Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά ποιά η γνώμη σας για Cloud One v3 (boosted)?

μιλας για original η βλεπεις κανα κλωνο?

ειχα τον v2(original). και απλα δεν θα πηγαινα ξανα για cloud one.(ειχα και hurricane 1.3 και κ5 και ο cloud one ηταν πιο κατω)

ενταξει , ελληνικος.ομορφος. αλλα μετριος ατμος ρε συ. για τα λεφτα του δηλαδη δεν θα τον επερνα. αν επαιζε (στην χειροτερη) σε επιπεδα kayfun v5. (γευση / κοστος) τοτε θα το ξανασυζητουσα.

σε αυτο το ευρος χρηματων δες κ5 , squape rs , hurricane και καναν taifun gt3 ( ο οποιος μου εχει μπει εμενα στο ματι ;) )

--

αα και για να μην παρεξηγηθουμε , δεν λεω οτι ειναι κακος ατμοποιητης ο cloud one. απλα στα λεφτα αυτα κοιταμε τις λεπτομεριες. κατασκευαστηκες , γευστηκες , χρηστικες. ολες παιζουν ρολο.

προσωπικα δεν μου εκανε το 'κλικ' για τα λεφτα που τον πουλανε. αν τον συγκρινουμε με καναν kayfun lite plus στα ιδια λεφτα , τοτε παμε για cloud one. καταλαβαινεις τι θελω να πω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Original πάντα! :) (Είμαι από αυτούς που δεν καταδέχονται κλώνους για ιδεολογικούς λόγους :) )

Το λοιπόν, μπήκα στο τριπάκι να αγοράσω τον V3 εδώ και λίγο καιρό.

Έχει γίνει αποκλειστικός σε σημείο που ο Kayfun 5 κάθεται πλυμένος στην συσκευασία του.

Γεύση έχει 9/10

Ντουμάνι 9/10 (στα επίπεδα Κayfun 5)

Ποιότητα Κατασκευής 10/10

Εργονομία 10/10

Ευκολία στησίματος 9/10

Learning Curve 10/10

Κατανάλωση υγρού 10/10 (~180 τζούρες, 3.7ml, 0.75Ω Kanthal 26G, 19.5W)

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι πόσο είναι στεγανός και δεν μαζεύει ΠΟΥΘΕΝΑ υγρασίες.

Και άλλοι άτμο είναι στεγανοί αλλά σίγουρα είναι κάτι που μπαίνει στα θετικά.

Για κάποιον που θέλει MTL μέχρι χαλαρή πνευμονική (προσωπικά δεν ατμίζω MTL) είναι νομίζω ό,τι πρέπει. Δεν τον αλλάζεις εύκολα.

Σίιγουρα θα μπορούσε να είναι φθηνότερος αλλά δεν μετανοιώνεις τα γκαφρά που δίνεις.

Έφτασε και ο ammit 25...

Matchy color! :)

Atmo 150€ ? Και εμένα μου φάνηκαν πολλά τα 40€ που έδωσα για avocado ΚΑΙ limitless plus

Υπάρχουν κατά πολύ ακριβότεροι άτμο από τους Cloud One. Η κουβέντα βέβαια δεν ήθελα να πάει στην τιμή αλλά να δω εντυπώσεις από όσους τον έχουν χρησιμοποιήσει. ;)

Matchy color! :)

Υπάρχουν κατά πολύ ακριβότεροι άτμο από τους Cloud One. Η κουβέντα βέβαια δεν ήθελα να πάει στην τιμή αλλά να δω εντυπώσεις από όσους τον έχουν χρησιμοποιήσει. ;)

κοιτα , αν το βλεπεις σαν 'επενδυση' , να παρεις εναν ακριβο να τον κρατησεις κανα χρονο τουλαχιστον , τοτε γνωμη μου ειναι να ψαχτεις λιγο FB να μιλησεις με κανα παιδι να βρεις να δοκιμασεις τον ατμοποιητη.

μπορεις επισης να βρεις μαγαζια (στην αθηνα δεν εισαι?) που θα τον εχουν λογικα στημενο στο δοκιμαστηριο του μαγαζιου. να πας μια χαλαρη ωριτσα , να τους πεις τι ακριβως ψαχνεις και να καθησεις να τον στεισεις και να δοκιμασεις ενα υγρο που το ξερεις.

το χω κανει αρκετες φορες.

επισης σε μαγαζια με τετοια προιοντα , λογικα (99%) μαγαζατορας / προσωπικο ειναι μεσα στα κολπα , και σιγουρα εχουν γνωστους που τον εχουν τον ατμοποιητη που θες ν αγορασεις. οποτε μπορεις να βρεθεις μια κοινη ωρα να σου πουν εντυπωσεις κλπ.

αν ομως εισαι τυπος που παιρνει ατμοποιητη και στον μηνα απανω τον πουλαει και περνει κατι αλλο , τοτε πηγαινε με κλειστα ματια και βλεπεις μετα :P

• Like 1

Έχω φτιάξει 10 μλ yellow tart της flavourist για δοκιμή και είμαι στην 4η μέρα ωρίμανσης, η μυρωδιά μου έχει σπάσει τη μύτη και κάνω αγώνα να κρατηθώ μην το ατμίσω από τώρα.

Έχω φτιάξει 10 μλ yellow tart της flavourist για δοκιμή και είμαι στην 4η μέρα ωρίμανσης, η μυρωδιά μου έχει σπάσει τη μύτη και κάνω αγώνα να κρατηθώ μην το ατμίσω από τώρα.

Τα λεμόνια μυρίζουν πάντα. :)

Σου προτείνω και το Lemon Ice Cream από Egoist και το Lemon Dream από DEA (Granny Rita's Recipe Book) για εναλλακτική λεμονοτάρτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...