BlueBlade Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Επειδή είμαι ψάρακλας και σας έχασα αν δεν σας κάνει κόπο προτείνετε μου 2-3 Mod - ατομοποιητές ή έτοιμα Set να τα κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 όπως βλέπεις έχεις τουλάχιστον 3 κεφαλές που μπορεις να παίξεις άνετα και το ξαναγράφω για κάποιο λόγω σαν σετ παίζουν απίστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Γενικά τα Pico έχουν αδύνατα ρεύματα. Δεν τα προτείνω για ψηλά Watt/χαμηλά ohms. Είναι για πιο χαλαρές καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Γενικά τα Pico έχουν αδύνατα ρεύματα. Δεν τα προτείνω για ψηλά Watt/χαμηλά ohms. Είναι για πιο χαλαρές καταστάσεις. Προφανώς, έτσι κι αλλιώς πάνω από 60w είναι επίφοβο στο pico. Γενικά όποιος θέλει χαμηλά ohm/ψηλά watt καλύτερα να κοιτάξει για δυμπάταρο γιατί θα το μετανιώσει μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω άποψη για τα hexocel αλλά έχω παρατηρήσει γενικά ότι αυτά και τα atmos τα κράζουν και δεν τα θεωρούν άξια χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω άποψη για τα hexocel αλλά έχω παρατηρήσει γενικά ότι αυτά και τα atmos τα κράζουν και δεν τα θεωρούν άξια χρήσης. γουστα είναι αυτά. Εγώ τον τελευταίο καιρό πέρνω το tribeca & soho καθώς και το frozen fruits, τα αφήνω 7 με 10 ημέρες και οι γεύσεις του μου κάνουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω άποψη για τα hexocel αλλά έχω παρατηρήσει γενικά ότι αυτά και τα atmos τα κράζουν και δεν τα θεωρούν άξια χρήσης. To Acetyl Pyrazine της Hexocell που παίρνω είναι εφάμιλλο με αυτό της The Perfumer's Apprentice, τα άλλα προϊόντα της δεν τα ξέρω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Casablanca Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να παρω αυτο το μοντ, http://www.v4b.gr/Ηλεκτρονικά-Τσιγάρα-v4b/m.o.d./eleaf-ikonn-220watt-box-mod-lfknn220wttbxmd-eleafκαι αυτο το τανκ, http://www.v4b.gr/aspire-cleito-120-tank-sprclt120tnk και λιγο αργοτερα το επισκευασιμο http://www.v4b.gr/aspire-cleito-120-rta-system-sprclt120rtsstm-aspire?search=cleito Σύνολο (μαζι με μπαταρίες και μια έκπτωση 10%) 87,50 Στην αρχή σκεφτόμουν για το pico 75 μαζι με melo 3,(Σύνολο 48.50) αλλα έπειτα σκέφτηκα τα αναλώσιμα των αντιστάσεων και κατέληξα στον cleito 120 με την μελλοντική δυνατότητα του επισκευασιμου. Παίζει σε αυτα τα watt καποιο hybrid επισκευασιμο τανκ δηλαδη να παίρνει και έτοιμες αντιστάσεις; Απο άποψη τιμής πως το βλέπετε το μοντακι με τον cleito 120, ειναι καλη υπαρχει κατι ποιο οικονομικό; Επισης επειδη εχω δοκιμάσει ψηλές αντιστάσεις και εχω καταλάβει πως με "καινε" θα μπορω να παίζω τον cleito χαμηλά και να ειναι οκ ή θα πρεπει αναγκαστικά να παίζω απο τα 100w και πανω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 To Acetyl Pyrazine της Hexocell που παίρνω είναι εφάμιλλο με αυτό της The Perfumer's Apprentice, τα άλλα προϊόντα της δεν τα ξέρω... Τα αρώματα της Atmos όντως είναι ό,τι να 'ναι. Τα έτοιμα υγρά της παλεύονται εύκολα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Πριν τα παρατήσεις με το DIY, ρίξε μια δοκιμή και στο Turkish τής TPA. Το πήρα πρόσφατα για δοκιμή και - αν και ακόμα το έχω σε φάση ωρίμανσης - τουλάχιστον από μυρωδιά θεωρώ ότι γ... και δέρνει! Παράγγειλα τελικά από ένα 10μελο από αυτή τη σειρά. για να δούμε. http://www.zerobacco.gr/ygra-anaplirosis/black-note-tpd-liquids 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Για Hexocell δεν έχω ιδέα, αλλά τα Νατούρα είναι τελείως Κατούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Casablanca το νου σου στις μπαταρίες samsung sony lg ΜΟΝΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να παρω αυτο το μοντ, http://www.v4b.gr/Ηλεκτρονικά-Τσιγάρα-v4b/m.o.d./eleaf-ikonn-220watt-box-mod-lfknn220wttbxmd-eleafκαι αυτο το τανκ, http://www.v4b.gr/aspire-cleito-120-tank-sprclt120tnk και λιγο αργοτερα το επισκευασιμο http://www.v4b.gr/aspire-cleito-120-rta-system-sprclt120rtsstm-aspire?search=cleito Σύνολο (μαζι με μπαταρίες και μια έκπτωση 10%) 87,50 Στην αρχή σκεφτόμουν για το pico 75 μαζι με melo 3,(Σύνολο 48.50) αλλα έπειτα σκέφτηκα τα αναλώσιμα των αντιστάσεων και κατέληξα στον cleito 120 με την μελλοντική δυνατότητα του επισκευασιμου. Παίζει σε αυτα τα watt καποιο hybrid επισκευασιμο τανκ δηλαδη να παίρνει και έτοιμες αντιστάσεις; Απο άποψη τιμής πως το βλέπετε το μοντακι με τον cleito 120, ειναι καλη υπαρχει κατι ποιο οικονομικό; Επισης επειδη εχω δοκιμάσει ψηλές αντιστάσεις και εχω καταλάβει πως με "καινε" θα μπορω να παίζω τον cleito χαμηλά και να ειναι οκ ή θα πρεπει αναγκαστικά να παίζω απο τα 100w και πανω; Φίλε μου καλό είναι το σετάκι και η τιμή του δεν είναι και απαγορευτική. Ένα θα σου πω εάν πρόκειται να κόψεις το ρημάδι μην τσιγγουνεύεσαι. Πάρε αυτό που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει. Μπορεί να κάνει σχεδόν την ίδια δουλειά με κάποιο άλλο αλλά ψυχολογικά ξεκινάς με μία μεγάλη αβάντα. Μπορεί να είμαι από αυτούς που έκοψαν το τσιγάρο με απλά εργαλεία που είχαμε προ 5ετίας αλλά δεν πάει να πει ότι πρέπει να κάνουν όλοι το ίδιο. Να πάρεις αυτό που νομίζεις ότι σε ικανοποιεί. Δεν αξίζει για 10-20 ευρώ να πας στο πιο φτηνό και μετά να το μετανοιώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Πάντως το ikonn 220 είναι μια καλή οικονομική λύση για δυμπάταρο και επίσης είναι μικρό και βολικό στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα Οικονομική για αγορά σίγουρα. Δυστυχώς όμως στην κατανάλωση,η οποία είναι το ζητούμενο με τις τιμές που υπάρχουν σήμερα στην αγορά άστα να πάνε. Όσο ψηλά ανεβαίνεις σε βατ τόσο περισσότερο ανεβαίνει η κατανάλωση υγρού.Ειδικά αν χρησιμοποιείς και επισκευάσιμους με 2 και 3 αντιστάσεις ή τις καινούργιες που έχουν βγει τώρα με τα πλεκτά σύρματα (ξεχνάω και πως τις λέτε) άστα να πάνε. Εμείς οι παλαιότεροι στον ατμό τα υγρά τα αγοράζαμε σχεδόν τζάμπα και είχαμε το περιθώριο να πετάμε και κάποια όταν δεν μας άρεσαν. Τώρα είναι μονόδρομος.Σου αρέσει δε σου αρέσει θα το ατμίσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις