Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τραγικό είναι ότι αν το μοντ δεν ήταν έξυπνο να αναγνωρίσει ότι οι μπαταρίες αυτές ΔΕΝ κάνουν, θα είχαμε ερωτήσεις του στυλ ποιο νοσοκομείο εφημερεύει γιατί "το $@!%$ μοντ που αγόρασα ανατινάχτηκε".

Τραγικοί και οι καταστηματάρχες που κουβαλάνε ακόμα αυτές τις μπαταρίες, για να βγάλουν μερικά cents παραπάνω κέρδος/μπαταρία, λες και η διαφορά στην τιμή από τις καλές είναι τεράστια.

Κακώς πέφτει το βάρος όλο στον καταναλωτή, δεν έχει υποχρέωση ο καθένας που πάει να αγοράσει την πρώτη του συσκευή να γνωρίζει τα πάντα για τις μπαταρίες και τι discharge rate έχει η καθεμιά.

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εβαλα τις μπαταρίες που είναι μισοάδειες τώρα που δεν έχουν φορτιστεί τελείως και το βάζω στα 130watt αλλά όταν το πατάω πέφτει αυτόματα στα 50watt και μου εμφανίζει:"Weak battery" 

TI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!?

καθε 2 σελιδες κυριολεκτικα εδω και 2 χρονια λεμε τα ιδια πραγματα.

η μονες μπαταριες που θα πρεπει να πωλουνται και να χρησιμοποιουντε στα ηλεκτρονικα τσιγαρα ειναι :

samsung 30q

samsung 25r

lg hg2

lg he2

lg he4

sony vtc4

sony vtc5

sony vtc6

OXI efest , ΟΧΙ μοjo , OXI οποιαδηποτε αλλη μαρκα/μοντελο! εκτος και αν ξερεις τι κανεις

αν προλαβαινεις και δεν τις εκανες καμια φορτιση / εκφορτιση δωστε πισω απο εκει που τις πηρες και παρε σωστες

Δημοσ.

Για παλιά mods κάνουν, εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες σε ProVari V2, Vamo, Innokin iTaste SVD / Innokin iTaste 134, SEB Mod Box κλπ...

αμα φτασεις σε σημειο να χρησιμοποιεις δεινοσαυρους / μηχανικα / hybrids και διαφορα αλλα παραξενα (οπως εγω) τοτε

OXI efest , ΟΧΙ μοjo , OXI οποιαδηποτε αλλη μαρκα/μοντελο!   εκτος και αν  ξερεις τι κανεις

;)

αυτος που γνωριζει, ξερει τι θα χρησιμοποιησει, που. ξερει τα χαρακτηριστικα ,τις ασφαλειες και τα ρισκα που περνει.

για ολους τους υπολοιπους οι παραπανω μπαταριες ειναι μονοδρομος

Δημοσ.

ok καταραμενε, εχω δει καμποσα βιντεο και ριβιου οποτε εχω παρει μυρωδια τι σοι δουλεια θελει.

Εσυ στα ποσα Ωμ / Βαττ δουλευεις?

υποψη οτι ειμαι με μονο Evic vtc mini.

Κοιταξε εγω δουλευω σχετικα ψηλα αλλα χρησιμοποιω χροντρα κλαπτον. Εσυ με απλα συρματα αλλα και καποια ψιλα κλαπτον πιστευω οτι θα χρειαστεις το πολυ 40W. Γενικα οσον αφορα το συρμα να προτιμας N80(Nichrome) γιατι πυρωνει πολυ γρηγορα και ευκολα ακομη και σε χαμηλα watt αλλα δινει και φοβερη γευση
Δημοσ.

Κοιταξε εγω δουλευω σχετικα ψηλα αλλα χρησιμοποιω χροντρα κλαπτον. Εσυ με απλα συρματα αλλα και καποια ψιλα κλαπτον πιστευω οτι θα χρειαστεις το πολυ 40W. Γενικα οσον αφορα το συρμα να προτιμας N80(Nichrome) γιατι πυρωνει πολυ γρηγορα και ευκολα ακομη και σε χαμηλα watt αλλα δινει και φοβερη γευση

οκ αλλα εδω εχω κλαπτον συρματα και θα δοκιμασω με αυτα 26 - 29 - 30 AWG, φανταζομαι να ξεκινησω με το 30αρι καλυτερα?

και 6 σπειρες - 3αρι πυρηνα?

Απο οτι ειδα τα N80(Nichrome) τσιμπανε καμποσο ε?

Δημοσ.

Για παλιά mods κάνουν, εγώ χρησιμοποιώ τέτοιες σε ProVari V2, Vamo, Innokin iTaste SVD / Innokin iTaste 134, SEB Mod Box κλπ...

Για τσιγαρισιους ειναι οτι πρεπει.
Δημοσ.

Οκ τελικά  πήγα και πρόλαβα και πήρα απο ένα μαγαζί της γειτονιάς τις κατάλληλες μπαταρίες οκ τώρα δουλεύει τζάμι 

34 ετών είμαι btw

• Like 1
Δημοσ.

οι μπαταρίες που έχεις όταν είναι γεμάτες το πολύ να σου δώσουν 80 βατ για λίγο πριν αρχίσουν να ανεβάζουν επικίνδυνα θερμοκρασία

https://www.discount...n-vtc6-3120mah/ οι καλύτερες

https://www.discountstore.gr/shop/mpataries/mpataries-li-ion-18650-26650-37/18650/bataria-samsung-inr18650-30q-3000mah-nom-flat-top/ Νο2

https://www.discount...7v-20a-lithium/  Νο3 

Στα βατ που θες 

Από όλες αυτές τις μπαταρίες ποιες είναι αυτες που έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια?Γιατί αύριο θα τις παραγγείλω

Δημοσ.

την σονυ δεν την εχω δοκιμασει αλλα εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια εγω προτεινω 30q σε συγκριση με την lg και οι δυο ηταν καλες αλλα η 30q λειτουργει ακομα καλα ενα χρονο μετα ενω η lg εχει ξεκινησει να κλαταρει για τα καλα

Δημοσ.

εχω πρασινες samsung και καφε LG,

οι πρωτες τραβανε καλυτερα και οι LG ειναι ενα κλικ πιο κατω σε χωρητικοτητα.

Νομιζω οτι εφοσον οι τιμες τους ειναι περιπου ιδιες, παιρνεις τις Samsung, οι δικες μου παιζουν καλα εδω και ενα χρονο.

Ατμιζω μαξ στα 25 W και με βγαζουν με πολλα puff  ολη την ημερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...