KiriosD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Από το τμήμα τελωνειακών διαδικασιών και εφαρμογής κοινοτικής νομοθεσίας
Liakos10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ναι, αυτή είναι η πολιτική που εφαρμόζουν, μην αγοράζετε ατμιστικά από εξωτερικό τζάμπα ρισκάρετε τα λεφτά σας. Edit: Βέβαια δε νομίζω ότι πάνε για καταστροφή, θα τα καβαντζώνουν οι τελωνιακοί, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. 1
KiriosD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βρείτε τελωνειακούς να τους κάνετε κολητάρια Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από KiriosD 1
zacharis1955 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 https://gvc.gr/blog/customs-update-oct2017/ 4
mples Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 παιδια ποιες ειναι οι Vaporesso για τον μελο 3
ordion3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 παιδια ποιες ειναι οι Vaporesso για τον μελο 3 οι κεραμικες.για μενα ηταν χαλια. Μακραν τοπ του τριτωνα για μελλο 3
tritonas00 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 παιδια ποιες ειναι οι Vaporesso για τον μελο 3 https://vapormania.gr/Vaporesso-SS316L-Ceramic-cCell?search=triton αυτην εχω δουλεψει, μια χαρα τη βρηκα και σε γευση και ατμο
t.katsandris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμαστε και του atlantis evo για τον melo 3 Πιστευω ειναι ενα κλικ καλυτερες απο του triton
mples Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 ευχαριστω παιδια σημερα μου εδωσε μια κεραμικη 0,5 eleaf ενας φιλος και μπορω να πω οτι ειναι ωραια
xSlade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Θα πάρω τον SXK doggystyle που μου πρότεινε ένα μέλος εδώ και επειδή είμαι εντελώς άσχετος με τους επισκευάσιμους,θα ήθελα να μου πείτε,τι εργαλεία και ανταλλακτικά θα χρειαστώ τόσο για το στήσιμο όσο και για την συνεχή χρήση του;
giorgos147 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Θα πάρω τον SXK doggystyle που μου πρότεινε ένα μέλος εδώ και επειδή είμαι εντελώς άσχετος με τους επισκευάσιμους,θα ήθελα να μου πείτε,τι εργαλεία και ανταλλακτικά θα χρειαστώ τόσο για το στήσιμο όσο και για την συνεχή χρήση του; Για το στήσιμο, αυτό το σετ. Ειδικά αν είσαι πρωτάρης. Θέλεις και βαμβάκι/σύρμα; Τώρα για τον Doggy, τον έχω και τον χρησιμοποιώ συνέχεια-αποκλειστικά από τον Απρίλιο. Το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω ήταν το τανκάκι του.
xSlade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Για το στήσιμο, αυτό το σετ. Ειδικά αν είσαι πρωτάρης. Θέλεις και βαμβάκι/σύρμα; Τώρα για τον Doggy, τον έχω και τον χρησιμοποιώ συνέχεια-αποκλειστικά από τον Απρίλιο. Το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξω ήταν το τανκάκι του. 1) Θα έχω πρόβλημα με το τελωνείο; 2) Σύρματα,πυρήνες κ.λ.π από που συμφέρει να αγοράσω; 3) Από εργαλεία μόνο αυτά θα χρειαστώ; Ευχαριστώ..
Baator Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σύρμα και βαμβάκι χρειάζεσαι μόνο, τσάμπα είναι αυτά, μπες σε ένα κατάστημα ηλ. τσιγάρου και πάρε. Αυτό το σετάκι με τα κόκκινα/μωβ κτλ. οι "πυρήνες" που λες είναι, ούτε καν αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα, χρήσιμο είναι, αλλά την ίδια δουλειά κάνεις και με ένα κατσαβιδάκι, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις 2 μήνες για αυτό από Κίνα. Πάρε ένα κατσαβιδάκι και στρίψε εκεί την αντίσταση σου. Και ένας κόφτης είναι χρήσιμος για να κόβεις το σύρμα και τις ακρούλες στο τέλος, αλλά πάλι, κάντο με ένα ψαλιδάκι. Δεν χρειάζεσαι τίποτα τρελά εργαλεία με λίγα λόγια, μπες σε ένα μαγαζί, πάρε λίγο σύρμα και βαμβάκι και τέλος.
xSlade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σύρμα και βαμβάκι χρειάζεσαι μόνο, τσάμπα είναι αυτά, μπες σε ένα κατάστημα ηλ. τσιγάρου και πάρε. Αυτό το σετάκι με τα κόκκινα/μωβ κτλ. οι "πυρήνες" που λες είναι, ούτε καν αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα, χρήσιμο είναι, αλλά την ίδια δουλειά κάνεις και με ένα κατσαβιδάκι, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις 2 μήνες για αυτό από Κίνα. Πάρε ένα κατσαβιδάκι και στρίψε εκεί την αντίσταση σου. Και ένας κόφτης είναι χρήσιμος για να κόβεις το σύρμα και τις ακρούλες στο τέλος, αλλά πάλι, κάντο με ένα ψαλιδάκι. Δεν χρειάζεσαι τίποτα τρελά εργαλεία με λίγα λόγια, μπες σε ένα μαγαζί, πάρε λίγο σύρμα και βαμβάκι και τέλος. Μάλιστα,κατάλαβα. Κατσαβιδάκι σαν αυτό που πρότεινε ο φίλος από πάνω ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Edit: Τώρα κατάλαβα. Δεν είναι δύσκολο να τις φτιάχνω μόνο με κατσαβίδι όμως;
KiriosD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 φιλικά στο λένε για να μη μπαίνεις σε περιτά έξοδα τώρα που αρχίζεις, δύσκολο δεν είναι, κάποια ταλαιπωρία όμως θα την έχεις όπως επίσης θα πρέπει να ξέρεις/μετρήσεις τη διάμετρο από το κατσαβίδι που θα χρησιμοποιείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις