Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια η διαφορα rda με rta? 

ποιος ειναι καλυτερος στην αποδοση γευσης;

σας ευχαριστω ολους οσους προτειναν !

RDA = Rebuildable Dripping Atomizer = Επισκευάσιμος ατμοποιητής χωρίς δεξαμενή (Tank) που στάζεις εσύ το υγρό σου για να ατμίζεις

RTA = Rebuildable Tank Atomizer = Επισκευάσιμος ατμοποιητής με δεξαμενή (Tank)

RDTA = Rebiuldable Dripping Tank Atomizer = Ουσιαστικά RTA είναι και αυτός απλά το tank το έχει στο κάτω μέρος και στο επάνω είναι σαν RDA

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^ μαλιστα απολυτα κατανοητος.

1. και για ποιον τυπο ατμοποιητη προτεινεις με κρητηριο την ληψη γευσης?

2. στον rda η συχνοτητα που ριχνεις υγρο στο βαμβακι (αφου δν εχει δεξαμενη, ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τι θα εριχνες σε εναν rta?

Δημοσ.

91turbo

Ε ναί σίγουρα το καινούργειο μοντέλο είναι καλύτερο .

amagawd

Αυτόν φωράς και εσύ για πες κατανάλωση

Τον avocado 24 ή τον limitless plus έχω πάνω. Με μονη 0.6 clapton στο φουλ αερατο στα 28w θελω 8-10ml την ημέρα.

Με τον spirals smok με 0.6 kanthal ήθελα 5-6ml την ημέρα και με τον melo 3 στο ημιπνευμονικο με κεραμικές vaporesso 0.5 max 4ml την μέρα.

Εχει παραλαβει κανεις τις τελευταιες μερες mod απο την κινα? Υπαρχει κανενα προβλημα με τελωνειο(φοροι κτλ)?

FT και GB 4 δέματα τον τελευταίο μήνα. Αγορές από τέλη Ιουνίου ,είναι θέμα τύχης, καμία χρέωση ιδίως στο 1 που είχα μέσα και 300ml υγρά.

Δημοσ.

^ μαλιστα απολυτα κατανοητος.

1. και για ποιον τυπο ατμοποιητη προτεινεις με κρητηριο την ληψη γευσης?

2. στον rda η συχνοτητα που ριχνεις υγρο στο βαμβακι (αφου δν εχει δεξαμενη, ειναι πολυ μεγαλυτερη απο τι θα εριχνες σε εναν rta?

1. RTA για γεύση από Gearbest θα πρότεινα Aromamizer Supreme V2 και Griffin αλλά ο δεύτερος είναι λίγο ιδιότροπος στο βαμβάκι και κάνει εύκολα διαρροή. Ο Supreme V2 από την άλλη είναι απροβλημάτιστος.

2. Εξαρτάται τον RDA. Από 3 τζούρες μέχρι 10 υπολόγισε ανά στάξιμο. Σε RTA δεν το έχω μετρήσει αλλά σίγουρα είναι πολλαπλάσιο.

Γενικά πάρε και έναν RDA να υπάρχει, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να έχει στην κατοχή σου ένα RTA για τις εξόδους σου κλπ. Άσε που με τον Aromamizer δεν θα νοιώσεις την ανάγκη να χρησιμοποιείς RDA γιατί είναι πολύ γευσάτος ατμοποιητής.

• Like 1
Δημοσ.

έχει κανένα μυστικό ο aromamizer γιατί δεν έχω πετύχει ποτέ να τον στήσω, πάντα με το που βάζω υγρό από πάνω φεύγει όλο από κάτω :( κι εχω δει 100 διαφορετικά βιντεάκια

με το griffin από την άλλη δεν είχα πρόβλημα σχεδόν ποτέ

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η επισκευασιμη του melo ειναι που ειναι μέτριος προς πολυ κακος απο μονος του νομιζω με αυτην την κεφαλή εχει πολυ σφιχτή τζούρα

Δημοσ.

για όσο κράτησα τον melo με αυτή τη μλκίτσα ήμουνα

στον δικό μου έβγαζα κάπου 0.3 με twisted ss316 28άρι και στου αδερφού μου περίπου 0.6(?) με twisted kanthal

και οι δύο με τέρμα ανοιχτό αέρα πνευμονικές

αν τον πάρεις άρχισε να στοκάρεις από τώρα τα λαστιχάκια που έχουν οι έτοιμες αντιστάσεις πίσω από το ποδαράκι γιατί τα καίει σαν διάολος

Δημοσ.

I Kuun I 200 με melo 4 τι λέει παιδιά ;είμαι νέος στο χώρο σχετικά ασχολήθηκα πολλές φορές ανεπιτυχώς αλλά αυτήν την φορά τα κατάφερα κ έκοψα το κάπνισμα.το κατάφερα με melo 3 αλλά τώρα έπεσε στα χέρια μου το νέο μοντακι κ μου αρέσει πολύ.εγω έχω το 200βατο κ η γυναίκα μου το 80αρι.τα βλέπω πολύ καλα με το μέλο 4 .ποια η γνώμη σας ;οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή.

Δημοσ.

1. RTA για γεύση από Gearbest θα πρότεινα Aromamizer Supreme V2 και Griffin αλλά ο δεύτερος είναι λίγο ιδιότροπος στο βαμβάκι και κάνει εύκολα διαρροή. Ο Supreme V2 από την άλλη είναι απροβλημάτιστος.

2. Εξαρτάται τον RDA. Από 3 τζούρες μέχρι 10 υπολόγισε ανά στάξιμο. Σε RTA δεν το έχω μετρήσει αλλά σίγουρα είναι πολλαπλάσιο.

Γενικά πάρε και έναν RDA να υπάρχει, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να έχει στην κατοχή σου ένα RTA για τις εξόδους σου κλπ. Άσε που με τον Aromamizer δεν θα νοιώσεις την ανάγκη να χρησιμοποιείς RDA γιατί είναι πολύ γευσάτος ατμοποιητής.

εγινε σε ευχαριστω, θα ξεκινησω τοτε με καποιον rta (και κατα πασα πιθανοτητα για τον aromamizer που προτεινες) και αργοτερα ισως να τσιμπησω καποιον rda... παντως πρακτικα αποτι καταλαβαινω αν ειμαι σωστος, ο rda δν συμφαιρει για αυτους που δν εχουν την πολυτελεια να ειναι με ενα μπουκαλακι ανα 5 τζουρες Μεσο ορο και να γεμιζουν μιας και εγω ειμαι ενας απο αυτους χΔ

ελπιζω παντως να ειναι ο rta τοσο καλος σε γευση και σε ντουμανι οσο ενας rda :D

οσον αφορα το μοντακι διαβαζω ρε review's comments οτι παει μεχρι τα 130w...

καμια αλλη προταση για μοντακι υπαρχει;

και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

• Like 1
Δημοσ.

Σου ξαναλέω λύσε πρώτα το θέμα με τα υγρά γιατί με τα watt που λες άμα πας με 10μελα μόνο το κόστος του εξοπλισμού δεν πρέπει να σε απασχολεί.

Όσο για τα 130w wtf ? Με τι δίπλα coils θα πας τόσο? Και θα είναι πολύ ζεστός ο ατμός.

Δημοσ.

εγινε σε ευχαριστω, θα ξεκινησω τοτε με καποιον rta (και κατα πασα πιθανοτητα για τον aromamizer που προτεινες) και αργοτερα ισως να τσιμπησω καποιον rda... παντως πρακτικα αποτι καταλαβαινω αν ειμαι σωστος, ο rda δν συμφαιρει για αυτους που δν εχουν την πολυτελεια να ειναι με ενα μπουκαλακι ανα 5 τζουρες Μεσο ορο και να γεμιζουν μιας και εγω ειμαι ενας απο αυτους χΔ

ελπιζω παντως να ειναι ο rta τοσο καλος σε γευση και σε ντουμανι οσο ενας rda :D

οσον αφορα το μοντακι διαβαζω ρε review's comments οτι παει μεχρι τα 130w...

καμια αλλη προταση για μοντακι υπαρχει;

και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :)

Tα 130 είναι πάρα πολλά διπλα κλάπτον και πάνω από 50 δεν μπορώ με τίποτα στα δε 100 μιλάμε για τζούρα των δύο δευτερολέπτον 

Επίσης υπολόγιζε και πάνω από 10 15 μλ την μέρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...