Ιάσωνbitc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ ,να σαι καλά!Τον 5 ml ή τον 3ml? ποιος είναι συμβατος με την μπαταρία μου δλδ?
spyros95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα σας κύριοι.Λέω να δοκιμάσω κανέναν ατμοποιητη νέο.Έχω την μπαταρία :Joyetech unimax 25 η οποία είναι 50 watts/3000va Και θα ήθελα να ρωτήσω να πάρω μερικές προτάσεις, ποιοί είναι οι καλύτεροι ατμοποιητες που να βγάζουν πολύ ωραία γεύση και πολύ πλούσια τζούρα πνευμονική αλλά ΟΧΙ τσιγαρίσια ,θέλω να είναι smooth ο ατμός που βγαίνει. Αρα στα 50 watts/3000va ποιους μου προτείνετε? Με τέτοιο Mod δεν θα πήγαινα σε δυνατό πνευμονικό ατμοποιητή. Αρχικά η μπαταρία, θα εξαντλείτε αμέσως, και δεν ξέρω, κατά πόσο θα πάρεις αυτό που θέλεις από αυτόν, βάση δύναμης του mod. Στην θέση σου, θα δοκίμαζα MAX, έναν εκ'των Veco, Estoc της Vaporesso, οι οποίοι είναι πολύ smooth στο άτμισμα, και με πολύ καλή γεύση. Επίσης, έχουν φθηνές σχετικά αντιστάσεις, και με την κεραμική θα πάρεις γευσάρα. Θεωρώ καλύτερη επιλογή όμως, από άποψη δύναμης του Mod σου, έναν Fodi F2. Δεν θα είναι φουλ πνευμονικός, αλλά μπορεί να γίνει "ημιπνευμονικός", παίζοντας με το στήσιμο και τις τρύπες αέρα. Έχει γευσάρα, χαμηλή κατανάλωση, και γενικά είναι all-around ατμοποιητής, και ιδανικός για μονομπάταρα. 1
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 .... Θεωρώ καλύτερη επιλογή όμως, από άποψη δύναμης του Mod σου, έναν Fodi F2. Δεν θα είναι φουλ πνευμονικός, αλλά μπορεί να γίνει "ημιπνευμονικός", παίζοντας με το στήσιμο και τις τρύπες αέρα. Έχει γευσάρα, χαμηλή κατανάλωση, και γενικά είναι all-around ατμοποιητής, και ιδανικός για μονομπάταρα. O F2 είναι τσιγαρίσιος. Αν θες οπωσδήποτε να προτείνεις Fodi αυτός είναι ο V2 ή ο Fodi 24. Για τον 24 δεν ξέρω αν θα χωράει στο mod. 1
palasd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 τον μικρό https://www.fasttech.com/products/0/10007487/7884901-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-clearomizer καιξεκινάς με τις έτοιμες κεφαλέςhttps://www.fasttech.com/products/3007/10010056/6748800 και άμα θες περνάς και στο επισκευάσημο κομάτι https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5445500 . Τον F2 δεν τον έχω αλλά με ενδιέφεραι οπότε διάβασα ε δεν τον λές και σφιχτό αλλά ούτε και αεράτο κάτι στο ενδιάμεσο και από κατανάλωση ε δεν τον λές και οικονομικό με τίποτα. 1
nikoskon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 τον μικρό https://www.fasttech.com/products/0/10007487/7884901-authentic-smoktech-smok-tfv8-baby-clearomizer καιξεκινάς με τις έτοιμες κεφαλέςhttps://www.fasttech.com/products/3007/10010056/6748800 και άμα θες περνάς και στο επισκευάσημο κομάτι https://www.fasttech.com/products/3007/10010056/5445500 . Τον F2 δεν τον έχω αλλά με ενδιέφεραι οπότε διάβασα ε δεν τον λές και σφιχτό αλλά ούτε και αεράτο κάτι στο ενδιάμεσο και από κατανάλωση ε δεν τον λές και οικονομικό με τίποτα. Δεν είναι ενδιάμεσος ο F2. Ενδιάμεσο λες τον Κayfun 5 στην θέση 4. Έχει παρανοηθεί η έννοια του πνευμονικού και του τσιγαρίσιου. Ο ατμιστής μπορεί να ατμίζει πνευμονικά με όλους τους ατμοποιητές του εμπορίου. Αυτό δεν κάνει όλους του ατμοποιητές του εμπορίου πνευμονικούς γιατί το αποτέλεσμα, προφανέστατα, διαφέρει. Το ότι χρησιμοποιώ ένα KFL+ με πνευμονικές τζούρες πχ, δεν έχει να λέει τπτ για τον συγκεκριμένο άτμο. 3
spyros95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Τον F2 δεν τον έχω αλλά με ενδιέφεραι οπότε διάβασα ε δεν τον λές και σφιχτό αλλά ούτε και αεράτο κάτι στο ενδιάμεσο και από κατανάλωση ε δεν τον λές και οικονομικό με τίποτα. Σε σχέση με έναν πνευμονικό, όπως και να το κάνεις, καταναλώνει λιγότερο. Δεν είναι ενδιάμεσος ο F2. Ενδιάμεσο λες τον Κayfun 5 στην θέση 4. Έχει παρανοηθεί η έννοια του πνευμονικού και του τσιγαρίσιου. Ο ατμιστής μπορεί να ατμίζει πνευμονικά με όλους τους ατμοποιητές του εμπορίου. Αυτό δεν κάνει όλους του ατμοποιητές του εμπορίου πνευμονικούς γιατί το αποτέλεσμα, προφανέστατα, διαφέρει. Το ότι χρησιμοποιώ ένα KFL+ με πνευμονικές τζούρες πχ, δεν έχει να λέει τπτ για τον συγκεκριμένο άτμο. Έκανα πνευμονικές τζούρες, από εποχής Delta 17, χωρίς φυσικά να ξέρω ότι ήταν πνευμονικές οι τζούρες, ούτε ο ατμοποιητής "τσιγαρίσιος", απλά στην προσπάθεια να ρίξω την νικοτίνη ( τότε έπαιζα με 18άρα), δεν με άγγιζε η απότομη αλλαγή σε 9άρα. Πνευμονική τζούρα, μπορείς να κάνεις και με σφιχτό ατμοποιητή ( όσο περισσότερο αέρα έχει τόσο πιο εύκολα). 1
mynam3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρα, πηρα και τις αντιστασεις που ηθελα - οταν ερθουν με το καλο ελπιζω να μην σταματησει σε κανα τελωνειο και εχω αλλα. Εχω istick pico 75w και nautilus x, θελω να δοκιμασω 1-2 υγρα περαν του υγρου που κανω μονιμα. Πως θα καταλαβω καλυτερα γευση ? Αδειαζω το tank, το σκουπιζω και απλα βαζω το υγρο η καθε φορα θελει και αλλη αντισταση ? Για καλυτερη γευση το ρωταω, μην κανω εγω καμια γκαφα και τις μπερδευω ολες μαζι
tornado Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 αναλογα με τι υγρα θα παιξεις, αν πας απο φρουτα σε καπνικα η αναποδα, θα αργησει να δουλεψει η θα δουλεψει προβληματικα. Αν εισαι απο μηλο σε καποιο αλλο φρουτο μαλλον θα παιξει. Το τανκ το πλενεις οπωςσδηποτε, το θεμα ειναι τι θα γινει με την αντισταση. Θεωρητικα μετα απο δεκα τζουρες αρχιζει και αλλαζει γευση αλλα υγρο απο υγρο δουλευει διαφορετικα. 1
Baator Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οι αντιστάσεις είναι πανάκριβες, δεν περιμένατε εμένα να σας το πω. Ειδικά αν τις παίρνεις από Ελλάδα που κάνουν 4 και 5 ευρώ η μία, είναι λογικό να μην γίνεται κάθε φορά που αλλάζουμε γεύση να πετάμε και την αντίσταση και να βάζουμε νέα. Οι περισσότεροι έχουμε ένα κάρο διαφορετικά υγρά που κάνουμε, λίγοι είναι αυτοί που έχουν μόνο 1 υγρό που κάνουν συνέχεια και δεν το βαριούνται ποτέ. Αν κάθε φορά που αλλάζαμε γεύση πετούσαμε και την αντίσταση, θα θέλαμε μια περιουσία. Ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει καν θέμα κατά την γνώμη μου, 2/3/5 τζούρες θα έχουν γεύση και από το προηγούμενο υγρό, μετά θα ποτίσει το βαμβάκι με το νέο και τελείωσε το θέμα, προκειμένου να πετάω 5ευρα, 5 τζούρες μπορώ να κάνω υπομονή. Τώρα κάποια πολύ λίγα υγρά που είναι όντως περίεργα, κάτι σοκολάτες και κανέλες, κτλ. που δύσκολα φεύγει η γεύση άμα περάσει στο βαμβάκι...ε, το ζυγίζεις το πράγμα και πράττεις αναλόγως. 1
mynam3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Οι αντιστασεις ναι, ειναι πανακριβες - για αυτο και ρωτησα. Ατμιζω εδω και μηνες υγρο diy το οποιο ειναι το fidel της lamda, δεν το βαριεμαι ποτε και παει παντου με ολα - τουλαχιστον στα δικα μου γουστα οποτε ειμαι καλυμμενος. Επεσε στα χερια μου πριν καποιο διαστημα υγρο της mad juice, δωρο απο καποιο καταστημα και μου αρεσε πολυ. Το αγορασα σημερα, να το ατμισω οσο θα περιμενω την ωριμανση του Fidel, οποτε ειπα να ρωτησω - μιας και η αντισταση δεν εχει ατμισει ουτε 15ml. Για να δουμε.
tidus666 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραία υγρά αυτά τα Mad Juice. Και σχετικά κομπλέ τιμή, για έτοιμα, σε σύγκριση με άλλες αυξήσεις υγρών στις τιμές μετά το tpd. Βγάλανε και Mad Shake (nvape) πήρα ένα να δοκιμάσω, στην προσπάθειά μου να ανοίξω το μπουκάλι χύθηκε το μισό άρωμα κάτω, ακόμα μυρίζει λεμόνι το δωμάτιο. Τελικά δοκίμασα να φτιάξω με όσο είχε μείνει, αρκετά καλό στην αρχή του, όσο περνάει ο καιρός όμως μυρίζει λίγο ποδαρίλα, οπότε φέιλ σαν πρώτη δοκιμή. Θα δοκιμάσω και άλλα.
mynam3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω τυχαια επεσα πανω στο creamy, βανιλια καρυδα και παρολο που ημουν σε διακοπες φουλ εξοπλισμενος με το κανονικο υγρο μου αρεσε, για αυτο και το αγορασα. Παλι ωραιο ειναι, καποια στιγμη θα δοκιμασω και τα Mad Shake
ftsftm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 HELP!!! Εφτιαξα 4 αντιστασεις ss316 για τον cubis με ιδιο συρμα,ιδιο σπειρωμα κτλ κτλ. Οταν τιε εβαλα να τις δοκιμασω οι 2 ηταν 0,6 , η μια ο,25 και η αλλη 0,09. Τι πηγε στραβα και βγηκαν με τοση διαφορα στα ωμ?
Ιάσωνbitc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ο υπάλληλος μου βαλε περισσότεη νικοτίνη απο οσο του ζήτησα στο υγρό που του πα να μου φτιάξει .έχουνε μείνει 40 ml .Τί μπορώ να κάνω για να το αραιώσω?να βάλω νερό?
madnifestah Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ο υπάλληλος μου βαλε περισσότεη νικοτίνη απο οσο του ζήτησα στο υγρό που του πα να μου φτιάξει .έχουνε μείνει 40 ml .Τί μπορώ να κάνω για να το αραιώσω?να βάλω νερό? πάρε άλλο ένα 50 μελο μηδενική για να σπάσει στην μέση περίπου.ανάλογα με το πόση νικοτίνη έχει το υγρό σου τώρα, ώστε να μην χάσεις την γεύση με την αραίωση.. αν κάνεις 6mg πχ και αυτός έβαλε 9mg, με +50ml υγρού μηδενικής νικοτίνης θα έχεις 90ml με περίπου 5mg (δεν χάθηκε και ο κόσμος, καλύτερα λιγότερη παρά παραπάνω) ps αν υπάρχει δυνατότητα άλλαξε μαγαζί, αλλιώς ρίξε το στο διάβασμα για να τα κάνεις εσύ.. με την νικοτίνη δεν παίζουν,τι θα πει έβαλε παραπάνω? να του πεις 6Mg και να στο κάνει 60Mg? σε σκότωσε!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις