kataramenos32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το συγκεκριμένο υγρό το φτιάχνω εδώ και καιρό με pink mule green και μου αρέσει. Δεν έβρισκα πουθενά όμως τη συγκεκριμένη βάση και πήρα μια που ναι μεν είναι 18mg, όμως είναι 50/50. Πόσο να ρίξω τώρα για να φτιάξω το συγκεκριμένο με 6αρα νικοτίνη? Πριν έριχνα 15ml pink mule, 6 του υγρού και 9 γλυκερίνη. http://www.steam-engine.org/juice.html 1
palasd Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ftsftm για αρχή θα πάρεις διατομή 0,30 ή 0,32 κανθάλ ή ss 316 σε 2μμ - 2.5 μμ πυρήνα 5 - 6 σπείρες βαμβάκι για μένα το καλύτερο είναι cotton bacon και ξεκινάς επίσης ένα σαιτ που μποτεί να σε βοηθήσει http://www.steam-engine.org/coil.html mynam3 Γράψε τι ποσοστά νικοτινης pg vg και άρωμα θέλεις τι υλικά έχεις να σου βγάλω αναλογίες
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να καταλάβω ποιος ατμοποιητής είναι συμβατός με το eleaf ijust start plus που έχω ;Τι πρέπει να κοιτάξω δλδ για να βρώ έναν που βιδώνει με συμβατότητα στο eleaf ijust start plus ; Επειδή ο παλιός μου χάλασε και θέλω να αγοράσω καινούργιο και δεν ξέρω ποιον να επιλέξω.
Baator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να καταλάβω ποιος ατμοποιητής είναι συμβατός με το eleaf ijust start plus που έχω ;Τι πρέπει να κοιτάξω δλδ για να βρώ έναν που βιδώνει με συμβατότητα στο eleaf ijust start plus ; Επειδή ο παλιός μου χάλασε και θέλω να αγοράσω καινούργιο και δεν ξέρω ποιον να επιλέξω. Σχεδόν όλοι βιδώνουν παντού πλέον, τα πάντα χρησιμοποιούν το λεγόμενο σπείρωμα 510, οι ατμοποιητές έχουν αυτό το "τσοτσουνάκι" (αρσενικό 510) που βιδώνει μέσα στην τρύπα (θηλυκό 510) που έχει το μοντάκι. Θα πρέπει να βρεις κάποιον εντελώς αρχαίο ατμοποιητή που χρησιμοποιεί το λεγόμενο σπείρωμα ego για να μην ταιριάζει, αν και πάλι η δουλειά σου γίνεται με ένα εξαρτηματάκι που μετατρέπει τα ego σπειρώματα σε 510 (και κοστίζει κανά 2 ευρώ μαξ). Από 'κει και πέρα θα πρέπει να κοιτάξεις: 1. Ο ατμοποιητής σου να μην έχει διάμετρο μεγαλύτερη των 19mm αν δεν θες να προεξέχει αρκετά από την μπαταρία σου. Αν δεν σε ενοχλεί να προεξέχει, πάρε ό,τι θες. 2. Να μπορεί η μπαταρία σου να δουλέψει τον ατμοποιητή. Επειδή το μοντάκι σου δεν είναι πολύ δυνατό, αν πάρεις κανάν ατμοποιητή που θέλει 80 και 90 και 100watt να δουλέψει, θα βιδώσει μεν επάνω κανονικά αλλά η μπαταρία δεν θα έχει αρκετή δύναμη να του δώσει και δεν θα γίνεται τίποτα. Θες έναν ατμοποιητή που να δουλεύει σε πολύ χαμηλά watts. Η καλύτερη λύση σου θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί, να τους δείξεις τι έχεις και να σου προτείνουν κανά δυο λύσεις. Λόγω των περιορισμών που ανέφερα οι επιλογές σου δεν θα είναι και πάρα πολλές δυστυχώς. 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Να σαι καλά φίλε.Ευχαριστώ πολύ! https://www.skroutz.gr/s/9011293/Aspire-Nautilus-Mini-2ml.html ή αυτός http://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html#reviews Σορρυ πάλι, οι παραπάνω στα link είναι συμβατόι στα watt? επειδή δεν βρίσκω πόσα watt είναι.H μπαταρία του αντέχει μέχρι 60 watt απο τι είδα
BlueBlade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, επειδή τελευταία χαλάω αρκετά λεφτά για έτοιμα υγρά και δεν θα ήθελα να αρχίσω να φτιάχνω δικά μου ξέρετε κανένα κατάστημα που να φτιάχνει αυτό υγρά και να τα πουλάει ώστε να μην μπαίνει ο πελάτης στην διαδικασία αυτή; Γίνεται αυτό γενικά;
tornado Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Να σαι καλά φίλε.Ευχαριστώ πολύ! https://www.skroutz.gr/s/9011293/Aspire-Nautilus-Mini-2ml.html με 60 watt για αυτον σε κοβω, παρε και αντιστασεις απο 1,2 εως 1,5 Ωμ και εισαι οκ. 1
Baator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Να σαι καλά φίλε.Ευχαριστώ πολύ! https://www.skroutz.gr/s/9011293/Aspire-Nautilus-Mini-2ml.html ή αυτός http://www.skroutz.gr/s/11310991/Smok-TFV12-6ml.html#reviews Σορρυ πάλι, οι παραπάνω στα link είναι συμβατόι στα watt? επειδή δεν βρίσκω πόσα watt είναι.H μπαταρία του αντέχει μέχρι 60 watt απο τι είδα Ο πρώτος ναι, ο 2ος όχι. Τα 2 άκρα είναι βασικά, ο πρώτος είναι από τους πιο συντηρητικούς ατμοποιητές (αν όχι ο ΠΙΟ συντηρητικός) και ο 2ος το μεγαλύτερο θηρίο που υπάρχει αυτήν την στιγμή με αντιστάσεις που αντέχουν και στα 300watts (και άρα δεν θα δουλεύει με την μπαταρία σου).
tornado Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ο πρώτος είναι από τους πιο συντηρητικούς ατμοποιητές (αν όχι ο ΠΙΟ συντηρητικός) πολυ κλασικος και εγγυημενος ομως, τον εκανα δωρο οταν περασα σε επισκευασιμους αλλα για αυτους που ειναι στις αρχες ειναι νομιζω οτι καλυτερο μαζι με τον cubis.
Baator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, επειδή τελευταία χαλάω αρκετά λεφτά για έτοιμα υγρά και δεν θα ήθελα να αρχίσω να φτιάχνω δικά μου ξέρετε κανένα κατάστημα που να φτιάχνει αυτό υγρά και να τα πουλάει ώστε να μην μπαίνει ο πελάτης στην διαδικασία αυτή; Γίνεται αυτό γενικά; Να φτιάχνει ΔΙΚΑ του υγρά δεν γνωρίζω κανένα και εκτός από παράνομο θα ήταν μάλλον και επικίνδυνο και για τις 2 μεριές, από την μια εσύ δεν ξέρεις τι φτιάξανε και πως και από την άλλη κανείς δεν προστατεύει τον πωλητή αν πας εσύ και του κάνεις μήνυση επειδή δηλητηριάστηκες με αυτό που σου 'δωσε. Αυτό που έχω δει να γίνεται και που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις αυτά τα καινούργια "shake and vape" με τα nicotine boosts. Κανονικά τα φτιάχνεις εσύ, αλλά επειδή πολλοί βαριούνται να κάνουν τους υπολογισμούς, απλά πάνε και λένε στο μαγαζί "κοίταξε να δεις, εγώ θέλω να μου βγει 6άρι το υγρό, τι πρέπει να ανακατέψουμε, κάντο να τελειώνουμε" και στο φτιάχνουν εκείνοι μπροστά σου, το παίρνεις και φεύγεις. Πάλι βγαίνει αρκετά φτηνότερο από τα έτοιμα υγρά. 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Για μεγάλο ντουμάνι και καλή γεύση μέχρι 25-30€ απο το skroutz ποιον προτείνετε για την μπαταρία μου που προανέφερα (60 watt) ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι μικρό το μοντ σου για τέτοια πράματα. Εγώ παίζω με έναν avocado 24 για πολύ ντουμάνι και φουλ γεύση αλλά θέλει διμπαταρο για να κρατήσει μέρα με μόνη clapton στα 30w
Ιάσωνbitc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ε προσωρινή λύση ζητάω μέχρι να πάρω καλύτερη μπαταρία
Baator Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ε προσωρινή λύση ζητάω μέχρι να πάρω καλύτερη μπαταρία Η μπαταρία σου είναι 1600mah, που σημαίνει και να βρεις ατμοποιητή που να βγάζει τρελά ντουμάνια και να τον δουλεύει, στα 10 λεπτά θα τα 'χει φτύσει η μπαταρία, άρα δεν έχει νόημα. Όπως είπε και ο amagawd, θα πρέπει να πας σε κάποιο μοντάκι με 2 μπαταρίες αν θες ντουμάνια. Το πόσα βατ μπορεί να δώσει δεν έχει σημασία αν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πολύ μικρή, τα περισσότερα μοντάκια με 1 μπαταρία π.χ. μπορούν και δίνουν θεωρητικά 75 βατ, αν όμως τα δουλεύεις στα 50 και πάνω, σε λίγα λεπτά τα παίζουν και θέλουν φόρτιση. 1
discoboyminimal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ε προσωρινή λύση ζητάω μέχρι να πάρω καλύτερη μπαταρία οτι ειπε ο baator. επισης . ουδεν μονιμοτερο απο το προσωρινο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις