Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

manos256

Όχι δεν την ξέρω επίσης και όπως το λές εσυ είναι παράνομο κάθε αγορά από το εξωτερικό είναί παράνομη ανεξεαρτήτου μλ μγ

Το pico θέλει 25Α σταθερά ενω εσενα οι samsung δινουν 15Α ισως για αυτο τις αδειαζει αμεσως(?). Εμενα βγαζει 12ωρο κανονικης 7ωρο εντονης χρησης η μια στα 45-55W.

Aπο site της eleaf :Cell type: High-rate 18650 cell

Cell type:(Continuous discharge current should be above 25A) 

εσυ με τι μπαταρίες είσαι?

Δημοσ.

Αυτό που έχω δει να γίνεται και που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις αυτά τα καινούργια "shake and vape" με τα nicotine boosts. 

Έλα ρε δεν το ήξερα αυτό, ακούγεται καλό, εύκολο και οικονομικό. Αν κατάλαβα σωστά παίρνεις το Shake and vape της επιλογής σου, πετάς μέσα βάση (50/50 ας πούμε) και είσαι έτοιμος έτσι;

Αξίζει γενικά; Γιατί από γρήγορη έρευνα μερικοί λένε ότι η γεύση τους δεν είναι καλή.

Δημοσ.

Έλα ρε δεν το ήξερα αυτό, ακούγεται καλό, εύκολο και οικονομικό. Αν κατάλαβα σωστά παίρνεις το Shake and vape της επιλογής σου, πετάς μέσα βάση (50/50 ας πούμε) και είσαι έτοιμος έτσι;

Αξίζει γενικά; Γιατί από γρήγορη έρευνα μερικοί λένε ότι η γεύση τους δεν είναι καλή.

Γεύση αναλόγως το υγρό, έχει πολλά και από διαφορετικές εταιρίες.

Το ίδιο πράγμα με το να τα φτιάχνεις μόνος σου είναι, απλά το μίγμα με τα αρώματα είναι ήδη έτοιμο από την εταιρία και μέσα στο μπουκαλάκι. Αναλόγως του τι αναλογία vg/pg θες και τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη, παίρνεις και την ανάλογη βάση και boosters νικοτίνης. Στις σελίδες των καταστημάτων υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες τι πρέπει να πάρεις και να αναμίξεις αναλόγως του τι θες να βγάλεις, αλλά όταν ο άλλος δεν έχει ιδέα τι είναι το booster νικοτίνης ή οι βάσεις, πάλι δεν βγάζει άκρη, οπότε το μαγαζί προκειμένου να κάνει την πώληση σου λέει τι "ατμίζεις;" και στο φτιάχνει εκεί να τελειώνεις.

Δημοσ.

θα τσιμπησω τελικα το tesla wye 200w 

ελπιζω ναναι καλο μοντακι... θα το συνδιασω και με ενα rdta ισως για τον aromamizer supreme η κανενα της limitless

Δημοσ.

Λοιπόν παλληκάρια, εδώ είμαι με τον 25άρι Amit να τον οδηγεί ένας Predator και απολαμβάνω τρομερή γεύση. Το θέμα μου είναι ότι παρά το γεγονός ότι το wick μου το έχει στήσει άριστος γνώστης στη δουλειά, συνεχίζει να έχει κάποιες μικρές διαρροές και μου είπε ο άνθρωπος ότι πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι επιλέγω υγρά 50-50 και θα ήταν προτιμότερο να ανέβω σε 70pg-30vg. Που βρίσκω υγρά σε αυτή την αναλογία και αν έχετε να προτείνετε καμία γεύση. Στω

Δημοσ.

Λοιπόν παλληκάρια, εδώ είμαι με τον 25άρι Amit να τον οδηγεί ένας Predator και απολαμβάνω τρομερή γεύση. Το θέμα μου είναι ότι παρά το γεγονός ότι το wick μου το έχει στήσει άριστος γνώστης στη δουλειά, συνεχίζει να έχει κάποιες μικρές διαρροές και μου είπε ο άνθρωπος ότι πιθανώς οφείλεται στο γεγονός ότι επιλέγω υγρά 50-50 και θα ήταν προτιμότερο να ανέβω σε 70pg-30vg. Που βρίσκω υγρά σε αυτή την αναλογία και αν έχετε να προτείνετε καμία γεύση. Στω

νομιζω τα ειπες αναποδα. 70vg  - 30pg για να ειναι πιο παχυρευστο.

νομιζω παντως το 50-50 αν δεν εισαι σε τσιγαρισιο ατμοποιητη ειναι too much.

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά είναι θέμα βαμβάκι η διαρρόες που έχεις.

Χλωμό. Έχει τον ίδιο ατμοποιητή και δεν του τρέχει σταγόνα. 

Το επιπλέον θέμα που έχω με τα 50-50 υγρά είναι ότι κατεβαίνουν σαν πορτοκαλάδα παρά το γεγονός ότι ατμίζω χαμηλά (17 watt)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση παλικάρια

Νέος κάτοχος melo 3 nano σημερα το πήρα και τον έβαλα πάνω στο μοντακι...το δουλεύω με την αντίσταση 0.3 που είναι 30-80w.

Υγρό Virginia το οποίο δεν έχω καθόλου γεύση με τον συγκεκριμένο ατμοποιητη....σε κάθε τζούρα μου βγάζει μια Γλυκαδα ο ατνοποιητης καμία σχέση δλδ με το υγρό...συμβαίνει και σε άλλον;;;επισης μετά από κάθε τζούρα είναι λες και μου αφήνει υγρό στα χίλια...

Τι γίνετε;;;

Πριν δούλευα τον guardian της vaporesso και πήρα τον melo για καλυτερα αλλα μου έρχεται να τον πετάξω...τάχει και άλλος αυτα τα θέματα;;;αν όντως είναι θέματα και δεν είναι "κουσούρια" του ατμοποιητη.

Δημοσ.

Επειδη σπαω το κεφαλι μου...Θελω να φτιαξω 6αρα βαση 90ml (70VG/30PG)με τα εξης υλικα. 3 10ml boosters 20μg/ml(50VG/50PG) και απο 1lt VG & PG.

Η αναλογια που θα χρησιμοποιησω δεν ειναι 30ml boosters, 48 ml VG και 12 ml PG. Σκαλωνω στο εαν το καθε μπουστερ απο την στιγμη που ειναι 50/50, σημαινει πως εχει απο 5ml Vg και 5ml PG?

Δημοσ.

Επειδη σπαω το κεφαλι μου...Θελω να φτιαξω 6αρα βαση 90ml (70VG/30PG)με τα εξης υλικα. 3 10ml boosters 20μg/ml(50VG/50PG) και απο 1lt VG & PG.

Η αναλογια που θα χρησιμοποιησω δεν ειναι 30ml boosters, 48 ml VG και 12 ml PG. Σκαλωνω στο εαν το καθε μπουστερ απο την στιγμη που ειναι 50/50, σημαινει πως εχει απο 5ml Vg και 5ml PG?

αυτό ακριβός είναι... τα booster σου δίνουν 15ml vg και 15ml pg..

αν υποθέσω ότι θα βάλεις άρωμα με 10% διάλυση (το μετράς σαν PG) έχουμε...

30ml booster (20mg 50vg-50pg)

10ml άρωμα

55ml VG

5ml PG 

σύνολο 100ml με 6mg νικοτίνη.

αν το άρωμα είναι πχ 5% και όχι 10% που είπα εγώ αλλάζεις σε 5ml άρωμα και 10ml PG

Δημοσ.

Θες 90ml. Tοτε από τα booster θες 27ml για 6αρα. Όπως το σκέφτεσαι κάθε booster πρέπει να έχει μέσα 5 και 5 vg - pg αντίστοιχα(για σιγουριά μέτρα τα πριν τα βάλεις, έχω πετύχει μπουκαλάκι με 7 ml μέσα :( ) . Aν σκοπεύεις να βάλεις άρωμα υπολόγισε το μαζί μπορεί να σ χαλάσει λίγο τις αναλογίες , δεν ξέρω αν θα καταλάβεις διάφορα βεβαια.

edit: Για καποιο λογο δε μ εβγαζε το απο πάνω ποστ(το οποιο τα λεει καλυτερα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...