savasgr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Είχες διαρροές με το καυφούν 5???Γιατι αν ναι υπάρχει λύση φιλε μου ποια είναι η λύση γιατί προσπαθω μήνες και δεν βρίσκω άκρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Tα 130 είναι πάρα πολλά διπλα κλάπτον και πάνω από 50 δεν μπορώ με τίποτα στα δε 100 μιλάμε για τζούρα των δύο δευτερολέπτον Επίσης υπολόγιζε και πάνω από 10 15 μλ την μέρα Ολα προτιμηση ειναι, λιγο υπερβολικο σε βρισκω Αυτη τη στιγμη ειμαι με twisted 28 ss316 με διπλες αντιστασεις στα 70w γιατι δεν παει παραπανω το pico και κοντευω να ρουφηξω και το mod μαζι Με το vt167 ημουνα στα 80-90 και ανετα πηγαινα και παραπανω με αλλα συρματα στον dripper πχ Με 50w θα εκαναν 10 δευτερολεπτα ramp up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Σίγουρα γούστα είναι αυτά και ναι για να λέω την αλήθεια όταν είχα τα κλάπτον στον 12 η πρώτη τζόυρα ήταν περισότερο προθέρμανση . Αλλά και πάλι θεώρω ότι τα 130 είναι αρκετά . Λοιπόν εχθές παρέλαβα 5 αρώματα από http://atomizer.gr/show_pro.asp?cat=82&cat_name=%C1%F1%FE%EC%E1%F4%E1%20TPA%20%F3%F5%ED%F4%E1%E3%DD%F2 σήμερα τα μαγείρεψα σύνολο 650 μλ έτοιμα υγρά και τώρα είμαι στο περίμενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2017 Έκανα κι εγώ ντου για πρώτη φορά (μετά το κλείσιμο ενός χρόνου στο άτμισμα και κανά 5μηνο στους επισκευάσιμους και κυρίως drippers-btw 1 χρόνος χωρίς τσιγάρο, γιέι! ) στα DIY υγρά με κάτι απλό, με shake and vape από egoist, στην προσπάθειά μου να μειώσω το κόστος από αγορές έτοιμων υγρών (Lemon Tart από Dinner Lady, εσένα κοιτάω) και να απεξαρτητοποιηθώ από αυτά (Lemon Tart από Dinner Lady, εσένα κοιτάω) Έφτιαξα αρχικά δύο, τα Lemon Tart (προφανώς) και το Dragon's Blood. Tο πρώτο μου άρεσε περισσότερο απ' ότι περίμενα και το άτμισα σε 7 ημέρες. Και το δεύτερο μου άρεσε αρκετά, αλλά όχι για all day καθώς με κουράζει μετά από κάποιες ώρες. Στις 10 μέρες το 30μελο μπουκάλι είναι στα μισά, οπότε το βρίσκω καλό αυτό. Σήμερα πήρα και έφτιαξα ξανά Lemon Tart και να δοκιμάσω το Pool Party, αν και απο μυρωδιά δεν με τρέλανε. Θα δείξει. Όλα τα έφτιαξα με 5ml 18mg 50-50 PG-VG και 24ml full VG μηδενικής. Η νικοτίνη βγαίνει 3άρα, όπως και ήθελα, και η αναλογία PG-VG βγαίνει (αν δεν κάνω λάθος) πάνω από 30-70, κάτι που επίσης ήθελα. Γενικότερα, επειδή παίζω με επισκευάσιμους πλέον, οτιδήποτε πάνω από 3άρα νικοτίνη ή πάνω από 30%PG με ενοχλεί και δεν μπορώ να το ατμίσω. Καλή φάση γενικότερα τα shake and vape, ειδικά σαν πρώτη γνωριμία ενός αρχάριου ώστε να μπει ομαλά στα DIY υγρά. Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Καμιά άλλη λεμονοτάρτα έχετε δοκιμάσει και να σας άρεσε εκτός από της Egoist; In other news, τελευταία προσθήκη στους ντρίπερ μου είναι ο Cheetah ΙΙ της OBS. Αρχικά, μου άρεσε πολύ εμφανισιακά, είχα δει και καλά λόγια, και είπα να τιμήσω. Κοντεύω τις 2 εβδομάδες που παίζω μαζί του και είμαι ευχαριστημένος. Αναπόφευκτα η σύγκριση πέφτει με τον Mad Dog μου, ο οποίος ήταν ο βασικός μου ντρίπερ τους τελευταίους μήνες. Πιο όμορφος, πιο εύκολο deck, καλύτερος αέρας και ποιοτικότερη κατασκευή. Στην γεύση ακόμα πασχίζει να τον πλησιάσει, αλλά λογικό αυτό γιατί δεν έκανα ακόμα ίδιο στήσιμο με αυτό που χρησιμοποιώ κυρίως στον Mad Dog. Αλλά με τα 2-3 στησίματα που του έχω κάνει μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η γεύση που δίνει. Μένει να βρω και το spot on του για τα γούστα μου. Ένιγουέι, τον προτείνω σε όποιον τον ενδιαφέρει, πολύ αξιόλογος ντρίπερ ατμοποιητής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα φίλε tidus 666 από ότι φένεται μαζί αρχήσαμε το άτμισμα αφού και εγώ έκλεισα εχθές ένα χρόνο χωρίς τσιγάρο (ΟΛΕ). Από λεμονοταρτές που ρωτάς υπάρχει μια ελλήνικη προσπάθεια http://www.vapesin.com/diy-aromata/follow-the-white-rabbit-165/lemony-taratatart-aroma.html και μια από αγγλία http://atmoulis.gr/flavour-boss-shots-aroma-lunch-lady-lemon-tart-2450e/ Μόλις έπαθα πλάκα. Ένα από τα λίγα επώνυμα που έχω αγοράσει είναι το relax 3 mg/ml πριν από ένα μήνα όποτε έχω την γέυση πρόσφατη.Εχθές μαγείρεψα το relaxation από ατμούλι με 1mg/ml σήμρεα είδα ότι δίνει ωρήμανση από 1-7 ημέρες και γέλασα σιγα τι να προλάβει να γίνει σε μία μέρα και γελόντας έσταξα λίγο στον ντρίπερ ώπα κάπως μοίαζει με το έτοιμο από περιέργεια το έκανα και 3άρι και ναι μετά από μια μέρα σε μένα τουλάχιστον μου μοιάζει ίδιο με αυτό που άτμιζα στο χωριό. Μωρε μπράβο Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2017 από palasd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Εμενα απο χθες μεγαλωσε η συλλογή μου ειπα να παρω τον kylin γιατι δεν μου φτανε μόνο ο merlin και ο pharao απο rta.. Αρκετα καλη γευση μπορω να πω, καλύτερη απο τους αλλους δυο, ωραιος smooth αερας και μου αρεσε ολα τα εξτρα που ειχε μαζι του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftsftm Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 ξερει κανεις κανενα καλο e-shop απο ε.ε με mods? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karamol3golas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Καλησπερα σας,εχω στην κατοχη μου το pico mega με τον melo 3,και για διαφορους λογους(leaking ,και κατι περιεργα κολληματα στην αλλαγη της ροης του αερα) θελω να αλλαξω ατμοποιητη και να παω στον aspire cleito..Υπαρχει καποιο eshop που να τον εχει διαθεσιμο μαζι με ανταλακτικες αντιτστασεις και να δεχεται paypal?Εχω δοκιμασει στο fasttech αλλα για καποιο λογο η αγορα του ατμοποιητη και των αντιστασεων γινεται μονο με bitcoins,και δεν ξερω καποιο αλλο καταστημα που να τα εχει,αλλα ουτε θελω απο ελληνικο καταστημα και να πληρωσω τα διπλασια..Ευχαριστω εκ των προτερων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Gearbest ή www.3fvape.com αλλιώς κάνεις το κόλπο βάζοντας μια παραγγελία στο FT ίδιας αξίας ( με άλλα προιόντα) , τα ακυρώνεις και παίρνεις gift voucher και στη συνέχεια κάνεις την κανονική σου παραγγελία και πληρώνεις με το gift. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Απόψεις για Smoant Charon; Το ψήνω για αναβάθμιση, αλλά έχω μείνει πολύ πίσω στα μοντάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Υπαρχει περιπτωση για DIY υγρα να μου βγει φθηνοτερη η νικοτινουχα βαση ? Αυτη που παιρνω τωρα ειναι 50/50 με 18MG νικοτινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Εννοείτε .. εμένα το 10μελο 20mg που φτιάχνω μου βγαίνει κάτω από 1€ με καλή έτοιμη 70/30 βάση ( πινκ μιουλ) όταν κάνω μισό λίτρο και πάνω. Θέλεις και άλλα 12€ για το άρωμα , οπότε βγαίνει 1€ ακριβώς το 10μελο αν κάνεις 18αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pelvic Thrust Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ηλεκτρονικό τσιγάρο με τσιγαρίσια τζούρα με όσο το δυνατόν πιο απλή χρήση; (Εννοώντας να μην κάνεις διδακτορικό με τις αντιστάσεις και τους ατμοποιητές). Αν θυμίζει και marlboro ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ηλεκτρονικό τσιγάρο με τσιγαρίσια τζούρα με όσο το δυνατόν πιο απλή χρήση; (Εννοώντας να μην κάνεις διδακτορικό με τις αντιστάσεις και τους ατμοποιητές). Αν θυμίζει και marlboro ακόμη καλύτερα. Innokin Endura T18. Ό,τι πιο κοντά σε τσιγάρο. Φτηνό, απλούστατο στην χρήση, μπαταρία που κρατάει μέρες, βάζεις υγρό και ατμίζεις, ούτε ρυθμίσεις, ούτε τίποτα. https://www.fasttech.com/products/0/10004594/3932303-authentic-innokin-endura-t18-1000mah-starter-kit Η γεύση εξαρτάται από το υγρό που θα διαλέξεις, Marlboro και γενικά τσιγάρο-τσιγάρο δεν πρόκειται να βρεις, αλλά σίγουρα θα βρεις ένα καπνικό που να σε καλύπτει. Πας σε ένα μαγαζί και δοκιμάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 τα εχω βρει κωλυωμενα με τους επισκευασιμους και τις διαρροες τους ενω εχουν σαφως ανωτερη γευση απο τους εργοστασιακους, στις διαρροες ομως σκιζουν με διαφορα! Εχω ενα phenomenon και τρωω μισο τανκακι μεχρι να ισορροπισει, χθες παρελαβα ενα kaifun v5, η γευση του ειναι ενα δυο κλικ πιο κατω απο το phenomenon η τουλαχιστον δεν τον εχω στρωσει εγω ακομα για να αποδιδει στα 100% αλλα περα απο αυτα και αυτος κανει διαρροες.... Εν ολιγεις το χαρτομαντηλο δεν το αποχωριζομαι με την καμια Βλεπω οτι εχουν διαρροες απο τις κατω τρυπες, ρε παιδες δεν μπορει κατι κανω εγω λαθος ετσι δεν ειναι? Ωραια και ποιο να ειναι αυτο? δεν ξερω τι να διορθωσω για να βρω την υγεια μου, Κανενας που να ειχε διαρροες με τους συγκεκριμενους (η σχεδον ιδιους) ατμοποιητες και να το διορθωσε? και μια φωτο για να δειτε το προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις