akpe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 παιδια τι ακουσατε για συσκευες χωρις τον 510? βγαινει νεα νομοθεσια? μας τα καναν τσουρεκια ;;;;;;;;; Τι φάση; Θέλουν να απαγορέψουν συσκευές με 510; Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ;;;;;;;;; Τι φάση; Θέλουν να απαγορέψουν συσκευές με 510; Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι πάντως. απ οτι καταλαβα , απο τα παραπανω video( γιατι τα ειχα σε background και ακουγα οσο προλαβαινα) 2018?2019? θα βγει νομος στις ΗΠΑ απο FDA που θα απαγορεψει τις συσκευες αυτες που ξερουμε μεχρι σημερα. δηλαδη η το ατμισμα θα παει σε τελειος διαφορετικο επιπεδο , η θα εκλειψει τελειως? αν καταλαβα καλα , ξεχαστε mod , ξεχαστε αντιστασεις , ξεχαστε ατμοποιητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel87 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον αρνητικο το θεωρω αυτο το αρθρο που βρηκα.Θα δειξει: http://www.documentonews.gr/article/synedriase-to-dioikhtiko-symboylio-twn-elta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το άρθρο δε λέει και τπτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas.sk Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στα προηγούμενα μυνηματα -απαντησεις των άλλων μελών , αλλά γνωριζει κανεις αν κατασχεθεί ένα μη συστημένο δέμα (με ηλεκτρονικό τσιγάρο ), πρόκειται να ειδοποιηθω από τα ΕΛΤΑ ή άγνωστο το μέλλον του αν δεν μ έρθει ποτέ ...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στα προηγούμενα μυνηματα -απαντησεις των άλλων μελών , αλλά γνωριζει κανεις αν κατασχεθεί ένα μη συστημένο δέμα (με ηλεκτρονικό τσιγάρο ), πρόκειται να ειδοποιηθω από τα ΕΛΤΑ ή άγνωστο το μέλλον του αν δεν μ έρθει ποτέ ...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα , δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στα προηγούμενα μυνηματα -απαντησεις των άλλων μελών , αλλά γνωριζει κανεις αν κατασχεθεί ένα μη συστημένο δέμα (με ηλεκτρονικό τσιγάρο ), πρόκειται να ειδοποιηθω από τα ΕΛΤΑ ή άγνωστο το μέλλον του αν δεν μ έρθει ποτέ ...;Εμενα δεν με ειδοποιησαν για συστημενο που ειχα παντωςΝτρεπομαι που το ρωταω αλλα ειναι δυσκολος ο τελευταιος μηνας και δεν σκοπευω να παω περιπτερο,μπορει καποιος να μου προτεινει οικονομικα mixshots που να εχουν μικρο χρονο ωριμανσης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas.sk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Έχει παραλάβει κάνεις μη συστημένο , ατμοποιητη κτλ τον τελευταίο μήνα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Συρμα της geekvape παρελαβα μη συστημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Και εγω drip tips για Goon από FT μη συστημένα. Δεν το ανοίξαν. Ήταν και μικρής αξίας (~3€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas.sk Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έχω παραγγείλει της joyetech cuaio το στυλό στην τιμή 11,50€ από gearbest και τους είπα να βάλουν και αποδεικτικό ότι το αγόρασα τόσο ,αλλά βλέπω ότι πλέον δεν περνάνε από τρίτες χώρες η εισαγωγή ηλεκτρονικών (μη συστημένο) και έχει φτάσει από 10 του μήνα , για αυτό ρωτάω να δω αν τα ανοίγουν και τα μη συστημενα .. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εμενα δεν με ειδοποιησαν για συστημενο που ειχα παντως Ντρεπομαι που το ρωταω αλλα ειναι δυσκολος ο τελευταιος μηνας και δεν σκοπευω να παω περιπτερο,μπορει καποιος να μου προτεινει οικονομικα mixshots που να εχουν μικρο χρονο ωριμανσης ; Για οικονομικό μάλλον και με μικρό χρόνο ωρίμανσης και αξιόλογη γεύση http://atomizer.gr/show_pro.asp?cat=82&cat_name=%C1%F1%FE%EC%E1%F4%E1%20TPA%20%F3%F5%ED%F4%E1%E3%DD%F2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Με ενημέρωσαν πως ότι σχετικό με ηλεκτρονικό τσιγάρο σταματάει στο τελωνείο το κατάσχουν και το καταστρέφουν. Δε μπαίνουν σε άλλες διαδικασίες, αποστολής πίσω ή οτιδήποτε αλλά καταστροφή σύμωνα λέει με 4410/2016 και 4419/2016 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t.katsandris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Για οικονομικό μάλλον και με μικρό χρόνο ωρίμανσης και αξιόλογη γεύση http://atomizer.gr/show_pro.asp?cat=82&cat_name=%C1%F1%FE%EC%E1%F4%E1%20TPA%20%F3%F5%ED%F4%E1%E3%DD%F2Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Με ενημέρωσαν πως ότι σχετικό με ηλεκτρονικό τσιγάρο σταματάει στο τελωνείο το κατάσχουν και το καταστρέφουν. Δε μπαίνουν σε άλλες διαδικασίες, αποστολής πίσω ή οτιδήποτε αλλά καταστροφή σύμωνα λέει με 4410/2016 και 4419/2016 ... Από ποιόν ενημερώθηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις