Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπερβολικο δεν ξερω , αλλα συντομο σιγουρα.

μου εχει τυχει κ εμενα καθε 3-4 μερες να θελω ξανα κ απ την αρχη στησιμο με μια παραξενη συνταγη που ειχα κανει.

εφαγα καμενο 4η μερα και λεω δεν μπορει. ανοιγω το deck και τα βλεπω ολα μαυρα.

αυτο συνεχιστηκε μεχρι να τελειωσουν 100 ml. 

εριξα λιγο τα watt και καλυτερεψε η κατασταση , αλλα για να κερδισω μια μερα ζωης στην αντισταση εχασα αρκετα απο γευση και ντουμανι.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα.πηγα και πήρα 100 ml υγρό καραμέλα που το έφτιαξε ο υπάλληλος στο μαγαζί με 3 άρα νικοτίνη και μέσα σε 7-8 μέρες άλλαξα 3 αντιστάσεις.Τωρα το υγρό που μου έφτιαξε λέτε να μου τις έκαψε ;(τα βαμβάκια όλα μαύρα)

έχεις επισκευάσιμο ατμοποιητή η με έτυμες αντιστάσεις? και ποιόν? 

Δημοσ.

Μετα απο μια εβδομαδα συμβίωσης με τον skyline εχω να πω οτι εχει τρομερή γεύση πολυ smooth ατμισμα και μηδεν διαρροές ειδικα στα καπνικα σκοτώνει

Δημοσ.

Αντιστασεις για Ναυτιλο Χ και Μινι στα 1.8, που θα βρω απο εξωτερικο ?

Στο ebay με τα μεταφορικα βγαινουν σε τιμη οσο και εδω, απο fasttech ενω τις βρισκω δεν με αφηνει να πληρωσω με paypal

Δημοσ.

Αντιστασεις για Ναυτιλο Χ και Μινι στα 1.8, που θα βρω απο εξωτερικο ?

Στο ebay με τα μεταφορικα βγαινουν σε τιμη οσο και εδω, απο fasttech ενω τις βρισκω δεν με αφηνει να πληρωσω με paypal

καλημερα. 

το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα αρκετες φορες , μαλλον εισαι νεος στο νημα και δεν εκανες μια αναζητηση λιγες σελιδες πιο πισω.

λοιπον , υπαρχει το κολπακι που εχουμε κανει εμεις , αρκετες φορες.

ποσες αντιστασεις θες? ας πουμε 4 πακετα των 5 αντιστασεων το καθενα(=20 αντιστασεις). αν το πακετο κανει 6 ευρω , σαν συνολο ολα μαζι θα κανουν 4πακετα χ 6ευρο = 24 ευρο για 20 αντιστασεις.

πας λοιπον στο fasttech και ψωνιζεις οποιοδηποτε αλλο προιον που να εχει 24 ευρο η και λιγο περισσοτερο (οχι 23.99)

αφου το παραγγειλεις , ακυρωνεις την παραγγελια την ιδια στιγμη και σε ρωταει πως να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω .

θα σου δωσει 2-3 επιλογες , paypal , πιστωτικη (bank transfer) και coupon . 

το κουπονι , ειναι πιστωτικο στην ουσια. αφου διαλεξεις το πιστωτικο , σου δινει εναν κωδικο , που ειναι το ποσο των χρηματων που θα σου επιστρεψει ( τα 24 ευρο που ψωνισες)

πας μετα στις αντιστασεις , που δεν μπορουσες να ψωνισεις,  διαλεγεις να πληρωσεις με το κουπονι και τελικα αγοραζεις τις αντιστασεις ;)

• Like 4
Δημοσ.

Σε ευχαριστω, διαβαζω το νημα - ομως δεν το ειχα παρατηρησει μιας και αγοραζα για λογους ευκολιας / γρηγορης παραλαβης απο Ελλαδα.

Απο εκει και περα, δοκιμασα να κανω αυτο που μου ειπες - βρηκα ενα προιον με λιγο μεγαλυτερη αξια απο αυτα που ηθελα, το πληρωσα και εκανα κατευθειαν cancel.

Πως βλεπω αν εχω coupon στο λογαριασμο μου ? Στο status της παραγγελιας λεει canceled, ομως δεν με αφηνει ακομα να τις παραγγειλω - λογικα κανω εγω καποια γκαφα η ειναι ακομα.. πρωι και δεν λειτουργω οπως θα επρεπε.

Στο my orders βλεπω αυτο

Order Placed:
Saturday, September 23, 2017
Order Number: C092307055
Order Total: $0.00
All shipments are cancelled.
Δημοσ.

Το πιστωτικο σου βρισκεται στο gift certificate. Πας στο ονομα χρηστη κατεβαινει η λιστα και το βρισκεις εκει ! Βαζεις στο καλαθι αγορας τις αντιστασεις που θελεις και στο view cart θα κανεις χρηση του gift certificate χρησιμοποιωντας τον κωδικο του και εισαι κομπλε !

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας κύριοι.Λέω να δοκιμάσω κανέναν ατμοποιητη νέο.Έχω την μπαταρία :Joyetech unimax 25 η οποία είναι 50 watts/3000va

Και θα ήθελα να ρωτήσω να πάρω μερικές προτάσεις, ποιοί είναι οι καλύτεροι ατμοποιητες που να βγάζουν πολύ ωραία γεύση και πολύ πλούσια τζούρα πνευμονική αλλά ΟΧΙ τσιγαρίσια ,θέλω να είναι smooth ο ατμός που βγαίνει.

Αρα στα 50 watts/3000va ποιους μου προτείνετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μου αρέσει πολύ το gins addiction αλλά μπερδεύτηκα. Υπάρχουν οδηγίες πως να φτιάξω μόνη μου υγρο; Αυτά τα ipv και therion κλπ δεν τα καταλαβαινω. Aspire έχω με nautilus ατμοποιητη. Οι βάσεις και τα αρώματα που λέτε από Ρωσία κλπ είναι ποιοτικά ασφαλη; Ευχαριστώ!

Absinthe (TPA)  3,5%

Black Currant (TPA)  9%

GIN (FlavorArt)  3%

Lemon Lime (TPA)  5%

Menthol (TPA)  0.5%

Spearmint (TPA)  0.5%  

Ωρίμανση πάνω από 15 μέρες και στην αρχή 2 μέρες ανοιχτό το μπουκάλι ώστε να φύγει η αψάδα του αψεντιού

Δημοσ.

Καλημέρα σας κύριοι.Λέω να δοκιμάσω κανέναν ατμοποιητη νέο.Έχω την μπαταρία :Joyetech unimax 25 η οποία είναι 50 watts/3000va

Και θα ήθελα να ρωτήσω να πάρω μερικές προτάσεις, ποιοί είναι οι καλύτεροι ατμοποιητες που να βγάζουν πολύ ωραία γεύση και πολύ πλούσια τζούρα πνευμονική αλλά ΟΧΙ τσιγαρίσια ,θέλω να είναι smooth ο ατμός που βγαίνει.

Αρα στα 50 watts/3000va ποιους μου προτείνετε?

θα σου πρότεινα  tfv8 baby που έχει και επισκευάσημη βάση 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...