Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, πήρε το μάτι μου το νέο smok t priv το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και σκέφτομαι να το αγοράσω. Υπάρχει κάποιο κατάστημα ελληνικό που να πουλάει το κιτ η πρέπει αναγκαστικα να το πάρω από εξωτερικό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

528 Custom - Goon 22mm (όχι τον 24mm ούτε τον v1.5) και δεν θα ασχοληθείς ξανά με RDA

εξίσου καλοί είναι οι:

Goon 24mm

The Recoil

Goon LP

Desire Yuri

Όλα τα άνωθι από προσωπική εμπειρία.

Ωστόσο το smooth άτμισμα που δίνει ο The Recoil δεν το έχω βρει πουθενά αλλού.

Ο Goon 22 είναι λιμάνι φάση, δηλαδή θα αράξεις και δεν θα ασχοληθείς ξανά με RDA. Αν θες πάρε και ένα Bottom Feeding πόλο και τον έχει και για Squonking.

Προτείνω τον 22 έναντι του 24 γιατί λόγω του ελάχιστα μικρότερου deck μπορεί με απλά σύρματα και όχι σύνθετα (clapton, jugger, twisted κλπ) να πετύχεις κορυφαία γεύση και να δουλέψεις εξαιρετικά σε TC mode.

Όχι πως στον 24 δεν το κάνεις απλά αν στον 24 βάζω 9.8/10 για την γεύση στον 22 βάζω 10/10.

Συν το ότι ως 22άρης θα κουμπώνει σε όλα τα mod (mech or not) άρα είσαι compatible με τα πάντα.

Κοιταξε μιας και δουλευω μονο χοντρα συρματα πιστευω θα με βολευε περισσοτερο το μεγαλυτερο deck του 24. Οι διαφορες αναμεσα σε 24 και 1.5 ποιες ειναι;

Κοιταξε μιας και δουλευω μονο χοντρα συρματα πιστευω θα με βολευε περισσοτερο το μεγαλυτερο deck του 24. Οι διαφορες αναμεσα σε 24 και 1.5 ποιες ειναι;

Όταν λες χοντρά τί έννοείς;

Για single σύρματα όσο χοντρά και να είναι πας σε 22άρη. Άνετα βέβαια βάζεις και γομάρια στον 22άρη.

Εγώ έχω τον 24άρη και τον δουλεύω με απλά σύρματα.

Τον 24άρη θα τον πρότεινα μόνο αν δουλεύεις αποκλειστικά πολύπλοκα σύρματα σε VW.

Ευχαρίστως να αντάλλαζα τον 24άρη μου με ένα 22άρη.

Οι διαφορές του 1.5 με τον 24άρη είναι στο airflow που είναι λάθος/βιαστικά σχεδιασμένο.

https://www.youtube.com/watch?v=sDucxJu8gE8

Καλησπέρα, πήρε το μάτι μου το νέο smok t priv το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και σκέφτομαι να το αγοράσω. Υπάρχει κάποιο κατάστημα ελληνικό που να πουλάει το κιτ η πρέπει αναγκαστικα να το πάρω από εξωτερικό;

Θα πρότεινα Minikin v2

https://www.efun.top/asmodus-minikin-v2-180w-touch-screen-tc-vw-variable-wattage-mod.html

και από Ευρώπη

https://greyhaze.co.uk/products/asmodus-minikin-v2-180w-touch-screen?variant=25326175689

Παιδια οποιος εχει εχει κανενα κομπιουτερακι για υγρα γιατι δεν εχω προχειρο...

Εβαλα 120ml μηδενικη βαση 50PG/50VG και 20ml με 20mg νικοτινη 50PG/50VG.

Ποσο νικοτινη εχει το υγρο που εφτιαξα? Γυρω στο 3 ειναι, απλα θελω να ξερω ακριβως...

Παιδια οποιος εχει εχει κανενα κομπιουτερακι για υγρα γιατι δεν εχω προχειρο...

Εβαλα 120ml μηδενικη βαση 50PG/50VG και 20ml με 20mg νικοτινη 50PG/50VG.

Ποσο νικοτινη εχει το υγρο που εφτιαξα? Γυρω στο 3 ειναι, απλα θελω να ξερω ακριβως...

400/140=2.85mg/ml.

• Like 1

Λίγο τα φώτα ρε σας ρε παιδιά, γιατί δεν βγάζω άκρη... Παλιός ατμιστής μεν, άσχετος με τα diy υγρά δε! Θα προμηθευτώ από φαρμακείο PG και VG. Βλέπω επίσης σε διάφορα site νικοτίνη των 100gr 10% W/V... Τί σημαίνει το W/V; 

Εάν θέλω να φτιάξω 100ml ατμιστικού υγρού με 50-50 PG/VG και 5% αρωματάκι τί ποσότητα νικοτίνης πρέπει να προσμίξω για να έχω ένα τελικό αποτέλεσμα της τάξης των 10mg; Για να δω αν με συμφέρει η λύση της νικοτίνης φαρμακείου ή όχι!

Αν μπορούσε κάποιος αναλυτικά να γράψει θα με βοηθούσε πραγματικά πάρα πολύ!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Λίγο τα φώτα ρε σας ρε παιδιά, γιατί δεν βγάζω άκρη... Παλιός ατμιστής μεν, άσχετος με τα diy υγρά δε! Θα προμηθευτώ από φαρμακείο PG και VG. Βλέπω επίσης σε διάφορα site νικοτίνη των 100gr 10% W/V... Τί σημαίνει το W/V; 

Εάν θέλω να φτιάξω 100ml ατμιστικού υγρού με 50-50 PG/VG και 5% αρωματάκι τί ποσότητα νικοτίνης πρέπει να προσμίξω για να έχω ένα τελικό αποτέλεσμα της τάξης των 10mg; Για να δω αν με συμφέρει η λύση της νικοτίνης φαρμακείου ή όχι!

Αν μπορούσε κάποιος αναλυτικά να γράψει θα με βοηθούσε πραγματικά πάρα πολύ!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Το W/V είναι μονάδα μέτρησης, σημαίνει βάρος ανά όγκο (weight/volume), τα λεγόμενα mg/ml που αναφέρουμε συνέχεια.

Το πόσα ml νικοτινούχας βάσης χρειάζεσαι, θα το υπολογίζεις πάντα υπολογίζοντας πρώτα πόσα mg νικοτίνης θέλεις.

Θες π.χ. τώρα να φτιάξεις 100 ml υγρού που το καθένα να έχει 10 mg νικοτίνης. Άρα συνολικά θες για το υγρό σου 100χ10=1000mg νικοτίνης.

Από 'κει και πέρα βλέπεις τι περιεκτικότητα νικοτίνης έχει η βάση που αγόρασες. Αν λέει π.χ. ότι είναι 24 mg/ml, κάνεις τους υπολογισμούς σου. Εγώ θέλω 1000mg, η βάση μου έχει 24 mg σε κάθε ml, άρα θα χρειαστώ 1000/24=41.7 ml από την νικοτινούχα βάση μου.

Ένα τελευταίο: Όταν η νικοτινούχα βάση που πας να αγοράσεις λέει π.χ. "Nicotine 10% W/V (100mg/1ml) In Glycerol 100gr", μην μπερδευτείς με το 10%. Αυτό που σε ενδιαφέρει και που κοιτάς είναι το πόσα mg/ml είναι, η συγκεκριμένη π.χ. είναι κατοστάρα, έχει 100 mg νικοτίνης σε κάθε ml.

Προφανώς το πόσο άρωμα κτλ. θα χρησιμοποιήσεις δεν παίζει ρόλο στην νικοτίνη που χρειάζεσαι, αυτή είναι άλλη κουβέντα μετά.

• Like 1

Σε χιλιοευχαριστώ κατ'αρχάς για την άμεση απάντηση! Με κατατόπισες.... Άρα με βάση αυτά που διάβασα για να φτιάξω 100 ml ατμιστικής βάσης με 10mg νικοτίνη συνολικά, τότε ξέρω εξαρχής ότι χρειάζομαι με βάση τα παραπάνω 10ml νικοτίνης ( από τη βάση περιεκτικότητας 100mg/ml ). Άρα τα υπόλοιπα 90 ml τα υπολογίζω από 45ml PG και 45 VG εφόσον θέλω 50-50... Σωστά μέχρι εδώ; Η νικοτίνη που είναι σε μίξη με glycerol ( λογικά VG είναι αυτό έτσι; ) δεν συνυπολογίζεται στην εξίσωση; Δεν αλλάζει η τελική αναλογία PG/VG; 

...και τέλος για να μου λυθούν όλες οι απορίες και δεν θα κουράσω άλλο, εάν φτιάξω τη βάση μου όπως επιθυμώ, έστω την παραπάνω, κατά την ανάμιξη του αρώματος σε υποθετική αναλογία 5%, για τελικό προϊόν 100ml, κάνω μίξη 95ml βάσης και 5ml αρώματος; Σωστά; Πάλι η γεύση δεν είναι εξαρτημένη σαν διάλυμα με PG ή VG; Είναι αμελητέα η διαφορά στα 100ml όμως έτσι; Θα πέσει και αμελητέα η νικοτίνη σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σε χιλιοευχαριστώ κατ'αρχάς για την άμεση απάντηση! Με κατατόπισες.... Άρα με βάση αυτά που διάβασα για να φτιάξω 100 ml ατμιστικής βάσης με 10mg νικοτίνη συνολικά, τότε ξέρω εξαρχής ότι χρειάζομαι με βάση τα παραπάνω 10ml νικοτίνης ( από τη βάση περιεκτικότητας 100mg/ml ). Άρα τα υπόλοιπα 90 ml τα υπολογίζω από 45ml PG και 45 VG εφόσον θέλω 50-50... Σωστά μέχρι εδώ; Η νικοτίνη που είναι σε μίξη με glycerol ( λογικά VG είναι αυτό έτσι; ) δεν συνυπολογίζεται στην εξίσωση; Δεν αλλάζει η τελική αναλογία PG/VG; 

...και τέλος για να μου λυθούν όλες οι απορίες και δεν θα κουράσω άλλο, εάν φτιάξω τη βάση μου όπως επιθυμώ, έστω την παραπάνω, κατά την ανάμιξη του αρώματος σε υποθετική αναλογία 5%, για τελικό προϊόν 100ml, κάνω μίξη 95ml βάσης και 5ml αρώματος; Σωστά; Πάλι η γεύση δεν είναι εξαρτημένη σαν διάλυμα με PG ή VG; Είναι αμελητέα η διαφορά στα 100ml όμως έτσι; Θα πέσει και αμελητέα η νικοτίνη σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ναι, αν θες να φτιάξεις 100 ml υγρού που να έχει περιεκτικότητα σε νικοτίνη 10 mg/ml, 
θα χρειαστείς 10 ml 100άρας νικοτινούχας βάσης.

Αν θες το άρωμα σου να έχει 5% περιεκτικότητα στο υγρό σου και θες να φτιάξεις 100 ml υγρού,
προφανώς ναι, 5 ml αρώματος θα προσθέσεις.

Το άρωμα πιάνεται ως PG. Η νικοτίνη σου πιάνεται ως vg, αφού αναφέρει πως η συγκεκριμένη (προσοχή, η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, όχι όλες) είναι 100% vg. Αν πάνω στο μπουκαλάκι γράφει πως η νικοτινούχα βάση σου είναι π.χ. 50/50, κάνεις νέους υπολογισμούς, τα 10 ml π.χ. που θα έβαζες θα υπολόγιζες ότι τα 5 είναι vg και τα 5 pg.

Πάμε παρακάτω: Θες να φτιάξεις 100 ml υγρού 50/50 και μέχρι στιγμής έχεις προσθέσει 5 ml pg (το άρωμα που βάλαμε) και 10 ml vg (η νικοτίνη που βάλαμε). Άρα για να βγει 50/50 το υγρό σου θα χρειαστεί να προσθέσεις 40 ml σκέτης (μηδενικής, χωρίς νικοτίνη δηλαδή) βάσης vg και 45 ml μηδενικής pg.

(Την νικοτίνη και το άρωμα που έβαλες δηλαδή τα υπολογίζεις και αυτά στους τελικούς υπολογισμούς σου όσον αφορά την αναλογία vg/pg του υγρού σου, δεν τα αφήνεις στην άκρη και λες 'λίγα είναι, δεν θα επηρεάσουν πολύ', βλέπεις τι έβαλες απ' το καθένα και ως τι πιάνεται και από το ΥΠΟΛΟΙΠΟ που σου μένει, 85 ml στην συγκεκριμένη περίπτωση, λες θα χρειαστώ τόσο και τόσο έξτρα vg & pg. Κάποιες συνταγές π.χ. έχουν 20% άρωμα μέσα ή αν η βάση σου είναι πιο μικρή σε περιεκτικότητα νικοτίνης και όχι κατοστάρα, μπορεί να χρειαστεί να βάλεις 40 ml μέσα στο υγρό σου, δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε αυτά τα ποσά).

Καλησπέρα.πηγα και πήρα 100 ml υγρό καραμέλα που το έφτιαξε ο υπάλληλος στο μαγαζί με 3 άρα νικοτίνη και μέσα σε 7-8 μέρες άλλαξα 3 αντιστάσεις.Τωρα το υγρό που μου έφτιαξε λέτε να μου τις έκαψε ;(τα βαμβάκια όλα μαύρα)

τα σκουροχρωμα υγρα ( αυτα με ζαχαρες , custards και γενικα ολα τα μπουκωτικα αρωματα ) χαλανε πολυυυ πιο γρηγορα τις αντιστασεις.

βασικη αρχη . οσα παραπανω αρωματα μπλεκοντε σε ενα υγρο , τοσο χειροτερα για τις αντιστασεις μας 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...