Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να φτιαξω 2 λίτρα νικοτίνη .100 ml θέλω γιατί τις γλυκερίνες τις χρειάζομαι .Αρα για 100ml 3αρα νικοτίνη πως θα την σπάσω?

Καλησπέρα,σε αυτό ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν έχει ακουστεί τίποτα για πρόστιμο μέχρι τώρα, εμένα μου έκοψαν 2 δέματα και τα δυο με sg post,επίσης δεν γίνονται πλέον παραγγελίες από fasttech, μας έριξαν άκυρο σαν χώρα. Καλησπέρα.

Σ΄ευχαριστω.Η παραγγελια ηταν 13/10,ποτε σταματησε να στελνει Ελλαδα?

Δημοσ.

Δεν θέλω να φτιαξω 2 λίτρα νικοτίνη .100 ml θέλω γιατί τις γλυκερίνες τις χρειάζομαι .Αρα για 100ml 3αρα νικοτίνη πως θα την σπάσω?

το κοστος του να κανεις 2 λιτρα ειναι γυρω στα 50 ευρω,Αν πας σε μαγαζι με ΗΤ τo κοστος θα ειναι γυρω στα 10-15 ευρω για 100 μλ

Δημοσ.

Οπως είπα και προχθές έχω πάραγγείλει τα εξής:

post-467515-0-18035300-1511261983_thumb.jpg

+

Nicotine 7,2% W/V (72mg/1ml) In Veg.Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 7,2%

και θέλω να αραιώσω την νικοτίνη που πήρα για να βγεί 3 αρα αλλά σε 100ml

Δημοσ.

συνεχίζεις να ρωτάς τα ίδια που σου απαντήσανε δύο σελίδες ολόκληρα κατεβατά πριν σαν να μην τα έχεις διαβάσει καν

η νικοτίνη που πήρες είναι σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση, αν θες να τη δουλεύεις εύκολα πρέπει να την αραιώσεις σε μικρότερη με τη vg σου

Δημοσ.

Οπως είπα και προχθές έχω πάραγγείλει τα εξής:

αα.jpg

+

Nicotine 7,2% W/V (72mg/1ml) In Veg.Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 7,2%

και θέλω να αραιώσω την νικοτίνη που πήρα για να βγεί 3 αρα αλλά σε 100ml

Για 100ml 50/50 θες 4,17ml της 72mg/ml,45,83ml ΜΗΔΕΝΙΚΗ vg και 50ml ΜΗΔΕΝΙΚΗ pg
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Οπότε μετά αν θέλω να φτιάξω υγρό άρωμα με νικοτίνη 2άρα βάζω

Άρωμα: 2.5 ml
Νικοτίνη: 8.3 ml (βάζω απο αυτά τα 100ml 8.3ml που μου είπες να φτιάξω [Για 100ml νικοτίνη 50/50 θες 4,17ml της 72mg/ml,45,83ml ΜΗΔΕΝΙΚΗ vg και 50ml ΜΗΔΕΝΙΚΗ pg ])
VG: 26.7 ml
PG: 12.5 ml

Σωστά?
Δημοσ.

ανθρωπε μας μπέρδεψες ας πούμε ότι θες 100 μλ ετοιμο με 2μγ 70/30

άρωμα 5 μλ

νικοτίνη 2,78

vg 67.22

pg 25

Αυτό το νικοτίνη 2,78 θα το βάλω απο αυτό το μπουκάλι νικοτίνης που παραγγειλα χωρίς αραίωση?(Nicotine 7,2% W/V (72mg/1ml) In Veg.Glycerol 100gr - Νικοτίνη Φαρμακευτικής Ποιότητας 7,2%)

Δημοσ.

Omefraoul, γιατί μπερδεύεσαι ρε συ; 

Μια χαρά είναι η νικοτίνη που αγόρασες, κάνε αυτό ακριβώς που σου έγραψα στα προηγούμενα μηνύματα και δεν θα έχεις κανένα θέμα. Και την επόμενη φορά, όταν σου τελειώσει η νικοτίνη, πάλι την ίδια ακριβώς μπορείς να αγοράσεις εφόσον την βρεις.

Το να την μετατρέψεις σε 2άρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ 2ΑΡΙ ΥΓΡΟ.

Κάνε αυτό ακριβώς που σου έγραψα στα προηγούμενα μηνύματα.

Τις νικοτίνες δεν θέλουμε να τις κρατάμε σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις γιατί είναι τοξικές, άλλο να σου πέσουν στο χέρι 1-2 σταγόνες 20άρας νικοτίνης, άλλο 100άρας. Αλλά δεν χρειάζεται να πάμε στο άλλο άκρο και να την κάνουμε 2άρα και μετά ουσιαστικά να πάει άχρηστη.

Βάζεις 400 ml γλυκερίνης στα 80 ml 72άρας που έχεις και πλέον θα έχεις 480 ml 12άρα, και είσαι άρχοντας, τελείωσες. Νορμάλ ποσότητα, ασφαλής, εύκολη στο να την δουλέψεις. Ούτε λίτρα, ούτε ψυγεία, ούτε να μετράς 0.25 ml, ούτε τίποτα.

Τα πάντα που χρειάζεται να ξέρεις είναι στα προηγούμενα μηνύματα, διάβασε τα προσεκτικά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...