θα περάσουν και πότε από το τελωνείο.

• Like 4

Πάντα το έλεγα και θα το λέω.

Όσο έχουν μπλέξει στην αέναη αναζήτηση προκειμένου να βρουν το τέλειο μοντ και τον τέλειο ατμοποιητή 

δυστυχώς ποτέ δεν θα τα βρουν παρά μόνο θα ξοδεύουν λεφτά και χρόνο.

Η απόλαυση μπορεί να έρθει με ένα απλό μοντ των 30-50 ευρώ και ένα απλό ατμοποιητή 15-30 ευρώ από 

την Ελληνική αγορά χωρίς αναμονές και αγωνίες για το αν θα περάσουν και πότε από το τελωνείο.

εννοειτε οτι τα 500αρικα για mod+ατμοποιητη ειναι 'πεταμενα' λεφτα, μπορεις να κανεις κατα 99% την ιδια δουλεια με ενα σετακι του 100αρικου και πολλα ισως λεω.

ΑΛΛΑ..απο καποια στιγμη και μετα σε καποιους γινεται χομπι, γινεται ενα αντικειμενο που εκτος απο την λειτουργικοτητα του , φτανει να ειναι και ενα αντικειμενο prestige , status , εμφανισης και ψυχολογιας.Ερχεται και συναντα το ντυσιμο , το ρολοι και ολα τα υλικα αγαθα που εχει επιλεξει καποιος για να 'ζησει'.

οπως το μπλουζακι των 15 ευρο κανει την ιδια δουλεια με ενα των 200ευρο , οπως το αμαξι των 10.000 ευρο κανει την ιδια δουλεια με το αμαξι τον 50.000 , το ιδιο γινεται και με το ηλεκτρονικο. και με οτιδηποτε αλλο υλικο αγαθο υπαρχει πανω σ αυτο το κοσμος.

υπαρχουν τα premium προιοντα , που τα αγοραζεις συνηθως οχι για την επιδωσεις , αλλα για το 'ονομα' , τα 1-2 features που δεν ειναι κυριας σημασιας , και για την εμφανιση.

οπως ειπα , ειναι πεταμενα λεφτα , γιατι στην ουσια θα κανεις το ιδιο πραγμα και με το stab wood mod απο vicious ant και με τον κινεζο. το θεμα ειναι να μην περιμενεις τρελες διαφορες στην εμπειρια χρησης. γιατι τα λεφτα δεν το δικαιολογουν αυτο.

απο την αλλη δεν βρισκω λαθος να ψωνιζει καποιος ακριβα mod και ατμοποιητες. ειναι καθαρα στο ποσο βαθεια μπορει να βαλει ο καθενας το χερι στην τσεπη.

επειδη ειμουν κατοχος αρκετων ακριβων mod / ατμο , και μεχρι προσφατα τα εκανα και συλογη , μπορω να πω πως οι διαφορες που ειχαν τα 'ακριβα' με καποια φθηνα ηταν σχεδον αμελητεα.η διαφορα φαινεται και καταλαβαινετε μονο απο ψειρες , και ειναι απλα μια 'τριχουλα' που νοιαζει και ενδιαφερει ενα πολυ συγκεκριμενο ειδος καταναλωτων.

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...