Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η νικοτίνη του Ζάχου είναι οκ για κατανάλωση?

Που θα μπορουσε να αποθηκευτει η νικοτινη οταν την σπασω ωστε να ειναι οσο το δυνατον καλυτερα προς αποθηκευση ?

Επεξ/σία από mynam3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και παλι καλησπερα, εχετε να προτείνετε καποια έτοιμη γεύση αρωμάτων, εχω δοκιμάσει τα follow the white rabbit, και της pink mule τη σειρα sectrets, ευχαριστω.

Που θα μπορουσε να αποθηκευτει η νικοτινη οταν την σπασω ωστε να ειναι οσο το δυνατον καλυτερα προς αποθηκευση ?

Γυάλινα μπουκαλάκια/δοχεία/βάζα. Απέφυγε τα πλαστικά για αποθήκευση νικοτίνης ακόμα κι αν είναι pet.

• Like 1

Γυάλινα μπουκαλάκια/δοχεία/βάζα. Απέφυγε τα πλαστικά για αποθήκευση νικοτίνης ακόμα κι αν είναι pet.

Την έσπασα σήμερα σε 18αρα, βγήκε 320ml.

Για να δούμε όταν την ατμισω τι θα βγει.

Καλησπέρα είμαι καινούργιος με πολύ μικρή εμπειρία στο ατμισμα..Θελω να του δώσω μια ευκαιρία λοιπόν..αρχικα θέλω ένα mod με ατμοποιητη έλεγε για Pico είτε με melo είτε με ello τι γνώμη έχετε;Και επίσης με υγρά τι παιζει;Εννοώ η διαδικασία για να φτιάξω δικά μου γιατί τώρα πια με τον νέο φόρο τα βλέπω πολύ ακριβά..ευχαριστω εκ των προτέρων..

ειμαι αναμεσα σε geekvape aegis και ijoy lux. ποιο να διαλεξω. φοβαμαι στον Lux οτι θα ναι βαρυ λογω 2 26650 αλλα και την οθονη που ειναι κοντα στον ατμοποιητη.ποιον προτεινετε?

Καλησπέρα είμαι καινούργιος με πολύ μικρή εμπειρία στο ατμισμα..Θελω να του δώσω μια ευκαιρία λοιπόν..αρχικα θέλω ένα mod με ατμοποιητη έλεγε για Pico είτε με melo είτε με ello τι γνώμη έχετε;Και επίσης με υγρά τι παιζει;Εννοώ η διαδικασία για να φτιάξω δικά μου γιατί τώρα πια με τον νέο φόρο τα βλέπω πολύ ακριβά..ευχαριστω εκ των προτέρων..

Το Pico είναι μια χαρά αν πιστεύεις ότι μια μπαταρία σε καλύπτει, ο melo πάλιωσε δεν τον προτείνω. Ο ello είναι μια χαρά αλλά παίζει μόνο 0.2 και 0.3 αντιστάσεις, αν είσαι οκ με αυτό πάρτον αλλά η μπαταρία θα πέφτει εύκολα.

Κοινώς αν θέλεις να ατμίζεις με αεράτο-ντουμανάτο-πνευμονικό ατμοποιητή να ξέρεις ότι η μπαταρία πέφτει εύκολα οπότε προτείνεται δυμπάταρο mod και εξαρτάται το πόσα λεφτά δίνεις.

Αν θέλεις τσιγαρίσιο και παίζεις με 10 έως 25 watt, ο pico είναι μπερεκέτι.

Για υγρά μπορείς να πας σε ατμομάγαζο και να τους πεις να σου φτιάξουν υγρό ή να σου δώσουν υλικά να φτιάξεις εσύ, θα σου εξηγήσουν. Αλλά πήγαινε σε κάποιο έμπιστο επειδή έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν και φρούτα που ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή βαριούντε να ασχοληθούν.

Αν θέλεις να ασχοληθείς τέλειως μόνος σου δες αυτό το post για υλικά και αυτό το post για τις αναλογίες.

• Like 1

Το Pico ειναι οτι πρεπει για "τσιγαρισια" αισθηση και αν εισαι ΟΚ με μια μπαταρια

Τον Melo μην τον χρησιμοποιησεις, τον ειχα παρει στην αρχη και οταν πηγα σε Nautilus X ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα - ειδικα δε με το tank των 4ml 

Απο εκει και περα, για τα υγρα δες τα post που σου παρεθεσε ο Λιακος. 

Προσοχη με τα καταστηματα εκει εξω, ειδα στην αρχη αρκετα φρουτα ως πωλητες

Παιδια ξερει κανεις απο στησιμο Ni200;Εχω λιγο συρμα 26ga αλλα οπως και να το εστησα μου βγαζει πολυ μικρη εως μηδενικη αντισταση

φαντασου με 4-5 σπειρες  πρεπει να βγαζει 0.05 - 0.15. αν εννοεις τετοιες τιμες αντιστασης τοτε εισαι καλα. αν εννοεις 0.005 τοτε καπου κανει βραχυκυκλωμα.

να σου θυμησω πως δεν κανουμε micro coil σε Temperature control. και το ni200 ειδικα ειναι μονο γι αυτη την χρηση.

δοκιμασε να βιδωσεις καλα , κλειδωσε αντισταση και κανε ενα dry burn να δεις οτι δεν πυρωνει το coil. αν δεν πυρωσει ειναι οκ για χρηση.

ειμαι αναμεσα σε geekvape aegis και ijoy lux. ποιο να διαλεξω. φοβαμαι στον Lux οτι θα ναι βαρυ λογω 2 26650 αλλα και την οθονη που ειναι κοντα στον ατμοποιητη.ποιον προτεινετε?

Προσφατα επιασα aegis στα χερια μου ηταν αρκετα βαρυ και αυτο παντως με πολυ ωραιο κράτημα στο χερι(απο τα καλυτερα που εχω πιασει) ομως, αλλα δεν εχω μετρο συγκρισης με το αλλο. (Aπο net: 297 g (with battery)  το aegis και 352g with batteries το Lux). 

Ο μελο καλος χρυσος αλλα παλιωσε. Αν παρεις το κιτ με τον ελλο θες το ελαχιστο 2 μπαταριες να εναλλάσσεις  και προσπάθησε να δινουν πανω απο 25Α (τοσο θελει το πικο). 

Δες και nautilus 2 ή τον Χ αν πας σε πικο και κατι αλλο

Το Pico ειναι οτι πρεπει για "τσιγαρισια" αισθηση και αν εισαι ΟΚ με μια μπαταρια

Τον Melo μην τον χρησιμοποιησεις, τον ειχα παρει στην αρχη και οταν πηγα σε Nautilus X ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα - ειδικα δε με το tank των 4ml 

Απο εκει και περα, για τα υγρα δες τα post που σου παρεθεσε ο Λιακος. 

Προσοχη με τα καταστηματα εκει εξω, ειδα στην αρχη αρκετα φρουτα ως πωλητες

Δηλαδή είχα βάλει στο μάτι το Pico 25 με ello δεν λεει;Είχα και πιο παλιά το ijust s οποτε δεν ψάχνω τσιγαρισια νομιζω..Κατι για αρχή προτείνεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...