Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συντηρείται καλίτερα και έχει μεγαλίτερη αντοχή.

Και στην κατάψυξη δεν έχει πρόβλημα.Εγώ στην κατάψυξη έχω μία ποσότητα σε μεγάλη περιεκτιτκότητα νικοτίνης να

μην πιάνει πολύ χώρο από παλαιά που επιτρεπόταν ελεύθερα η κυκλοφορία και η πώλησή της.

• Like 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

https://drive.google.com/file/d/0Bz6l0qXI7nGAcDNZTlJYdXA1RVk/view

Και αυτό είναι ένα πολύ καλό και πολύ εύκολο προγραμματάκι.

Κάνεις λήψη άφοβα - αποθήκευση το αποσυμπιέζεις με το 7zip π.χ. και είναι έτοιμο για χρήση.

Το πρώτο είναι απλό για μίξη μέχρι και 4 υγρών και το άλλο λίγο πιο σύνθετο.

• Like 2
Δημοσ.

χαχαχα για αυτά μαγειρεύεις και θες να κάνεις ΜΟΝΟ  100 μλ χαχα ετοιμάσου να μαγειρευέις με μισόλιτρα την κάθε φορα τουλάχιστον . Μην ξεχνάς χειάζεται και ωρίμανση ότι μαγειρευούμε από βδομάδα μέχρι μήνα αναλόγως την γεύση

Ετσί για το χαβαλε για πες πόσα καταναλώνεις σήμερα και θα τα ξαναπούμε σε καμια βδομάδα

Δημοσ.

25 ml την μέρα καταναλωνω.

Μα εγώ επειδή θέλω μέγαλο ντουμάνι και εντονη γεύση για αυτο το πήρα ,εψαξα αρκετά μέχρι να το επιλέξω .

Γιατί ποιο θα μπορούσα να πάρω αντί γι αυτό?

Η καραμέλα σε 2 μέρες είναι ωριμανσμένη,μου το πε ένα παιδι σε ένα καταστημα ηλεκτρονικού τσιγάρων ,οπότε δεν έχω θέμα

Αυριο μου έρχεται αμα είναι να το στείλω πίσω και πέιτε μου αμα είναι ποιο να πάρω ,μέχρι 100€

Δημοσ.

ε άμα το θέτεις  έτσι  μεγειά σου και σίγουρα θα τον απολαύσης  απλά πρέπει να ξεκινήσεις να φτιάχνεις μεγαλύτερες ποσότητες υγρών και εγώ μαζ'ι του εκεί έφτασα περίπου και τον έβαλα στην άκρη λόγω υπερκατανάλωσης και βρήκα και καλύτερη γεύση αφού το γύρισα σε ντρίπερ 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοούν ότι ο συγκεκριμένος ατμοποιητής καταναλώνει τεράστιες ποσότητες υγρού και ότι αν φτιάχνεις 50 ml την φορά, κάθε 2 μέρες θα χρειάζεται να "μαγειρεύεις".

Από την στιγμή που έκανες την έρευνα σου και γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος ατμοποιητής κατεβάζει υγρό σαν να μην υπάρχει αύριο, θες ντουμάνια και καταναλώνεις ήδη πολύ υγρό καθημερινά, είσαι μια χαρά, ο tfv12 είναι αυτό που ψάχνεις.

Αν ήσουν κανένας που έψαχνες για τσιγαρίσιο ατμοποιητή ή νόμιζες πως τα 50 ml θα σου βγάλουν κανάν μήνα, αλλάζανε τα πράγματα.

Απλά, όντως, οι ποσότητες που θα χρειαστεί να φτιάχνεις καλό θα ήταν να είναι μεγαλύτερες από 50 και 100 ml την φορά, εκτός και αν δεν βαριέσαι κάθε 2-3 μέρες να "μαγειρεύεις".

Μια χαρά πραγματάκια πήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σίγουρα,το ξέρω.Απλώς είπα να φτιάξω στην αρχή μόνο 50 ml για να δω αν το πετύχω το μαγείρεμα και την γεύση,μη κανω κανα λάθος και πετάξω στα σκουπίδια 500 ml πχ,καθώς θα ναι η πρώτη φορά που "μαγειρεύω" υγρό

Δημοσ.

Λοιπόν ,αύριο έρχονται τα (big)μωρά μου

https://www.skroutz.gr/s/11057660/Joyetech-eVic-Primo-200W.html#reviews

https://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html

Τι λέτε καλή επιλογή έκανα?

Αν είσαι του ντουμανιού, την καλύτερη. Ειδικά με την δωδεκαπλή, ο TFV12 είναι από τους καλύτερους -εργοστασιακούς-. Μετανιώνω που τον έδωσα και γύρισα στον 8, αλλά ειδικά το καλοκαίρι άτμιζες τρεις τζούρες και μετά ήθελες υδρόψυξη :D

• Like 1
Δημοσ.

εγω παλι απο τοτε που αρχησα να ασχολουμε με dripper , rdta και τετοια τερατα , νιωθω μια μεγαλη τρυπα στην τσεπη μου.

δεν ειναι κατασταση αυτη!!

το σαββατο εκανα 30+ ml και την κυριακη τουλαχιστον 20ml. 

juggernaut συρμα , 2 αντιστασεις 0.8Ω η καθε μια , 0.4Ω στο μοντακι.

160watt all day vape. 3μπαταρος και να βγαζω ισα ισα την μερα

απο εχθες γυρισα σε τσιγαρισιο  :P

Δημοσ.

Τελικα παρελαβα τον AMMIT σημερα, τελος καλο - ολα καλα, μαλιστα η συσκευασια του ειναι αρκετα κυριλε

και ο ατμοποιητης δειχνει πολυ καλη ποιοτητα.

Τωρα τον εχει κανεις να με βοηθησει με μηνυμα στο πως να τον στησω?

Βεβαια θα δω και βιντεακια αλλα λεω αν τον εχει κανεις....

Τωρα σκεφτομαι οτι το πιο πιθανο ειναι αν παραγγειλω και αλλο ατμοποιητη, η επομενη φορα θα ειναι του γκεντεμη.

Υπαρχει κανεις που του εχουν κατασχεσει σκετο ατμοποιητη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...