Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από egoist έχω ΄κάνει καμπόσα μλ Lemon Tart. Το Lemon Ice cream δεν με ψήνει να σου πω την αλήθεια. Το άλλο της DEA θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή, θενξ.

Αχ, ρε Dinner Lady. Aχ.

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Lemon tart κάνω τώρα που γράφω το μήνυμα. Το άλλο με το παγωτό και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.

Dinner lady από εξωτερικό έχετε κοιτάξει; σε μια σελίδα είδα 20 ευρώ τα 60 ml

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια! Εχω αναμίξει:

Nicotine Juice 100 mg (100% VG) 80 ML 100 GR (ένα μπουκάλι https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3744-nicotine-10-wv-in-glycerol-100ml-farmakeutiki-nicotini-5200012112554.html)

PG 137.5 ML 142.46 GR

VG 38.5 ML 48.55 GR

5 ML AΡΩΜΑ

Τι νικοτίνη έχω τελική και πως την βρίσκω?

Hθελα να έχω 275 ml υγρου 50-50 με τελική νικοτίνη 36 mg για να την αποθηκεύσω αλλά έκανα λάθος στον υπολογισμό των ml του μπουκαλιού με την νικοτίνη (100 gr γλυκερίνης είναι 80 ml και όχι 100 όπως νόμιζα εγώ).

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Αν όντως η νικοτίνη σου,δηλαδή τα 80 ml είναι κατοστάρα δηλαδή 100 mg (απορώ από που την πήρες

τόσο δυνατή) το αποτέλεσμα που βγαίνει με τα άλλα μηδενική υγρά είναι  30,5 mg δηλαδή ένα υγρό με

πολύ μεγάλη περιεκτικότητα νικοτίνης.

Το βασικό είναι η νικοτίνη σου να είναι ακριβής.Τα υπόλοιπα αν είναι 48 - 52  ή 54 - 46  ( vg - pg)

δεν έχει και τόσο σημασία.

Δεν έχω ατμίσει πάνω από 18mg όπως και οι περισσότεροι και συνιστώ να την αραιώσεις.

Πές  τι ποσοστό mg ατμίζεις να σου πω πόσο μηδενική pg ή vg να ρίξεις για αραίωση.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Θα δώσω ένα σύνδεσμο από ένα πρόγραμμα με το οποίο βρίσκεις τα ποσοστά νικοτίνης

και με το οποίο βρήκα το παραπάνω αποτέλεσμα.

Σίγουρα δεν με ξέρετε αλλά σας λέω ότι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ανοίξετε

άφοβα (δεν θέλει εγκατάσταση).Είναι από ένα καλό φίλο και συμφουρμίτη από κάποιο

άλλο φόρουμ ατμίσματος και έτσι για να παίρνει και τα εύσημα για την εργασία του γράφει

εκεί με το νικ νέιμ Kotsos 75. B) :)

https://drive.google.com/file/d/0Bz6l0qXI7nGAYTBDaU9TM3hkUXM/view

• Like 3
Δημοσ.

Έχεις 100mg νικοτίνη σε 80ml και το συνολικό υγρό είναι 261ml.

Οπότε 100 Χ 80 / 261 = 31mg νικοτίνη

Μπορείς να την αραιώσεις αλλά θα χαλάσεις το άρωμα το οποίο είναι ήδη χαμηλά, περίπου 2% το υπολογίζω.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά και θα την αραιώσω σε 6 mg για να την ατμίσω, απλώς την έκανα έτσι για αποθήκευση, έβαλα και λίγο Acetyl Pyrazine για να σπάσει η πετρελαιίλα που μου φαινόταν ότι μύριζα...

Eυχαριστώ πολύ παιδια, papoys1 με έσωσες με το προγραμματάκι σου!

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και θα την αραιώσω σε 6 mg για να την ατμίσω, απλώς την έκανα έτσι για αποθήκευση, έβαλα και λίγο Acetyl Pyrazine για να σπάσει η πετρελαιίλα που μου φαινόταν ότι μύριζα...

Eυχαριστώ πολύ παιδια, papoys1 με έσωσες με το προγραμματάκι σ

ελπίζω όχι την 100αρα γιατί και αυτό είναι επικίνδυνο

Δημοσ.

Θέλω βοήθεια για επισκευάσιμο. Θα πάρω σήμερα τον rda govad και δεν έχω ιδέα. Επειδή παίζουν διάφορα σύρματα και βαμβάκια και δεν ξέρω καθόλου τι ρόλο βαράει το καθένα. Κάνουν όλα για όλους τους επισκευάσιμους;

Που έχει έναν οδηγό για αρχάριους να δω με λεπτομέρειες τι είναι το καθένα και τι ρύθμιση θέλει στο modάκι για αυτά;

Δημοσ.

Έχω φτιάξει 10 μλ yellow tart της flavourist για δοκιμή και είμαι στην 4η μέρα ωρίμανσης, η μυρωδιά μου έχει σπάσει τη μύτη και κάνω αγώνα να κρατηθώ μην το ατμίσω από τώρα.

Το χω λιωσει ειναι το δευτερο 200ml που φτιάχνω το πρώτο το χω τελειώσει εχω παρει και το mamas cookies αλλα δεν με τρελανε οσο αυτο

• Like 1
Δημοσ.

pseudonimo, στις πόσες μέρες θεωρείς ότι είναι έτοιμο;

Σήμερα δεν άντεξα και δοκίμασα (5η μέρα), αλλά (προφανώς) έχει δρόμο ακόμα. Και οι 7 τουλάχιστον που λέει η εταιρεία μου φαίνεται πολύ νωρίς.

Δημοσ.

Θέλω βοήθεια για επισκευάσιμο. Θα πάρω σήμερα τον rda govad και δεν έχω ιδέα. Επειδή παίζουν διάφορα σύρματα και βαμβάκια και δεν ξέρω καθόλου τι ρόλο βαράει το καθένα. Κάνουν όλα για όλους τους επισκευάσιμους;

Που έχει έναν οδηγό για αρχάριους να δω με λεπτομέρειες τι είναι το καθένα και τι ρύθμιση θέλει στο modάκι για αυτά;

Οδηγός δεν υπάρχει ή τουλάχιστόν δεν έχω πέσει πάνω του. 

Βαμβάκι καλό είναι να είναι οργανικό για να γλυτώνεις τα χημικά τις λευκανσής για μένα το καλύτερο είναι το  https://www.fasttech.com/products/4045500  έχω δοκίμασει και διάφορα γιαπωνέζικα  αλλά για μένα δεν υπάρχει συγκριση .

Συρματα υπάρχουν ας πούμε εφτά βασικά σύρματα

1 κανθάλ το πιο διάσημο από όλα  βγάζει μεγάλες αντιστάσεις σε ωμ δουλεύει μόνο με βατ νομίζω το πιο εύκολο στο στρήψιμο

2 νιχρώμ αρπάζει πιο γρήγορα από κανθάλ και επίσης παίζει μόνο σε βατ 

3 ss έχει περίπου την μιση ωμικκή αντίσταση από το κάνθαλ και είναι το μόνο σύρμα που μπορεί να παίξει σε βατ αλλά και σε έλεγχο θερμοκρασίας έχει την τάση να ανοίγει τις σπύρες θέλει λίγο στρώσημο 

4 νικελ ακόμα μικρότερη ωμική αντίσταση μόνο  για  έλεγχο θερμοκρασίας πολύ μαλάκό σύρμα θέλει προσοχη (και προδερμ χαχαχαχα)

5 τιτάνιο  μόνο  για  έλεγχο θερμοκρασίας

6 ζιρκόνιο μόνο  για  έλεγχο θερμοκρασίας πρέπει να ξέρεις tcr

7 nife μόνο  για  έλεγχο θερμοκρασίας (με επιφύλαξει) πρέπει να ξέρεις tcr

Ελπίζω να σου έδωσα έναν μπούσουλα και να μην σε μπέρδεψα παραπάνω 

Απόψη μου πάρε ένα έτοιμο κλάπτον https://www.fasttech.com/products/0/10014736/6438400-authentic-mkws-316l-stainless-steel-pre-coiled  (σε τέτοιον ντρίπερ ταιριάζει απόλυτα)  και θα είσαι αρχηγός.

Καλησπέρα σε όλους.Ακούω πολύ καλά λόγια για τον Hussar κλώνο βέβαια

μόλις μπήκε σε παραγγελία 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα στα παιδια. Μετα απο αρκετο καιρο ξεμεινα και εγω απο νικοτινουχα βαση. Απ οτι βλεπω απο την pink mule δεν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας γιατι δεν στελνουν Ελλαδα. Εαν μπορει να δωσει καποιος καποια συμβουλη το εκτιμω! Σας ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα στα παιδια. Μετα απο αρκετο καιρο ξεμεινα και εγω απο νικοτινουχα βαση. Απ οτι βλεπω απο την pink mule δεν μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας γιατι δεν στελνουν Ελλαδα. Εαν μπορει να δωσει καποιος καποια συμβουλη το εκτιμω! Σας ευχαριστω!

Την προσευχη σου να αλλαξει ο νομος γιατι με αυτο το κοστος ειναι σαν να καπνιζεις τσιγαρο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...